Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ronin79

    őstag

    válasz yabba #11789 üzenetére

    Olvasni smafu nálad is, goolge kereső esetleg? :DDD
    Wipe data factory reset - benne van a nevében, adattörlés-gyári állapot visszaállítás, tehát töröl mindent a data partíción ahol a személyes beállításaid és alkalmazásaid vannak (kivétel az sd tartalma, képek, videók, ilyesmi), amiket már te telepítettél és nem voltak a telón vételkor, beleértve a névjegyeket is. Olyan lesz mint amikor a telót vetted, csak a gyári előretelepített alkalmazások maradnak meg.
    Névjegyeket ha menteni akarod szinkronizálod a google fiókkal és egy új rom telepítésnél automatikusan letöltődik amikor megadod a google fiókod, vagy exportálod az sd kártyára vcf formában (telefonbeállításokból).
    Alkalmazásokat ill. adatait Titanium Backuppal tudsz lementeni, vagy root nélkül Helium Backup.
    Egy CM rom telepítésnél pedig minden törlődik, lecseréli a system partíciót is, tehát más lesz a telefonkönyv, tárcsázó, minden, egyedül azok a cuccok maradnak amik az sd (vagy külső sd) karin vannak.

    Végül a kies, nagyjából semmire sem jó, senki nem is használja :D Gyári romot odinnal raksz fel, custom romot cwm-ből (vagy egyébb custom recoveryből) úgyh. az az ipari hulladék valóban felejtős.

Új hozzászólás Aktív témák