- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TH85
újonc
válasz kárátékutyá #2750 üzenetére
Hm, ezt jó tudni
-
maddlock
csendes tag
válasz canniball #2698 üzenetére
Szia, a dupla matrica azért is lehet, mert a gyári csomagoláskor valamiért rework-ölni kellett a dobozt. Például bukott a raklap quality-n mert véletlenszerű mintavételnél hiányzott az egyik dobozból valami, pl. garanciapapír, és ki kellett bontani az összeset. Nokia gyárban sok ilyen volt. Ezeken át lett vágva az első nokiás lezárócímke, és ugyanolyan lett ráragasztva. Nem elegáns, de olcsóbb, mint kidobni az egész dobozt. Ha megegyezik a két lezáró matrica akkor valószínűleg ez volt.
-
tomaszem
csendes tag
Emagon mennyi volt BF alatt a telefon ?
-
seniman
veterán
válasz Blackmirror #2754 üzenetére
64 vagy 69 volt az Emagon,de ugye az onnan származókra a két év Samsung gari nem érvényesíthető.Telekomtól vettem én is BF meg online kedvezménnyel 36-ért.
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
törölt tag
-
seniman
veterán
Passzolom,nekem ezt írta ki a rendszer.11ezer volt az online kedvezmény,a többi a BF.Gyakorlatilag egy huszassal olcsóbb volt,mint a J510-em.Lehet azért adta,mert magenta1-es vagyok.
Az Emag garanciális ügyintézésben eléggé sereghajtó,tehát a saját garanciájukra én nem alapoznék.
[ Szerkesztve ]
-
canniball
nagyúr
válasz seniman #2756 üzenetére
"64 vagy 69 volt az Emagon..."
Mint írtam 62 volt."...de ugye az onnan származókra a két év Samsung gari nem érvényesíthető."
Miért nem érvényesíthető? Az enyém dobozán rajt volt egy [Forgalmazó: Strong&Unique Kft.] matrica, ami a gugli szerint a hivatalos magyarországi Samsung Experience Store, a fene megette ha az általuk forgalmazott készülékeket nem lehet regisztrálni.
Amúgy az emag 2 év garival árulja.https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
seniman
veterán
Szerintem sokan cserélnének Veled,a tapasztalat hiány ügyében. Ha jól emlékszem a BF topikban volt szó az ilyen hiányosságokról.Szerintem az lehet az ok,hogy ha jól láttam az Emag egyfajta közvetítő szerepet tölt be a nagyker meg a vásárló között és ha épp nem olyan helyről származik a teló,akkor kezdődik a szivatás.
-
seniman
veterán
válasz Blackmirror #2766 üzenetére
Az jó kérdés, hogy honnan származott.
-
pcnet
addikt
Sziasztok!
Telekom BF akcióban rendeltem én is 49.500 ft-ért egy ilyen telefont. Nagyon tetszik! Most értem a topic végére és örömmel látom, hogy csak jókat írtok, nincsenek típushibák.
Elsőre annyi lenne a kérdésem, hogy XEH rom itt is single CSC-s már, mint S7nél? Tehát ha felteszem Odinnal a gyári függelten magyar romot, akkor XEH lesz az akív CSC?
Gondolom ha probléma lenne, vihetem közvetlenül Samsung szervizbe, nem T-nél kell leadnom. Akkor lehet furán nézne a szervizes, hogy független rom van Telekomos készüléken. Bár tudom, hogy Samsungnál nem jár garancia vesztéssel ha Odinnal hivatalos romot teszek fel.
Köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
canniball
nagyúr
válasz maddlock #2752 üzenetére
Amit írsz az indokolná hogy miért volt vágva az alsó matrica, de mint említettem mindkettő át volt vágva, azaz nyitott dobozban kaptam a készüléket.
De mindegy, mivel használat nyoma nem látszott rajta tovább nem pörgök ezen.[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
canniball
nagyúr
Ennek a dobozából egy vonalkódos matrica egyik pédánya hiányzott, ez volt felragasztva a doboz egyik felére (annak egyik sarkára pedig a már említett Forgalmazó: Strong&Unique Kft. matrica).
A garipapírja viszont érintetlenül volt a csomagban...Jut eszembe: microUSB->USB-C adapter nem volt a dobozban; erre nem gondolt a Samsung vagy csak az enyém veszett el?
[ Szerkesztve ]
-
pcnet
addikt
válasz canniball #2776 üzenetére
Enyémben sem volt átalakító. (Telekom)
Az egyik vonalkód az én matricámról is hiányzott és gyári, bontatlan volt. Azt a gyárban ragasztják szerintem a dobozra, mikor lezárják.
Garanciajegyet nem is kaptam, Telekom onlimeról tölthető le.
-
canniball
nagyúr
Ezek szerint nem csak az enyémet vitte el a cica, megnyugodtam.
Használ ilyet valaki, lehet valahol itthon emberi áron kapni? Egyszerűbb megoldásnak tűnik mint kábeleket venni. És biztos lehet rendelni az ebayről, de nem szívesen várnék rá heteket míg ideér.
-
Szajo
őstag
Egy törött hátoldali üvegnél ha megcsináltatom megmarad a vízállósága?
-
Armahun
addikt
válasz canniball #2779 üzenetére
Ha emberi ár at 1-2 ezer forint akkor kapni.
Nekem egy hama van, de ha rádugom (szintén hama) otg kábelre úgy nem működik.Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
bul07
nagyúr
válasz canniball #2779 üzenetére
Igaz kicsit várni kell rá
Original XiaoMi USB Type-C Male to Micro USB Female Connector - BLACK
kupon hozzá CMondayGB74
Szállítással együtt $1.02
Kupon max 2db jó és akkor szállítással együtt $1.51/2db
Érdemes kettőt rendelni[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
akos_ur
aktív tag
válasz seniman #2744 üzenetére
"Megoldódott az MS Exchange-ben kellett kotorászni sync ügyében" - esetleg sikerült elérni, hogy szinkronizálja a globális címlistát és jelenítse is meg a névjegyzékben, mint ahogy a több névjegyet is, ne csak akkor keressen benne, amikor a keresőbe beírok egy nevet?
ha ez így is tud működni, akkor nagyon érdekelne, mi lett mókolva az Exchange-en
köszi
-
seniman
veterán
válasz akos_ur #2785 üzenetére
Csak simán be lett ott is jelentkezve a lumiáról maradt MS fiókkal.Nem tudom hogy ez a Nougat sajátossága e,de a J510-esemen simán gépen bejelentkeztem a gmailembe,importáltam a one drive-om adatait és már ott is volt a névjegyzék a telefonomon.Ezen meg egy fél napos küzdelem volt,bár még mindig gyorsabb,mint kézzel átpötyögni.
-
MenőManó03
csendes tag
Sziasztok, unokaöcsém Galaxy A3 2017-es telefont kap születésnapjára, és rám bízták a tok és "kijelzővédelem" beszerzését. Visszaolvastam a topikot, de nem megyek el rajta, hogy akkor mi az ajánlott a kijelzőre az íveltsége végett?
Fólia, vagy üveg? Hajlított vagy sima, ami nem fedi teljesen?
Tudnátok segíteni, hogy milyet és hol érdemes beszerezni? (külföldi rendelés is játszik)
Segítséget előre is köszönöm!Ha az élet citromot ad, csinálj belőle limonádét!
-
nagyúr
válasz MenőManó03 #2787 üzenetére
Ha eladásra veszitek a telefont, vagy tényleg piszkos környezetben fogja használni, vagy gyakran elejti a telefonjait, akkor 3D fólia vagy üveg, ami kerekített a széleknél. Ha használni szeretné, és tud rá vigyázni, akkor inkább ne tegyetek rá semmit. A gorilla üveg elég jól megvédi magát, bár az is igaz, hogy a gorilla 2-től újabb üvegek már könnyebben karcolódnak, cserébe nehezebben törnek szilánkosra.
-
canniball
nagyúr
válasz Armahun #2783 üzenetére
Hirtelen guglizással egy Samsung jött szembe (ezért is gondoltam hogy esetleg az enyém eltűnhetett a dobozból) 3k-ért, annyit nem szívesen adnék érte.
"Nekem egy hama van, de ha rádugom (szintén hama) otg kábelre úgy nem működik."
Mármint mi nem működik: csak az otg vagy a töltés sem?(#2784) bul07!
Köszi!https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
pcnet
addikt
Aki fólia/üveg nélkül használja a telefont, mit tapasztal? Mennyire karcolódik a kijelző? 2.000 ft-ért rakattam rá üveget egy helyi GSM boltban, elég jól fed, de olyan szinten érzéketlen a kijelző, hogy úgy döntöttem inkább leveszem és használom üveg/fólia nélkül.
Köszi!
-
Armahun
addikt
Nekem gyakorlatilag megkopott az üveg, oldalzsebben tartom.
Vettem rá valami bluestar nevezetű förmedvényt, amit senki meg ne vegyen, mert a két oldalt kb 2-2 millimétert kilóg a kijelző az űveg alól.
Akinek van jó minőségű üvegfólia rajta, az írja már le legyen szíves a típusát.
[ Szerkesztve ]
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
Snowy_owl
őstag
Azt tudtátok, hogy a gyári Samsung browser tud olyat, hogy ha megnyitsz benne egy youtube videót akkor ha kiteszed full képre és hosszan nyomsz egy ujjal akkor elmentheted az adott videót?
régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.
-
törölt tag
Nekem pár hónapos a telefon. Tok és fólia nélkül használva sincs rajta semmilyen külsérelmi nyom.
Igaz, én az extrém óvatos típus vagyok. Nagyon odafigyelek a műszaki cikkeimre, a telefon csakis és kizárólag olyan zsebbe kerülhet, ahol semmi mást nem tartok és arra is figyelek, hogyan és mire helyezem el pl. asztalon.
De nem vagyunk egyformák, érdemes védeni, ha nem tudsz pl. a munkád végett erre ennyit figyelni.
-
tomaszem
csendes tag
Közel egy hetes használt után teszteltem az üzemidőt.
DÖBBENET !!
11órás kijelzőidő (alacsony automata fényerőn) és ebből majdnem 4 óra játék volt (Marvel CoC )
Wifi ON mobil adatforg. OFF és 50%on bekapcsoltam az energiatakarékos üzemmódot (ezzel azért biztos nyertem +órákat szóval így kicsit csalás)
A310 se volt rossz üzemidőben de ez nagyon impozáns eredmény számomra, nem vártam volna!ui: valaki tudna tippet hogy galériában albumos nézetnél hogyan tudom megoldani azt, hogy ne bontsa fel a telefon a mappáimat egy további mappák füllel ? vagy hogy egyáltalán ezt mi szerint csinálja ?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs