- iPhone topik
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
MD25
csendes tag
Köszönöm a gyors és részletes válaszokat. Egy databig marad nekem is a jó 'öreg' JPM...
Autós töltőt vett már vki? Milyet és hol érdemes?Üdv!
-
gtamate2
veterán
válasz hodostamas #8851 üzenetére
ha felteszem az 1.1-t és utána az 1.2-t az adatok törlődnek?
*Sn0w
-
dunc
nagyúr
Én is JPM párti voltam,de a JPE jobb,és a leírt módon a kies is felismeri,és újabb verziónál már frissíthető is Kiessel.
-
dunc
nagyúr
A Kyrillos 4.1 non oc verzió is szép,és jó,de hiába non oc meríti az aksit. A JPE,és JPM nem csinál ilyent ,de pl a hivatalos VODA JPE-be is bennmaradt kamera bug.
-
gtamate2
veterán
válasz hodostamas #8857 üzenetére
Na így hamarosan neki is kezdek MIért nem csinálsz egy 1.2 update verziót és egy v1.2-t is? Szerintem így sokkal többen tennék le a voksot a romod mellett.
*Sn0w
-
gtamate2
veterán
válasz hodostamas #8860 üzenetére
Plusz még egy javaslat, olyat nem tervezel bele mint a Lestat romokba van, hogy ha a bekapcsoló gombot hosszan nyomod egy kattintás alatt be lehet tenni a telót download módba, újra lehet indítani, és az adatkapcsolati módot engedélyezni/tiltani.
Szerintem ez igen hasznos funkció.*Sn0w
-
molnarpeter
nagyúr
válasz hodostamas #8864 üzenetére
Így mennyi hely van a progiknak? Szerintem csinálj 2 verziót majd, egy deodexeltet és egy anélkülit is
mp
-
hodostamas
addikt
válasz molnarpeter #8865 üzenetére
friss telepítés után:
deodexelt: 120 körül
nem bántva: 160 körül.köszi az ötletet, lehet az is meglesz még
-
molnarpeter
nagyúr
válasz hodostamas #8866 üzenetére
Trés 2.1 mikorra várható? Csak az tart vissza attól, hogy feltegyem
mp
-
dunc
nagyúr
válasz molnarpeter #8867 üzenetére
Az már van régóta ! 2.2 azt ki tudja
-
nagyzoli19
csendes tag
Az természetes, hogy hívás közben, ha háttérbe teszem a hívást és megjelenítem a homescreen-t akkor az értesítősáv zöldre vált?
-
hodostamas
addikt
válasz nagyzoli19 #8869 üzenetére
igen.
-
szabof1
őstag
válasz hodostamas #8866 üzenetére
Tényleg, miért 160 MB a szabad hely a romodban, amikor a JPF-en telepítés után 190+ MB volt?
-
Bálint14
csendes tag
Hellósztok ! Segitséget kérnék a GPS-sel kapcsolatban ? Valami program kellrá , hogy müködjön ?
-
huh87
tag
válasz hodostamas #8870 üzenetére
Antiszociális verzió?Azaz social hub ès társai mentes rom?
"Az ételt nem szeretni kell, hanem megenni. Egymást kell szeretni, és nem megenni."
-
szabof1
őstag
válasz hodostamas #8877 üzenetére
Akkor ezek szerint ennyi a szabad ROM az alap JPN-en is?
-
Szajo
őstag
Nem tudnátok adni valami linket, vagy akármit ahol nyomon követhetem az ilyen dolgokat, hogy pl T-mobile ra mikor jön a 2.2 vagy hol tartanak... Mert sokan irtak itt "pontos" időpontokat, de sokan pedig csak "hát nem tudni mikor jön".
Nos? -
zsotesz81
senior tag
Egyébként annyira nem értem miért tolják annyira az app2sd progit, Link2sd sokkal jobb, igaz kell csinálni egy 2. partíciót de sokkal több progi fér el így.
-
dunc
nagyúr
válasz molnarpeter #8881 üzenetére
Vodára már megvan !!!
-
gtamate2
veterán
Na felraktam a Destiny v1.1-t idáig nagyon gyors az egész rendszer
*Sn0w
-
atidnaB
csendes tag
Estét!
Akkor harmadjára is felteszem a kérdést...Hátha..A vod.divx.com oldalán,hogy és miként tudom regisztrálni a Samsung Galaxy 3-at,hogy divx formátumú videót is le tudjon játszani..?.. -
-
Szajo
őstag
Bocsi a dupla postért, de míg eszembe van.
Ha 16gb-s SD-t rakok bele nagyon belassítja a telefont? (Persze ha van is rajta valami)
Esetleg ha valakinek van eladó, vagy tudnátok egyet linkelni ahonnan olcsóbban vehetnék egyet, megköszönném! 8-16GB között gondolkozom -
Vicë
tag
16 GB Class 6 Micro SD
16 GB Class 10 Micro SDvan értelme a class 10-nek, lekezeli a sebességét a teló?
valakinek tapasztalat?
[ Szerkesztve ]
"A szemet-szemért vakítja meg az egész világot." - Mahátma Gandhi
-
dunc
nagyúr
válasz hodostamas #8891 üzenetére
Sőt akkor muszáj lesz mert a class 6 os kártyát leeszi csiga szintre.
-
Vicë
tag
mondjuk szerintem ez a legjobb ár/teljesítményben, a 16 GB az k**** sok tárhely, max. annak kellhet, aki HD-videókat nézeget/vesz fel...
[ Szerkesztve ]
-
Vicë
tag
válasz gtamate2 #8894 üzenetére
nem sokat tévedtél...
16 GB Class 6 Micro SD ~ 2100 Ft postával együtt
szerk.: hm, vettem is gyorsan egy 8 gb, class 10-est
[ Szerkesztve ]
-
CocooN-z
őstag
válasz thomasa #8874 üzenetére
Amikor nekem se megy a gps, akkor ezeket a lépéseket szoktam eljátszani:
-LbsTestMode
-Delete GPS Data
-Get Position Test: Ha itt már talál 2-3 satot akkor menni fog a szoftver is 30-60sec-en belülPersze itt az LbsTestMode-on belül nem default értékek vannak már beállítva mint ahogy a GpsSetup2-ben sem.
üdv Matyi
2.2-re várunk T!!
BRSZK 10.0 - 2025 !!!
-
atidnaB
csendes tag
Regisztráció nélkül nem játszik le divx/xvid-et..Legalábbis nálam nem..De ez fel is van tüntetve a kézikönyvében..De ha megnézed a telefon menüjében Telefon névjegye->Jogi információk->Licencbeállítások->DivX(R) VOD->Regisztrálás...Ott.. fel van tüntetve egy kód,hogy regisztrálnia kell az eszközt DivX Video-on-demand lejátszásához....Amit nem igazán értek,hogy miért?..Próbáltam vele zöld ágra vergődni,de mindhiába..Ezért is érdeklődtem,hogy mi a teendő ez ügyben..
-
sir fg
aktív tag
válasz atidnaB #8898 üzenetére
Amennyire én átlátom a dolgot, a DivX VOD regisztráció azért szükséges, hogy:
Ha valamilyen netes felületen vásároltál / kölcsönöztél DivX filmet, akkor azt a filmet nyilván úgy kódolják, hogy csak te tudd megnézni a PC-den, illetve a divX-re képes lejátszó eszközeiden (pl. PlayStation 3, Galaxy 3, stb.). Ennek a működéséhez az kell, hogy létrehozz egy DivX VOD account-ot, és abba beregisztráld a lejátszó eszközeidet, pl. a galaxy 3-at.
De! Úgy általánosságban, nem VOD kódolt filmek esetén szerintem nem kell semmiféle regisztráció, csak DivX VOD kódolású film esetén. Én is néztem már filmet a telefonon bármilyen regisztráció nélkül. XviD-nél meg főleg nem valószínű, hogy kellene bárhol is regisztrálni (az XviD nyílt formátum).Forrás:
[link]Ericsson A2618s --> Samsung R210 --> Sony Ericsson T100s --> Sony Ericsson k750i --> Samsung Galaxy 3 --> Sony Ericsson Xperia Ray CM10 --> Nexus 5, stock 6.0.1 --> Sony Xperia Z5 Compact, stock
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Hardcore café
- iPhone topik
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-roller topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest