Új hozzászólás Aktív témák
-
sir fg
aktív tag
Egyrészt nekem is csinálja erős jel mellett, másrészt érdekes módon a wifi beállítások menüjében kapcsolva tényleg helyrejön (most megint kipróbálhattam). Emiatt érdemes lehet kirakni parancsikonnak a wifi beállításokat (nekem már kint volt).
Ericsson A2618s --> Samsung R210 --> Sony Ericsson T100s --> Sony Ericsson k750i --> Samsung Galaxy 3 --> Sony Ericsson Xperia Ray CM10 --> Nexus 5, stock 6.0.1 --> Sony Xperia Z5 Compact, stock
-
orkati
tag
Megint a láma kérdés :a telómat a Médiában vettem függetlenül, Trémobilos Domino kártya van benne. Erre milyen 2.2-es frissítés kell, Témobilos vagy független?
-
sir fg
aktív tag
válasz orkati #10903 üzenetére
Független.
Gondolj csak bele: minden telefonban van valamilyen SIM kártya, a függetlenekben is. Ha ez határozná meg, akkor egyik telefonra se lenne való a független romEricsson A2618s --> Samsung R210 --> Sony Ericsson T100s --> Sony Ericsson k750i --> Samsung Galaxy 3 --> Sony Ericsson Xperia Ray CM10 --> Nexus 5, stock 6.0.1 --> Sony Xperia Z5 Compact, stock
-
-B-
senior tag
Ismeri itt valaki a Facebook Pro nevű progit (jelenleg már nem találom a marketen)?
Nekem fent volt ez is telón, de leginkább a hivatalos FB progit használtam.
A tegnapi rom újrapakolás óta a Facebook for android hírfolyama helyett a Facebook pro hírfolyamát mutatja. Ha kijelentkezek a progiból, majd újra belépek, akkor helyreáll. Viszont, ha kilépek a főképernyőre, majd vissza be, akkor már ismét a FB pro-t látom, annak ellenére, hogy már le is töröltem a telóról.
Már mindent megpróbáltam:
cache törlés, Facebook for android újratelepítése, több újraindítás, de a helyzet változatlan.
Már a factory reset is megvolt. Előtte töröltem a FB-ot, titaniummal csináltam egy mentést a többi appról, majd a visszaállítás után újból letöltöttem a FB-ot a marketből, de semmi változás.
Tud erre valaki értelmes magyarázatot, mert én már a fejem verem a falba (vagy a telefont b@szom a falhoz).Csináltam screenshotot is. Az első kép ugye a hivatalos Facebook for android, a második pedig a Facebook pro lenne (de nem az, hanem ezt mutatja nekem most a Facebook for android).
-
iMPeRi0R
aktív tag
Ez érdekes, főleg, ha már volt Factory reset is. Több, mint érdekes. Milyen romot raktál a telóra? Nem mintha azzal előrébb lennénk. (Amúgy nem néz ki rosszul a 2. screenshot, sőt, talán jobb, mint az első)
EricssonA1018S>Nokia3210>MotorolaTimeport>Nokia5110>SonyJ7> Nokia5210>SonyEricssonT68i>Nokia6020>SonyEricssonT230>HTCBlueAngel> EtenGlofiishX600>Nokia6650>HTCKaiser>SamsungGalaxy3>GoogleNexusS
-
-B-
senior tag
-
iMPeRi0R
aktív tag
válasz raczkiz #10911 üzenetére
Akkor viszont egyszerűen csak fejlesztik a hivatalos facebook appot. ennyi nem bug
EricssonA1018S>Nokia3210>MotorolaTimeport>Nokia5110>SonyJ7> Nokia5210>SonyEricssonT68i>Nokia6020>SonyEricssonT230>HTCBlueAngel> EtenGlofiishX600>Nokia6650>HTCKaiser>SamsungGalaxy3>GoogleNexusS
-
-B-
senior tag
válasz raczkiz #10910 üzenetére
Hát ez igazán érdekes! Milyen rom van fent neked?
Hétvégén frissítettem a FB-ot az 1.6-os verzióra, de ez a jelenség nálam is csak tegnap kezdődött. Először arra gondoltam, hogy az új FB verzió lett ilyen, de egyszer így mutatja, egyszer meg a régi verzió szerint.imperior: ezek szerint nagyon úgy néz ki, de azért érdekelne más mit lát, aki használja.
Amiért még érdekes a dolog, az az, hogy a saját profilomat a régi verzió szerint mutatja. Csak a hírfolyam menüpont lett ilyen.
Esetleg megnézné más is, aki használja a Facebook for androidot.
hodostamas: akkor tényleg nem én kattantam meg.
(Lehet ezért tűnt el a FB pro a marketből, összebarkácsolták volna a kettőt? Bár, ha jól emlékszem az utóbbit nem ugyanazok a fejlesztők készítették, mint a hivatalost.)[ Szerkesztve ]
-
iMPeRi0R
aktív tag
válasz hodostamas #10914 üzenetére
de sztem jobb ez. mondom én
-
-B-
senior tag
válasz iMPeRi0R #10915 üzenetére
Kicsit még szokatlan ez a "hol régi, hol új" verzió.
Már arra készültem, hogy este legyalulok mindent a telóról + az sd kártyáról, nem csinálok backupot se és újrarakom a romot is meg az appokat is egyenként, de akkor már nem állok neki. Őszintén szólva kedvem se lett volna ehhez.
-
A77
csendes tag
A 2.2 felrakása óta sokkal gyengébb a GPS, a GPS opt -ot felraktam de itt már semmi ikont nem telepít, csak a GPS boostert adja be. A 2.1 alatt a zárt térben is volt 4- 6 fix műhold, most még látni se lát egyet se ugyanott. Van erre vmi megoldás? Köszönöm.
-
iMPeRi0R
aktív tag
Igen, elég furcsa is volt. Rom újrapakolása után ilyen dolgoknak egyszerűen lehetetlen lenne megmaradni, szóval ez biztos volt, hogy nem a régi appod "maradéka"
-
iMPeRi0R
aktív tag
Nekem 2.1 alatt kellett gpsopt, és elég régóta (2.2 óta) azonnal talál jelet kellően sok műholdról, nálam tehát pont fordítva volt ez. Meg a többségnél szerintem.
-
Lalikirály73
csendes tag
Sziasztok!
A múlt héten frissítettem T-s 2.2-re.
Eddig tetszik.....azonban mintha jobban zabálná az akksit!
Kínosan ügyelek rá, hogy ne legyen beragdva futó alkalmazás (a gyári feladatkezelővel ellenőrízve és csak ugyanazok a progik vannak feltelepítve), ám mégis.......a 2.1-el akksi ügyileg jobb volt.Valaki tapasztalt már ilyet ?
"a jó pap is holtig tanul"
-
őstag
A wifi beragadáshoz: vodafonos (kies-es) 2.2-vel egyre gyakrabban döglik be. Ha a wifi beállításokba lépek, azt írja "Bekapcsolás...". ha ekkor rámegyek az ->almenü, -> speciális-ra, megfagy az egész, kényszerbezárás. utána van mikor elindul, van mikor nem. egy feladatkezelő, 2. szintű memóriatörlés után mindig elindult...
van már valakinek valami tippje, megoldása? vagy valamelyik app zavar be? kezd idegesítő lenni, főleg mikor gyorsan meg akarok nézni valamit (és épp wifi közelben vagyok)...
"... and I hope you have a great day!"
-
Agent87
aktív tag
válasz Lalikirály73 #10922 üzenetére
Nekem is van egy ilyen érzésem sajnos, és nem is százalékban nyílvánul meg, mert az még bejáratós talán, de ami szemmel láthatóbb az a feszültség, ami a töltőről lehúzva úgy pár félóra múlva már 4100mV környékén van a 4200mV-ról. 2.1-nél olyan emlékeim vannak, hogy lasabban csökkent.
De mindettől függetlenül nem cserélném vissza mert ezzel a froyo-val teljes a telefon.[ Szerkesztve ]
-
Kerio
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Valahogy kitöröltem a középső "menü" gombot. Hogy tudom visszahozni? ADW témám van. Ha ez számít...
[ Szerkesztve ]
ASUS ROG STRIX G15 G513 (G513RS-HQ037) (AMD® Ryzen™ 7 6800H, NVIDIA® GeForce™ RTX 3080 8GB GDDR6, 32GB 4800MHz DDR5, Kingston Fury Impact CL38 (2x16GB) (KF548S38IBK2-32) /// ASUS ZENBOOK 14X OLED UM5401 (UM5401QA-L7208W)
-
iMPeRi0R
aktív tag
Hali! Azt egyszer én is kitöröltem, és ha jól tudom csak úgy sikerült megoldanom, hogy az alkalmazások kezelésénél kitöröltem az ADW beállításait (viszont így alaphelyzetbe kerül minden benne, mármint az ADW felület)
[ Szerkesztve ]
-
-
Picard
csendes tag
Sziasztok!
Vodafone-os Galaxy 3-am van Eclair 2.1-el. Szeretném frissíteni a froyora.
Örülnék ha valaki leírná a folyamatát (mikor kell factory reset, formázzam -e az sd kártyát? Kiesnél mit állítsak). Eddig csak nem hivatalos froyo frissítés leírásokat találtam.
Az első Hsz-ben is csak a nem hivatalos van lírva.Előre is köszönöm!
-
őstag
válasz pető bá' #10924 üzenetére
tegnap nem hagytam annyiban. Task killerrel találomra kilőttem néhány alkalmazást. utána bekapcsolt simán. wifi restart után megint nem jó. újra task killer, az előbb kilőttek közül néhány újra ott van. megint kill, megint jó. végül (4-5 próba után) 2 app indult újra, ezeket letöröltem. de nem oldotta meg a problémát.
arra jutottam, hogyha találomra lelövök 1-2 alkalmazást, akkor működik a wifi. részmegoldásnak nem olyan rossz (ha mindig működik...)
"... and I hope you have a great day!"
-
iMPeRi0R
aktív tag
-
Hopsz
tag
Nekem Djuice/Telenoros telom van és az új KIES is azt írja hogy a telon lévő verzió nem frissíthető. Szóval akkor a szolgáltató még nem készítette el a 2.2-es verziót? Függetlent nem tudok rá rakni vagy még az sincs?
Jó lenne már egy hivatalos 2.2 elfogyott a telo memoriám -
-
őstag
válasz Picard #10930 üzenetére
ugyan ilyen készülékem van (csak mostmár a gyári 2.2-vel).
ha nem volt rootolva, akkor sima ügy. lemented a szükséges dolgokat (névjegyek,sms-ek stb.) hozzákapcsolod a PC-hez (laptophoz), kies felismeri (ha szerencséd van ) és felajánlja a frissítést. ha nem ismeri fel, akkor többször érdemes próbálkozni
végigvezet a folyamaton, írja hogy mit kell (mit tilos) tenned. legyen legalább 50-70%-on az akku, ilyenek. nekem semmi adat nem veszett el miután feltettem, appok, névjegyek, minden megmaradt. viszont nem működött így rendesen, tehát ilyenkor kell egy Factory Reset..."... and I hope you have a great day!"
-
nagyzoli19
csendes tag
Sziasztok!
Most frissítettem kiessel a telót. Lementettem mindent mybackup-val. majd frissítést követően visszaállítottam. Minden rendben, működik minden ahogy eddig.
A probléma a következő: A naptárban új bejegyzést hozok létre illetve csak szeretnék, és amint a mentésre kattintok, kiírja hogy mentés, de nem jelenik meg a naptárban semmi.
Miért jelentkezett ez a probléma.ui. be van pipálva a naptáraknál a saját naptár pont.
Köszönöm
-
molnarpeter
nagyúr
válasz nagyzoli19 #10937 üzenetére
Factory reset, wipe cache megvolt?
mp
-
nagyzoli19
csendes tag
válasz molnarpeter #10938 üzenetére
Szoftverfrissítés után Factory reset? szükséges? A wipe cache pontosan mit takar?
-
vepe
őstag
sziasztok
most lett frissítve a teló 2.2-re, letöltöttem pár live wallpappert, de nem jelenik meg, háttérképek között nincs is élő háttérkép..mi lehet a gond?
-
vepe
őstag
válasz hodostamas #10941 üzenetére
köszi tomi...
-
zsocsa
csendes tag
A GPS Opt tényleg elrontja a 2.2-t gps-ét vagy hülyeség és felrakhatom a Destiny 1.3-ra?
-
Jimmy8
senior tag
Sziasztok!
Használ valamelyikőtök ilyen telót egy Nokia 5800 vagy 5230 után? Mennyire zavaró a kisebb felbontás? Nagyon "pixelesek" a betűk? Sajnos a közelben sehol sem tudtunk megnézni bekapcsolva ilyen telót...
Esetleg aki a fenti telókról váltott, leírhatná mik az előnyök (esetleg hátrányok).Előre is köszi...
-
bull84ghia
őstag
A legujabb indroid eldobálja a hálozatot és azt írja ki hogy az adatkapcsolat sikertelen! Ilyat tapasztalt már valaki? Esetleg melyik másik romot lenne érdemes felrakni amiben tuti nincs nagyobb bug, és minden működik, overlock nem feltétlenül kell nekem
kösziHazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
-
zsotesz81
senior tag
válasz bull84ghia #10946 üzenetére
Nekem 1-2 napig volt csak fönt indroid, ilyen bugot nem tapasztaltam, ha gondolod próbáld ki a kyrillos romokat, én az 5.7-est használom, nincs vele gondom
-
nagyzoli19
csendes tag
válasz molnarpeter #10938 üzenetére
Szoftverfrissítés után Factory reset? szükséges? A wipe cache pontosan mit takar?
-
zsotesz81
senior tag
válasz nagyzoli19 #10948 üzenetére
"Szoftverfrissítés után Factory reset? szükséges?" - ajánlott, bár a custom romoknál szokták írni, hogy telepítés után factory resetet kell csinálni
2. kérdésedre meg itt találsz egy rövid választ -
dunc
nagyúr
Megvettem a full verziós Power AMP-t. Ha újra rakom a rendszert,akkor is le tudom tölteni,azzal a google acc. al amivel megvettem ?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest