- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- iPhone topik
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple Watch Series 7 - új idők széle
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz CocooN-z #8544 üzenetére
A kies le tud menteni majdnem mindent, kivéve az SMS-eket. Valami szinkronizálás vagy mentés pontot keress, benne van, el tudja menteni a telefonszámokat, naptárat, jegyzeteket stb. Az alkalmazásokat szerintem jobb ha újrarakod, nem olyan sok idő.
Az SMS-ekre én a fent említett MyPhone Explorert használtam, előnye, hogy nem muszáj tyúkbelezni, kapcsolódik wifin is.
-
dunc
nagyúr
HI sikerült felrakni a Kyrillos 4.1 no oc verziót,annyi volt a különbség,hogy előtte szűz JPM,és kitöröltem menüből a dolgokat (hang le+fel+home+power) ,és telepítéskor is amikor bejött a menü (múltkor nem takarítottam előtte és nem tudtam törölni) hála istennek megy data2sd nélkül is ,és megvan a 192 mb hely. Így most csak jót tudok írni a romról. Minden progim gond nélkül felkúszott ,és egyenlőre stabil.
-
hodostamas
addikt
ha minden igaz, megvan a megoldas azoknak, akik felraktak mas romot odinnal, es szeretnek kiessel frissiteni a tellat... reszletek kesobb
-
dunc
nagyúr
válasz hodostamas #8553 üzenetére
OOO
-
molnarpeter
nagyúr
Már mindenki azt akarja, hogy én is Custom ROM-ot rakjak
mp
-
Csendeske
aktív tag
Tényleg gyors az XXJPN, ahogy Bazie írta!
Nálam a kamera oké (még), viszont a galéria benn ragadt a memóriában.
Egy tip-top rom. Alapból nincs root, viszont SuperOneClick segítségével egy-kettőre megvolt. -
hodostamas
addikt
BrainCrash kolléga leírása, hogyan is kell átverni szegény KIES-t
hétvége fele kipróbálom én is.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz hodostamas #8558 üzenetére
a csatlakozás még Rootolás után kicsit nehézkes volt, de nekem a gyári rommal sem ajánl fel frissítést. De aki tudja (akarja ) próbálja ki
[ Szerkesztve ]
"... and I hope you have a great day!"
-
jafi74
csendes tag
Pár perc és próbálom,írom majd a tapasztalatokat.
-
molnarpeter
nagyúr
A szolgáltatói ROM-ok mennyiben különböznek? Jó lenne odaírni, hogy melyik kód milyen szolgáltatóhoz tartozik, ha van köze valamihez (pl. vodás FW trés telóra nem a legpraktikusabb garizás esetén )
mp
-
jafi74
csendes tag
A leírás alapján csináltam mindent,a KIES frissíthetőnek ismeri fel a telefont!!!
Köszönöm mindenki nevében Most befrissítem -
jafi74
csendes tag
Elkezdi a frissítést,de a végén azt írja hogy a készüléken lévő firm nem frissíthető
-
dunc
nagyúr
Kiírja frissítés közben,hogy nem frissíthető ! Pedig jó romot használtam, megpróbálom még egyszer !
-
hodostamas
addikt
várjatok picit, van benne két hiba, most javítja BrainCrash. fórumban majd ír mikor lesz javítva.
-
totem87
tag
Üdv.
Letudnátok írni a tapasztalataitok a hivatalos 2.2-ről?
Tervezem egy ilyen telefon beszerzését és kíváncsi vagyok, hogy Custom Romoljak vagy elég a hivatalos is. -
jafi74
csendes tag
Próbaképpen felraktam addig a I5800XXJPN verziót,simán felment,samfirmről töltöttem.Eddig tökéletes.Megmaradtak a bállítások is,de azért reseteltem egyet a végén.
-
totem87
tag
válasz molnarpeter #8568 üzenetére
Köszi szépen a választ. Akkor várok még egy kicsit.
-
dunc
nagyúr
Hova van elásva a gyári háttér ? Kyrillos 4.1 Romról van szó.
-
raczkiz
tag
Tegnap felraktam én is a JPN-t. (Totalcommander-ben töröltem belőle a boot.bin és sbl.bin-t valamint raktam bele egy datafs.rfs-t a JPM-ből). Simán felment gond nélkül.
Eddigi tapasztalatok:
- Nincs rootolva de a SuperOneClick drivereket is tartalmazó verziójával simán ment a root.
- Érezhetően gyorsabb a JPM-nél.
- Galériának esélyt sem adtam (egyből töröltem, helyette Quickpic)
- Kamera annyiban változott, hogy most már csak akkor ír ki kamera hibát ha nem tud helyinfót csatolni a képhez. Szóval ha van gps jel vagy aktív wifi kapcsolat a kamera jól működik. Amúgy gyorsabban indul és gyorsabban is fókuszál mint eddig bármikor.Egy dolog van ami nem tetszik benne az az, hogy a billentyűzetnél megcserélték a z-t az y-nal. Nem lehet ezt valahogy megváltoztatni?
-
raczkiz
tag
válasz hodostamas #8572 üzenetére
Nincs mit.
Xda-n azt olvastam, hogy nem tudták aktiválni rajta a JIT-et, de azért próbáld meg hátha sikerül...
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
válasz hodostamas #8572 üzenetére
Ugyanaz a véleményem,egy árnyalatnyit jobb mint a JMP.
Most amugy ez gurul a no oc-s. Kyrillos 4.1
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
válasz waccamár #8575 üzenetére
Megjelent a hivatalos verzió,és azóta több (odinos ) is jelenleg azon dolgoznak,hogy lehessen kiessel is frissíteni olyan telefont amin van custrom rom.
Több verzió kijött azóta az Apokalipszis háza tájáról is ,és Kyrillos tól is.
Jelenleg én a Kyrillos 4.1 no verzióját használom nagy megelégedettséggel.
Gyerünk olvasni. -
Kerio
őstag
Mióta a Kyrillos 3.0 van a készülékemen, nem tudom frissíteni a ROM-ot. Még az újabb Kyrillos verzió sem megy rá, mert nem látja az ODI a telefont. A windows is ismeretlen eszközt ír
ASUS ROG STRIX G15 G513 (G513RS-HQ037) (AMD® Ryzen™ 7 6800H, NVIDIA® GeForce™ RTX 3080 8GB GDDR6, 32GB 4800MHz DDR5, Kingston Fury Impact CL38 (2x16GB) (KF548S38IBK2-32) /// ASUS ZENBOOK 14X OLED UM5401 (UM5401QA-L7208W)
-
Kerio
őstag
A Kies fennt van. Két gépen probàltam. Az az érdekes,hogy ha közben ujrainditom a telt,az Android logo megjelenéséig látja az Odin. Aztán disconnectet ír. Ha meg nem hibakeresésen van az usb beállítás,akkor valami MTP drivert keres.
ASUS ROG STRIX G15 G513 (G513RS-HQ037) (AMD® Ryzen™ 7 6800H, NVIDIA® GeForce™ RTX 3080 8GB GDDR6, 32GB 4800MHz DDR5, Kingston Fury Impact CL38 (2x16GB) (KF548S38IBK2-32) /// ASUS ZENBOOK 14X OLED UM5401 (UM5401QA-L7208W)
-
Kerio
őstag
Már formáztam ezzel a módszerrel. Milyen fs?
[ Szerkesztve ]
-
zsotesz81
senior tag
Hali
Egy kérdésem lenne. Tervezem felrakni a kyrillos 4.1 romot, gondoltam megnézem. Mivel még nem csináltam soha ilyen frissítést ha valami esetleg rosszul sülne el, akkor a gyári alap jpm-et vissza tudom rakni a telefonról, hang le+fel+home+power gombos indításból ?
-
-
raczkiz
tag
válasz molnarpeter #8580 üzenetére
Sajnos nem segít. Állíthatom bármilyen nyelvre akkor is úgy marad.
Azért köszi! -
-
raczkiz
tag
A boot.bin-t és az sbl.bin-t azért célszerű törölni mert ha azok benne vannak és frissítés közben történik valami akkor megvan az esélye hogy "téglásítod" a telefont.
A datafs.rfs-re senkitől sem kaptam választ, hogy kell-e (fontos-e) vagy sem ígyhát gondoltam ha a JPM-ben volt, ebben meg nem, akkor átrakom abból.
Bajt nem csinált mert eddig tökéletesen megy a telefon.Ajánlom a JPN-t mert szerintem sokkal gyorsabb mint a JPM.
-B-: Gondoltam már másik bill. felrakásra. Majd kipróbálom.
[ Szerkesztve ]
-
BeLuke
csendes tag
Én frissítettem KIES-el. Kell neki FS?
-
AZTA
tag
Ez az android 2.2-es verzió azt jelenti hogy már a boltokban is lecserélik az új telókat ilyenre 2.1ről?
Meg valaki írja már le hogy miben lehet érzékelni ennél a telónál a 3ds gyorsítás hiányát, mert pl az angry bird ha megy rajta az nem rossz sztem. Bár ahogy nézegettem az utolsó x kommentet ti már elég erősen belenyúltatok a telóba proci meg stb terén. Én meg ha veszek egyet nem szeretném egyből elveszteni a garanciát rá
Internetnél a flash hiányt se értem kezdő létemre, de ahogy néztem az igazán drága telókba is hiányozgat.
Valaki ha erre jár felvilágosíthatna egy picit, de igyekszem elolvasni mind a 8xxx kommentet itt
-
noxon
őstag
Hello!
Most melyik a legújabb de legstabilabb froyo galaxy 3-ra amit érdemes felrakni? a mostani elég sokszor belassul márWe live in a simulated world...
-
-B-
senior tag
rackiz, dunc:
Köszi az infókat. Jövőhéten szerintem felrakom ezt a JPN-t.Egyébként ebben is szar az ébresztő? Nálam JPM óta teljesen meghülyült. Hiába kapcsolom ki az ébresztést, ha sikerül korábban felkelnem, mégis megszólal.
Sőt, néha az sem segít, ha törlöm az időpontot. Pl. ma reggel is korábban keltem, kitöröltem az ébresztési időpontot, ennek ellenére mégis megszólalt.Egyébként az XWJPF-ről van valakinek valami tapasztalata?
-
raczkiz
tag
Nálam a JPM-ben is jó volt az ébresztő meg most a JPN-ben is. Nem tudom nálad mi lehet a baj.
XWJPF tulajdonságaiban teljesen ugyan az mint az XXJPF.
Annyi a különbség, hogy az alkalmazások között van 2 vagy 3 szolgáltató specifikus ikon, amik valami weboldalra visznek tovább. Semmi értelme sőt még csúnyák is. -
Kerio
őstag
Köszönöm a segítséget! Végül download módban sikerült frissíteni a Kyrillost
-
ricsike81
aktív tag
Tudtok nekem segíteni ? Volt egy olyan program a telómon, ami úgy működött, hogy egy ikon volt, melyre rákattintva, körkörösen 9 ikont hozott fel a programok közül, így bármelyik ikonra rákantitva meg tudtam nyitni a progit. Nem tudom mi volt a program neve.
Várom válaszotokat, segítségeteket, hogy mi a program neve, melyiket javasoljátok.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-roller topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5 Pro teszt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Xbox Series X|S
- Milyen TV-t vegyek?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest