- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsidealer
tag
sziasztok,oylan problémám lenne,hogy tökéletesen működött minden,rámentem,hogy backup ROM a ROM managar-ben ,emrt eléggé régen volt már lementve,és a telefon kikapcsolt,és azóta se kép se hang,se recovery mód,se download mód..... minden kártyát,aksit kivettem belőle,de semmi,vmi ötlet? :'(
Nokia 6.1
-
tonnni1
tag
sziasztok. az aceval nem tudok mmst kuldeni es fogadni sem. ezt irja: nem lehet letolteni probalja meg kesobb. ugyanezzel a sim kartyaval nokia teloval tudok kuldeni. mi lehet a baj?
-
tonnni1
tag
viszont a hozzáférési pontoknál, van egy web és T-Mobile MMS és a web melletti kis kör bevan zölddel jelölve de nem tudom kijelölni és beállítani a t-mobile mms t! lehet én vagyok a béna..
-
takyka77
tag
Tudnátok nekem ajánlani egy jó minőségű fejhallgatót ehhez a telóhoz, esetleg olyat amin van felvevő gomb is.
-
kmarci25
veterán
válasz ricsidealer #13251 üzenetére
Hát ez könnyes búcsú. Sikeresen alaplap hibás lett a készüléked. Rom manager használata tilos az Ace-en!!! (Tudom neked már későn szólok...) Pdafanclub.com galaxy ace fórumán keress rá VeszkaGSM menü felhasználóra, már több ilyen tégla ace-t megjavított.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
ricsidealer
tag
köszi. holnap benézek szervizbe,megnézem mit mondanak,mert fórumokat olvasgatva,cserélnek alaplapot benne,ha nem,akk marad az akit ajánlottál,köszi
Nokia 6.1
-
Keem1
veterán
Valaki találkozott már ilyesmivel?
Havonta 1-2 fájl elnevezése/kiterjesztése megváltozott a 8 GB-os kártyáról (pótolható), esetleg mappa krikszkrakszra neveződött át, vagy tartalma vált elérhetetlenné. Aztán... olykor (de nem mindig) médiakeresés után olyan nagyon belassult, hogy még kikapcsolni se tudtam, volt hogy kezet mostam a fürdőben, és mire visszajöttem, a kijelző még világított. Sőt, mostanában (egyre gyakrabban) magához se tért a telefon, csak az újraindítás segített.
Ma betette a kiskaput ami történt. Konkrétan kétszer merült le csontra a telefon. Reggel 63%-ról délelőtt 11-re már semmi élet nem volt, feltöltöttem, 3 körül lehúztam. Délután fél 6-kor már megint totál le volt merülve. Töltés után se tért magához, hiába nyomogattam. Aztán egyszer csak kihúztam belőle a memkártyát, és abban a pillanatban megtáltosodott, működött kiválóan. Most a 2 GB-os (szintén Kingston) kártya van benne, esküszöm nektek, ilyen gyors, szaggatás és akadásmentes még szerintem sose volt a készülék. A 8 gigás kártyát már többször leteszteltem gépen, kártyaolvasóval, de semmi nem jelzett hibát rajta. Tanácstalan vagyok... -
Keem1
veterán
Már nem is számolom, hogy hányszor tettem meg...
Bocs, lehet, hogy nem minden részletet, tesztet írtam most ide (eléggé mérges is vagyok), de bizonyos köröket már végigfutottam, nem most vettem a telefont (természetesen már 3 factory reseten is túl vagyok).
[ Szerkesztve ]
-
dobolson
senior tag
válasz tonnni1 #13255 üzenetére
Ilyen nekem is volt. Az első másfél hónapban nem működött nekem sem az mms, pedig minden úgy volt beállítva, ahogy kellett. Aztán egyszer csak sok-sok basztatás után megjavult. Hogy hogyan és mitől, azt nem tudom, tényleg nem. Ott cseszekedtem a hozzáférési beállításoknál, majd egy próba, és működött, pedig előtte is úgy volt, ahogy lennie kellett.
-
kalló
aktív tag
válasz takyka77 #13256 üzenetére
"milyen fülhallgatót vegyek" topikban megmondják a tutit. 3,5" méretben minden jó egyébként, kivéve ami nem.
[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
dropopi
aktív tag
válasz PenczPatrik #13250 üzenetére
Írj már légyszíves a cikk szezőjének, hogy javítsa a plecsnit. Bár az hogy ajánlottnak minősül nem egyenlő azzal, hogy átvariáljuk a plecsnit. Úgyhogy ha nem akarják, úgysem lesz változás.
+
MMS úgyrémlik nálam sem működik, pedig nekem is minden jól van beállítva. A T-mobile is elküldte a beállításokat és mégsem megy.
[ Szerkesztve ]
-
vante
aktív tag
Ezek a rom-ok ilyen barkács valamik?
-S5830XWKS2 2.3.5-ös, 2011. Szeptemberi ROM
-S5830XWKS9 2.3.5-ös, 2011. Októberi ROM
-S5830XXKPO 2.3.5-ös, 2011. Szeptemberi ROM -
pantomimes
aktív tag
-
-
flash-
veterán
feltettem a Icecrean Sunday 2 őt és tetszik viszont az sms író-kezelő alkalmazása nagyon gyatra.
Nekem a régi gyári nagyon tetszett..
rá lehet az alap gyári smsíró-kezeőlt valahogy tenni erre az ics2re?ha igen akkor hogyan?[ Szerkesztve ]
-
Hali. Az mitől van, hogy a menübe az ikonok mindig átrendeződnek.
(vagy ha usb kapcsolat él akkor a programokat nem látja, majd ujra tölti és ezért nem marad meg a beállított sorrend)?????Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
-
kmarci25
veterán
válasz royalka #13273 üzenetére
Én úgy vettem észre, ahogy írod. Tehát ha leválasztod az sd-t, pl. usb kapcsolat miatt, akkor "újratölti" az sd-re telepített programokat, és ilyenkor más lesz a sorrend... Ez a TouchWiz. A többi lehet, hogy máshogy kezeli az alkalmazásokat, de nekem akkor is a Tw a kedvencem. (Egyébként akit érdekel Marketen 22 Ft az ADW pro verziója.)
-
-
Probert75
addikt
A GO Launcher nem keveri, vagy legalábbis nem vettem még észre. Beállítottam, hogy abc sorrendbe tegye. Ha le választom az sd-t, akkor azok természetesen, amelyek fájljai az sd-n vannak, azok nincsennek ott, de az sd-t visszarakom, akkor újra abc sorrendbe van.
https://hardverapro.hu/apro/samsung_galaxy_note_10_pitaka_magcase_tokkal_elado/friss.html
-
Nokia-lányka
tag
Sziasztok!
Gyors kérdés: Van már hivatalos T-Mobile-os, 2.3.3-nál újabb gyári firmware?
(A Kies nem írja, de ez ugyebár semmit nem jelent.)
Előre is köszi a válaszokat!
-
Mr. Teddy
őstag
Hali
Tudtok olyan progit mondani, ami napszak szerint is tudja számolni az adat/telefon forgalmat?
Tehát, hogy a hónapban 10-18h-ig ennyi volt a kimenő beszéd, a többiben annyi. Nagyon hasznos lenne.
Köszi! -
kalló
aktív tag
válasz Nokia-lányka #13279 üzenetére
magyar t-mobilos nincs, másképpen tudna óla a kies. egyébként más országokba jött ki hivatalos frissítés(2.3.5) azt ne kérdezd ez a garit, hogy befolyásolja.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
-
vieri2000
tag
Szeretném megkérdezni hogy ha gps navigácit szeretnék rá tenni mi az amihez nem kell net és jól működik? Igo8 vagy mit érdemes rá tenni?
-
Probert75
addikt
válasz royalka #13282 üzenetére
Nekem a GO olyan ábc-be van, hogy csuda! Ha kiveszem a karit, akkor az ott maradtak vannak ábc-be.
Mikor benn vagy az alkalmazások menüben, akkor bal érintő, majd Ikon Rendezés és a felugró ablakban lehet választani.https://hardverapro.hu/apro/samsung_galaxy_note_10_pitaka_magcase_tokkal_elado/friss.html
-
kmarci25
veterán
válasz vieri2000 #13283 üzenetére
Az igo warez téma, szóval itt nem kapsz választ rá. Viszont most 30 napig ingyenes a Route 66 nevű app, én most tesztelgetem, egyelőre eléggé tetszik. Próbáld ki azt. (Csak annyi a kérdés, hogy mennyiért adják majd a 30 nap után...)
-
bozont
veterán
Nekem eddig csak a TW keverte, a többivel szépen abc sorrendben vannak, az ICS2 esetében is. Mondjuk lehet cserélve lesz a Zeam, ennek se jó a háttérkép kezelése, állóképet nem sikerült normálisan beállítani. Ezelőtt launcherpro-t használtam, de ott is bajok vannak ezen a téren, de a gyári háttérképek legalább jól működtek. Az ics-ben viszont a képeket meg az összes csengőhangot is kiszedték, nem értem miért, nekem hiányoznak.
Nincs valami csomag amiben benne vannak ezek és visszatudnám telepíteni? -
flash-
veterán
ice cream sunday 2 be a galaxy ace gyári(2.3 as)sms író-kezelő progiját hogy tudnám beletenni?
-
-
törölt tag
sziasztok nem tudom, hogy már ezt linkelték e ezt az oldalt http://upfone.hu/content/jo-hir-samsung-galaxy-ace-android-40-kap-jovore
de arra lennék kíváncsi hogy igaz amit ott írnak?[ Módosította: radi8tor ]
-
tonnni1
tag
válasz urbanjozsi #13272 üzenetére
Igen, köszi! most már működik!
-
tonnni1
tag
Most már tudok küldeni MMST, viszont jobb oldalon fönnt érdekes jelek, jelentek meg! egy föl és egy lefelé mutató nyíl, ami néha zölden világit, és mellette néha megjelenik a frissítés jel.. meg a 3g amit ismerek.. ez ugye nem jelent plussz költséget..??
-
Skatysuti
tag
Android 4.0???
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1376039
szerintetek ez kamu mert nekem gyanús hogy igen:S[ Szerkesztve ]
ASUS Rog Strix G17 G713QM-HX1139T, 2x16gb Kingston Fury 3200mhz c20, Samsung 980pro NVMe , ASUS ROG Strix XG259CM, ASUS ROG falchion, Asus Rog Chakram X+ ASUS Rog Scabbard 2, Steelseries Arctis Nova7 Wireless, Xbox elite controller 2, Samsung Galaxy S22U 12/256, Galaxy Buds2 pro Galaxy Watch 6 class
-
nesh_019
senior tag
Fontos észrevétel
Beállitások/kijelző/animáció/nincs animáció kiválasztása.
[Sokkal gyorsabb lesz a készülék]
Csak az káromkodik aki nem tudja szavakba önteni amit gondol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest