- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
k5.20
senior tag
válasz Nakivagyok #3149 üzenetére
-
tibcsi0407
félisten
Nincs. Nehezebb kicsivel a telepítése, ami csak egyszeri művelet. De ez nem negatívum egy geek fórumon szerintem.
[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
Karavik
veterán
Plusz azon felül amit Tibcsi írt, még negatívumként említeném, hogy nincs inkrementális OTA frissítés, tehát minden OTA frissítés alkalmával teljes ROM töltődik le.
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Black&White #3154 üzenetére
Nalam csak a beta van.
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Black&White #3158 üzenetére
En a romoknal kerestem telefonon, igy csak a dev vagyis a beta globalt hozta ki.
Pc-n mar meg is talaltam.
Koszi!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
fpatrik17
senior tag
Üdv!
Érdeklődni szeretnék, hogy jelenlegi szoftverhelyzet alapján mit mutat a Mix 2S kamerája egy A1-hez képest. Tervben van a váltás mert egyszerűen csak nappal tudok szép képeket készíteni az A1-el... Ahogy fogy a fény nagyon romlik a képminőség, én meg este is sokat fényképezek. Valakinek esetleg személyes tapasztalat ilyen téren? Köszönöm!• Honor Magic5 Pro •
-
Karavik
veterán
xiaomi.eu 8.7.9 low light fotó, távolról, auto módban, kézből tartva, HDR, AI módok kikapcsolva. Azt vettem észre, hogy jobb képeket készít, ha HDR és AI ki van bekapcsolva, úgyhogy én ezeket a funkciókat egyelőre száműztem.
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
grafnet
Topikgazda
A Kettős 4G módot érdemes bekapcsolni?
Spórol az akkuval?Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
veterán
Játék mód van külön a miuiba, vagy a telefon tudja?
-
őstag
Holnap lejár a 360 órám. Gondoltam, hogy egy tiszta géppel állok neki a dolognak. Miket és honnan kell letölteni egy szűz gépre, hogy minden program és driver fent legyen? Esetleg ez is mehetne az összefoglalóba, ha összeszedjük, mert hasznos lehet.
Én még a MIX2-nél eléggé hosszan keresgéltem, hogy mindent letöltsek ami szükséges. Ezért vetettem fel.
-
-
grafnet
Topikgazda
válasz tibcsi0407 #3169 üzenetére
Azért úgy gondolnám - magamból kiindulva -, hogy egy felső kategóriás készüléknél pláne...
A remény hal meg utoljára!Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
grafnet
Topikgazda
válasz INGJOKE #3171 üzenetére
Karavik-ot idézem:
"negatívumként említeném, hogy nincs inkrementális OTA frissítés, tehát minden OTA frissítés alkalmával teljes ROM töltődik le."
Én szoktam javasolni a PC-re való letöltést. Nem fontos, nem szükséges.
PC-teló között sem fontos a kábel...
Egy a lényeg a frissítéssel: vagy felteszed vagy nem!
Ha felteszed, akkot 3 perc az egész, s ebből 2 perc mire újra indul![ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
grafnet
Topikgazda
válasz Karavik #3175 üzenetére
Én a rettentő lassúság miatt javaslom a PC-re való letöltést.
Mindenkinek mások a lehetőségei... nekünk eddig 10/0,5 Mbps volt otthon, kellemes 1-2 óra volt, mire lejött.
Melóban meg nincsen Wi-Fi, viszont van 16Mbps bérelt vonal, aminek a másik végén 240Mbps-van.Az updater-t jó hogy mondod: elfelejtettem, hogy újabban lehet használni!
[ Szerkesztve ]
-
k5.20
senior tag
válasz tibcsi0407 #3169 üzenetére
Sokat segítene, de bizonnyal nem oldana meg mindent, ha nem csak asztali nézetben jelenne meg az összefoglaló.
Ezt kellene már megoldani, nem tudom mi az akadálya.
A többség ugyanis szerintem készülékről olvas és ír.[ Szerkesztve ]
-
tibcsi0407
félisten
Én csak asztali nézetben használom a PH-t telefonon is. A tördelés elég jó, így semmi okom nem lenne azt a 100 éves mobil felületet használni.
A reszponzív PH-t meg már vagy 100 éve ígérgetik, csak ugye állandóan pénzt próbálnak kalapolni az oldalra, cserébe semmi láthatót nem mutatnak fel..utdetailing.hu
-
őstag
válasz tibcsi0407 #3167 üzenetére
Elolvastam. A gépre drivereket kell telepíteni, ami nincsen benne pl. szerintem.
Múltkor is pont rákérdeztem egyre és te válaszoltál. De nekem aztán mindegy.
Kicsit sértő, hogy szerinted el sem olvasom, de te úgyis mindig olyan okos vagy....
[ Szerkesztve ]
-
grafnet
Topikgazda
A BL nyitás során használt programot, ha felteszed, annak a fogaskerekére kattintasz, ott lehet a drivereket ellenőrizni.
Nézd meg a blogomban a RN3SE-hez írtakat, ott van driver is, hogyan kell feltenni... stb.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz tibcsi0407 #3182 üzenetére
nah ettől félek én is, ha nekiállok és elakadok kérdezek, után meg megesztek...
-
veterán
válasz tibcsi0407 #3184 üzenetére
Fuuu azokat nagyon szeretem... akkor a kolléganők nem mernek idejönni, hogy mit hogy kell azok alapján ők is megtudják csinálni... én lettem a hivatalban az informatikai dolgokért a felelős és minden hülyeséggel nyaggatnak... új program lett és mondja, hogy nem találja a nyomtatót amire nyomtatni szokott. Mondom az érdekes. Erre kiderül, hogy kisebb ablakban adja ki és nem látszik, ha nem húzza el a csuszkát, de addig már nem jutottak el...
-
floratm
senior tag
válasz Karavik #3175 üzenetére
"...és updater alkalmazásból betallózom"
Én is igy tennék.. Betallózom, megkérdezi hogy biztos folytatni akarom-e? Ha rányomok az igenre nem történik semmi, ha a nemre akkor bezárja .
Hmm...
Otán meg sima fc vel zárja be a frissitést A mult héten a hangok és rezgések megnyitása is ugyanigy fc zett, de a legutobbi pecsben ezt javitották.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Felrakta valaki még rajtam kívül a friss xiaomi.eu_multi_MIMix2S_8.7.6 ROMot
Én nem veszek észre semmi változást pedig biztos volt okuk kiadni egy frissebb verziót
[ Szerkesztve ]
-
TpS
őstag
válasz DroiDMester #3194 üzenetére
Valahol azt olvastam, hogy kimaradt a spanyol nyelv belőle, ezt pótolták.
[ Szerkesztve ]
-
repvez
addikt
Valaki már tapasztalt olyat, hogy a telefonálás után nem jön vissza a kép a kijelzöre és nem tudom letenni? se érintésre se gombnyomásra, csak jópár mp mulva vagy ha a másik féél leteszi.
minden gyári global rom van rajta az utolsó otas frissitéssel. 6/64es kivitel.
-
nagyúr
Próbáld újrakalibrálni a Proximity szenzort
Beállítások => Telefonról => Minden paraméter => Kernel verziót 5ször érintsd meg gyorsan egymás után, a bejövő oldalon jobb felül 3 pötty Additional tools és ott a legalsó Proximity sensor menüpont, tudsz állítani az érzékenységen le és felfelé is, de elvileg 0dB nél(gyári érték) is jónak kéne lennie
Nekem -2dB en van, és még így is nagyon érzékeny majdnem 10.centi távolságból lekapcsolja a kijelzőt telefonálásnál
[ Szerkesztve ]
-
repvez
addikt
válasz DroiDMester #3197 üzenetére
Nekem a obb oldali végállásban sem nagyobb a távolság 3-4cm ahol az 5 ös 0ra vált.
A bal oldali végállásnál meg ha ráteszem a kezem se vált át.
Egyébként ennek visszaszámlálnia kellene, ugy értem, hogy mutatni kéne a köztes számokat , hogy minél közelebb van e a tárgy?
Mert nekem csak az 5 és a nulla van . -
nagyúr
Távolságot nem tud mérni, csak ki és be állása van, mint minden proximity szenzornak! 0 vagy 5 öt mutat az így van jól!
viszont az a 3-4.centi nagyon kevés! Nekem van a telón Ytaland 5D TG üvegfólia, és még azon keresztül is annyira érzékeny 0dB állásban 15.centiről átvált 0 ra a tesztnél, ezért is vettem visszább hogy ne legyen annyira érzékeny, de így -2dB nél is 8-9.centiről érzékel.Miután húztad a csúszkát és teszteltél egy letakarással alul nyomtál Pass ot, mert akkor menti el elvileg a beállított értéket.
[ Szerkesztve ]
-
Karavik
veterán
Természetesen igen, engem pl. totál kiakaszt, mert naponta 2-3 órás telefonbeszélgetéseim vannak így gyakran belefutok ebbe a hibába. De még hiba szempontból sem stabil a dolog, mert nem csak arról van szó, hogy nem kapcsolja vissza a kijelzőt, ha elemelem a fülemtől a telót, hanem gyakran előfordul az ellenkezője is, hogy bekapcsolja a kijelzőt amíg a fülemnél van a teló. Ilyenkor fülemmel random össze vissza nyomkodok mindent.
Ez gyenge pontja a Mix 2S-nek és ezen sajnos proximity szenzor kalibrálás sem segít. Kalibráltam én már miben állásban de 100%-os sose volt. Kalibrálás csak azt segíti elő, hogy melyik hiba forduljon elő kevesebbszer, a nem kapcsolja vissza a kijelzőt amikor kellene, vagy visszakapcsolja amikor nem kellene telefonbeszélgetés közben.Érdekes, hogy kalibrálás menüben mindig jól működik, ill. jól mutatja, csak telefonbeszélgetés közben jön elő a probléma...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen házat vegyek?
- GTA V
- Weblap készítés
- PlayStation 5
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest