- Android szakmai topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
sziasztok
gndom van a markettel.eloszor letoltesnel irta ezt de most mar azonnal a market inditasa utan:
a market alkalmazás folyamata vátatlanul leállt.Ez mitől lehet?
mit tegyek?
már tettem fel regi es uj marketet is de mindegyiknel ez csinalja
lecci segitsetek[ Szerkesztve ]
-
-
nesh_019
senior tag
Ma játszótam a telenor boltba Samsung Galaxy Gio-n Angry Birds Seasont.
Egyáltalán nem akadt annyira mint az ACEn sőt tök jól ment pedig ugyan az a hardver meg minden.
Miért?
Csak az káromkodik aki nem tudja szavakba önteni amit gondol.
-
zsolt19900
őstag
sziasztok
egy ismerősömnek, van galaxy észe és a kérdésem az lenne, hogy hogyan és miként lehet frissíteni a telóján a droidot, és mi most a legfrissebb verzió, amit le lehet tölteni a készülékére?
Ezt megteszem, akkor minden program, kontakt, sms benne marad a készülékben, vagy azért érdemes lementeni ezeket a dolgokat?
és még egy másik kérdés, az én difájomról már kérdeztem a fórumában, hogy a karcot ki lehet polírozni a kijelzőről, a kérdésem az, hogy az észen is van egy kis karc, arról a kijelzőről is kitudom polírozni a karcot?
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Tel Chi
tag
Szerbusztok!
Lenne egy kis problémám, mégpedig az, hogy hiába állítok be bármilyen háttérképet, újraindításkor elfelejti és a gyári áll vissza, valamint sms íráskor a virtuális billentyűzet kattan, pedig ki van kapcsolva a hangja. Feltettem rá a nyáron készített frissítést, rootolva is van, mégis fennáll ez a hiba
Nokia 5800; Motorola Defy; Motorola Razr XT910; Huawei Ascend Mate 6 ; SE Z1 Compact; SE Z3 Compact; Samsung A7; Iphone 5s 32gb
-
dropopi
aktív tag
válasz zsolt19900 #13459 üzenetére
A difájomod az mi? A kulcstartód tokja?
-
-
kmarci25
veterán
válasz zsolt19900 #13459 üzenetére
Romfrissítés: olvasgasd az első hsz-t.
Legfrissebb rom: 2.3.6 stock. (Meg ne kérdezd, hogy honnan töltheted le... gugli!) Főzött van bőven nézd meg az ikszdéa fórumon. (Tudod xda developers. Csak a difáj miatt írtam.)
Karcmentesítés: passz.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
zsolt19900
őstag
válasz kmarci25 #13463 üzenetére
az ismerős nem akar főzött romozni, azért kérdeztem, hogy gyári rom melyik a legfrissebb, köszönöm!
a karcmentesítést, pedig azért kérdeztem külön, mert nálam ugye gg van az észen pedig azon is az, na ezt jó tudni, de a romfrissítést megnézem - programokat mentsem le? vagy megmarad minden a frissítés után?
[ Szerkesztve ]
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
zsolt19900
őstag
válasz urbanjozsi #13465 üzenetére
hábasszus szeretem így leírni a dolgokat na ez van
-
zsolt19900
őstag
nya de lényegi kérdés, gyári rom frissítésnél megmaradnak a kontaktok, a programok, appok stb. stb. ezt fontos lenne tudnom
-
escape
aktív tag
válasz zsolt19900 #13467 üzenetére
Tegnap frissítettem DDKQ5-re, minden beállításom és alkalmazásom, névjegyem, és üzenetem megmaradt.
Azért kell sportolnunk, hogy szép, izmos halottak legyünk. - Egyelőre hadjárat...
-
Ace owner
addikt
Jöhetne már az ICS, Nexus videó láttán nagyon megtetszett..
Galaxy Fold 4
-
kmarci25
veterán
válasz zsolt19900 #13467 üzenetére
Azért csak csinálj egy mentést Titaniummal, abból baj nem lehet.
-
senior tag
válasz iMaverick #13449 üzenetére
Akkor ha jól sejtem mostmár neked is megy!?
"Nem Te írtad, hogy felraktad az IC Sunday 2-öt? Ha igen, akkor tedd fel APK-ból az utolsó stabilat! Amit a Sunday 1-be és 2-be tett a gyerek, azok nekem nem mentek..."
Ez érdekes.. én ahogy felraktam az ICS2-őt, ment a market...Nekem a régi 2.3.4 alatt sikerűlt kinyírnom a marketet, ahogy a srác írja.. semmi se segített..
Ezért lett ICS2-ömAmúgy meg az egyik legjobban zavaró dolgot sikerült kiküszöbölnöm az ICS2-ben.
Állapotsoron szürke háttéren fekete betűs érdesítés.. pl. amikor töltök le valamit a marketről.
Marketen nézelődve, rájöttem, hogy a CM7 "témázható"!!
Na gondoltam, ha az appok között van egy téma választó,nagy baj nem lehet..
Le is szedtem pár témát.. végül kikötöttem egynél. Jelen esetben ezt használom.. egész pofás..
Van a készítőnek mégegy, ami még pofásabb, de annak valamiért az állapotsora meghülyül.. mintha nem frissíteni, és csak gyűlnek, gyűlnek össze vissza a pixelek...Van jó pár, ami jónak néz ki, de sajnos nem jó valamiért nem jó, meg sok olyan, ami gyakorlatilag csak az ikonok színeit variálja át..
ICS2 "tulajok" nem tudom ezt a témázhatóságot tudták-e, ha igen, nem mondtam újat, nekem az volt, de pozítív irányba billentette az ICS2-őt.USB netmegosztás is működik, van rá egy program, szóval ez a hátránya is kiküszöbölve. (talán kicsit lassabb, mint a gyári, de megteszi)
-
flash-
veterán
koszi a témázós tippet.
két kerdesem lenne:
1.hogy lehet megoldani hogy a telefon a felső statusbarba (ami mindig latszik)ne csak az időt de a dátumit is kiírja?
2.számít valamit az. hogy melyik fwre teszem fel ezt az icecream sunday 2-őt?
nekem elotte ddkq6 volt es most az alapsávnál is ezt irja..
ez szamit valamit?vagy tokmindegy hogy mi az alapsáv? -
senior tag
válasz flash- #13473 üzenetére
Jó kérdés, hogy számít-e. Passzolom.. nekem meg DDKQ5-re lett felrakva.. menni megy
am: 1: passz.. ha lehúzod látszik
am2: most néztem a srác ICS2 topikját, valamit alkotott a srác.. de ha jól veszem ki, semmi nagy durranás, csak belepakolt pár programot, ami esetleg érdekes, az az a V8 memó kezelő valami lehet...
Vadászgatom, hogy leget visszarakni alap alkalmazásokat, magamnak a live wallpaper, őő.. már nem is tom kinek meg a jegyzetek lennének jók.. ha menne...
-
flash-
veterán
naja a jegyzetek is hiángyzik....
meg szerintem a gyári sms kezelő jobb,szebb mint ami ebbe az ics 2 be lett pakolva.
Feltettem a GoSms-t vagymiaz de nekem az se tetszik...
Na és a tárcsázó-híváskezelővel is igy vagyok hogy a gyári 2.3as androidos szerintem a legjobb.
jobb oldalt ott van az abc amire bökve azonnal ki lehet választani a kontaktot akit hivni akarok.
Igen itt megin előjön az hogy a godialer vagy miacsuda tudja ezt,de az lassabb görgetésnél és tele van olyan dologgal ami szerintem nem kell...
túlbonyolítottak ezek a progik..szóval jó lenne ha ebbe az ics2 be bele lehetne tenni az alap tárcsázót,kontaktkezelőt és smskezelőt...
[ Szerkesztve ]
-
ra^ven
senior tag
Halihó!
Tudja valaki, hogy mi szabályozza, ha telepítesz valamit, hova tegye, telóra vagy sd-re?
Mert vegyesen pakolja fel, de ez egy érdekes dolog, mivan ha betelik a telefonmemo, akkor nem tudok több progit feltenni?ZOHLIH - Xiaomi MI9 Lite || Panasonic LX7
-
kalló
aktív tag
Na elkezdett nem rezegni híváskijelzés közbe az ICS2. A zene lejátszója meg egy szar, shuffle nuku, illetve van de mindig elfelejti és újra meg újra be kell állítani, most már a rádiója is felmérgelt a bluetooth köcsögséggel. Egyre inkább úgy érzem, hogy vissza fogom rakni a gyárit.
Gingerrealt próbálta már valaki?
[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
kalló
aktív tag
válasz ra^ven #13477 üzenetére
link2sd, app2sd a leg elterjetteb amiket használtam, rpptolni kell hozzá a telefont azt hiszem, de olvass utána. Illetve lehet még partícionálni az sd kártyát(ilyet még nem csináltam) és az sd kártya egyik partícióját betenni telefon tárhelynek.
[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
Virág et.
senior tag
válasz ra^ven #13477 üzenetére
"Tudja valaki, hogy mi szabályozza, ha telepítesz valamit, hova tegye, telóra vagy sd-re?"
Tudomásom szerint a Gingerbred esetében maga az alkalmazás szabja meg, hogy hova akar települni. Amelyiket nem készítettek fel a memkártyról futásra, az a belső memóriába telepedik. Ezt az előbb említett alkalmazásokkal meg tudod kerülni, de nem minden esetben fog működni a program."mivan ha betelik a telefonmemo, akkor nem tudok több progit feltenni?"
Ez már csak ilyen...[ Szerkesztve ]
-
kmarci25
veterán
Gingerrealt próbálta már valaki?
Próbáltam, de elcsesztem, mert nem figyeltem eléggé... Dühös is voltam, és dühömben viszatettem a stock-ot.
Az volt a baj, hogy nem települtek a programok, mint később kiderült azért, mert nem volt az sd kártyán ext2-es (vagy milyen) partíció... Szóval nézz utána alaposan, mert az xda-n csak eléggé nagyvonalakban írják le, hogy mit merre hogyan. (Össze is vesztem emiatt pár nagyképű szingapúri sráccal... ) Egyébként nagyon gyorsan pörgött, nagyon közeli a stock romhoz, asszem az alkalmazások nagy része is benne van, ami a stockban.
Ha felteszed és működik frankón, akkor készíthetnél egy rövid útmitatót , mert hiába flash-elgetek, ez a cucc nem volt számomra világos (tehát az alkalmazások sd kártyára települése - és itt nem az app2sd féle dolgokról van szó, hanem erről a particionálásról...)"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
looser
addikt
Sziasztok, egy ilyen készülékre szeretném lecserélni a Nokia 6300-ast, csak annyit kérdeznék: van-e arra lehetőség, hogy ha normál üzemmódban van a készülék (hangosan csörög), akkor anélkül, hogy kinyomnám, némítható-e?
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
kmarci25
veterán
válasz looser #13482 üzenetére
Megoldható... Csak ezt ne kérdezd, hogy hogyan, mert egyszer sikerült, akkor is véletlenül. Majd biztos megmondják, akik használják ezt a funkciót.
Egyébként üdv a klubban! Az előző készülékem Nokia 6300 volt...
-
looser
addikt
válasz kmarci25 #13483 üzenetére
Hülye voltam, kitakarítottam a kicsikét, közben eltörtem egy 2GB-os microsd-t + lecseréltem utángyártottra a fekete-ezüst eredeti (meglehetősen kopott) házat és most olyan recsegős plusz lányosnak mondják a haverjaim, ami mondjuk annyira nem izgat, mert egy barátságosabb színre vágytam, de most már nem tetszik. Dióhéjban :-)
Ez a készülék viszont elfogadható árban van (ha van valahol újonnan olcsóbban és megbízható helyen mint a GSMline (52e), akkor szóljatok :-) és szép is, bár nem látok rajta letesz/felvesz gombokat, de talán a szoftverest is meg lehet szokni.
Elsőre biztosan totál furcsa lesz, az igazat megvallva még mindig gondolkodom egy hagyományos kialakítású készülékben (Nokia X2-X3-02), merthogy érzésem szerint kényelmesebb sokkal egy olyat tartani, mint ezt a kis szögletes téglácskát, viszont a funkcionalitás és az, hogy tényleg jó ránézni, talán megéri :-)
Még vacillálok, ne vegyetek komolyan, de ez a készülék tetszik a legjobban, ráadásul az a karcolós videó a japánokkal igazán megnyugtató :-)Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
domerator
veterán
válasz looser #13484 üzenetére
"az a karcolós videó a japánokkal igazán megnyugtató :-)"
Az ACE gorillája (vagy legyen bármi) eszméletlen jó minőség... a defy üvege csak előre köszönhet neki és csak csókolomot... irigyelve van rendesen!
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
looser
addikt
válasz domerator #13485 üzenetére
Nekem 3 év alatt zsebben, hátizsákban (őszintén szólva nem vigyáztam rá, sokszor leesett és még működik :-) erősen megkopott, de gondolom ennek a Samsungnak a többi része is - ha nem is hasonlóan, mint a kijelző - erős anyagból van.
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
ra^ven
senior tag
Igen azt letöltöttem, viszont inaktív volt az a funkció, amellyel ténylegesen át tudtam volna tenni, root kell hozza jól mondtad, az viszont garivesztéssel jár/járhat.
Lehet egyszer bepróbálkozom a szerviznél, bár kétlem hogy segítenének.ZOHLIH - Xiaomi MI9 Lite || Panasonic LX7
-
domerator
veterán
válasz looser #13486 üzenetére
Őszinte leszek...
Ace-t soha nem vennék, de ahogyan a teló össze van rakva és amilyen minőségérzetet kelt amikor kézbeveszed, vagy leveszed a hátlapot és látod a tökéletesen kitalált belsejét... ahogy minden belső szerve el van takarva... nem beszélve a kijelző üvegről, amit egyszerűen nem tudok eleget dicsérni... hát akkor elfog az irigység ... a strapa defy nem kelt ilyen profi összeszerelési érzést.
[ Szerkesztve ]
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
Csabyka92
csendes tag
Sziasztok! Szükségem volna egy kis segítségre.
A holland ROM-ra felraktam a CWM-et, majd azon keresztül egy ICS 4.01 Lite-ot, ami teljesen szép és nagyon jól működik. Eddig nem is lett volna gond, csak ezt követően elkezdtem kutakodni overclock ügyben, találtam is ezt:
http://acetips.wordpress.com/2011/10/12/overclock-ace/
Nem tűnt nehéznek, flasheltem a kernelt, amit linkel, viszont utóbb vettem észre, hogy CWM 7 szükséges hozzá, nekem pedig CWM 5 van a telefonomon.
A menüben megjelent egy Tweaks menüpont, és a CPU Settings sehol.
Ám ez nem is volna gond, csak az a baj, hogy elszállt a Wi-Fi. Hibát ír, és nem tudom visszahozni a *#*#526#*#* kombinációval sem:Hogyan tudnám visszaállítani a “cm-7.1-oc-kernel-2.6.35.7-perf-CL562111.zip” előtti állapotot? Vagy ilyenkor tehetek egy CWM 7-et a rendszer alá és megoldódik minden?
Esetleg le kell róla kaszabolni mindent? Vagy nincs is megoldás?
Számomra létszükség a WI-Fi, így remélem segítetek![ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 256 GB
-
urbanjozsi
senior tag
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget! Galaxy ACE, egyik pillanatról a másikra a következő hiba állt elő:
A telefonról hívni lehet, de hívást fogadni nem!
A sim kártyát másik készülékbe rakva, működik.
Ötlet?
Köszi előre is -
ra^ven
senior tag
Láttam egyre többen írják a 2.3.5-ös androidot, ezt csak mókolással lehet frissíteni majd? Vagy ha itt is kiadják a hivatalosat nálunk, akkor szervizben vagy valamilyen appon keresztül frissíthető lezs?
Jelenlegi verzióm :
Android: 2.3.3
Alapsáv: S5830XWKP8
Build: GINGERBREAD.XWKPYSzerk.:
Elhamarkodtam a kérdést látom az 1. hozzászólásban hogy Samsung KIES-en kersztül lehet ezt majd megtenni, de javítsatok ki ha én értelmeztem rosszul.
Előre is köszi.[ Szerkesztve ]
ZOHLIH - Xiaomi MI9 Lite || Panasonic LX7
-
ra^ven
senior tag
válasz ra^ven #13492 üzenetére
Feladom fél órája tekerem a google-t, nem találtam meg egyértelműen, de én úgy érzem tök hülye vagyok hozzá .
Pedig csak azt kerestem, hogy mik az újítások a 2.3.5-ben.
Bocs a tudatlanságomért, olvasom itt már napok óta az 1. hozzászólást, de...
ilyen rom olyan rom, gingerbread, cyanogen, különböző verziók, de nem mind1, hogy ddq5 vagy 6, úgy érzem elvesztemZOHLIH - Xiaomi MI9 Lite || Panasonic LX7
-
Pharaoh
aktív tag
Hi!
Van valami jó program arra, hogy lássam mi foglalja a helyet a 180MB belső memórián? Szinte semmi nincs külön feltelepítve mégis alig van belőle.
-
senior tag
válasz flash- #13476 üzenetére
Jegyzetek nekem konkrétan nem hiányzik, mert colornote progit használtam,abban vannak a jegyzeteim.. Itt az egyik ph-s srác szenved a hiányától..(bocs, az illetőtől, hirtelen nem jut eszembe ki is volt )
SMS kezelő.
Nálam szintén nem gond, mert elég régóta a Handcent sms-t használom.
Bár filóztam, hogy kipróbálom a Go-t is, mert a laucherük egész pofás..(ősidők óta launcher pro-t,illetve egy rövid ideig ADW-t használtam, de most kipróbáltam a go-t,és egyelőre marad(t) is.
Igaz, egy hátránya van a nem gyári sms-programoknak, legalábbis a handcentel ez a szitu, a BLN nem jelez rá. A gyári alkalmazásra viszont igen... kár..
Mondjuk nem annyira gáz, mert handcentbe be lehet állítani, hogy a nem olvasott sms-re x időnként, x szer figyelmeztet. Akár más "csengőhanggal" mint az alap sms hang. Elöbb utóbb csak meghallomGyári hívás kezelő.
Nem mondom, nekem kicsit az fb integritás hiányzik, bár nem nagyon
Már csak azért se, mert igazándiból nem használtam a gyárit.
Az utóbbi időben a DW Contacts & Phone & Dialer-t használtam. (van free változat is.)
Most még nem raktam fel,mint még nagyon sok más programot se, mert tesztelni akartam a "csupasz" rendszert, hogy mennyire stabil..
De azt hiszem lassan csak belakom, és visszadobom ezt is.Ezekkel az alap dolgok visszarakásával sajna ha jól sejtem nem olyan egyszerű a dolog. Nem elég csak bemásolni a régi apk-kat, a system/app ba, lehet kellene még más is .. lehet hogy át kellene szerkeszteni hozzá a framwork vagy mit is...
Az a baj, hogy angol tudásom nincs, csak ami rám ragadt, így xda-t is nehezen tudom "böngészni".. pláne, hogy sok szakmaira nincs is fordítás
kalló
Na elkezdett nem rezegni híváskijelzés közbe az ICS2. A zene lejátszója meg egy szar, shuffle nuku, illetve van de mindig elfelejti és újra meg újra be kell állítani, most már a rádiója is felmérgelt a bluetooth köcsögséggel. Egyre inkább úgy érzem, hogy vissza fogom rakni a gyárit.
Ezt a nem rezeg dolgot nem értem.. a 45s-es jelzész mondod? vagy a bejövő hívás jelzést?
Zene lejátszó
Amit én tettem: Root explorer, fájl kijelöl, move sdkard backup mappa paste.. ergo delete. Csak biztos ami biztos, átraktam, ha kellene valami miatt a rendszernek..
Anno első androidos megvásárolt programként megvettem a powerampot, nincs ilyen fapadra szükségemRádió BT dolog.. bosszantó, bár nem tudom mennyivel eszik többet olyankor a telcsi, más hátránya meg nem hinném hogy van.
Nekem inkább az volt a bosszantó, hogy nincs RDS benne. (legalábbis ha jól rémlik)
Igaz, amikor felraktam a romot, kipróbáltam, hogy működik-e a rádió, azóta az ikonja közelében se jártam...ra^ven
Memória kezelés.
Alapból ahogy Virág et. is írta, a program szabja meg, hogy épp hova települjön
(az más téma, hogy nekem ICS2 alatt nem akarja az igazat, mindent belsőre rak..de nem nagy kunszt átrakni)
Nos.. ezek után az első legegyszerűbb, és talán root se kell hozzá, hogy ami futna sd-ről, de nincs megírva benne, azt a Move2SD Enabler progi segítségével át lehet rakni.
(hopsz, kell hozzá root, és milyen vicces, azt írja market, hogy nem kompatibilis az Ace-el. Ugyanakkor nálam azt írja, instaled LOL. A legszebb, hogy már nincs felrakva, csak régen volt.. mondjuk ez több más programmal is eljátsza..
Tényleg! nem tudja valaki, hogy lehet ezt a listát valahogy módosítani? Mármint a telepített programjaim listát.. szinte mind benne van, amit kipróbáltam, de már ezer éve leszedtem.. Vagy lehet marketba belépve kellene leszednem a programokat, és akkor a listáról is törlődnének?! )Oh.. stefi68 tollából találtam egy leírást, nem is kell tovább írnom, hogy működik
Itt is egy rövid szösszenetA következő lépés a link2sd.
Én személy szerint ezt használom, mert sokminden átrakható vele. Kicsit bonyolultabb, de ehhez is van a neten számos leírás, mint például ez. Ez alapján már nem lesz nehéz szerintem!
looser
van-e arra lehetőség, hogy ha normál üzemmódban van a készülék (hangosan csörög), akkor anélkül, hogy kinyomnám, némítható-e?
Igen van..most próbáltam ki.
Két verzió lehet..
Nekem a "gyári" 2.3.4-nél, azt mondta valaki, talán még hodostamas, hogy a kikapcsoló gombot megnyomva elnémul a csengés.
Kérdeztem, hogy akkor is, ha nekem a kisegítő lehetősékelnél be van állítva rá a letevés?
Igen! És tényleg! első nyomásra csak elnémult!No de most az ICS2 rom alatt ez nem jött be. Kinyomta.. hopsz.. gondoltam, nemá.. valahogy csak lehet.. esetleg hangerő le gomb? És igen!
Szóval itt is lehetséges!Ez a készülék viszont elfogadható árban van (ha van valahol újonnan olcsóbban és megbízható helyen mint a GSMline (52e), akkor szóljatok :-) és szép is, bár nem látok rajta letesz/felvesz gombokat, de talán a szoftverest is meg lehet szokni.
Elsőre biztosan totál furcsa lesz, az igazat megvallva még mindig gondolkodom egy hagyományos kialakítású készülékben (Nokia X2-X3-02), merthogy érzésem szerint kényelmesebb sokkal egy olyat tartani, mint ezt a kis szögletes téglácskát, viszont a funkcionalitás és az, hogy tényleg jó ránézni, talán megéri :-)
Még vacillálok, ne vegyetek komolyan, de ez a készülék tetszik a legjobban, ráadásul az a karcolós videó a japánokkal igazán megnyugtató :-)Letesz gomb: mint ahogy fentebb írtam, menüben beállítható rá a power gomb.
Felvesz gombnak itt sajnos még nem látam olyat, mint a galaxy3-nál, hogy be lehetett állítani a home gombot. Szóval arra marad a tapizás...
Megszokás: elsőre fura lesz majd, az biztos! Azt mondjuk elfelejtheted, hogy félig vakon, vagy menet közben írsz pl. sms-t
De egy jó billentyűzettel, híváskezelővel csodákat lehet művelni.
A legnagyobb előnye, hogy nagyon testre szabható a millió programmal, ami a marketen és egyéb helyeken van. A custom romokról meg még nem is szóltam...
Tartani.. rövid beszélgetés, majdnem egy kutya.. bár nincs kicsi kezem
Hosszabb beszélgetésre meg head setet használok..bár a régi K770i-mel is így voltam.
Japán karcolós videó. Nekem hihetetlen már csak azért is, mert igaz, kéz alól vettem, de kb. 1 hónap után úgy döntöttem, biztosa ami nem alapon, kap egy fóliát.
Amikor közvetlen erős lámpa fényben takarítottam szemüvegtörlővel, akkor vettem észre, hogy van rajta egy nagyon vékony, pici, 6-7mm-es karc!
Szóval nem csodaszer.
Illetve már volt itt is, aki asszem odacsapta véletlen az asztal sarokhoz, és megreccsent a készülék.. talán még az lcd is kapott.. már nem emlékszem pontosan.
Nekem már landolt hátsó fertály magasságából rücskös betonra. élével érkezett, akksi fedél le, akksi fél méterre repült, telefon pofára a betonra hasalt ...
Félve emeltem fel.. lassan fordítottam meg, lelki szemeimmel már láttam a fekete megfolyást a kijelző helyén..
De szerencsére nem lett semmi baja.. (fólia volt már rajta.. azon se nagyon látszik karc )
Sajnos az érkezési terület, a hátlap sarka nem úszta meg, kapott egy kis sérülést.
Épphogy csak látszik, de látszik...(ezért is jobb egy PU vagy szilikon tok, mint egy "bugyi" tok..)
urbanjozsi
Amikor hívjátok, a hívó telefonon kicseng? vagy mit jelez?
Én első körben a hívás beállításokban néznék körbe. Nem lett-e beállítva valami korlátozás..(sajnos nincs elöttem gyári Rom, nem emlékszem mik vannak:..)
Esetleg nem raktál fel valami híváskezelő, korlátozó, szűrő programot?Legrosszabb esetben adnék neki egy gyári visszaállítást.. de elötte telefonszámok, sms-ek, híváslista stb. mentés.. (gyári visszaállítás!)
-
ra^ven
senior tag
Köszönöm a válaszod, ezeket sikerült nekem is megtalálnom, csak ugye a root jog..
Még el kell döntenem, hogy teszek a garira és megcsinálom, vagy próbálok utánajárni szervizben, hogy mi van abban az esetben ha rootolom a telot gari szembpontjából.ZOHLIH - Xiaomi MI9 Lite || Panasonic LX7
-
iMaverick
addikt
válasz ra^ven #13494 üzenetére
Nem teljsen értem aproblémádat... A 2.3.5 újításait tartalmazza a MobilaAréna Android történetet bemutató cikke...
A DDKQ5 és a 6-os az 2.3.4-es Android....?
Most jó Neked a főzött vagy csak a gyári (stock) rom érdekel?
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
Új hozzászólás Aktív témák
- Android szakmai topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- DIGI kábel TV
- OLED TV topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest