Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Timer

    veterán

    válasz beyruth82 #2026 üzenetére

    Én esküszöm nem értem már ezt a nyivákolást az OOS kapcsán. Egy teljesen telesz@rt XIAOMI, Huawei vagy Samsung ROM-ból soha nem lehet csinálni "tisztát", mert egyszerűen lehetetlen kitakarítani belőle a nem használt dolgokat, sokszor még root mellett sem egyszerű a helyzet. Attól még, hogy nem használod, ott van, foglalja a helyet, többnyire még memóriát is fogyaszt a háttérben futó service (amit nem is látsz sok esetben).

    A tiszta rendszerre ez nem igaz, és azt raksz fel, amit akarsz, ha kell. Utóbbin van a hangsúly. Aki meg nem képes magának normális böngészőt / levelezőt / kiskutyasimogató programot leszedni ingyen a Play-ből, annak ott a 3210-es Nokia. Nem egy rakéta tudomány. Vagy vesz samut a sok S baromsággal spékelve.

    Az OOS-nek egyetlen klasszikus hiányossága van: a fapados kamera app. Nekem mondjuk megfelel, de sokan panaszkodnak rá. Minden más meg telepíthető rá, ha használod. Ha meg nem, akkor minek legyen fent?! Ennyi erővel tolják fel alapból az összes appot a gyártók a Play-ből, és akkor az lesz a ultimate ROM, mert mindent IS tud...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák