Hirdetés

2017. november 18., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) bolondember


bolondember
(MODERÁTOR)

Samsung Galaxy 3 (GT-I5800)
GYIK

A telefon specifikációjával kapcsolatban mindent megtalálsz a fórumban a “Témaindító írás: ...” linkre kattintva.

Milyen tokot és fóliát használjak a telefonhoz?
Tok és fólia teszt DeFranco fórumtárstól, waccamár véleménye és ajánlása pedig itt és itt olvasható.

„SIM kártya eltávolítva, kérem indítsa újra a telefont!” – Megoldása lehet, a PIN kód bekérésének tiltása (Beállítások-Hely és biztonság-SIMkártya zár beállítása), vagy a SIM kártya érintkezőinek megtisztítása radírral, vagy kontakt spray-el.
Egyébként firmware probléma is lehet, amit a 2.2-es verzió remélhetőleg majd megold...

”Milyen program ami...” - Hangzik a szokásos kérdés, van saját topicja, méghozzá itt: Android appz - szoftver kibeszélő topic
Ha netről szeretnél letölteni Android programokat és nem a Marketből, akkor a http://www.androidzoom.com/ oldalról teheted meg.

Hogyan tudok saját csengőhangot beállítani?
- Csinálj az SD kártya gyökérkönyvtárába egy ringtones mappát és abba tedd a csengőhangokat. Értesítőhang esetében notifications, ébresztőhang estében pedig alarms nevű mappa létrehozása szükséges.
- Erre a RingDroid nevű progi is megfelelő.

Szeretném lementeni az eddig telepített programjaim telepítőfájlait (.apk) van erre lehetőségem?
Igen, méghozzá itt olvashatod kelzsoca írását, illetve az Astro FileManager (Marketből letölthető) nevű programmal is lehetőség van lementeni a telefonon lévő programokat *.apk-ba.

Hasznos Android programok: (A teljesség igénye nélkül, arra van külön topic!)
- App-ajánló a topicból: Bővebben itt.
- Advanced Task Killer: Arra szolgál, hogy a háttérben feleslegesen futó alkalmazásokat leállítsd, és ezzel meghosszabbítsd az üzemidőt. Marketről vagy innen ingyenesen letöltheted. Megosztja a felhasználók véleményét, ésszerűen kell használni.A használatáról itt és itt is találsz leírást.

Nem szeretném, hogy minden kép megjelenjen a Galleryben, mit csináljak?
Amelyik könyvtár tartalmát nem szeretnéd viszontlátni a Galleryben oda hozz létre egy fájlt .nomedia névvel.

Nem csatlakozik a Wifi hálózatra, illetve ledobál - Álltsd a routeredet B/G szabványra és ne N-en használd.

Telepíthetek a microSD kártyára programot? - A 2.1-es rom, alapból nem képes rá, a 2.2 tudni fogja. A 2.1-es rom esetében a leírást a megoldáshoz itt találod.
Fontos tudni, hogy Android 2.2 esetében is csak akkor tudsz programot telepíteni az SD kártyára, ha az adott program is támogatja azt!

Milyen beállításokat kell elvégeznem, hogy működjön a mobilnet és MMS?
Szolgáltatók APN beállításai.

Nem sikerül a Samsung Kies programmal csatlakozni a telefonhoz – Megoldás lehet erre az alábbi leírás:
Akinek USB problémája van (nem csatlakozik PC-hez)
1. Tárcsázd a következőt: *#7284# ezzel elindítod a PhoneUtil alkalmazást.
2. Az USB résznél váltsd át MODEM-re majd vissza PDA-ra.
3. Zárd be az alkalmazást.
Ha ez sem működik akkor Factory reset. Kérdés, hogy megéri-e?!
A Samsunk Kies program segítségével lehetséges hivatalos ROM frissítést is végrehajtanod a telefonon. Jelenleg hivatalosan a 2.1-es a legfrissebb verzió. A Samsung nem nyilatkozik a 2.2-ről, de valószínű, hogy megkapjuk, a 2011-es év első negyedévében...

Alternatívák a Kies programra:
- Android Manager Wifi (Free): Ez természetesen nem támogatja a hivatalos ROM frissítést, de minden egyéb mást (Telefonkönyv, SMS, stb..) szinkronizálhatsz. Leírás és ismertető
- Kies AIR: Bővebben...
- Myphone Explorer: Rövid ismertető...
- On Air: FTP kapcsolat létrehozásához a telefon és a pc-d között. Bővebben...

Fut az IGO 8 a telefonon?
Hivatalos verzió a telefonra egyelőre nincs...amíg nem jelenik meg hivatalos iGo verzió a telefonra, addig a különböző iGo másolatok bárminemű említése Tilos a topikban.

Alternatívák Navigációra:
Navigon!, NDrive!, Copilot, Sygic

A GPS nem talál műholdat. – Megoldás lehet a GPS Booster Lite nevű program letöltése a Marketből ingyenesen. Keress rá így: gps opt vagy octy
Az esetek nagy arányában segít!

Milyen Android verzió érhető el a telefonhoz?
Alapból Android 2.1 - Eclair-el került forgalomba a telefon, elméletileg hivatalosan is megkapja a 2.2-t (Froyo). Egyelőre nincs dátum a megjelenésével kapcsolatban, ellenben 2.2-es romok elérhetőek az alábbi linken: http://www.samfirmware.com/ A samfirmware.com-on található romok több felhasználó véleménye alapján nem ajánlottak, még annak ellenére sem, hogy ezek a romok elvileg hivatalos teszt verziók!
Helyette a forum.xda-developers.com oldalt használd.

Hivatalos romok jelenleg:
Jelenleg a 2.1-es rom van minden készülékre. A Vodafone kiadott egy 2.2-es ám ez egy korai verzió, azóta vannak frissebb 2.2-es romok, és állítólag tartalmaz hibákat (egy ember erősítette meg). A Samsung nem hagyta jóvá hivatalosan. Tehát várunk még a hivatalos 2.2-re. Pontosabb információt nem tudunk adni, május elejére ígérték, de volt már február is szóval nem tudjuk.

Firmware frissítés: 2.2 Froyo (Saját felelősségre!) Az alábbi oldalak nyújtanak ebben segítséget:
Samsung Galaxy 3 root, GPS fix, frissítés
Galaxy 3 Froyo
forum.xda-developers
Magyar nyelvű leírások:
-: balkoger kollega leírása itt található.
-: Androidunderground

Egy felhasználói vélemény a 2.2-es firmware frissítésről: balkoger

Hogyan telepíts 2.2 illetve custom romot:
Erre ez a cikk ad választ, szükséged lesz hozzá a KIES-re, de a cikkben minden le van írva, csak kövesd.

Jelenlegi elterjedtebb cutom romok:
Kyrillos: v3.3 óta emelt órajellel dolgozik ami nagyon fogyasztja az aksit, de vannak non oc verziók is azokat keresd.
Lestatious: Ez is szintén egy jó custom rom, egyedi telepítője van amivel személyre szabhatod a romod, viszont hajlamos fagyásra, valamint újraindul alkalmanként a telefon.
inDroid: Kezdetben az Xperia átdolgozása volt, azonban azóta ebbe is bele került minden lényeges összetevő, most már tulajdonképp ugyan olyan mint a többi custom rom.
Apocalypse: Kezdetben rengeteg mindent ígértek a fejlesztők, végül a megvalósítás, bár jelenleg béta állapotban van. Eléggé instabil még, később talán javítanak rajta. Ez is OC verziójú, viszont található benne CWM recovery.
Destiny: hodostamas custom romja, ami JPN-en alapul. A jelenlegi (egyik) legstabilabb rom, a v1.1 verzió stock, viszont gyorsan reagál, a v1.2 már más stílust képvisel, új téma van benne és bele lett építve pár új program is. Ez a rom gyors és stabil.

Akkumulátor töltöttség hibás jelzése:
A telefonnak úgymond meg kell tanulnia az akkumulátor állapotot. Új állapotában lehetséges, hogy hamar 50% környékén töltőért kívánkozik, de egy idő után ez helyreáll. Más esetben firmware hiba is lehet, főleg a T-mobile-os gyári verziók esetében.

Miért nem működik az ébresztés?
Ne tessék meglepődni, hogy a telefon kikapcsolt állapotában nem fog megszólalni az ébresztés, mert a telefon ilyet nem tud. Kapcsold repülő módba a telót, így nem merül annyira és reggelre meglesz az ébresztés.

Factory Reset: *2767*3855#
Figyelem! Ezzel minden beállítást és adatot leszed! Visszaállíthatatlanul. (Telefonszámok, sms-ek, minden!) Érdemes SD kártyára lementeni a dolgokat!

A telefon csörög, rezeg, de nem lehet felvenni - a hívásfogadó képernyő néhány másodperccel később jelenik meg, nincs megoldás. A telefon első csöngetési hangja is halkabb, mint az utána következők. Erre sincs magyarázat.

Adatforgalom letiltása: Legegyszerűbben a Marketben megtalálható APNdroiddal (Free) oldható meg, így nem kell attól tartanod, hogy a folyamatos adatszinkronizáció miatt felszökik a telefonszámlád. :)
Adatforgalmi tiltások "szájbarágós" leírása.

Live wallpaper: (Mozgó háttérképek) A készülék gyárilag nem támogatja, Root* kell hozzá, és néhány egyéb művelet. Itt megtalálható: [link] Android 2.2-ben már alapból benne lesz.
*Root: Rendszergazda jogosultság szerzése. Elvégzése egy klikkel: z4root.apk (marketen nincs!)

Android Market Error: - Ha a Marketben a “Download Unsuccesfull” hibaüzenetet kapod, akkor ezek a teendőid:
Navigálj ide: Beállítások-Alkalmazások-Alkalmazások kezelése, itt menj a Market-ra (ha nem látod akkor Menü-Szűrő-Összeset mutat) majd Cache ürítése. Utána csináld meg ugyanezt a Download Manager nevű alkalmazással is illetve ha szükséges akkor még a Google Apps, Google Talk-al.

Szervízkódok:
*#1234# - Firmware verzió lekérdezése
Bővebben szépen összegyűjtve cooldongo által ebben a hozzászólásban.

Hívás megszakítása gombbal:
A 2.2-től elérhető, a kisegítő lehetőségekben lehet bekapcsolni és a POWER(a készülék tetején lévő) gombbal tudod majd megszakítani a hívást.

A 2.2 előnyei a 2.1-el szemben, röviden:
Hívás megszakítása gombbal,hálózat eldobás megszűnése, gps működik segédprogram nélkül is, programok az SD kártyára telepítésre, gyorsabb és gördülékenyebb rendszer, hotspot létrehozása, a gyári zene lejátszó alkalmazásban mappa szerinti nézet ill. lemeznézet, beépített taskkiller.

Kisebb “élménybeszámolók” a készülékről, felhasználóktól. :)
Egyik és Másik

Keresés a topicban!!! : Mivel elég sok hozzászólás van a topicban, és ebből adódóan sokmindent kitárgyaltunk, a lap tetején, jobb oldalon érdemes használni a keresőt! Csak a Galaxy 3 témán belül keres, így kiszűrheted a lényeget, és nem teszel fel olyan kérdést, amit már megoldottunk.

Az #1 hozzászólást összegyűjtötte: tomy_cz, pető bá’ és gtamate2

Az eredeti #1 hozzászólás:

ez gyors volt.. :)
Érdekes, h amennyire gördülékenynek tűnt mindenhol a gép, a kétujjas nagyításnál már eléggé akadozott - ennek mi lehet az oka?
amúgy ennyi pénzért ez kegyetlen jó vétel... :K

- írta bolondember

[ Módosította: daa-raa ]

Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#2) plus44


plus44
(PH! nagyúr)

Basszus ennyiért ez ütős cucc. Ha meg még esik az ára az elkövetkezendő időben, akkor főleg. Le a kalappal.

“This is where the road crashed into the ocean...”

(#3) EczkE


EczkE
(PH! addikt)

Kb. úgy indul mint annó a Spica. :K

A kijelzőt leszámítva jobb is ez. :K Bár a hardveres navigombok nekem lehet, hogy hiányoznának.

Asszem mindenféleképpen!

(#4) JanFe


JanFe
(senior tag)

Jol sikerult a teszt :)

Nagyon jo telefon ebben az ar kategoriaban, majdnem minden van benne ami kell.

"There is nothing permanent except change"

(#5) AS


AS
(PH! félisten)

Jó kis készülék :)
Na igen akkor ez a CPU megint nagyon üt , nem az hulladék van benne mint JEt, vagy Omnia 2 ben vagy spicában.
50 körül lesz az ára 1 honnapon belül kb.

Samsung Galaxy Tab S 8.4, Samsung Galaxy S8

(#6) szentkuti11


szentkuti11
(HÁZIGAZDA)

Jó telefon, jó cikk. Grat Samsung, grat Bog. :R

(#7) Dadan01


Dadan01
(fanatikus tag)

Lehetne hogy nem koromsötét szobában kínozzátok a videókészítéskor a kamerátokat? Valami elképesztően zavaró, az állandó fényerősség meg fókuszállítás,

(#8) hemaka


hemaka
(PH! nagyúr)

50-55ezerért eléggé best buy kategória szerintem. :D

[ Szerkesztve ]

"Turn your face to the sun and the shadows fall behind you!" | Vasak: pici.tk/e

(#9) csdm


csdm
(senior tag)

Rettenetesen jó telefon! Ami a Spicában szar volt, az itt jobb lett (sebesség, FM rádió, multitács) Spicámat 1-2 hónapon belül tutira lecserélem, csak legyen még ember, aki ilyen telefon után Spicát akar venni tőlem használtan :D

Mondjuk a kijelző felbontása nem éppen a legjobb... Az maradhatott volna ugyanakkora.

[ Szerkesztve ]

(#10) littlelion21


littlelion21
(PH! addikt)

A kijelzőt miért kellett lebutítani...

(#11) GALARDO


GALARDO
(PH! addikt)

Tetszik! :C

Az ellenség nem létezik, de bemesélik...hidd el jól!

(#12) AS


AS
(PH! félisten)

Android 2.2 ha jön rá még gyorsabb lesz. :)

Samsung Galaxy Tab S 8.4, Samsung Galaxy S8

(#13) Dare2Live válasza bolondember (#1) üzenetére


Dare2Live
(PH! nagyúr)

na igen spicanal is ment a szöveg, video, hogy milyen állat aztán jött a pofáraesés...

Szerintem.... The things we make ... make us.  -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing...

(#14) papi77 válasza littlelion21 (#10) üzenetére


papi77
(PH! addikt)

Tegnap egymás mellé raktam ezt meg a Spicát...egy kis különbség azért van,ha nem is annyira számottevő :U

"didzsééé bobó"

(#15) crue


crue
(őstag)

Jó készülék lenne ez, de a kijelző felbontása miatt nálam rögtön elbukott.
Mondjuk a d-pad is eléggé használhatatlannak tűnik a képek alapján, bár arra ritkán van szükség androidnál.

(#16) P00By


P00By
(PH! nagyúr)

Ennyiért egy ilyen készüléket :Y :C

Köszi a tesztet! :R

(#17) Probber


Probber
(őstag)

Nekem a külsejével sincs semmi bajom, tetszik ez az egyszerű formaterv.
Az árával pedig egy nagyon jó sávba érkezett, ezt még meg is lehet venni.
Kifejezetten tetszik ez a telefon, következő telefon vásárlásakor a Galaxy 3 is számításba kerülhet. :)

"Rendben, mi a munka? Reklám! Egy kelet-európai üditőnek amit Splort-nak hívnak. A világ első cékla ízű kólája!"

(#18) Misály válasza csdm (#9) üzenetére


Misály
(PH! addikt)

Hát egy ilyen után jó ha 25ért el tudod adni a Spicadat:) Szolgáltatók szerintem fillérekért fogják dobálni.

(#19) Lirion


Lirion
(PH! addikt)

Szerintem nagyon visszataszító ez a mértéktelen iphone koppintás, amit a samsung művel. Semmi kreativitás nem szorult beléjük, egyszerűen lenyúlják mások munkáit, úgy meg könnyebb jót alkotni, mintha saját maguknak kéne kidolgozni pl. a kezelőfelületet.

(#20) gybazsi


gybazsi
(senior tag)

A telefon jó lett, tényleg elég gyors. Külsőre se lenne rossz, de nekem nagyon nem tetszik ez a csillogós hátlap. Kicsit gagyi hatást kelt.

"az LFA a LegFaszább Autó rövidítése" - Bazsó Gábor (Totalcar)

(#21) BalanceR


BalanceR
(PH! addikt)

Remek kis cucc, de akkormár inkább a Spica...
Jobb kijelző,jobb kamera,fizikai híváskezelő...
És használtan (egy-két hónaposan) 40-45ért már van...
Nem mellesleg az Orosz, és Lengyel moddereknek köszönhetően a nagyon jó a Szoftveres ellátottsága...
PL:

A samsung nem ad ki 2.2es frissítést ->
Az Oroszok megcsinálták
A telefonban Multitouch kijelző van, de a Samsung nem írt hozzá drivert ->
A Lengyelek írtak rá
A spicában hardveres 3D meghajtás is van,
de a Samsung megintcsak elfelejtett drivert írni hozzá, ezért sok 3D-s játék nem ment rajta ->
Ez is kiküszöbölve...

[ Szerkesztve ]

►PHONE: Xiaomi Redmi Note2 ►TAB: HP Pavilion X2 Win10 ►WATCH:SmarWatch2 ►FIT: MiBand 1S

(#22) Inarus


Inarus
(PH! addikt)

Ennyiért best buy... :)
Kicsit még irígy is vagyok... :))

(#23) NathanCullen válasza Lirion (#19) üzenetére


NathanCullen
(senior tag)

Szerintem akkor inkább attól lopnak, aki kitalálta az ikonokat meg a fekete háttérszínt. A többi meg az alap rendszerben is hasonló...

A teszt jó lett és ennyi pénzért tényleg nem rossz. A rendszer sebessége pedig tényleg üt. A formaterv viszont nem jön be annyira.

Használtam már iPhone-t és iPad-et is Media Markt-ban, tehát ne jöjjön senki se ezzel. - fcsabika1

(#24) hack69


hack69
(fanatikus tag)

a gps és a flash miatt még tartok tőle, ezért még figyelem a tapasztalatokat a mobilrór.

(#25) vsgaborr11


vsgaborr11
(fanatikus tag)

Ez érdekes, külföldön teljesen a Corby formáját vette át, ez a verzió egyszerűen ronda. Az valahogy pofásabb.

Zune HD 16 GB, és Nintendo Wii eladó, privát üzenetben érdeklődj!

(#26) Vtwo


Vtwo
(senior tag)

Gratula a Samsungnak,ennyiért ilyen jó kis telót nem nagyon tudnék másikat mondani. :C

[ Szerkesztve ]

640 XL (8.1)

(#27) sec094


sec094
(kvázi-tag)

szép végszó. szép teszt. meg a telefon sem rossz.

(#28) rolkaDb


rolkaDb
(senior tag)

Na ez tényleg elég jó vétel. :K A cikk is jó lett! :R

(#29) S0m30n3


S0m30n3
(fanatikus tag)

Hello. Nekem tetszik ez a telefon. Kinézetre is meg minden. Tök gyors. Wave tetszett eddig, de hát nincs pénzem rá, pont tegnap kezdtem keresni 50k körüli telefonokat, igaz csak karácsonykor váltom le a Sony Ericsson G502-met. Szóval úgy néz ki ez a legjobb választás. Teszt is nagyon jó. :)

(#31) robertel válasza Inarus (#22) üzenetére


robertel
(senior tag)

Ne legyél, szeritnem nincs különbség az optimus és-e között, és ez se elsz olcsóbb mint 45e feltöltőkártyásan.

„Mindösze három ember tudta egyetlen mozdulattal lecsendesíteni a Maracanãt: Frank Sinatra, II. János Pál és én" – Alcides Ghiggia ((((())))) Nexus S

(#32) Inarus válasza robertel (#31) üzenetére


Inarus
(PH! addikt)

Csak egy kicsit lettem irígy. :))
Azért van: 2.1-es rendszer (tudom, jön a frissítés), és a kapacitív multitouch-os képernyő.

(#33) robertel válasza Inarus (#32) üzenetére


robertel
(senior tag)

Jó, multi touch az plussz, de ezen a kijelzőn kérdés mennyire jól használható.

„Mindösze három ember tudta egyetlen mozdulattal lecsendesíteni a Maracanãt: Frank Sinatra, II. János Pál és én" – Alcides Ghiggia ((((())))) Nexus S

(#34) bajnokpityu


bajnokpityu
(PH! nagyúr)

már megint egy új kijelző felbontás...
igo mikor fog ilyeneket támogatni?

magnat rx44, ovál ford sony fejegység eladók

(#35) Menthirist válasza Inarus (#32) üzenetére


Menthirist
(PH! nagyúr)

És ahogy néztem kb ennyi. Pont. Ehhez képest pont ennyivel drágább... én elégedett vagyok az optimusommal, nem értem mitől sokkal best buyabb... de valszeg elsiklottam valami felett...

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#36) kyd válasza robertel (#33) üzenetére


kyd
(kvázi-tag)

nem tudom, hogy miért van mindenki ennyire kiakadva a kijelzőn, teljen jól használható, a cikkben sem panaszkodtak rá, egyébként szvsz pont a milti-touch-al nincs semmi gond, nem akad vagy ilyesmi, a rendszer néha-néha kicsit lelassul, de a multi-touch-, pont nincs gond, viszont a gps, tényleg rejtély, mert nekem nem működig..

[ Szerkesztve ]

(#37) Straw válasza kyd (#36) üzenetére


Straw
(senior tag)

Esetleg rendelkezel egy ilyennel?

42

(#38) Inarus válasza robertel (#33) üzenetére


Inarus
(PH! addikt)

Nem a zúmolgatásnál van értelme, hanem a gépelésnél.
(#35) Menthirist: "nem értem mitől sokkal best buyabb..." Mondott valaki ilyet? :F

(#39) kyd válasza Straw (#37) üzenetére


kyd
(kvázi-tag)

igen

(#40) BalanceR


BalanceR
(PH! addikt)

A legnagyobb hátránya a 3D gyorsítás hiánya lesz...
Szinte semmilyen 3D-s játék nem fog elindulni rajta.
:((

►PHONE: Xiaomi Redmi Note2 ►TAB: HP Pavilion X2 Win10 ►WATCH:SmarWatch2 ►FIT: MiBand 1S

(#41) Straw válasza kyd (#39) üzenetére


Straw
(senior tag)

Akkor kicsit bővebben is írhatnál róla, hogy neked mik a pozitív és negatív tapasztalataid.

42

(#42) Menthirist válasza Inarus (#38) üzenetére


Menthirist
(PH! nagyúr)

Csak az lg testben nem rémlik hogy best buyt sütöttek volna rá, hanem tisztes kompromisszum (amivel egyébként egyetértek). Ehhez képest itt olyan hszeket olvasok, mintha közel s távol nem lenne hozzá hasonló készülék. De akkor csak túlreagálom (keveset aludtam, no meg az az androlib-es blogcikk... :D)

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#43) robertel válasza BalanceR (#40) üzenetére


robertel
(senior tag)

G meg szeritnem ebben jobb, nem mintha ez nálam számítana:)

„Mindösze három ember tudta egyetlen mozdulattal lecsendesíteni a Maracanãt: Frank Sinatra, II. János Pál és én" – Alcides Ghiggia ((((())))) Nexus S

(#44) BalanceR válasza robertel (#43) üzenetére


BalanceR
(PH! addikt)

Gé? :F

►PHONE: Xiaomi Redmi Note2 ►TAB: HP Pavilion X2 Win10 ►WATCH:SmarWatch2 ►FIT: MiBand 1S

(#45) vegyszer


vegyszer
(PH! addikt)

arra azért kíváncsi lennék, hogy másnak miért kínlódik a GPS?

"Az android pedig nagyon felhasználóbarát.... csak megválogatja a barátait"

(#46) huntenseN


huntenseN
(tag)

Jó jó.. de nem jobb mint az Optimus.

(#47) DemonDani


DemonDani
(PH! addikt)

A teszt szép és jó, de ez valóban jobb mint a Spica? :F Nekem nem jött át, hogy miért lenne ez jobb.
Kérdem én a tesztet végző Bogtól

asd fgh jkl éáű

(#48) Bog válasza DemonDani (#47) üzenetére


Bog
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Mérföldekkel gyorsabb.

Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u

(#49) AS


AS
(PH! félisten)

Jobb CPU , van benne , nem azt hulladékot rakták bele ami optimus , és legtöbb htc ben van 533 vagy 600 qualcom mhz-s elavult vackot.
Hanem egy olyan CPU-t ami pl Omnia I8910 Hd ben vagy Iphone 3gs-ben van.

Samsung Galaxy Tab S 8.4, Samsung Galaxy S8

(#50) Bog válasza AS (#49) üzenetére


Bog
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

AS, a sima iphone 3G-ben van majdnem ugyanez a proci, a 3GS kicsit izmosabb már. És nincs grafikus gyorsító.

Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.