- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Most kell bringát venni? A OneSport akciósan kínál két biciklit is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megkapók a Vivo S20 Pro specifikációi
- Android szakmai topik
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DeFranco
nagyúr
Sziasztok!
Csináltam egy factory resetet, és az a problémák jó részét megoldotta. Zenelejátszó működik, és a kamera bug is eltűnt. A maps viszont továbbra is hajlamos összehányni a telefont, ezt nem értem. Nem omlik össze, de felezi a sebességét, beragad, ha kilépek. A GPS viszont úgy talál rajta jelet mint az álom.
Valószínűleg kipróbálom a destiny romot idővel, de ezt még egy ideig most már tesztelem, hogy stabil marad-e. Eddig úgy tűnik, hogy a maps-on kívül minden jó, és onnan is helyre lehet hozni a telefont, csak egy másodszintű memóriatörlés, meg egy TW fc az ára...
Mondjuk ezt pont nem értem, hogy a gyári romnál miért az egyik alapvető program csinál galibát.
-
Geniru
csendes tag
Sziasztok,
segítséget szeretnék kérni, hogy mi lehet a gond. Van egy ilyen telóm és a héten (kedden) csináltak a szervízben egy szoftverfrissítést rajta. Rákerült a 2.2 verzió. Minden szép és frankó elsőre, ám amikor sms-t akartam írni, akkor csak számokat ír. Hiába van betűn a bevitel. Aztán megnéztem a többi helyet is, ahova lehetne betűket írni. Már nem lehet, se névjegyzék, se internet, se chat-en. Van valami ötleteket, hogy mi lehet a baj?
Előre is köszi
-
-
HUTCHDB
nagyúr
ha valaki használ "navigon" navigációt küldene nekem egy privátot?
köszönettel!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Mentolka
senior tag
hodostamas: a leírásaid sokat segítenek, köszi! Viszont a Destiny-t kipróbáltam (szóról szóra követtem a telepítési leírásod), és nálam lépten-nyomon megfagyott a telefon... Nem sokáig bírtam vele, ezért visszaraktam a JPN firm-t.
Vajon, mit cseszhettem el? -
huh87
tag
válasz hodostamas #9543 üzenetére
Lesz Destiny v1.3? Jelentkeznék akkor testernek.
"Az ételt nem szeretni kell, hanem megenni. Egymást kell szeretni, és nem megenni."
-
őstag
válasz DeFranco #9552 üzenetére
Üdv.
A problémáid egy része nekem is megvolt/megvan, a 2.2 felrakása után nem volt factory reset (azóta sem!).
a Maps nálam nem akadályoz semmit, nem vettem észre rajta semmit. A wifi szarakodása nálam csak akkor jön elő, ha 3-4 napig nem kapcsolom ki a telefont. A zenelejátszó eleinte nekem is álltakodott, de feltettem a power amp-ot, ami egy darabig megoldotta a helyzetet, de utána az is befagyogatott (aztán újraraktam, és most jó).a másik gondom, hogy újra előjött [ez]. a hozzászólás off része bosszant leginkább. kénytelen voltam övcsíptetős mágneszáras tokba tenni (nem volt rendes zsebem), nem tudom van-e hozzá köze. akku minimum 50%-on volt, és mikor (órákkal később) ránéztem, ki volt kapcsolva. de nem is engedte bekapcsolni. nyomtam 5-10 mp-ig a bekapcs gombot, de semmi. aztán ua. mint a linkelt hsz-ben. mikor bekapcsolt, 20%-ot írt akkura.
kéne egy FR, ugye...? már olyan jól "belaktam"...
"... and I hope you have a great day!"
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz hodostamas #9568 üzenetére
hodostamas!
feltettem a romodat, ami jól szuperál!
egy dolog hiányzik belőle nekem a gyári samsung naptár-időjárás widget.
most is van benne napi tájékoztató, de nekem nem ikonként kellene, mert így minden alkalommal bele kell lépnem, ha látni akarom az adatokat.
hogyan tudom én ezt rávarázsolni?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
BeLuke
csendes tag
Sziasztok! Lenne pár kérdésem...
Nekem az Ndrive van fent, de sajnos nagyon sok utcát nem talál meg. Fehérváron lakom. Van rá esetleg új térkép?
A Navigon elindul rajta? Annak jobb a térképe?
Még mindig olyan appot keresek amivel egy gombnyomással letudnám tiltani a hívószámom.
Valaki tud segíteni?
Köszi
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz hodostamas #9573 üzenetére
azokhoz fordulnék tisztelettel, akiknek JPN romjuk van és rootolt a készülékük.
kellene a samsung gyári időjárás widget.
ha esetleg van ilyen fórumtárs, köszönettel venném jelentkezését." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
headhunter86
senior tag
Hali!
Felraktam a hodostamás féle Destiny 1.2-es Custom ROM-ot. Eddig nagyon jó. Viszont egy problémám akadt vele, ami lehet hogy a 2.2-es JPM hibája. Mikor a nevekhez Facebook accountot akar csatolni visszalépéskor mindig kifagy. Valamint akkor is, ha alapértelmezett nevet szeretnék beállítani.
Amúgy nincs valami egyszerű megoldás nevek csatolásához, mondjuk PC_n mert a telóval beleőrülök mire 300 nevet egyenként hozzáfűzök
-
napata2
tag
válasz hodostamas #4512 üzenetére
Szia Tamás!
A Sygic végül elindult neked? Korábban írtad, hogy nem indult, mert hiányolta a 3D gyorsítót...
-
-B-
senior tag
válasz headhunter86 #9577 üzenetére
Én most délután raktam fel a destiny 1.2-t és nálam működik a facebook-os dolog.
Destiny 1.1-en és az alap JPM-en is működött.Más:
A rom felrakása előtt biztonsági mentést akartam csinálni a titanium backup-al. Abban a hitben voltam, hogy ez sikerült is, de mégsem... Persze erre már csak akkor jöttem rá, mikor vissza akartam állítani, de nem volt mit.
Szóval, ismét újra kellett pakolnom mindent. Bár be kell valljam kezdek belejönni ebbe a visszapakolósdiba, egyre gyorsabban megy a dolog. -
zozi777
csendes tag
válasz hodostamas #9579 üzenetére
Nekem működik a sygic, csak az a nem mindegy hogy mit hova másolsz a kártyára.
Fent van a navigon is, de én a sygic-et jobban szeretem. Sokkal-sokkal több beállítási lehetősége van, fut háttérben, fel-le tudod oldalt hangosítani, könnyebben tudsz köztes pontot beállítani, és még sorolhatnám. A navigon viszont szebb, de nekem olyan stupid-useres a sygic mellett -
zozi777
csendes tag
A gyári Jegyzet alkalmazásból mivel lehetne exportálni, vagy backup-olni?
-
-B-
senior tag
válasz headhunter86 #9584 üzenetére
Nyomj egy restartot, hátha segít.
-
napata2
tag
válasz zozi777 #9582 üzenetére
Nekem sem megy a Sygic-Aura. Feltelepül a program, aminek hatására feltesz Egy Aura és egy Auro Downloader ikont. Ez utóbbival letölt kezdetben kb. 210MB adatot + a választott térképeket, amiket az SD kártya Aura könyvtárába tesz, tehát nem én másolom oda. Az Aura ikonnal nem indul el a program, pár másodperc és valamiért kilép. 3D gyorsító kell de ezek szerint az van a galaxy 3-ban, mivel másnak elindult. Akinek működik, annak is az SD gyökér Aura-ban van a program.
-
tome0001
senior tag
Sziasztok. Egy olyan problémám/kérdésem lenne, hogy tud-e valaki arra valami megoldást, hogy skypeolás közben a hangja akadozik annak akivel beszélek! Amúgy minden rendben a vodás 2.2-es frissítéssel (ezen kívül). Köszi előre is.
-
FZoleee
tag
Nem tudja valaki, hogy ez: [link] jó-e a telefonhoz?
-
zozi777
csendes tag
válasz napata2 #9589 üzenetére
A sygic több variánsát kiadta a térképszoftvernek, az aura az egyik, a mobile maps a másik stb.. Az aura az egy 3d-s csilivili, még galaxyS-en is megakad néha, tehát tényleg nem várható hogy mukodni fog G3-on. A Mobile maps 10 v8.14 van nekem fent, ragyogóan működik, és ahogy előző hozzászólásomban mondtam nem azért szeretem mert csodálatosan szép (merthogy nem az) hanem ragyogóan használható, millió beállítással. Nekem a navigon, és az ndrive előtt van. Bár a navigon is fent van...
-
HUTCHDB
nagyúr
segítséget szeretnék kérni:
ezt a vörös témát szeretném kipróbálni.
viszont annak telepítéséről egy szó nem esik az xda-n.
tudja valaki, hogyan kell ezt feltenni?[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
GyéBen
tag
Sziasztok, kártyafüggetlen készülékekre van már hivatalos Froyo?
A Samsung magyar oldalán már van Froyo-s kézikönyv, meg frissítési útmutató.Vannak hibák a Froyo-ban?
-
Csendeske
aktív tag
válasz HUTCHDB #9597 üzenetére
Szia!
Letöltöd, kicsomagolod, majd telcsin usb hibakeresés bekapcs.Csatlakoztatod a gépedhez. A mappában, ahová kibontottad, van egy install.bat állomány, azt elindítod, lefutás után reboot.A system/framework mappában cseréli a twframework-res.apk és a framework-res.apk állományokat. A biztonság kedvéért érdemes mentést készíteni róluk-ki tudja?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Horgász topik
- Építő/felújító topik
- Politika
- Napelem
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest