- Magisk
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- Apple Watch
- Akciófigyelő: Most kell bringát venni? A OneSport akciósan kínál két biciklit is
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Csendeske #9600 üzenetére
köszönöm a segítséget!
látom az aláírásodban, hogy Kyrillos romot használsz.
írnál róla véleményt?
akkuidő, voodoo sound, lagg, bug(ok).
köszönettel!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Csendeske
aktív tag
válasz hodostamas #9602 üzenetére
Lehet, nekem hibátlanul fut. Az egyik legjobb főzött rom szerintem.
A non oc verza Fugumod 2.2-őn fut, ami elismerten stabil.[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz hodostamas #9602 üzenetére
eltérő vélemények......
nyilván magam döntöm el mit teszek fel.Tamás, köszönöm a munkádat, ( ) tényleg szuper a romod, ne hogy félre értsd hozzászólásomat.
jelenleg 1-2 dolog zavar de ezt még nem tudom, hogy ennyit tudhat a készülék vagy esetleg ez egyéb dolgok összetevője.
a fiam angry bird függő .....és hát az SGS után ez a játék szinte játszhatatlan, annyira akad, van amikor az egész telefont újra kell indítani. (ezt nem igazán lehet a 3D gyorsító hiányára fogni, hiszen van amikor kellő sebességgel működik, és van amikor 20-25 másodpercet kell várni arra, hogy "lövési helyzetbe lehessen kerülni" )
a másik bugom a hívásindítás, híváslistába, névjegyzékekben való belépés. hát sajna ez is néha néha "beakad", fagy.
egyébként a készülék igen gyors, és szinte lagmentes!
gyúrás közben szinte mindig hallgatok zenét és hát az sem erőssége a készüléknek.
ezért lenne szükségem voodoo sound-ra.a fentiek függvényében lennék kíváncsi a másik, "menő" rom tulajdonságaira.
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz molnarpeter #9605 üzenetére
mint ahogy írtam, még nem tudom a készülék határait, te nyilván jártasabb vagy mint én.
ettől függetlenül azért azt leszögezhetjük, hogy azért nem kell feladni ezt teljesen, hiszen azért dolgoznak a fejlesztők, ogy a legtöbbet, a legjobban hozzák ki a PDA-ból.
korábban HTC-m volt.
iszonyatosan jól szólt a zenelejátszója, majd mikor utána olvastam akkor arról szóltak az írások, hogy az SGS az egyik legjobb hangkártyával bír, és a palettán az egyik legjobban szóló telefon.
mikor meghallgattam, mondom itt valami nagyon nincs rendben.....aztán a fórumon kb. ez a választ kaptam, hogy sajnos ennyit tud.
aztán jött supercurio és olyan hang jött ki, hogy csak lestem.
lehet itt mások a határok, de majd idővel beletanulok mit kell elfogadnom és miben lehet még reménykedni." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
senior tag
válasz zozi777 #9595 üzenetére
Hmm.. ez érdekes! Pont ezzel szívtam meg tegnap,most már tegnap előtt .
Mennem kellett erre-arra, gondoltam felteszek valami navit.
a Sygic Aura Drive Europe 2.1.3 volt kéznél.. felraktam..elindítottam a download vagy mi részét.. nem figyeltem, bejelöltem a magyar mapot. next.. akkor jöttem rá, hogy el..tam, mert ezzel letöröltem...
No sebaj, lekaptam újra...
Aztán indít.. hmm.. fekete képernyő, és nem reagál semmire...
Frankó.. power gomb sokáig nyomva tart, telcsi restart...
Restart közben egynéhány alkalmazás FC-zni kezdett.
Nagyjából felállt a rendszer.. próbáltam telefonálni. a hívás megnyomása után kb. majd egy perc után kezdett csak el tárcsázni .. mondom kafa..Aztán próbáltam elindítani a Sygic Aura Drive Europe 2.1.3-t és lőn csoda! Elindult!
Nézegettem, tetszik.. el is navigált szépen a nyóckerből a ferihegyi útra.. (bár utólag, ennél egyenesebben nem is lehetett volna menni. visszafelé már nem is kellett)
Program kikapcs,hogy ne zabálja le az akksit.
Majd gondoltam visszafelé is teszt.. na persze.. lett belőle fekete halál...Az érdekes, hogy azóta se sikerült életet lehelni bele...
Fura,hogy egyszer elindult és ment is vagy 20percet..(lehet csak 15).
Igaz, először nagyon lassan, lemaradva, de aztán rendesen navigált..Na de ezek után akkor feldobom a Mobile Maps 10 v8.14-et.. remélem az tényleg jól megy majd.
JA! a fentiek alatt még 2.2 JPF volt fent a gépen.
DE mivel összehányta magát a rendszer, gondoltam itt az ideje az első ROM cserének.
Hodostamás leírása szerint elösször felment JPM, majd a Destiny 1.2.
Nincs is vele semmi különösebb.. eddig működik rendesen,bár 1-2 restart igen nyögvenyelősen ment. (FR-ek voltak dögivel a cserék között elött után)DE! Ami problémám! hodostamas
JPF alatt frankón ment a magyar XT9.
Kafa volt, mert nem kellett szórakozni az ékezetekkel, sokszor 2 karakter után már meg is volt egy hosszabb szó.
Ebben viszont nem működik.
Akármit állítok be csak magyart, ruszkit akármit, csak angol szavakat akar felkínálni..
Ha több nyelv van bejelölve, "Spacén" húzogatva látszanak a nyelvek, de amint elengedem, az angol marad..
Meg ahogy nézem pl. Ő sincs..
Ez valami bug, vagy a karcsúsítás ára?Mert ami viszont nagyon kafa, hogy nekem a jpf alatt, FR után 120-130mega szabad helyem volt.. ezzel meg nem is emlékszem. 160 talán?!
-
napata2
tag
Sziasztok!
Navigációs szoftver használata közben zavaróan állandóan lekapcsol a képernyő 30mp-enként (ennyire van állítva a képernyő beállításokban).
Hogyan lehetne megmondani az alkalmazásnak, hogy ne kapcsolja le egyáltalán, nem szeretném a beállításokban állandóan ezt az értéket állítgatni, attól függően hogy mit indítok el? -
HUTCHDB
nagyúr
válasz Csendeske #9600 üzenetére
sajnos nem sikerült a témát felraknom.
a bootolásnál elakadt.
kb. 15 percet vártam, de sajna nem indult el a készülék.
aztán ismét flash-eltem az egészet mármint a Destiny-t, majd ismét megpróbáltam a témát tiszta rendszerre, de ua.
úgyhogy ma már kétszer telepítettem romot és kétszer próbáltam meg feltenni a témát.
valaki találkozott már ilyennel?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
PierNight
aktív tag
hello! Alap jpm van fent a telómon és töröltem egy csomó alap alkalmazást ezeket vissza kell telepítenem mielőtt másik rom-ot teszek fel vagy automatikusan települ minden az újjal? (telefonkönyv, place, sms, talán még az eredeti touchwizz launchert is töröltem...)
-
gtamate2
veterán
HUTCHDB:A System/appsból root explorerrel törölgess, 8 mega hely kell, én a swypeot szoktam törölni az 10 mega. Úgy tudod törölni hogy a rootexplorerrel jobb felül átállítod R/O-ba. Ha kaptál alkalmazásokat is a témával azokat pedig ne tedd fel szerintem nem éri meg mert általában bugosok a progik.
más:
Kezdő flashelők figyelmébe ajánlanám az új videóimat
Hogy telepítsük fel a Destiny 1.2-t a telefonunkra?
Destiny bemutatása már az alkalmazásaimmal együtt[ Szerkesztve ]
*Sn0w
-
gyuszmó
őstag
Szerintetek mennyire fontos a fólia?
Egy kicsit csúnya már rajta,de nem tudom mikor teszek jobbat,ha leszedem vagy ha hagyom
köszi"Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"
-
gyuszmó
őstag
köszi
Nektek mükszik a 3d spb,nálam a betűk szétfolynak[ Szerkesztve ]
"Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"
-
gyuszmó
őstag
És hol rakják fel kérésre ha megveszem a fóliát,mert ér már párszor megszívtam vele
"Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"
-
Csendeske
aktív tag
-
Agent87
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy független Galaxy 3 zsír új, telenoros sim-el.
Szerencsém volt megtapasztalni eme készülék 1-2 hibáját, ami a térerő eldobás és a gps szerencsétlenkedése.
Ahogy rákerestem úgy látom ez nem egyedi hiba. Visszavigyem most a telefont (még 3 napon belül vagyok) és cseréltessem ki egy talán jóra vagy várjak android 2.2 frissítést? valahol azt olvastam abban meg van oldva a probléma.
A gps-re a gpsopt és booster progikat letöltve látok javulást, de hát ez is elég fapados megoldás.
Azt is olvastam, hogy sim kártya csere is játszik.
Valakinek tapasztalat????Előre is köszönöm!
-
PierNight
aktív tag
válasz Agent87 #9626 üzenetére
Frissíts 2.2-re mindenképp az sok mindent orvosol.
Na most ugye particionáltam a memkártyás és, hogy tudom megoldani hogy azokat a fileokat amiket a programok használnak (mentések, beállítások, ezek képei stb) a másik partícióra tegye ahova az alkalmazásokat? (A kisebbre amit direkt ezért készítettem) Mert engem rohadtul zavar, hogy tele rakja ezekkel
-
DeFranco
nagyúr
válasz Agent87 #9626 üzenetére
Ha jól olvastam, akkor a telenoros 2.2-ben is sok a bug, először érdeklődj utána. Ha igen, és nincs kedved bevállalni, akkor állítsd át a mobilhálózatot csak gsm-re az automatikus (gsm/wcdma)-ról, így nem lesz, csak 2G neted, de cserébe tovább bírja az akksi, és nem dobálja el a hálót.
A tapasztalatom alapján hiába viszed vissza, nem csinálják meg, valószínűleg nem is tudják.
A legjobb lehetőség a destiny felrakása szerintem, ha bevállalod, hogy firss android tulajként egyből custom romot teszel fel.
-
Agent87
aktív tag
válasz PierNight #9627 üzenetére
KIES szerint még nincs frissítés. (tudom, hogy vodára és telenorra már kijött, de az enyém meg független)
DeFranco
köszi, igazából ha már fizetek a mobilnetért nincs értelme lebutítanom. nem gyári rommal se szeretnék egyelőre próbálkozni.
reménykedek, hogy a 2.2 megoldja a dolgokat. -
vagamo
őstag
Én is most állítottam be a 3g-t és nekem is mindig megszakad telefonálás közben
T-mobile
Remélem megoldják a problémát, mert ezeknek az "okos telefonoknak" ez lenne a lényegükMinden nagy utazás, egy kis lépéssel kezdődik... android---->Iphone4S
-
Szajo
őstag
Képernyőmentést, 2.1 gyárin, hogy csinálhatok?
-
DeFranco
nagyúr
Tedd fel a MyPhoneExplorert, a gépre is telefonra is. Azzal a legegyszerűbb.
@endrodiz: írtam, hogy nézzen utána, nem fogok még külön kockázatelemzést is végezni minden kérdésre. Több telenoros panaszkodott, hasonló hibákra, így a figyelemfelhívás jogos.
Lássuk:
- 3G alatt nem dobja a hálót?
- fényképező bekapcsolt és kikapcsolt hálózati helymeghatározás és/vagy GPS mellett is fényképez?
- maps futás után a telefon nem lassul?
- galéria nem ragad be és meríti az akkumulátort?Nagyjából ezek az ismert, és rendszeresen előforduló bugok. Nálam most egy hiba van összesen, ha GPS-t kapcsolok, akkor belassul a telefon, és nehéz visszahozni. Minden más OK.
@Többiek: még mindig nincs rendes 2G/3G widget? Régen olyat találtam csak, ami bevitt a menübe és kézzel kapcsolhattam át. Olyannal nem találkoztatok esetleg, ami direktben kapcsol a 2G és a 3G között?
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz hodostamas #9634 üzenetére
Éééés KÖSZI! Minden bug a múlté. Ezer hála.
Most kéne egy ghost a rendszerről.
-
-B-
senior tag
Nekem egy olyan problémám van, hogy a telóval készített képek a galériában szemcsésen jelennek meg. Ha megnyitom a képet, először teljesen jól jelenik meg, majd pár másodperc múlva szemcsés lesz. Gépre töltve viszont tökéletesek.
Ez a hiba nálam 2.2-n jött elő, az alap JPM-nél, Destiny 1.1-nél és 1.2-nél is fenáll a dolog.
Először a gyári galériára gyanakodtam, de Quickpic-nél is ugyanez a helyzet.
Aztán a kamerára gondoltam, de hiába próbáltam a Camera360-at, szintén ugyanez a helyzet. Most már fogalmam sincs, hogy a mi a fenétől lehet ez.Más nem találkozott még ezzel a problémával?
-
mdani01
aktív tag
Üdv. Mindenkinek!
Pénteken bementem egy Samsung boltba megkérdezni a 2.2-t függetlenre. Azt mondták 1-2 hét és megérkezik. A T-Mobile-nál is 2 hetet mondtak, szóval lehet izgulni
iPhone 15
-
hodostamas
addikt
-
-B-
senior tag
Ha valaki a gyári touchwiz launchert használja és szeretné, hogy az appok abc sorrendben legyenek, már van rá progi: TouchWiz AppSorter
hododtamas: de 2.1-en nem volt ilyen problémám. ja, és pont fordítva van, először tiszta a kép, utána lesz szemcsés.
[ Szerkesztve ]
-
sir fg
aktív tag
válasz DeFranco #9628 üzenetére
A gsm és gsm/wcdma beállítással kapcsolatban nekem a következő a tapasztalat (gyári 2.1):
gsm/wcdma:
Ekkor jön, jöhet elő a pin-kérős hiba, amikor lényegében a kártyát dobja el. de ezt viszonylag ritkán teszi. Így telefonálva szívja az akksit, de ez sajnos természetes.csak gsm:
Akksibarát megoldás, a lassabb net nekem elfogadható. Ekkor sajnos azonban az a bug tipikus, hogy a telefonhívások megszakadnak. Ez nagyon zavaró. Egyszer azonban valahogy beállt úgy a rendszer csak gsm módban, hogy soha nem jött elő ez a hiba. Csak sajnos egy factory reset óta újra szívok.Én a 2.2-től a fenti hibák és a wifi megjavulását várom, remélem nem hiába.
Ericsson A2618s --> Samsung R210 --> Sony Ericsson T100s --> Sony Ericsson k750i --> Samsung Galaxy 3 --> Sony Ericsson Xperia Ray CM10 --> Nexus 5, stock 6.0.1 --> Sony Xperia Z5 Compact, stock
-
DeFranco
nagyúr
USB háttértár módba, hibakeresési mód a telefonon bekapcsolva, gépen kliens porgramban USB kapcsolat beállítva.
Ha megvan a kapcsolat, akkor extrák és load screenshot.
@sir fg: nekem eddig fél év alatt egyszer sem volt szakadásom beszélgetés közben. Amúgy elment a hálózat, kért pin-t is (2.1 alatt), de beszélgetés közben nem szakadt meg. 2.2 alatt most semmi gond nincs, de az igazi próba jövő hét végén lesz: vidéki város, vasbeton panel városnak háttal. Ha ott is bírja, akkor a bányában is bírni fogja.
[ Szerkesztve ]
-
Agent87
aktív tag
ha régi a sim kártyád, akkor érdemes lecserélni újabbakra mert az újabb okostelók más feszültséggel dolgoznak vagy valami ilyesmi. én ezt a tippet kaptam olyantól aki kicserélte és jó lett neki.
új sim alatt persze nem új előfizut értek, csak magát a simkártyát.
addig is míg el nem jutok egy telenor ügyfélszolgálatig kikapcsoltam a pin kód kérést így automatikusan visszaáll ha elveszti a jelet. -
napata2
tag
Sziasztok!
- Van olyan ingyenes Marketes alkalmazás az energiagazdálkodáshoz, amiben testreszabdható hogy mi kerüljön bele?
- Ti mit használtok arra, hogy aktuálisan milyen folyamat milyen mértékben eszi az akksit?
-
Rage47
veterán
Felraktam én is a 2.2-t és a Destiny-t. Annyi a gondom, hogy nem működik a GPS. Ez a 2.2 hibája, vagy a Destiny-é vajon?
-
BeLuke
csendes tag
pető bá': Nagyon szépen köszönöm!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Politika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Magisk
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- CSS topic
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest