- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Android szakmai topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
iMaverick
addikt
Valaki aki még stock-romol ( ) feltenné az eredeti csengőhangokat (meg úgy általában a hangokat /notify.../) valami letöltőoldalra? Nekem az IC S2-ből a postman-es notify hang hiányzik...
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
vlevi
nagyúr
válasz Skatysuti #13296 üzenetére
A búbánat se tudja. Állítólag elérhető az ICS forráskódja, szóval bármi megtörténhet.
-
-
-Ben-
veterán
Sziasztok!
Na így több, mint 1 hét elteltével azért már sokkal inkább elegem van ebből a telefonból...
A wifije ennek úgy sz.r ahogy van.. Egyszerűen kiváló jel mellett is (30 mb -os net) lassú, alig hozza be az oldalakat. Aztán, ha éppen "olyan kedve van", akkor tökéletesen működik 5-10 percig majd utána megint kell 50-55 mp mire behoz egy nyomorult oldalt. De előfordul olyan is, hogy megkotlik az egész wifi és jobban járok, ha ki/bekapcsolom a telót.. Arról nem beszélve, hogy meg se találja a wifit csak akkor, ha jó a jel.., míg a tesóm a kis Nokia C3-mal simán csatlakozik és tud vele netezni. Ahol mások simán tudnak csatlakozni és netezni, ott nekem alig tud csatlakozni, netezésre pedig alkalmatlan az egész ... Nem is értem.
Találkozott már valaki ilyen problémával?ui.: azért van természetesen más probléma is, pl. youtube videók után egy kis fagyi....
[ Szerkesztve ]
-
dropopi
aktív tag
válasz vieri2000 #13283 üzenetére
Igo valóban warez, mivel hivatalosan nincs abdroidra.
Sygic jól működik, illetve tudsz Egérút-at feltenni, igaz az adatforgalmas, de nem túlzó mértékben. Ha belefér valamennyi adatforgalom, akkor ok, ha semennyi akkor ne is tedd fel.
Amit észrevettem, hogy igen erősen szívja a telefon vérét/akksiját/ a navigáció, mindegy melyiket használod. Nem a gps kapcsolat, hanem a navigálóprogi. -
-
szapeti40
tag
Megvettem a telefonm ^^
Hogy kell a memora rakni dolgokatr? mert nem nyitja meg :S -
-
Nimda
addikt
válasz Skatysuti #13296 üzenetére
Nos,sajnos nem olyan jó ez a rom,mint ahogyan azt elsö látásra gondolnánk...kipróbáltam és bizony vannak olyan hibái,amik arra kényszeritettek,hogy visszategyek egy stock romot...pedig eleinte biztató volt...
A sebességével nincs gond,de a stabilitásával igen...némelyik weboldalt alap html-ben jelenit meg,többféle böngészövel is próbáltam...az új market nekem nem tetszik,lassú és eröforrás igényes...egy régebbi verziót feltéve,hibaüzivel leáll...és ezt utána már nem lehet helyrehozni,csak rom újratelepitéssel...zabálja az aksit...random újraindult,bizonyos alkalmazásoknál...szvsz a téma is igénytelenebb,mint egy gyári (3G ikon stb..)...de ez már egyéni vélemény...szóval még mindig az ICS2 a jobb...
[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
Szerintem is valami más lesz. Nekem első pillanattól kezdve, még a 2.2.1-es androiddal is ment rendesen a wifi. Aztán ahogy olvastam a 2.2.1-es verzió wifi error hibájáról, persze, hogy előjött nálam is. De az más volt, maga a wifi nem indult el.
De most 2.3.4 van, és 100% tökéletes. Kimegyek a házból, elfogy a jel, lebont. Pláza környékén, vagy mekiben vagyok, akkor rögtön csatlakozik, ha hazaérek, akkor megint. Na, jó, 1-2 alkalommal már volt, hogy ki kellett kapcsolnom, de hónapokig megy úgy, hogy nem kell babrálni, task killert és társait nem ismerem, mert nem kell
YT videóknál sem tapasztaltam soha semmi problémát. -
kmarci25
veterán
Tök király, hogy leértékelés van a marketen, vajk éppen semmit sem lehet letölteni, ami akciós...
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
-
parkr
őstag
hali! használ itt valaki valamilyen hívásblokkolót?
a Call Control kezdtem használni, de baromira meríti az akksit, ezért érdekelne, tud-e valaki egy jobbat ajánlani -
-
-
Richee11
senior tag
Sziasztok!
Tudom, hogy már megrágott csont, és hogy sok embernél kiverem a biztosítékot, de valaki légyszí írjon egy kis ismertetőt a telefonról. Most állok telefonvásárlás előtt, és ez még egy elérhető árkategória. Valaki mondjon pár szót a: -kamera
-wifi gyorsasága
-zenelejátszó
-hogy mennyire szokott fagyni vagy akadni
-lehet e rajta filmet nézni
-meg úgy összeségében, hogy milyenek a vásárlói tapasztalatok -
-
EmThor
addikt
KIES 2.3.3-at frissítette, maradt ugyanúgy 2.3.3 de sokkal(!) gyorsabb
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
válasz Richee11 #13323 üzenetére
Nekem pár hete van meg. És totálisan meg vagyok elégedve. Semmi főzött rom, csak rootolva. Kamera nem valami combos, jól viszi a tömörítetlen filmeket is. Én ennyi pénzért nem várok többet, mikor az 5800 t vettem dupla ennyi pénzért fele ennyit se kaptam szolgáltatásokba.
Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
-
nolika
senior tag
Skacok nektek meddig bírja az akksi?
-
csaba17
senior tag
sztem vidd be szervízbe és majd ott megmondják hogy mibaja, nekem a wifivel nincs problémám, max ha sokszor le ill felcsatlakozok akk csinál olyat hogy vmikor nem csatlakozik fel de egy restart megoldja ill nekem bő 50 métert is átvisz a wifi, pedig 2 fal is van, fák is és mégis tok csatlakozni, net is mükszik, igaz pár hónapja vettem egy "16" dBi-s antennát.
jah jővő7en várhatóan érkezik a 2430mAh-ás akksim, rem beválik, akkor elég lesz 2naponta tölteni
50-60%al nem megyek el itthonról, ha lemerűl nemtok mivel puskázni órán ill wifin is fentvagyok egész nap.szerk: a gyenge wifire: csoporttársamnak netbookja van, multko beültünk a terem legvégébe és nekem bejött a wifi, neteztem is neki meg ki se írta, ha meg véletlenül feljött neki akk se tudott csatlakozni mert addigra elvesztette. nemtom ezekbe milyen antenna van de hogy ebbe a telóba jó az tuti, te pont kifogtál egy selejtet, szervíz és megvan oldva
[ Szerkesztve ]
-
-Ben-
veterán
válasz csaba17 #13334 üzenetére
nekem a wifivel nincs problémám, max ha sokszor le ill felcsatlakozok akk csinál olyat hogy vmikor nem csatlakozik fel de egy restart megoldja ill nekem bő 50 métert is átvisz a wifi, pedig 2 fal is van, fák is és mégis tok csatlakozni, net is mükszik, igaz pár hónapja vettem egy "16" dBi-s antennát.
Az azért nem rossz, nekem elég 2 szobával arrébb menni... De jelenleg itt ülök a router mellett kb. 20-30 centire van tőlem, a telefon meg csak tölt, tölt, tölt, tölt... és jön a nagy semmi. Szóval szerintem tényleg szerviz lesz a vége.
[ Szerkesztve ]
-
csaba17
senior tag
én kimegyek a szemközti kocsmába ami egy 50 méterre lehet és az én szobámból ami ellentétes irányba néz simán tudok wifizni, csak fél méter falat kell átvinnie meg jópárszor 10 métert.
szerk: ha adhatok egy tippet akkor 1ből a samsungba vidd, nekem anno a vinyómat cserélték ki helybe, csak annyit mondtam hogy vidéki vagyok éshogy ha hivnak akkor megyek érte, erre mondta a nő hogy várjak pár percet, hátrament és már hozta is az újat, megse nézték hogy tényleg hibás e v akármi, bár ez vinyó volt nem telefon de akkor is rendesek
[ Szerkesztve ]
-
mbalazs81
csendes tag
Sziasztok! Nem tud véletlenül valaki magyar Vodás romot?
-
Csabesz617
csendes tag
Sziasztok!
Most raktam fel az ace m re a firstUA romot de nekem nagyon gyengén muzsikál mert az akkumlátor nem bírja csak nagyon rövid ideig normál használat mellett.
Az volna a kérésem hogy ha valaki tudna belinkelni egy olyan romot ami jól működik vagy modjátok már meg légyszives hogy honnan tudok letölteni romokat hogy kipróbáljak egy párat!
Köszönöm előre is...............!!! -
DeniBoy
aktív tag
Miért van néha rom frissítésnél hogy ilyen sorrendet kell csinálni ?
Pl.: 2.2.1 -> 2.3.3->CM72.3.3. simán felvágtam a CM7-et. nem szaroztam a 2.2.1-el
[ Szerkesztve ]
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is!
-
iMaverick
addikt
válasz DeniBoy #13345 üzenetére
Gondolom a különböző verziók tartalmaznak olyan programokat, amikből kell a frissebb (esetleg régebbi?) a mégújabb rom-hoz. Ha kihagysz egy lépést, akkor kockáztatod, hogy valami félresiklik! Aztán ha kapsz egy brick-et, akkor meg sírhat a szád...
Mondjuk ilyet még nem láttam, hogy tedd fel a 2.2.1-et, majd a 2.3.3-at és utána XYZ... Mostanában a 2.3.4 stock-ra szoktak hivatkozni, mint alap. De ha utánaolvasol, akkor általában írnak arról is, ha már egy újabb verziót használsz, akkor mi a teendő. Legalábbis nálam nem volt gond: 2.2.1 (gyárilag), aztán 2.3.4, majd CM7.1 (BradGH), majd IC Sunday (1) most meg Sunday 2...
Vissza nem raknék pl. 2.2.1-et. Nincs az az Isten!
[ Szerkesztve ]
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
duplaslukk
csendes tag
Sziasztok.
Friss Ace tulajdonos vagyok,nagyon tetszik,annyi gondom van,hogy ha simán bedugom az adatkábelt,nem érzékeli a gép,az USB beállításokat pedig nem találom ott ahol itt az első hsz-ben is írják.
Hogy is üzemeljem akkor ezt be? 2.3.3 van a telefonon.
Megköszönném a segítséget. -
Virág et.
senior tag
válasz duplaslukk #13348 üzenetére
Az első hozzászólásban szerintem szó van arról is, hogy driver kell hozzá. Ezt felrakja a KIES telepítéskor, de önmagában a driver is megtalálható (pld a GYIK-ba linkelve is van)
-
nesh_019
senior tag
erre a telefonra a 2.3.4 a legjobb
Csak az káromkodik aki nem tudja szavakba önteni amit gondol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest