Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dunc
nagyúr
válasz raczkiz #7748 üzenetére
" A másik pedig hogy nálam a gyári kamera lefagy" Azért fagy le (nagy valószínűséggel) mert a beállítások/hely és biztonság menübe a Vezeték nélküli hálózatok be van pipálva.
"Nekem a vissza gombra nem reagál a névjegyzék." Nálam ez nem jelentkezik,reagál.
[ Szerkesztve ]
-
hodostamas
addikt
fugumod fent, most konvertálom a systemet ext4-re, a cache-t ext2-re. kíváncsi leszek rá...
-
headhunter86
senior tag
Régen jártam itt. Csak beleolvasgatok a kommentekbe néha-néha. Szóval a hivatalos 2.2 mikor jön, mert én április közepére emlékszem.
-
hodostamas
addikt
válasz hodostamas #7755 üzenetére
kész... most a data-t tolom át ext4-re. eddig hmm, nem látok változást
-
ntomka
nagyúr
válasz hodostamas #7757 üzenetére
Eredetileg milyen fájlrendszer van a telón?
ツ Headphones on - World off
-
-B-
senior tag
raczkiz:
Kamerahangokat root explorerrel ki tudod törölni.
hodostamas leírta a módját itt a fórumon valahol. -
hodostamas
addikt
megvan a JIT holnap reggel proba.
-
headhunter86
senior tag
válasz hodostamas #7762 üzenetére
Az micsoda?
-
molnarpeter
nagyúr
válasz headhunter86 #7763 üzenetére
Ha jól emlékszem arra jó, hogy a programok hatékonyabban fussanak, bár az indításuk egy kicsit több időt vesz igénybe
mp
-
hodostamas
addikt
válasz molnarpeter #7764 üzenetére
az, kozbe megerositettek hogy jot talaltam meg
-
ntomka
nagyúr
válasz hodostamas #7761 üzenetére
Értem. De nem is az ext4 a leggyorsabb, ha már próbálkozol.
ツ Headphones on - World off
-
gtamate2
veterán
válasz raczkiz #7750 üzenetére
lestat v2 (1.4.5)-nél ugyan ez jelentkezik. Ma volt olyan is hogy beírtam keresőbe a névjegyzékbe egy nevet utána módosítani nem lehetett, befagyott. Hang probléma nálam is előjön. A rendszer meg launcherproval iszonyat sokat fagy le. Task killert már nem használok csak a beépítettet.
*Sn0w
-
-B-
senior tag
Kör alakú akkumulátorkijelző vajon működik a mi készülékünkön?
Találtam egy telepítőfájlt. Valaki nem próbálta már ki esetleg? -
gtamate2
veterán
válasz molnarpeter #7770 üzenetére
Két-három hete, akkor raktam fel a romot. Megvárom már az apocalipse-t, addig nem szórakozok.
*Sn0w
-
ITHero.hu
csendes tag
Sziasztok!
Az xda-n fellelhető romok közül kinek melyik jött be a legjobban?
Lestatious v2.0-t használt már valaki?THX
-
hodostamas
addikt
megkertem a fugumod portolojat, keszitsen fesz emeles nelkuli OC kernelt. igy akkor lehetne biztonsagosan OC-zni, anelkul hogy jobban melegedne stb a cpu...
-
headhunter86
senior tag
Egyszer már megkérdeztem de megkérdem még 1x. Hivatalos 2.2 Froyo mikor jön?
-
gtamate2
veterán
válasz headhunter86 #7775 üzenetére
Áprilisban valószínűleg. márciust mondtak eredetileg. Mi sem tudjuk.
*Sn0w
-
iMPeRi0R
aktív tag
válasz hodostamas #7767 üzenetére
Ha jól olvastam az Apocalypse-be is beletették a jit-et rom szinten.
EricssonA1018S>Nokia3210>MotorolaTimeport>Nokia5110>SonyJ7> Nokia5210>SonyEricssonT68i>Nokia6020>SonyEricssonT230>HTCBlueAngel> EtenGlofiishX600>Nokia6650>HTCKaiser>SamsungGalaxy3>GoogleNexusS
-
dunc
nagyúr
válasz headhunter86 #7775 üzenetére
Szerintem soha !!! Megy az ígérgetés,ennyi.Elég sok új samsung telefon jött ki mostanában,és többön a 2.2 van alapba. (galaxy mini) a cél az ,hogy vegyél új telefont......
Itt a 95% rég 2.2 öt használ a hivatalost meg b@ssz@k meg.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
benne vagyok az 5%-ban, és nekem is kezd ilyen érzésem lenni... ha kell a 2.2 vegyél hozzá másik (samsung) telefont... de reménykedek még egy kicsit, hátha csak az időt húzzák (ugyebár azt olvashattuk hogy Spanyolországban megjelent... )
"... and I hope you have a great day!"
-
sztiviii
tag
valaki tapasztalt már olyat, hogy a kijelző enyhe érintésre elszíneződik az ujja alatt?nekem eddig nem csinálta, tegnap viszont elkezdte ha egy leheletnyivel erősebben érek a kijelzőhöz rögtön elszineződik.mint a sima lcd-t amikor megnyomom.még 1-2hónappal ez előtt kérdezte egy ismerősöm hogy az enyém nem ilyen-e akkor kipróbáltam nem volt.gondolom esélyes a gariztatás.eredeti voda 2.1-es romhoz melyik hasonlít a legjobban?várom a véleményeket.
-
szabof1
őstag
válasz hodostamas #7783 üzenetére
Van Voda ROM: I5800XWJG6
Sőt Vodához van leginkább. Ami reménytelen az a T-Mobil. -
KTU
addikt
válasz pető bá' #7780 üzenetére
Én is benne vagyok az 5%-ban de már nem sokáig,
és szerintem se lesz hozzá ,
ahogy dunc forumtárs mondta, ha 2.2-kell vegyünk másikat...
meg az új KIES-be nem aktív a szoftverfrissítés, mikor csatlakoztatom a telefont
lehet már valaki írta sajna nincs időm mindig követni a fórumot"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
huh87
tag
válasz hodostamas #7783 üzenetére
Újabb "teszt": JPF 2050(!) üzemóra után újraindítottam. Jöhet DeFranco "nem normálisozni."
Kamera: kb. minden 20kép készítésnél fagyott.
Galéria is beakadt.
Wifi-re nem nagyon akart csatlakozni már a vége felé.
GPS hamar talált műholdakat segédprogramok nélkül.
"Énmegyek" nem záródott be kilépésnél, dismiss vagy 3napon keresztül. Gyári feladatkezelő sem tudta kiszedni memóriából."Az ételt nem szeretni kell, hanem megenni. Egymást kell szeretni, és nem megenni."
-
hodostamas
addikt
ajanlom mindenki figyelmebe.
2. bekezdes.[ Szerkesztve ]
-
molnarpeter
nagyúr
válasz hodostamas #7794 üzenetére
Köszi, hasznos tipp Bár a belassulást talán a sok telepített progi is okozhatja, nem?
mp
[ Szerkesztve ]
-
hodostamas
addikt
válasz molnarpeter #7795 üzenetére
nem feltétlen, az inkább a boot időt növeli meg.
-
hodostamas
addikt
JIT bekapcsolása egyszerűen JPM alatt.
Tesztelve, működik.
-
Bátor75
tag
válasz ITHero.hu #7772 üzenetére
Nekem most a Lesti van fenn. Gyors, nekem tetszik.
Kyrillos ROM is nagyon jó, de nekem a Lestatious jobban tetszik.
InDroiddal nálam a telefonban kb. 30 mega szabad hely maradt és az a ROM nekem nagyon nem tetszik.
Hogy melyik a jobb? Jó kérdés...
Nálam egyikkel sem volt gond, de nekem a Lestatious színvilága jön be a legjobban...Xiaomi MI3 W & Chuwi VX1 & Lenovo S850
-
iMPeRi0R
aktív tag
válasz hodostamas #7797 üzenetére
Na este felrakom. És érezhető a különbség?
EricssonA1018S>Nokia3210>MotorolaTimeport>Nokia5110>SonyJ7> Nokia5210>SonyEricssonT68i>Nokia6020>SonyEricssonT230>HTCBlueAngel> EtenGlofiishX600>Nokia6650>HTCKaiser>SamsungGalaxy3>GoogleNexusS
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest