Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sztiviii
tag
válasz -Valinas- #7604 üzenetére
igaz bár az enyém inkább kérdés volt még nem csináltam flasht ezért nem tudom de ahogy néztem képeket meg a letöltött file-t benne volt .tar odin ops.kérdésem továbbra is annyi hogy simán feltudom tolni ezt a telefonomra?yodás gyári 2.1 rootolva z4root 1.3-al.még nem csináltam ilyet, és azt sem tudom hogy batterystat.bin-t mikor kell törölni?
-
Sprite75
tag
válasz nepszter1 #5347 üzenetére
E közben nem volt véletlenül egy olyan figyelmeztetés is a felső értesítési sávban hogy hamarosan elfogy a telefon tárhelye (mert már sok mindent telepítettél rá)?
Mert nekem igy volt és nekem sem jöttek meg az sms-ek.
Töröltem néhány dolgot és megjött rögtön 5 smsAz a fura hogy még 18MB hely volt szabad amikor azt irta hogy hamarosan elfogy a telefon tárhelye. Ez még azért szerintem elég sok ahoz hogy egy pár sms még elférjen ezért azt gondolom hogy ez valami hiba lehet hogy ennyi szabad helynél nem jön meg az sms.
-
-
hodostamas
addikt
megtalaltak a modjat, hogyan kell JIT-et bekapcsolni Froyo alatt. De, nem mondjak el, mert nem szabad... WTF?
par fajlt kell bemasolni, jog allitas es ennyi. utalom mikor valaki visszatartja az infot, csak hogy egy most keszulo ROM jobbnak tunjon mint a tobbide gondolom a donate gomb ott lesz majd egybol az elejen
[ Szerkesztve ]
-
ntomka
nagyúr
-
dunc
nagyúr
válasz hodostamas #7611 üzenetére
Nem tudom mire jó.
Amúgy aksi teszt közepén vagyok ,jelenleg 108 óra !!!!!! És még nem merült le non-stop bekapcsolásnál ! Majd írok részletes végeredményt ! -
hodostamas
addikt
arra hogy sokkal gyorsabb legyen a telefonod. (a froyo nagy újítása többek között ez is, csak a Samu volt kedves kihagyni...)
[ Szerkesztve ]
-
Sprite75
tag
Csak rákerestem egy hibaüzenetre amivel most küzdöttem és láttam hogy volt már másnak is ilyen gondja csak nem válaszolt rá senki.
Azt nem is figyeltem milyen régi hozzászólás volt.Amúgy ezzel a gonddal nm nagyon találkozott más?
Vagy már mindeni froyo-t használ és SD kártyára telepít?Üdv Sprite
-
dunc
nagyúr
válasz hodostamas #7614 üzenetére
Teljesen meg vagyok elégedve a jelenlegi stabil,gyors működéssel. Nekem megvan a végleges rendszerem,most már kicsit használni is szeretném.
[ Szerkesztve ]
-
joy01dani
csendes tag
válasz hodostamas #7616 üzenetére
Just In Time?
Alcatel 302> Nokia 3310> Sony J6> Nokia 5510> Nokia 3100> SE K310i> SE P800> SE v630i> SE K770i> SE P990i> SE K770i> SE P1i> Vodafone 845> Samsung Galaxy 3> SE Xperia X10 Mini Pro> Huawei G300> Prestigio 4505> Samsung Note 3>S7 Edge> Samsung A71
-
Csendeske
aktív tag
válasz -Valinas- #7604 üzenetére
Szia!
Az egész úgy kezdődött, hogy feltettem az Indroid V3.0-át.
Minden szép és jó volt, de gondoltam kipróbálom a Lestatious 2.0 new build 1.7 full update-t!
Ennél van az, hogy nem kell Odin, gyakorlatilag tényleg egy frissítés, megadhatod a fájlrendszer típusát, billentyűzetet, és még jó pár dolgot. És ezután fordult elő velem, hogy a képernyő elforgatás nem ment.
Fogalmam sincs miért, pedig megpróbáltam ezt vagy azt az opciót kihagyni, hátha az kavar be. -
ntomka
nagyúr
válasz hodostamas #7616 üzenetére
Én csak este fogom tudni megnézni, de akkor megfogom.
ツ Headphones on - World off
-
bmwm3
tag
Sziasztok!
3 napja vagyok Galaxy 3 tulaj, igyekeztem sokat visszaolvasni. Lenne egy problémám, ami nem tudom, hogy csak nálam van-e, agy én rontok el valamit. Hívás végén sokszor mikor letenném a telefon (mármint bontanám a vonalat ) csak fekete képernyő fogad, a telefon nem reagál semmire, semmilyen gombra. Van, hogy ez csak 4-5 másodpercig tart, de van, hogy 10-20-ig. Van persze olyan is, hogy egyáltalán nincs meg ez a jelenség.
Van valami tippetek, hogy mi lehet ez?
Köszönöm szépen!
-
nepszter1
addikt
Üdv nagyon régen jártam ebben a topicban és nem is követem szóval bocsi hogy nem olvasok vissza De esetleg van már valami hivatalos Froyo ? és ha igen hogyan lehet feltelepíteni ?
-
dunc
nagyúr
Hogy lehet ez,hogy már 5. napja megy a teló egy töltéssel !?(eddig 2 nap volt) Annyit változtattam,hogy a gyári galériát kirántottam,egyébként alap JMP ! A net eddig is tiltva volt APN Droiddal,csak akkor kapcsoltam be ha használtam,volt ebben az időszakban játék,telefonálás,wifin net,navigáció, jó pár óra zenehallgatás stb ! 2011.03.27. 19-45 kor vettem le töltőről,de még mindig nincs itt a vége !!! Majd megírom mennyi a végeredmény,de már most baromi elégedett vagyok !!!!
-
ntomka
nagyúr
válasz hodostamas #7614 üzenetére
"Figyelem, előfordulhat hogy a telefon nem indul el ezután, tehát ADB-vel törölni kell a fájlokat, vagy újrarakni a szoftvert!"
És hogy? Ez a JIT dolog meggyilkolta a telót, nem indul el, az adb nem látja a telót. Mit csinálok rosszul az adb-vel?
-
ntomka
nagyúr
válasz hodostamas #7631 üzenetére
Megtettem azóta. Sima jpm-et tettem fel, megpróbálom ezzel is.
-
ntomka
nagyúr
-
Lt.zole
tag
Nektek kapcsolódik a teló az Új KIES-sel?
Nekem istenért sem akarja... -
Colos1
őstag
válasz Lt.zole #7638 üzenetére
Nekem a régivel sem akart...
A KIES -ről amúgy megvan a véleményem, de nem írom le, mert megsérteném a fórum szabályzatát a trágár és sértő kifejezések használatára vonatkozóan...
A múltkor megfagyasztotta a billentyűzetem multimédia billentyűit
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
zSSeli
tag
Hali! Tegnap végre(?) lecseréltem a gyári 2.1-et egy customra, kyrillos 3.3 extreme-re. Szépen fel is ment meg minden, viszont eléggé instabilka néha. Néha restartol magától egy program telepítése után, az advanced task killer nem akarja bezárni a zenelejátszókat és miután kilépek a zenelejátszóból 5-10 másodperc múlva elkezdi nyomatni a zenét mintha visszakapcsoltam volna.. A gps tényleg gyönyörűen talál jelet meg minden, de ekkora instabilitást nem akarok feláldozni érte. Valakinek vmi ötlet a javításra?
-
zSSeli
tag
volt:/ 2.1et gyári visszaállítás, fellőttem a 3.3-at leírás és videó szerint, factory reset, wipe cache, minden.. előszőr a google maps akadt be úgy, h restartolni kellett, utána megint elindítottam és megint beakadt. gyári visszaállítás, utána 1ből frissítettem a maps-t utána már jó volt. most a winamp csinálja azt, hogy leállítom a widgetnél, erre pár másodperc múlva elindul a zene.. meglátjuk pár nap használat után mi lesz, lehet megy vissza valami alap 2.2
-
Hopsz
tag
Üdv. Nem rég óta én is egy G3 tulaj lettem, meg is vagyok elégedve a teloval nagyon, csak a GPS probléma nálam is fent áll. Hiába rakom fel a GPS opt-ot meg a GPS boost-ot egyik sem segít, a GPS fix meg 30 perc után sem talál semmit. GPS test szerint nem is talál műholdat (vagy nem is keres, semmi aktivitása nincs hiába villog az állapotjelzője) Ha rásegítek egy nettel (aGPS) akkor talál jelet, de vmi pofátlanul nagyot téved, van h csak 1 utca de volt h 1-2 km-t és mindig szinte máshova rak be a térképen. Lehet vissza kéne vinnem mert ez már nem softwares gond? vagy van vki vmit ötlete h mit lehetne még vele kezdeni?
Egy új "probléma" is előjött ma: van a belső tárhelyén még 33MB, fel akarok rakni egy kb 8MB-ás (az install apk annyi, szóval a progi sem sokkal lehet több) progit, erre kiirja hogy nincs elég hely neki... ezt eddig nem csinálta, volt h már csak 15MB-om volt és simmán tudtam még pakolni fel...
-
PierNight
aktív tag
Itt olvasgattam a fórumot és elbizonytalanodtam...Lényegében kijött már a hivatalos 2.2? És a vodafüggő készülékekre is? (Most nézegetem az aprókat, és ez is mérvadó lenne )
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest