- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple Watch Series 7 - új idők széle
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
válasz szabof1 #8200 üzenetére
Hmm... érdekes..
Bár ettől még talán mennie kellett volna, miután kivettem a kártyát.. bár nem ismerem a linux lelkivilágát, de lehet annyira megzakkant, hogy ez sokk lett neki?! bekavart a rendszerébe?!Mindegy.. most elvileg működik a szűz rendszer.. és ráadásúl még gyorsabb is lett
Hiába.. csak ki kipróbáltam néhány alkalmazást. Nah de most megyünk.. bát pislogok mint hal a szatyorban.. tegnap is 4 óra alvás.. mára virradóra is 4 megvan a nyolc..Jah.. meg egy évig jó volt az omniában, sose volt vele baj.. bár elromlani bármikor el tud
Amúgy meg ha jól emlékszem sandisc clas4 es 8gigás..[ Szerkesztve ]
-
iMPeRi0R
aktív tag
Órajel emelés nélküli OC? Ez eléggé paradoxon
Nolez: írnál tapasztalatokat az oc-s beta3-ról? 1-2 bug ami ismert az xda forumon is, azokról tudok. De általában mindenkinek tetszik. Pár napja nem követem a fórumot, mikor jön ki a stabil belőle, írtak már vmi használható infót?
EricssonA1018S>Nokia3210>MotorolaTimeport>Nokia5110>SonyJ7> Nokia5210>SonyEricssonT68i>Nokia6020>SonyEricssonT230>HTCBlueAngel> EtenGlofiishX600>Nokia6650>HTCKaiser>SamsungGalaxy3>GoogleNexusS
-
dunc
nagyúr
Hello ahogy olvasom,a programok inkompatibilitása miatt lehetnek problémáid. (meg a kapkodás,idegeskedés miatt) Azt javaslom,hogy szűrd az alkalmazásokat,és teszteld ki kivel nincs jóba. Az alp JPM-el szépen lenullázhatnád a dolgokat,esetleg egy sd formázás. (a rom csere piti,no para)
(#8202) iMPeRi0R A végleges Apokalipszis kecsegtető lehet. (no OC,no data2sd)
Akkor gondolkodás nélkül felrakom.[ Szerkesztve ]
-
iMPeRi0R
aktív tag
data2sd nekem már most alap. fele ennyi appal is alig férnék el anélkül.
oc ízlés dolga. ígyis úgyis 2 naponta töltöm a telefont. ha nem kell sűrűbben, akkor simán jó lesz nekem.EricssonA1018S>Nokia3210>MotorolaTimeport>Nokia5110>SonyJ7> Nokia5210>SonyEricssonT68i>Nokia6020>SonyEricssonT230>HTCBlueAngel> EtenGlofiishX600>Nokia6650>HTCKaiser>SamsungGalaxy3>GoogleNexusS
-
iMPeRi0R
aktív tag
Hát nem igazán írok most listát, a lényeg hogy ezelőtt 2 hónappal írta ki először hogy bocsi, megtelt a hely. azóta meg sokkal több appot használok. Nyilván nem mindet napi rendszerességgel, de csak nem fogom azért törölgetni, mert egyiket-másikat csak hetente használom 1x.
EricssonA1018S>Nokia3210>MotorolaTimeport>Nokia5110>SonyJ7> Nokia5210>SonyEricssonT68i>Nokia6020>SonyEricssonT230>HTCBlueAngel> EtenGlofiishX600>Nokia6650>HTCKaiser>SamsungGalaxy3>GoogleNexusS
-
senior tag
Helló!
Nem tudom.. már kb egy hete nem telepítettem semmi progit, igaz, ezt a hirolvasó (magyarhirek vagy mi volt) se használtam mostanság.
Mondjuk,hogy egy program inkompatibilitása enyire magával rántsa a rendszert. Mert ha csak egy két alkalmazást zárt volna.. de annyira folyamatosan FC (jól, jót irok? ) zet, hogy a menü gomb megnyomására, még az alap "asztal" menü se jött be.. (ott akartam gyors a beállításokba lépni)De ez a recovery mód, 3.ik menüje.. talán valami wipe/factory reset.. majd megnézem mi pontosan, csak most szűkös az időm, rendberakta.. (igaz, szűz lett a rendszer.. legalábbis valamennyire..)
Ha még nincs róla leírás, lehet megérne egy misét ez a "menürész"..
-
nagyzoli19
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom letölteni a Move2SD programot. Egyszerűen a Market sem találja csak valami LinkSD-t. Tudna valaki küldeni egy linket a letöltésről?
Köszönöm
-
iMPeRi0R
aktív tag
válasz nagyzoli19 #8209 üzenetére
Move2SD Enabler (root only) a teljes neve. (Roberto Leinardi a készítő market szerint)
A Link2SD is jó, én azt használom.Mások az enablerre esküsznek
Ja, marketen mindkettő megtalálható.
[ Szerkesztve ]
-
nolez
csendes tag
válasz iMPeRi0R #8202 üzenetére
Alapvetően meg voltam elégedve vele, mert tényleg gyors, és ugye data2sd megkönnyiti az ember dolgát, mondjuk ez már nem ujdonság. Viszont látszik még rajta, hogy béta, néha laggolt telepítés után, és tegnap be is állt a kezem alatt ( a szokásos FC-k : com...xy log provider, gaps ilyesmi; nem tudom miért) Na mondom hagyom és megnéztem a Kyrillos 4.0 finalt-t, amivel eddig megfagyott mindig a telefonom, eddig nem csinálta(ujjak keresztbe)
Lényeg a lényeg, jó rom (lesz), nem melegedett 1 GHz-en, néhány bug (gingerbread keyboard pl), a téma gány, camera nem működik, és visszatekintve a kryillos final is van olyan gyors ugy érzem.
Ugye előre meghatározott időt (ETA) nem adtak, direkt azért, hogy ne legyen egy elsürgetett, használhatatlan valami, de biztos h nem kell már sokat várni a végsőre(szvsz ~ 1 hét). Én tuti meg fogom nézni a final-t. Nagyjából ennyi. -
nolez
csendes tag
válasz iMPeRi0R #8210 üzenetére
Nem tudom melyik romba már de volt, app to sd enabler vagy mi, de az szerintem korántsem ér annyit mint a data2sd egy normális sd kártyával, meg egy kis idővel míg particionálod.
Nem akarok már 3 kommentbe irni, de valaki talált már használható témát az LP widgetekhez akinek fennt van már 0.8.5??
[ Szerkesztve ]
-
Csendeske
aktív tag
Nálam a Kyrillos 4.0 final állandóan fagy.
Nekem még mindig az alap JPM vált be, abba is bele lehet pakolni szinte mindent! -
hodostamas
addikt
xda-n, egy gyerek irt egy egesz jo ROM keszitos eljarast
Erdekel valakit magyarba? akkor megirom...illetve lehet az unnepek alatt keszitek majd egy "sajat" romot, JIT-el, fugumoddal, data2sd(opcionalis), felesleges samsung app minusz, meg ilyesmik, illetve ugymond hasznalatra keszre beallitva.
persze ha erre is van igeny
-
szabof1
őstag
válasz hodostamas #8214 üzenetére
Persze, csináld meg! Engem érdekelne. Meg a leírás is, hogy hogyan lehet saját romot csinálni. Kösz.
Szerk:
Na most látom az androidundergroundon, hogy már kész is a leírás. Ha lesz időm, átnézem.[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
Engem is érdekel,csinálnék egyet a saját szám ízére.
-
nolez
csendes tag
Kyrillos 4.1 ultimate (eta 4 hours), kijön mégegy úgy látszik és ahogy gondoltam van benne freezefix.
Ami pozitív lehet, hogy van egy OC és non OC is...http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=957123 (2.poszt)
[ Szerkesztve ]
-
nagyzoli19
csendes tag
-
molnarpeter
nagyúr
válasz hodostamas #8219 üzenetére
Hm, akkor csak én nem találom
mp
-
hadaway74
tag
Egy olyan ROM-ot kellene csinálni amiben az alapokon kívül semmi sincs.Mindenki azt tesz fel amit akar hozzá.Ilyen volt régen a HTC Diamond-hoz pld.Még számológép sem volt benne.
megyek mert jövök.
-
hadaway74
tag
válasz hodostamas #8222 üzenetére
Nem, abban is sok felesleges dolog van.meg lassú is a főzöttekhez képest.Régen ezeket úgy nevezték Clean rom.De ez mondjuk a wines romoknál volt.Nem értek annyira hozzá.Csak minden szart kipróbálok.
megyek mert jövök.
-
hadaway74
tag
válasz hodostamas #8224 üzenetére
Igen azok kellenek mert attól gyorsak.Az igaz.Meg ami még fontos szerintem az az hogy minél egyszerűbben fel lehessen rakni.Sokan amikor meglátják a leírást,hogy kell felrakni már attól elmegy a kedvük.Még én is hagytam romot a fenébe mert olyan macerás volt felrakni.
megyek mert jövök.
-
hodostamas
addikt
válasz hadaway74 #8225 üzenetére
amit irtak xda-n, az egy sima odinos felrakas, ugy mint a JPM.. szoval nemgaz
igazabol a lenyege, hogy a telefonodon elkeszited a romot, bekonfigolod, aztan lemented a /system particiot, hozza csapod a JPM szukseges fajljait+fugu kernel, aztan kesz. De ezt majd meg ki kell probalni...
-
szabof1
őstag
válasz hodostamas #8219 üzenetére
Semmi, csak láttam, hogy ott is belinkeltél valamit és nem is néztem, hogy az az XDA-s link. Bocs.
[ Szerkesztve ]
-
hodostamas
addikt
válasz szabof1 #8227 üzenetére
semmi
amugy elobb irtam a lenyeget ide, lehet probalgatni en sajna csak vasarnap-hetfo korul tudom.
hadaway: hat igazabol semmi uj nem lenne benne, csak az eddig tutira mukodo cuccok, meg kis pucolas szoval en csak "osszelopkodom" majd. cserebe nem remelhetoleg nem lesznek benne erdekes hibak.
[ Szerkesztve ]
-
hadaway74
tag
válasz hodostamas #8226 üzenetére
Csinálj egy romot.Kíváncsi vagyok milyen lesz.Nem csak az XDA-s srácok tudnak csinálni.
megyek mert jövök.
-
iMPeRi0R
aktív tag
válasz hadaway74 #8229 üzenetére
Hát azért egy kicsit többől áll ez a dolog. android programozást tanulgatok, oké, hogy fogsz egy alap romot hozzádobsz ezt-azt, de az még nem romkészítés. Ott azért keményen programoznak is.
Nem tudom Tomi mikhez ért ebből, de azért félreértés ne essék, az nem romkészítés, hogy fogom a jpm-et kidobálok ezt azt, hozzáteszek ezt azt. Aki a jpm-et megcsinálta neked, na az csinált romot
És igen, jórészt az xda-s arcok sem romot programoznak, csak pakolgatnak ezt azt, de azért van köztük egy-kettő aki úgy elég keményen megdolgozza a kernelt is.
ui: nem Tomi érdemeit akarom csorbítani, csináljon ilyen romot, még lehet engem is érdekel. csak a fogalmakat akartam tisztába tenni --> gondolom nincs harag a részéről
ui2: ábrán szemléltetve a dolog. a legtöbb custom rom készítő csak a kék részekhez piszkál.
[ Szerkesztve ]
-
csibor
addikt
Pár hete nem néztem be.Akkor a hivatalos 2.2-nek esélye sincs?
-
hadaway74
tag
Ez igy igaz.Mindenki a 2.2-őt várja.De az mivel lenne jobb a mostani JPM-nél?nagyon semmivel sztem. Az XDA-s emberkéknek már régen a 2.3-ast kellene műteniük.Az XDA samsung téren le van maradva sajnos. Az x10 minire amikor még 1.6 rom volt a hivatalos rom rajta,már akkor kint volt a 2.3-as elég stabil rom.
megyek mert jövök.
-
iMPeRi0R
aktív tag
válasz hadaway74 #8234 üzenetére
No mondjuk ez a sonyericcson hibája
Szegény kis minire optimalizálniuk kellett a felületet, csakhát lassan haladtak vele.Egyetértek. A hivatalos 2.2 semmivel nem lesz jobb a mostani JPM-nél. Sőt mivel sokat tesztelnek meg minden, örülhetünk ha nem egy korábbi alapra adják ki...
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
Uraim, visszajött a telefon a javításból. Elvileg szoftvert frissítettek rajta, (mert nem ismerte fel, hogy vodás kártya van benne, feloldó kódot kért), és "kalibráltak" a bűvös 3G eldobálás miatt.
A kártyát felismeri, az eldobálásról még nem tudok nyilatkozni, mert csak egy órája megy, de hagyom most 3G-n.
Az alap rendszer frankó, gyors de valahogy nem tudom beállítani, hogy a maps GSM információk alapján is tájoljon. Nem tudja valaki, hol kell? Már tudtommal mindent engedélyeztem, de még valamit hiányol.
-
iMPeRi0R
aktív tag
-
atidnaB
csendes tag
Sziasztok!
Valószínűleg a kérdésem elavult lesz..
Hogyan tudok játékokat telepíteni a telefonra?..Külön program kell hozzá,vagy esetleg ennél egyszerűbb a megoldás?..Nemrég vettem.. -
iMPeRi0R
aktív tag
-
-
Sblessed
csendes tag
válasz DeFranco #8245 üzenetére
Független. Folyton dobálta a hálózatot. Eleinte a PIN letiltással védekeztem, de ,,Ő" nem adta fel és azt játszotta, hogy már akkor sem állt vissza, ha nem kellett a PIN. Egyszerűen eldobta a hálózatot és csak akkor tért magához, ha feloldottam a bill. zárat és valamit pötyögtem rajta.
Adatokat nem tudok írni, mert vissza adtam a cégnek, akitől kaptam és a napokban adnak helyette egy másikat. Remélem, az jobb lesz. Bár nem vagyok bizakodó.[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz Sblessed #8247 üzenetére
Egy héten belül tudok okosat mondani, ha az alatt nem jön elő, akkor megoldották. Közben megyek haza-haza is, térerőszegény panelba vidékre, ha ott sem jön elő, akkor sehol.
Amúgy tuti hogy szoftveres, mert úgy tudom custom romokkal nem jön elő, csak én vagyok olyan perverz, hogy gyárival használom.
-
szabof1
őstag
válasz atidnaB #8240 üzenetére
Először is a Marketen (az egyik alkalmazás, kint van a kezdőképernyőn is) keresgélj. Ott (egyelőre) csak az ingyenes programokat látod.
Aztán van az a lehetőség, hogy az interneten keresel "android apk game" jellegű kifejezésre és ha szerencséd van, akkor további játékokat is találsz. Ezeket a ".apk" kiterjesztésű állományokat felmásolod az SD kártyádra, majd a "Saját állományok" (vagy hasonló nevű) alkalmazással megkeresed, ráböksz és telepíted.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro Max Vodafone Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 83%/p3815/
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest