- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Android szakmai topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeniBoy
aktív tag
cm 7 után nem tudok semmi romot visszarakni odinnal 3 perc után restartol a telefon majd ezt csinálja végtelen ig, majd odin leáll.
valakinek ötlete ?
[ Szerkesztve ]
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is!
-
DeniBoy
aktív tag
-
-Ben-
veterán
Nálatok is 3 kezdőoldal van alapból ? A tesztben állítólag hetet „pakolhatunk tele”, de nem tudok hozzáadni......
-
Hali. Nektek mennyi szokott lenni a sebbég ha gépről telóra másoltok. pl class 6-al. Én az enyémet nagyon lassúnak tartom.
Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
-
csaba17
senior tag
vki tudna ajánlani egy programot amivel le tudok tiltani telszámokat?
és ami mükszik is, most fentvan vmi call quard free, mr number meg a sanity de hiába adok hozzá telszámot ugyanugy kicsörög pedig be van állítva hogy foglaltat jelezzen. -
scream
veterán
válasz csaba17 #13111 üzenetére
Call Filter (van pro is belőle)
-
Vagy csak én kevéslem a másolási sebességet?
-
mr.tamasbiro
őstag
Az asszony telója állandóan összekeveri a nevekhez beállított csenghangokat(számokat),hiába állítgattam be eddig szinte úgy ahogy itt is írta valaki.
Nálatok,hogy van beírva és elmentve a zenék a memókártyára? -
Probert75
addikt
válasz mr.tamasbiro #13115 üzenetére
Feleslegesen kínlódsz vele, mert akármit csinálsz, akkor is összekeveri. Sajnos ez ilyen! Ezért nem rendelek én sem nevekhez csörgést.
https://hardverapro.hu/apro/samsung_galaxy_note_10_pitaka_magcase_tokkal_elado/friss.html
-
DeniBoy
aktív tag
Sziasztok!
Ezzel találkozott valaki ?
"Az eszköz nem támogatja a kies rendszerén keresztül végrehajtott szoftverfrissítést"
Gyári ROM
.
[ Szerkesztve ]
-
szapeti40
tag
Na helló megnit én xdd Pénteken megyek telefont venni és ötletet kérek
Zte Skate vagy Samsung Galaxy Ace ?
Meikel járnék jobban? -
bul07
nagyúr
válasz szapeti40 #13119 üzenetére
Ezt csak te döntheted el mert te fogod használni
Fogdosd meg mindkettő és amelyik jobban bejön
Zte Skate-nak nagyobb a kijelzője e miatt ehet hogy kicsit lassabb a telefon , viszont nagyobb felbontás miatt szebb a megjelenítése
Zte 4,3 hüvelykes 800x480-as
Ace 3,5 hüvelykes 320x480-as
Anyaghasználatra az Ace a jobb( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
szapeti40
tag
És agyilag? mármint h lagol e valameik vagy ilyenek értitek gondolom
-
tjhooker464
őstag
Szerintem akkor válaszd a Skate-et ha bejön a tepsifon életérzés. Én személy szerint már az ACE-nél is elkámpicsorodok néha a játékok sebességén, szerintem nagyobb felbontáson nem is próbálkoznék ilyen duhajságokkal ezen a hardveren. Mindazonáltal masszív telefon a Skate, nincs ilyen mindjárt szétesik érzése az embernek de a Samsungot -minden elfogultság nélkül mondom becsszó- jobb fogdosni.
Off.: Xperia Neo, Mini nem játszik? Úgy rémlik utóbbi nem különösebben drága és nagyon kellemes hatást keltett mikor próbáltam.
A születés nem más mint a halál torz mosolya
-
hali. tudnátok mondani olyan progit amivel feltudom venni videóra ami a kijelzőn van??
-
baluka26
nagyúr
Sziasztok!
Milyen ROMot érdemes Galaxy Ace-re feltenni? Mit érdemes feltenni rá? Köszi a válaszokat.They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
DeniBoy
aktív tag
-
szapeti40
tag
De úgy tudásilag mit gondoltok? melyiket vegyem meg? mert hallottam mind a 2 telefonról jót és rosszat is :s csak én nem akarom azt h megveszek egy telefont és akk olyan lesz mint az előző telefonom h laggol egész nap folyton beakad nagyon lassú játékok szagatnak stb.. értitek? azért kérdezlek titeket mert ti okosak vagytok és tudtok segíteni
-
scream
veterán
válasz baluka26 #13125 üzenetére
Jelenleg az IC Sunday v2.0 a menő
---
(#13127) szapeti40 :
Hát ha azt akarod ,hogy ne szaggasson a telefon akkor erősebb hardverben kéne gondolkozni (persze az már nem ebbe az árkategóriába esik)
Viszont ,ha nem adnál érte többet akkor inkább a kisebb felbontásút vedd, mert nagyobb felbontásnál ugyanazon hardver feltételezhetőleg lassabb (és tegyük hozzá azért Ace-en van hogy Angry Birds is szaggat ... )
[ Szerkesztve ]
-
DeniBoy
aktív tag
Talán a kies észrevette hogy root jog van ?
Vagy más a recovery (cwm) ?Sziasztok!
Ezzel találkozott valaki ?
"Az eszköz nem támogatja a kies rendszerén keresztül végrehajtott szoftverfrissítést"
Gyári ROM[ Szerkesztve ]
-
nesh_019
senior tag
Hogy tudom felrakni az ICS2 ACEra? Pontos leirás szerint?
Csak az káromkodik aki nem tudja szavakba önteni amit gondol.
-
DeniBoy
aktív tag
Valaki kicsit vázolná mi az a Multi CSC
Honnan szerezek egy romhoz ?
Nekem kell csinálni ?
Mikor kell, mikor nem kell használni ?
Van univerzális CSC ?Nagy itt a homály
Találtam egy programot (Samsung Galaxy Ace MULTI CSC.exe) ami köhög egy filét :
GT-S5830-MULTI-CSC-OXXKB6.tar.md5
de hogy mi ez, minek
[ Szerkesztve ]
-
princeblade
tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne? Ace-re van már Cyanogenmod?
[ Szerkesztve ]
A smile costs nothing, but creates much.
-
scream
veterán
válasz princeblade #13135 üzenetére
-
szumo
senior tag
válasz szapeti40 #13127 üzenetére
Kb 3db mini pro járt már nálam, hogy rázzam gatyába, volt neo is nálam, nekem tetszett a neo, csak az még annyira új volt, hogy nem tudtam meg róla túl sokat.
Nekem az SE mini/mini pro nem kellene, a neo érdekes lenne, ha nyüstölhetném egy kicsit, bár hogy csak 8GB ig bővíthető sd-vel az aggasztó.
Én egyedül most egy nagyobb akksin hezitálok, mert ha napi 2 órát beszélek, és minden mást csinálok, másnap reggelre lemerülök.
Minden apró probléma kis türelemmel, megoldhatatlan gonddá fejleszthető!
-
dropopi
aktív tag
Ace-t vegyél dominoban Websopból, nekem az van, nemrégiben erősen elgondolkodtam a Skate-en, de elvetettem inkább. Ha nem fogdostad még egyiket sem nem árt ha előtte a kiállított készülékeket jól megnyomkodod, majd neten megrendeled. Remélhetőleg nem jársz úgy, hogy nem tudod feloldani a készüléket, mert valami értelmi csökkent barom olyan jelszót/feloldó kódot adott meg ami miatt nem tudsz vele szinte semmit kezdeni. Sok ilyennel találkoztam már, hogy száradna le az ilyen keze.
Szerk.: Az Aceemen nem tapasztalok semmi szaggatást, laggolást, az előfordul, hogy időnként nem úgy sikerül érinteni, hogy nem történik semmi, mégegyszer rá kell nyomni, de ez minden tapifonnál van.
[ Szerkesztve ]
-
dropopi
aktív tag
Az utóbbi napokban erősen lesem az akksit, ha nem sokat nyüstölöm akksizabáló dolgokkal, akkor épp kijön 2 nap kb, de ha beszélni is kell sokat, navigálni, netán net, na akkor gond van.
Vagy ugyanekkora második /gyári olcsón/ akku
Vagy nagyobb teljesítményű (aránylag lényegesen nagyobb kéne, élettartama vajon?)
Vagy ... ???Lehet hozzá rengetegfélét venni, de leginkább külföldről lenne érdemes berendelni tán?
Na meg azon gondolkoztam, melyik másik modellek akksija lehet jó bele? Akár más márkáé?
-
Bobrooney
senior tag
válasz dropopi #13140 üzenetére
Mióta felraktam az advanced task killer progit azóta elég jól bírja az akksi. Lehet volt már ilyesmről szó, nem tudom, de nekem bevált.
-
hardkris
csendes tag
válasz dropopi #13140 üzenetére
Vagy egy 7e volt szó új, nagyobb (dupla) teljesítményű akksiról, nézd vissza!
5000Ft körül volt az ára
kifejezetten Ace-hez
e-bay-ről rendelte, asszem vmi Golden néven fut
és egy idő után "beállva" tényleg vagy 2szer tovább bírja!!! (az első tapasztalatok szerint)
de elég részletesen írt róla!Ha kell a hosszabb teljesítmény akkor mindenképp érdemes rá beruházni!
én is tervezem, bár még csak ma érkezik meg a kicsikám!!!! -
bul07
nagyúr
válasz hardkris #13142 üzenetére
Azért azt tegyük hozzá hogy azért volt 5e Ft körül mert UK-ból rendelte
Ha erről van szó akkor van HK-ból olcsóban hozzá lehet jutni£7.67 -> 2900Ft körül vagy £8.58 , £8.99 ,
És ez a UK-ból szállítással £12.95 ,De van annyi fajta még 1600mAh(£2.49) , 1800mAh(£3.67) , 2000mAh és ezek sokkal olcsóbbak
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
DeniBoy
aktív tag
válasz D-Phrag #13134 üzenetére
Elolvastam és a kérdéseimre lett volna válasz akkor nem kérdeztem volna.
Javaslom olvasd el és mutasd meg a választ ami nekem kellene
Csak felületesen irtak róla semmi konkrétum.Honnan töltesem le, hova tallozam be, mi lesz ha nem használom ennyi
De mi ez ?
[ Szerkesztve ]
-
D-Phrag
senior tag
válasz DeniBoy #13145 üzenetére
Nem értelek. Minden OTT van. Mi nem világos?? Nem az a lényeg mi az (Multi CSC), hanem, hogy mire kell használni.. Ha konkrét probléma van akkor azt írd, ne ilyen körvonalakban, mert senki nem fog válaszolni érdemlegeset...
Amúgy pedig elsődlegesen arra jó, hogy a termékkódot ne piszkálja a ROM frissítés. Ha One Package (egy fájlos) telepítést használsz (pl. DDKQ5, DDKQ6, ..KS9) akkor ott nem kell használni.
ITT egy ilyen telepítés menete.Van még homály?
[ Szerkesztve ]
-
jenei92
senior tag
Sziasztok!
Galaxy Ace telefonba szeretnék 16gb-os MicroSD kártyát venni.kell valamire figyelni milyet javasoltok az ipon kínálatából? -
Virág et.
senior tag
válasz DeniBoy #13132 üzenetére
Valaki kicsit vázolná mi az a Multi CSC?
CSC: Customer Sales Code. A file az adott kódhoz tartozó beállításokat tartalmazza.
multi: sok, sokszoros, nagy tömegű, nagy mennyiségű.
Innen gondolom össze tudod rakniHonnan szerezek egy romhoz ?
D-Phrag megírta hol találod.Nekem kell csinálni ?
A filet-t vagy a telepítést? Az elsőre "nem" a válasz, a második esetben meg neked kell eldöntened...Mikor kell, mikor nem kell használni ?
A D-Phrag megírta a választ.Van univerzális CSC ?
Ha a "multi" előtag számodra nem ad gyanakvásra okot, akkor inkább bele se kezdj. Persze ez sem tökéletes, de jobb nincs egyelőre.Nagy itt a homály
Valóban úgy tűnikTaláltam egy programot (Samsung Galaxy Ace MULTI CSC.exe) ami köhög egy filét :
GT-S5830-MULTI-CSC-OXXKB6.tar.md5
de hogy mi ez, minek
Ha nem tudod mi ez, akkor szerintem inkább ne próbálkozz, inkább a mások által már tesztelt dolgokat használd. A saját érdekedben....[ Szerkesztve ]
-
DeniBoy
aktív tag
válasz Virág et. #13148 üzenetére
Köszi, mindenkinek.
Számomra ez adta a felvilágosodást:
"CSC: Customer Sales Code. A file az adott kódhoz tartozó beállításokat tartalmazza."A hibám a következő volt:
cant access to system csc xen system
ez a rom követte el One Package GT-S5830_XEN_S5830XWKS9 2.3.5.De most orvosoltam a hibát, hogy végre tudom CSC az mi
[ Szerkesztve ]
-
pantomimes
aktív tag
Talán még nem volt téma (vagy csak nem találom):
- Sérültnek tűnő SD kártyát milyen progival érdemes formázni, javítani?
Adatokat látom rajta gépen, elég lassan megy rá a másolás sajnos. Telefonban megakad a médiakeresés és nincs WIFI ha berakom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest