Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
32 Gb-os microSD kártyát kezel a G3?
Més que un club!
-
Szajo
őstag
válasz Napfénysüti #10301 üzenetére
Persze! Annál feljebb nem!
-
sztiviii
tag
most akkor van galaxy 3-ban gpu vagy nincs?
vagy akkor most mi ez a topic xda-n?? -
Szajo
őstag
válasz sztiviii #10303 üzenetére
Még ha van is eléggé gyenge, nekem szaggatnak a dolgok driver frissítés után.
Más:
Rájöttem, hogy amikor hivok és dörzsölgetem az érzékelőnél visszajön a kép, de hamar el is megy, na most akkor szoftveres hiba vagy nézessem meg szervízzel? Esetleg egy factory reset? Vagy rakjak Destiny-t (Ha már Custom tutti Destiny)... Nem tudom már mit csináljak.
Azért is nem akarom leadni a telót mert nagyon tetszik a külseje, nem az a nagy tepsi.
Szeretném ha valahogy megoldható lenne, tudtok segíteni? -
ecology_83
tag
Sziasztok!
Most frissítettem a telót 2.2-re. Az lenne a kérdésem, hogy muszáj factory resetet csinálni?
Mert ugye most minden frankón meg van rajta. A telefonkönyvet is most szépítettem meg a SIM kártyás baromságok után.
Előre is köszi a választ! -
dunc
nagyúr
válasz ecology_83 #10305 üzenetére
Érdemes,de ha ockodsz tőle ,akkor hagyd ,de ha később problémád lesz még mindig megteheted.
-
dunc
nagyúr
válasz ecology_83 #10307 üzenetére
nem
-
tucsii
csendes tag
Szerintetek van egy kis esély arra, hogy kidobnak rá egy 2.3-mat ? Ki mit gondol ?
Froyoooo
-
sir fg
aktív tag
És főzött ROM-okból sem várható 2.3-as?
Nem mintha nem lenne elég a 2.2. Igazából nem is tudom, mivel tud többet a 2.3., és lehet, hogy addig vagyok boldog ember
De tényleg, mi a 2.3.-ban az újítás?Ericsson A2618s --> Samsung R210 --> Sony Ericsson T100s --> Sony Ericsson k750i --> Samsung Galaxy 3 --> Sony Ericsson Xperia Ray CM10 --> Nexus 5, stock 6.0.1 --> Sony Xperia Z5 Compact, stock
-
vans?
őstag
udv,
a baratnomnek ilyen telefonja van, es egy ideje nem jelzi magatol a telefon, ha emailje erkezik... semmit nem allitott at, miert lehet?
koszi!
hábm bábm
-
sztiviii
tag
válasz sir fg #10312 üzenetére
Android 2.2 (Froyo)
2010 májusában mutatta be a Google az I/O fejlesztői konferencián:
* Feljavított böngésző: Flash 10.1 és akár háromszor gyorsabb JavaScript
* JIT támogatás, amely a CPU igényes feladatokat 400-500 százalékkal gyorsíthatja
* Stream és push támogatás
* Adhoc WiFi megosztás
* Teljesítmény és felületi javítások
* Az alkalmazások nagy részét a microsd kártyára lehet másolni és ugyanígy vissza is lehet.
* Hang alapú tárcsázás
* Névjegy megosztás Bluetooth-on keresztülAndroid 2.3 (Gingerbread) [szerkesztés]
2010. december 6-án jelentette meg a Google az Android 2.3 Gingerbreadet és vele együtt a Samsunggal közös Nexus S telefont.
* Új felhasználói interface
* Nagyobb felbontásű kijelzők támogatása
* 2.6.35.7 Linux kernel
* WebM videolejátszás támogatás
* Nier Field Communication (NFC) támogatás
* Továbbfejlesztett másolás-beillesztés funkció
* Átalakított gyári virtuális billentyűzet, multitouch támogatás
* Javított energiagazdálkodás, hosszabb üzemidő
* Optimalizáció (gyorsabb , hatékonyabb működés)
* Internethívás (VoIP) támogatása
* Letöltéskezelő a hosszú ideig tartó HTTP letöltésekhez
* Új szenzorok (pl. giroszkóp) támogatása és kezelése
* YAFFS helyett ext4 fájlrendszer használata -
Szajo
őstag
válasz molnarpeter #10309 üzenetére
Igen van fent fólia :S Igaz előtte nem csinálta. Ez lehet a baj?
-
senior tag
még akár lehet is. bár nekem is van rajta,de nincs vele gondom.
viszont ha nagyon szórakozik én megpróbálnám a factory resetet.persze előtte backup.
ha minden igaz holnap ACE tulaj leszek..akarom mondanivaló ma du.
Csak azért megnézem élőben is. vaterás a cumó,
ami eddig kiderűlt negatívum,h nincs hozzá adatkábel. igaz,az árat is faragom..38;-) -
senior tag
ha jól rémlik,garis a készüléked. én a gari miatt inkább elösszőr csak egy FRt nyomnék neki,mert ha úgyse megy,és elötte ment,akkor lehet szervíz.
nem emlékszem.te probáltad-e az érzékelő tesztet. ha nem?keress rá,lehet az első hsz.ben is benne van.
mobilról vagyok,nehezebb keresmény,meg lassan váltás..megyek haza pihizni :-) -
iMPeRi0R
aktív tag
válasz molnarpeter #10300 üzenetére
Defy? Bocs, de százszor inkább Ace. Egy ismerősömnek defyje van, hallod még a G3-ra se cserélném el azt az "okostelefont".
EricssonA1018S>Nokia3210>MotorolaTimeport>Nokia5110>SonyJ7> Nokia5210>SonyEricssonT68i>Nokia6020>SonyEricssonT230>HTCBlueAngel> EtenGlofiishX600>Nokia6650>HTCKaiser>SamsungGalaxy3>GoogleNexusS
-
iMPeRi0R
aktív tag
válasz sir fg #10312 üzenetére
Főzött várható, portolják folyamatosan a 2.3-at. Nem mostanában, de biztosan lesz. Hivatalos meg biztosan nem. :/
EricssonA1018S>Nokia3210>MotorolaTimeport>Nokia5110>SonyJ7> Nokia5210>SonyEricssonT68i>Nokia6020>SonyEricssonT230>HTCBlueAngel> EtenGlofiishX600>Nokia6650>HTCKaiser>SamsungGalaxy3>GoogleNexusS
-
TBG
senior tag
Megvenné a Samsung a Nokiát????
[link][ Szerkesztve ]
ZTE Grand X powered by Intel® Atom™, Eladó: Panasonic HC-V10 HD+16GB SD kártya 25K.
-
Nyuszifül
csendes tag
Igen friss galaxy 3 tulajdonos vagyok, mondhatni még belakni is alig tudtam. Viszont egy dolog rögtön szöget ütött a kis fejembe. Ébresztés....beállítom, hogy 3-as szinten ébresszen, ugye még be is mutatja, hogy milyen hangosan fog szólni. Erre másnap reggel, mint a filmekben ugrok ki az ágyamból, mert megszólalt 6-oson. És ezt csinálja a kis drága, bármilyen hangosra állítom, ő bizony csak 6-oson hajlandó ébreszteni... Várom a segítő kezeket
-
szabof1
őstag
válasz iMPeRi0R #10319 üzenetére
Kb. 150 MB ROM (Ace) a több mint 1 GB ROMmal (Defy) szemben - nekem nem kérdés, melyik telefon a jobb.
Én már használok egy Defy-t (a Galaxy 3 a fiamé lett), nincs ennek semmi baja (legalábbis nem több, mint más telefonnak). Aki nem akar mókolni a ROMokkal annak kijött a 2.2 Froyo, aki meg akar, annak ott a rengeteg főzött ROM, közöttük a CM7-tel, ami már 2.3 Gingerbread.
Egyéb paraméterekben hasonlóak, bár a Defy mindenben jobb egy kicsit.
És árban sincs különösebb eltérés (sőt én olcsóbban jutottam hozzá a Vodánál, mint amennyiért az Ace-t kaptam volna.)[ Szerkesztve ]
-
-
Sprite75
tag
Sziasztok
Ma olyan gondja lett a telefonomnak hogy kaptam egy sms-t amit csak az értesítési sávon jelez hogy megjött de az sms-ek közt nincs. Launcher pro-t használok és az i jelzi az sms ikonnál hogy van egy olvasatlan sms.
Ilyennel találkozott már valaki? -
gyuszmó
őstag
Sziasztok
Fent van egy F.S.CALLER progim,és állandóan bekavar híváskor,van amikor fel sem tudom venni a telót nem reagál a felvesz opcióra,beragad.
Ugyanakkor szeretem ha teljes képernyő módban hívnak.
Ötlet?[ Szerkesztve ]
"Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"
-
Ronin83
csendes tag
válasz Nyuszifül #10326 üzenetére
Előfordul, hogy rosszul konfigol a ROM, mikor kikerül a szalagról. Ennyi mindent tán nem is lehet ellenőrizni (vagy talán nem is csekkolják).
Ha ismétlődően előfordul, akkor érdemes visszaállítást csinálni. Nekem olyat csinált, hogy a szundibeállításaimat felejtette el, ez helyrehozta.
Gondolom, első okostelefon, ezek kicsit labilisabbak, mint a simák. Inkább számítógépek, mint telefonok, ilyen módon "lelkük van" .A visszaállítást a beállítások menüben, a védett adataim alatt találod. Előtte érdemes a névjegyeket szinkronizálni a google-lal, sms-eket igény szerint SmsBackuppal, valamint felírni, milyen programjaid voltak telepítve (*), ha nem érkezik a lenti kérdésre érdemi válasz. A média jellegű cumók eleve a kártyán vannak, azzal nem kell szöszölni.
*Mindenki figyelmébe: Tudtok olyan backup progiról, amihez nem kell root? MyBackup Pro, AppMonster esetleg?
-
Bulitt
addikt
hodostamas: Nem tudsz véletlen egy szerviz kódot ahol a fülhallgató balanc-át lehetne beállítani? Minden fülhallgatóval a bal oldal szól erősebben. És ezt nem csak én vettem észre
[ Szerkesztve ]
-
Nyuszifül
csendes tag
válasz Ronin83 #10332 üzenetére
Köszönöm a válaszod! Igen, első okostelefon (és picit úgy vagyok vele mint a nagyim az első mobilokkal , nem egyértelműek a dolgok), így minden új, mindent most tanulok meg hozzá. Sok minden még nem került rá, média ez az, programokat nem is telepítettem még rá. Még egyszer köszi, próbálkozom vele
-
-
Ronin83
csendes tag
válasz Nyuszifül #10334 üzenetére
Igazán nincs mit, hajrá ! Ha valami kell, írj ide, ha van megoldás, valaki biztos tudni fogja.
Hmmmm... Lehet, hogy szerviz. A galaxy 3-hoz prémium szervizszolgáltatást ad alapból a samu, vagyis felhívod a 40/1861264 (SAMSUNG)-ot, kijönnek, megcsinálják, v. elviszik, megcsinálják, majd visszahozzák. Tehát háztól házig garid van.
Hirtelen jobb nem jut az eszembe, megvan az esély rá, hogy hiba van a szoftverben.[ Szerkesztve ]
-
Nyuszifül
csendes tag
válasz Ronin83 #10339 üzenetére
Köszi, felhívtam őket... alaplap formázás meg volt, falhoz csapkodás még nem... A programokat már nem hozza be, az ébresztő azonban továbbra is makacsul ragaszkodik a 6-os hangerőhöz. A big problem az az, hogy t-mobilos a garanciám, ahhoz bizony nem jár a prémium javítás...
Ha valaki tapasztalt még ilyesmi problémát kérem írjon!
Azt, hogy szervizbe vigyem még megemésztem.. -
szkury
aktív tag
sziasztok!
vagy egy olyan gondom, hogy szereztem egy sandisk 8 gb-os kártyát, berakom a telóba, leformázom, és amikor másolok rá, pl mp3, doc., akkor vagy azt írja nem megfelelő a formátum vagy sérült a memkártya. és érdekes módon a k,l,m kezdőbetűek sérültek. amikor pedig kártyaolvasóval csináltam pár darabnál ment, amikor többet raktam rá, bekapcsoláskor sérült a kártya hibaüzenetet adott a teló. akkor a memkártya hibás ugye?Az élet egy olyan dolog amiből élve nem tudsz kikerülni! Mindenkinek van egy málna!
-
Agent87
aktív tag
volt bent szervizben a telóm térerő eldobálás miatt. azt mondta cseréltek antennát meg csengőmodult(?) de egy rohadt froyot már nem voltak képesek rárakni csak factory resetet csinálni
-
Agent87
aktív tag
srácok olyankor mivan ha odinnal frissítem. mindent leírás szerint csináltam.
ODIN-ban azt írja PASS kék háttéren, de a telefon meg csak villog a samsung logóval mint bootoláskor. leírásban azt írja hogy a home screennek kéne bejönnie.
ilyenkor mivan?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest