- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz molnarpeter #9605 üzenetére
mint ahogy írtam, még nem tudom a készülék határait, te nyilván jártasabb vagy mint én.
ettől függetlenül azért azt leszögezhetjük, hogy azért nem kell feladni ezt teljesen, hiszen azért dolgoznak a fejlesztők, ogy a legtöbbet, a legjobban hozzák ki a PDA-ból.
korábban HTC-m volt.
iszonyatosan jól szólt a zenelejátszója, majd mikor utána olvastam akkor arról szóltak az írások, hogy az SGS az egyik legjobb hangkártyával bír, és a palettán az egyik legjobban szóló telefon.
mikor meghallgattam, mondom itt valami nagyon nincs rendben.....aztán a fórumon kb. ez a választ kaptam, hogy sajnos ennyit tud.
aztán jött supercurio és olyan hang jött ki, hogy csak lestem.
lehet itt mások a határok, de majd idővel beletanulok mit kell elfogadnom és miben lehet még reménykedni." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 FE 5G, 6/128GB, Ajándék tokkal, Független, Dual, 1 Év Garancia! Gyönyörű, fóliás!
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy A16 5G
- Iphone 16 Plus 128 GB Független 2025.10.17 Apple Garis
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest