- Milyen okostelefont vegyek?
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz kárátékutyá #2199 üzenetére
-
Sakira
tag
Muszáj visszaállítást csinálni? Én nem veszem észre hogy baj lenne, sőt gyorsabbnak érzem a telót. Az időjárás widget nem tetszik, nem színes az ikonok.
[ Szerkesztve ]
-
TomPack
őstag
válasz #16695808 #2209 üzenetére
Nekem a 7.0 reset után az üres telefonon több volt a szabad tárhely, mint az újonnan megvett és bekapcsolt 6.0-án.
Frissítés után megmaradt minden, és a szabad tárhely sem lett több.
Egy ideig úgy használtam, aztán resetletem a 7.0-át. Utána belakva is megmaradt a többlet. -
zoo8800
veterán
válasz Mister X #2200 üzenetére
Én eddig egy hibával találkoztam: a Gmail és Messenger üzeneteket gyakran nem jelzi a telefon. Hogy ez a rendszer, vagy az appok hibája, azt nem tudom, de az előző telefonon megbízhatóbbak voltak ezek. A Gmailt le is cseréltem a gyári email kliensre, ami szintén nem jelzi a push üzeneteket, de negyed órás szinkronnal jól működik.Van, akinek a Gmail app korábbi verziója jól fut.
Egyéb negatívum számomra nincs, ez egyszerűen egy fasza telefon.
Játszani nem szoktam telefonon.[ Szerkesztve ]
rip and tear, until it is done
-
törölt tag
Az este 3% merülés ne zavarjanak módban. Ez sok vagy kevés?
[ Szerkesztve ]
-
Szabadh
tag
Nálam is felmászott a nugát tegnap.
Eddig minden rendben működik. Ami pozitívum, hogy az ujlenyomat érzékelő mintha érzékenyebb lenne.
A képnézegtésnél a fehér háttér viszont mellélövés. Igaz, hogy ha hozzáérünk átvált feketére, de miért jó ez?És még egy dolog van. A zárolt képrnyőn az óra megváltozott. Egymás alá került az óra,perc. azt nem lehet változtatni? Hogy egymás mellé kerüljenek ahogy volt?
9:53
09
53 -
akos_ur
aktív tag
válasz zoo8800 #2211 üzenetére
dettó, nálam a messenger elég random módon működik, valamikor csak az ikonon lévő kis számmal jelzi, ha jött üzenet, van olyan is, hogy gépen elolvasom az üzenetet, de a telóról nem tűnik el, valamikor csak az AOD-ről nem veszi le, de ha feloldom a telót akkor rájön, hogy már olvasva van... valamikor csak akkor frissít, ha megnyitom az appot... de olyan is van, hogy hibátlanul működik
-
-
rolio1
tag
Telekom frissítésben benne van a Volte aktiválása is?
-
-
Sakira
tag
A régi témák jók amiket még 6-on töltöttem le? Vagy most keresgéljek témákat?
-
-
törölt tag
-
-
-
Mister X
tag
Sziasztok. Köszi a válaszokat,tulaja lettem én is egy A3-nak. Másfél nap után minden oké nincs panaszom rá egyenlőre. Gyors a kicsike És baromi jól néz ki! Messze a legszebb telefonom ami eddig volt,úgyhogy munkahelyemen kívül nem is akarom tokban tartani. Tudtok ajánlani szilikon tokot ami nem vastagítja nagyon a telót? Fekete és kék ami érdekelne,meg persze vékony legyen. Meg 3d üvegfólia kellene ami esetleg bevált már valakinél. Köszi
" Nem eshet le a telefonod,ha repülőgép üzemmódban van... "
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox One
- PlayStation 5
- Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Politika
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Eladó/cserélhető új iPhone 13, 128 GB, iStyle vétel, 2 év garancia
- Xiaomi 14T pro 5g 12+6 / 512 GB
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titan, Kártyafüggetlen.
- Eladó egy Xiaomi MI 9T 6/64 Gb használt jó állapotban lévő kártyafüggetlen mobiltelefon
- Új Google pixel 9 256GB 2026-12-21ig garis csere beszámítás lehetséges
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest