- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Albigator
őstag
Nincs zseb üzemmód rendszer szinten (OP5-el ellentétben). De jOnePlus toolson belül igen: Pocket mode
Ez mi lehet? -
ZsyfKo
senior tag
válasz waszabi07 #1250 üzenetére
Nekem szerda óta van meg a telefon. El mondanád hogy mi zavaró? Csak eddig nem volt olyan telefonom amiben nem volt zseb mód, és még nem is telefonáltam vele úgyhogy érdekelne hogy mit eredményez hogy nincs ez a funkció benne és nincs normális közelség érzékelő.
[ Szerkesztve ]
OnePlus 8T
-
Victoryus94
őstag
HDR+ -ra van valami normális megoldás root nélkül?
Mi Note 7-nél GCAM-al tökéltes képeket tudok csinálni, OP-ban viszint sehogy nem jön össze. Vagy ki van égve, vagy be van bukva a kép akármit csinálok. Gyári appban szintén. -
darál0w
Jómunkásember
válasz Albigator #1255 üzenetére
ahogy írtátok itt, hogy jött frissítés, gondoltam majd hétvégén frissítem updaterrel, ha addig nem dobja fel...de jött is OTA
btw most nézem hogy lement az ára hivatalosan is a telefonnak....telekomnál elfogyott ugye, de már nem sokkal drágább onepluson sem[ Szerkesztve ]
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
Albigator
őstag
válasz darál0w #1256 üzenetére
Frissítettem. Kicsit érdekes amúgy eddig ez a 10.0.9.
Bekapcsolásnál képernyővillódzást tapasztaltam majd újra indítottam és megjavult. Láttam h most a VoLTE-t/ VoWifit megint be kell állítsam a Digis SIM-nél ami sikerült is, de nincs VoWifi csak VoLTE1és2 folyamatosan.
Pedig be van pipálva OnePlus logkitben és a beállítások menü Sim részénél is. -
ZsyfKo
senior tag
Nálatok az 1080 60fps videó felvétel folyamatos? Csinaltam videót a gyerekekről és kb 5 másodpercenként be szaggat. 10.0.9 van fent.
OnePlus 8T
-
waszabi07
tag
Van pár dolog, egyik hogy telefonálásnál sokszor feléled és lehúzza a fülem az állapotsort és belép ide oda...
A másik hogy a zsebemben is feléled, meg ha be van állítva gesztus, pl zene elindítás, szám váltás, zseblámpa, na ezeket magátol megcsinálja. Elég kellemetlen mikor a zsebemben indul a zene. Oké ki lehet kapcsolni ezeket de akkor minek vannak? A másik hogy én használnám ugy az arc feloldást hogy meg nyomom a bekapcs gombot és azonnal kijön a kamera, felold. Ezt ha bekapcsolod akkor a zsebedben is kijön a kamera és nézné az arcodat.... Ilyeneket nem teszteltek? Bánom lassan hogy meg vettem, pedig jó kis telefon lehetne....Iphone 15 pro - Apple watch ultra 2
-
waszabi07
tag
-
Figura89
tag
válasz waszabi07 #1262 üzenetére
Nekem a Meizu 16th csinálta ezt, rendkívül bosszantó tud lenni, főleg telefonálás közben, de a random zenelejátszás is borzasztó. Én is a telekomos akció során jutottam a Oneplushoz, úgyhogy csak szűk 1 hete tesztelem, de ilyet nekem nem produkált, nem tudom, mi lehet a baj nálad.
-
veterán
válasz Figura89 #1267 üzenetére
Lehet akkor hogy evvel a 10.0.9-el van a baj nem?
Nekem is még a 10.0.8 van fent és nem jött még OTA frissítés.Az esetleges üzemidő javulás miatt vártam mert mostanaban ha egesz nap mobilneten netezek akkor megint csak 4 óras kijelzőidők jöttek ki és reménykedtem hogy javítottak rajta de akkor inkább nem frissítek egyenlőre. -
veterán
válasz zoleeno1 #1269 üzenetére
Közelségérzékelővel nincs gondod? Akkor lehet nála ez hardveres gond?Mindenesetre nálam meg változó a dolog. Komoly problémám nincs vele de néha nálam is meghülyül és felvillan vagy feloldódik a képernyő beszélgetés közben. Mintha azt érzékelné elvettem a fülemtől a telót holott meg sem mozdítottam, de mint írtam nalam ez közel sem jár annyi problemával mint nála.
-
ZsyfKo
senior tag
válasz beyruth82 #1261 üzenetére
Állandó a probléma de csak 1080 60fps-nèl.
Tegnap telefonálás közben direkt kipróbáltam és akár hogy mozgattam a telefont egyszer sem éledt fel a kijelző. Boltban is jó párszor kivettem zsebből hogy megnèzzem a listát mit kell venni és ott se volt gond hogy jelszót vagy kódot kellett volna írni.
OnePlus 8T
-
zoleeno1
veterán
Passz, lehet megoldja
Érzékelővel nálam igazabol csak annyi van, hogy ha kihangositva beszelek elsotetedik, utana nem kapcsol vissza, csak, ha megnyomom a bekapcs gombot. De abban sem vagyok biztos, hogy ez hiba, lehet ez direkt igy működik Fül mellé tartva még nem vettem észre, hogy feléledne, legalabbis véletlen nyomasok hivas közben meg sosem voltak.[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro
-
ZsyfKo
senior tag
-
waszabi07
tag
válasz Figura89 #1264 üzenetére
Nem a build miatt van, ez miota meg van ilyen és ha rá keresel xda-n is rengeteg ember panaszkodik emiatt. Virtuális proximity szenzor van benne és nem teszi jól a dolgát, ennyi.
Amugy akkor van sokszor gond ha pl munkában meg izzadok es a zsebemben van a telefon akkor még jobban észrevehető ez.
Azoknál biztos jó aki nem végez fizikai munkát vagy nem sokat van zsebben... nálam kb egész nap ott van így idegesít de nagyon.Iphone 15 pro - Apple watch ultra 2
-
Albigator
őstag
És digis Vowifi megy nektek 10.0.9 -re frissítés után? Mármint ha megcsináltátok az összefoglalóban foglaltatakat megint...
Nálam nem... -
ZsyfKo
senior tag
Gyári visszaállítás kész. Talán javult kicsit, de most inkább olyannak tűnik mintha újra fókuszálás miatt akadna meg kicsit.
OnePlus 8T
-
HREH
senior tag
7T Pro berendelve a hivatalos oldalról (607 euró volt), illetve ha még lenne Telekomnál, akkor majd visszaküldöm. OP5T-ről váltok.
Lenne pár kérdés:
- Láttam ilyen UV fényes/folyadékos üvegfóliát, használ ilyet valaki?
- Tokból Spigen Tough Armort néztem, Nexus 5-ömön annak a kistesója volt, OP5T-n meg a Sandstone, de az nem ad túl sok védelmet sajnos. Másfajta tok esetleg hasonló árban (6-7k) ami hasonlóan jó?
- GCam-ot honnan érdemes szedni hozzá? Root egyből lesz
- Láttam, hogy hivatalos TWRP nincs rá, ki milyen recoveryt használ?Remélem nem bánom meg, tesztek alapján nagyon bejön a teli kijelző + 90Hz-es telefonom sem volt még (monitoron is imádom a 144-et)
[ Szerkesztve ]
"Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
xTech
tag
Tegnap majdnem felraktam a 10.0.9-et az Oxygen Updaterrel, de csak majdnem. Ma reggel felkelek, ránézek a telefonra, és ott figyel az official OTA...
-
Galahed
senior tag
Be lehet állitani (gyári megoldással, nem külső appal), hogy ne fogadja a névtelen, magán telefonszámokról érkező hívásokat? köszi!
-
Albigator
őstag
Nálatok is nagyon gyenge a rezgő motor? Konkrétan az OP5-ön erősebb volt a rezgés...
-
ez_meg_emaz
őstag
607? Akkor ezek szerint egy nap alatt felment 639-re?
A telekomos akciós készletről meg lemaradtam. De azt ígérték lesz még csak nem tudni mikor.[ Szerkesztve ]
-
HREH
senior tag
válasz ez_meg_emaz #1288 üzenetére
5% diákkedvezmény volt rá
Én is a telekomosra várok, ha lesz ott, akkor ezt visszaküldöm, van rá 30 nap.
Nekem ismerős dolgozik ott, ő mondta, hogy már berendelték az újabb készletet.[ Szerkesztve ]
"Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
BenHans
addikt
válasz darál0w #1254 üzenetére
Páromnak is már több, mint egy hete fent van.
Nekem ma délután, és most ment fel.
Én megszerettem ezt a telefont. Olyan érzésem van mint anno a HTC Desire megvételekor. Sokáig szemeztem vele mire meglett, vannak kisebb hiányosságok, de kárpótol mással.
Remélem nem kell csalódnom a későbbiekben sem.[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
G-Bali
senior tag
Hát engem most hogy melegek vannak a zsebemben izzad egy kicsit (még csak jún eleje)de már most sokszor a Google asszisztens fogad mikor kiveszem a zsebemből
Kibaszotnagyon idegesítő -
BenHans
addikt
Ö-ő, miért lesz mindig homályos és kicsit nagyított minden emoji facen és messengerben is frissítések után?
Törlés és újratelepítés megoldja...️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Albigator
őstag
válasz spawn21 #1291 üzenetére
Hát nem tudom... Nekem a legerősebb intenzitáson is elég gyenge.
Ha ez lenne az "enyhe" vagy "közepes" és lenne még 1 vagy 2 erősebb fokozat, azt mondanám már h megfelelő.Szerk.:
Most vizsgáltam meg az asztalon az OP5-öt és a 7T Prot "erős" intenzitáson.
Mind 2 tokban van, előbbi gyári Karbon Bumperben utóbbi gyári szilikonban.
Egyértelműen az OP5 az erősebb. Pedig ez se számít bivalynak ebből a szempontból...[ Szerkesztve ]
-
Albigator
őstag
válasz Albigator #1281 üzenetére
Közben amúgy rájöttem mi volt a gond.
Commercial-DT-VoLTE profilon aktiváltam a digis SIM-et is korábban.
Majd OOS frissítés után ez magától a DT_Hungary_Commercial-ra váltott át a telekomos SIM-en, majd ide aktiváltam a digiset is.
Ezért nem működött. Fura is volt, hogy mikor be volt kapcsolva a Wifi és elvileg VoWifin kellett volna legyek, mert a kapcsoló attól be volt kapcsolva, nem bírtam telefonálni se erről a SIM-ről. Amint kikapcsoltam a wifit, vagy a VoWifi kapcsolót egyből tudtam telefonálni.Ekkor mentem vissza a PDC progiba és nézegettem meg a profilokat. Visszaolvasva kicsit, rájöttem megint, hogy a Commercial-DT-VoLTE profil kell nekem.. Beállítva mind2 SIM-re visszajött a Digis VoWifi is...
[ Szerkesztve ]
-
ZsyfKo
senior tag
Ez nem egyszerű, én is olvasgatom a fórumokat eléggé megoszlik a dolog, van akinél jelen van a hiba van akinél nem, eddig én sem tapasztaltam, de lehet kikapcsolom majd a dupla érintésre való ébresztést.
De ami nagyobb gáz hogy közben egy csomó mostani telefonnál olvasom ugyanezt a hibát, gondolom azoknál leginkább ahol hiányzik a rendes közelség érzékelő. Csak így még már nem látom értelmét ez miatt vissza vinni a telefont mert akkor mire cseréljem? Ne vegyen senki teljes kijelzős telefont?OnePlus 8T
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...