- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
iMaverick
addikt
Ezt a kopás dolgot én sem értem... Március óta dögönyözöm, zsebben hordva, még az eredeti tulaj által rárakott fóliát használva... Egyszer már leejtettem a fürdőszoba kövére is... Meg sem látszik rajt... Lehet megint bejön amit szoktam szajkózni: több fajta "gyártmány" létezik az Ace-ből! (Mármint széria.) Csak azért gondolom, mert pl. nálam egy rom-mal sem jött elő a SOD, másnak meg szinte mindegyis melyiket tette fel... Más 5letem nincs.
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
flash-
veterán
8 hónap után:
én párszor már leejtettem,nagyon csúnyán lekopott a telefon front oldali felső pereme..
az usb nyilás körül lekopott a plazúr, és a memóriakártya nyitófedeléről is teljesen lejött.(így az most ezüst színben pompázik )De ami még érdekesebb, hogy azon a héten amikor megvettem a telefont már keletkezett egy karc a kijelzőn ,pedig csak zsebben volt,új telefonként vigyáztam rá mint hímestojásra,szal akkor még nem volt leejtve,karistolva,leharcolva...
[ Szerkesztve ]
-
Virág et.
senior tag
válasz flash- #13804 üzenetére
Egy dolog az, amikor eldobja az ember és sérül a telefon (ez ellen az unibody ház sem véd)...és egy másik a kopás. Azt el tudom képzelni, hogy ha valaki naponta huszonötször rángatja ki-be egy szoros műanyag tokból akkor megkopik.
De normál használattal nálam nyolc hónap (ebből fél év tok nélkül) után sincs se kopás, se nagy karc a kijelzőn (mikrokarc volt egy, de ezt csak frissen letakarított kijelzőnél és "súrlófényben" erősen figyelve vehető észre. Illetve most már úgy sem, mert garanciában cserélték . Emiatt elgondolkodtam, hogy a hónapok óta bontatlan kjelzővédő fóliámat fel is rakom rá -
aya
addikt
Stock 2.3.6 quadrant 1039 pont, wifi probléma nincs, gyorsan felébred a telefon, egyenlőre nincs gond vele.
S5830XWKT3 alapból multi csc magyar nyelv van benne.悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i
-
whiteman0524
aktív tag
válasz Virág et. #13805 üzenetére
Hát, most már én is erősen gondolkodok egy ilyen fólián, pedig én nem szeretem ezeket. Véd meg minden, de csúnya tőle a telefon Én személy szerint azért vettem Ace-t mert nagyon tetszett. Hardveres szempontból voltak ennél jobb ajánlatok is ennyi pénzért ez tény, de nálam az elsődleges szempont mindig is az volt hogy néz ki a teló, a másodlaos meg az hogy mit tud. Szóval nem azért vettem ilyet hogy telerakjam fóliákkal meg minden szarral ami megvédi a kopástól.... de hát úgy látszik muszáj lesz rá valamit rakni.
-
pantomimes
aktív tag
Hű, ez jól hangzik.
Nem tudnál esetleg videót készíteni a feléledés sebességéről?
Tudom, hogy sokan hülyeségnek érzik ha ezen megy a rugózás, de nekem nagyon kényelmetlen amikor telefonálás után várni kell, hogy lerakhassam, vagy ha meg akarok gyorsan nézni valamit arra kell várni, hogy feléledjen. Emiatt én egyelőre 2.2.1-et használok, nekem ezzel semmi bajom nincs, sőt, így legalább ki tudom kapcsolni az USB hibakeresést.
Egy kérdés: nektek mennyit zabál a rádió? Ma használtam először, 3-4 óra alatt megzabált 30 %-ot
[ Szerkesztve ]
-
dobolson
senior tag
válasz pantomimes #13808 üzenetére
Van ám egy olyan funkció a beállítások/kisegítő lehetőségeknél, hogy a képernyő lezáró gombbal tudod befejezni a hívást. És így nem kell semmire sem várni, ha végeztél a hívással, egyből leteheted a gomb segítségével, nem kell várni a képernyőre.
-
kmarci25
veterán
Van egy ilyen is, én ezzel szemezek, sztem jövő héten fel is teszem: http://hotfile.com/dl/137913591/0ae7929/GT-S5830_NEE_S5830XWKT7_S5830XWKT3_S5830OXFKT1.rar.html
XWKT7-es északi európai országokra adták ki pár napja."There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
szumo
senior tag
Dobj egy linket pls!
Jó ez a ICS2 de nem nekem való.
Nem áll kézre az istennek sem. Gyorsnak nagyon gyors, vannak benne jó dolgok, de én használni akarom a telefont, arra amire való, viszont a sok csicsától nem lehet. Tegnap hazafelé a kocsiból fel akartam szüleimet hívni, hogy nyissák ki a kaput, de valami katasztrófa volt tárcsázni. Nekem pedig a telefonálás nagyon fontos, az sms annyira nem, de a gtalk megint csak, és most elégkörülményes a használatuk, és az elérésük, attól függetlenül, hogy gyorsan megy. Van még egy bő hete a romnak, hogy bizonyítson
A két ünnep közéig tuti marad, mert hazajöttem, és itt nem akarok mókolni, meg térerő is alig alig van, wi-fi meg egyáltalán.Én rájöttem, hogy nekem egy kifilézett stock rom kellene, amiben benne van pár olyan alkalmazás, amit én megszoktam 4 hónap alatt. Meg az se lenne baj, ha a rom memóriába kerülnének azok az alkalmazások, amik csak amúgy is a belső memóriáról képesek futni, így helyet hagyva más alkalmazásoknak.
Megnézzük a KT7 mit tudhat a KT3 ellenében, úgyis KT3-as alapsávja van a neve alapján
[ Szerkesztve ]
Minden apró probléma kis türelemmel, megoldhatatlan gonddá fejleszthető!
-
Probert75
addikt
aya erősíts meg bennünket, ez az?
https://hardverapro.hu/apro/samsung_galaxy_note_10_pitaka_magcase_tokkal_elado/friss.html
-
Imi1981
veterán
Sziasztok ! Ennek a telonak karcállo a kijelzője?
-
Kami11
őstag
válasz dobolson #13809 üzenetére
Köszönöm ezt én is megtaláltam idő közben, most már csak az aya megerősítésére várok és ha az az a rom amit Probert75 linkelt teszem is fel.
Én is az ICS2 használom, valóban gyors, de hiányzik belőle 1-2 dolog amire feltétlenül szükségem van.A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
escape
aktív tag
válasz Imi1981 #13814 üzenetére
Gorilla Glass van rajta. Ez azt jelenti, hogy ha nekiesel egy késsel, mint ahogy az első hsz-ben is van, nem lesz baja, viszont a mindennapi használat során a porszemekkel tapicskolás közben szépen összegyűlnek a karcok. Ajánlott a fólia használata, nekem is van fent egy, semmit nem ront a panel érzékenységén, szépen működik, és sok kosztól megvédi az üveget.
Azért kell sportolnunk, hogy szép, izmos halottak legyünk. - Egyelőre hadjárat...
-
kalló
aktív tag
válasz molnarpeter #13792 üzenetére
Ez a spray meg rongy az invisibleshieldhez adták? ezzel is lehet érezni, hogy gyengébben érzékeli a tapogatást? nekem az olcsó kínai ebayes fólia mintha vastag lenen és kicsit nehezebben érzékeli a tapit, pont annyira, hogy idegesítsen
[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
Imi1981
veterán
válasz escape #13816 üzenetére
Köszi ! Én is tettem fel rá ,de elég fakó fajtát kaptam ,meg nem tudtam buborék mentesen felrakni sajnos .Vettem hozzá egy bőrtokot ami belül jó puha,és azon gondolkoztam hogy leszedem mert nem tetszik,de ha karcolódik akkor inkább rajta hagyom.
Ha a marketről szedek le ingyenes dolgokat wifin keresztűl ,akkor az tök ingyenes ugye ?Nin semmi kitudja milyen díj ugye ?Kösz a választ előre is !
[ Szerkesztve ]
-
iMaverick
addikt
Közben az XDA-sok nyitottak egy külön topic-ot a CM9-es ICS 4 rom-nak... LINK
Most Alpha13-nál járnak és azt kell mondjam, majdnem minden működik már! Egy-két "apróság" van még hátra. (Kamera, meg a böngésző összeomolgat) Szerintem 1-2 héten belül már 4.0.3-as droid lesz a telón! (Pláne ha erre is lesz Sunday, akkor kéjmámor lesz! )
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
Kami11
őstag
válasz iMaverick #13817 üzenetére
Nekem kellett volna a Jegyzet app mert minden feljegyzésem abban van elmentve és azóta sem jutottam vele semmire. Valamint a wifi-vel is van gondom, lassan kapcsol be és nem mindíg elsőre, sőt olyan is volt, hogy be kellett kapcsolni a mobil netet, majd ki és csak utána működött a wifi.
Szóval van hibája nem csak előnye, persze mely oprendszer tökéletes!
Mindegy eddig nekem a GLSMT jött be nagyon, majd ha kész lesz a 3.0-ás akkor majd megy fel az, addig jó lesz az alap.A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
aya
addikt
válasz Probert75 #13813 üzenetére
Így van , ez az, igaz hogy román rom, de multi csc és gyári mokolatlan 2.3.6, gyors a 2.3.3-hoz képest ami rajta volt. ( videot nincs kedvem csinálni, elnézést mindenkitől )
Magyar nyelv azonnal állitható a menüből, és nincs tele sok szar szolgáltatói appal.
[ Szerkesztve ]
悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i
-
7600 GS
addikt
Hogy állithatom át, hogy alapból az SD kártyára mentsen és ne a belső memóriába?
-
csaba17
senior tag
egy kérdés: ha rakok fel új romot és előtte lementek minden névjegyet majd új rom felrakása után beexportálom akkor ugyanugy összevonja a telszámokat ha 1 név alatt voltak?
vagy nekem kell összevonni őket?
szal 1 névjegynél volt 3 szám, egy imél azt bepakolja 1 névjegybe?
mert mikor kiexportáltam sd karira akk írta hogy majdnem 750 névjegyet exportált, talán ha 200 név van a telefonomba, ezé gondolom hogy minden elérhetőséget külön ment le.ja és még annyira nemtok nyilatkozni az új akksiról de 1 nap 9 óra alatt 19%ot esett, volt benne egy majd 10 perces beszélgetés meg kb 5 perc wifi, plusz a háttérbe frissitett a market bár ez nemhiszem hogy annyit evett volna
szerk: még vmi: kijelzőt 30%os fényerővel használom, 1x sem vettem le 0ra mint ahogy gyári akksival szoktam.
mondjuk ez lehet gyári akksival is ennyi lenne ha nem piszkálnám meg elvileg ennek is idő kell amíg beáll a max kapacitásra.fóliásoknak: én vaterán vettem ~1000ért matt, ujjlenyomatmentes fóliát, semmi gond vele, sőtt többen is kérdezték már akik nyomogatták hogy miért nem használok fóliát mert így karcosabb lesz pedig ott volt rajta az orruk előtt
a kijelző ugyanolyan érzékeny, semmi negatív hatása nincs, a 2 érzékelőnél sincs kivágva és azok is frankón müködnek.
ja nekem az eladó azt mondta hogy ha lehet fürdőszobában fürdés után mikor nagy pára van v párásító berendezés mellett rakjam fel és akk tuti hogy nem marad alatta apró porszem sem.[ Szerkesztve ]
-
-Ben-
veterán
Szerintem valószínű változó a készülékek minősége is. Furcsa, hogy nektek pl. nem kopik, az enyém pedig már új korában sem volt 100as. Ráadásul nekem még a wifije is totál sz*r, míg állítólag nálatok szuper jó. furcsa ez .... lehet, hogy egy „selejtes” készülék került hozzám, nem tudom.
-
iMaverick
addikt
-
kalló
aktív tag
most valóban, mondjuk amikor legutoljára próbnáltam akkor még ddkq5re tettem az ICS2 ekkor még nem töröltem a dalvik cachet és bugos volt, me mindig leálltak az alkalmazások valamint nem tette le a powergombal. De most ks2 van alatta ill. töröltem rendesen minden cachet és most fasza
http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
vlevi
nagyúr
Ez vajon ugyanaz, mint amit én találtam, a sammobile fórumon?
Milyen lehet ez?
Ja, egyébként múltkor írtam, hogy látszólag random módon úgymarad a telefononom, azaz nem kapcsol le a kijelző. a battery monitor widget lebuktatta, ugyanis nem random, hanem valami elindítja a "wakelock"-ot, szóval ez a "nemtudommi" szándékosan megakadályozza a kijelző lekapcsolását. És nem a GPS szoftver, mert azt nem használok.
Ráadásul baromi szivatás, mert ha csak azért nyomok meg egy gombot, hogy megnézzem az órát, vagy, hogy van-e nemfogadott hívás, és rögtön dobom vissza a táskába, akkor akár órákig nem veszem észre, hogy ezerrel megy a képernyő. -
milanmylo
aktív tag
Sziasztok! Leszedtem sammobile-ról a legutóbbi firmware-t de csak 1 file-os. Ebben az esetben hogyan kell feltelepíteni? Előre is köszönöm.
ROM frissítést nem lehet elrontani, csak nem a leírtak alapján végezni.
-
milanmylo
aktív tag
Hm... Mi lehet az oka annak, hogy bootloopot kaptam? Hogyan lehet megoldani?
ROM frissítést nem lehet elrontani, csak nem a leírtak alapján végezni.
-
kmarci25
veterán
válasz milanmylo #13849 üzenetére
Szedj le egy multis 2.2.1-et, tedd fel azt és arra told rá az új romot, recovery-ben factory reset, wipe cache, az új rom telepítése után. Így minden adatod elvész a készülékről, de gondolom van mentésed. Én rom frissítésnél az sd és a sim kártyát is ki szoktam venni.
[ Szerkesztve ]
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest