- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
SuperMario
tag
válasz sto1911 #23202 üzenetére
Valószínűleg azért siettek, hogy ne árnyékolja be őket semelyik másik elektronikai világrendezvény. Igazából a törzs vásárlói közösség ismeri a rendszert, hogy ha első kiadásra még nem is jó, dolgozni fognak ezerrel azon, hogy javítsanak bármi hibát, aki meg csak találomra vesz telefont, annak lehet fel sem tűnik, mert soha nem nézi meg a lőtt képeket a telefonnál nagyobb kijelzőn. (Én mondjuk mindkettőbe beletartozom, szerintem két kezemen meg tudnám számolni, hány képet csináltam az elmúlt 8 hónapban, hogy OP3 tulaj vagyok, de tudom hogy ez a ritkább.)
Az már lehet kellemetlenebb, hogy több telefont sikerült gyárta(t)niuk, mint hátlapot, de ez is olyan, amin most már csak idővel tudnak változtatni. Esetleg a pop-up store-okból megmaradtakat lehet, hogy még feldobják, de onnan sem számítok elképesztő mennyiségre, ahogy láttam szép hosszú embersorokat halmoztak fel minden városban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest