- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arthuro_Adam
őstag
-
Arthuro_Adam
őstag
Saját csengőhangok mindenkinél rendesen működik? Nálam simán csengőhangnak bármit berakhatok, megy, viszont ha egyes embereknél rakok be számot, akkor elutasítja a hívást, és foglaltat jelez.
-
MarKoo
addikt
válasz Arthuro_Adam #552 üzenetére
En se latom T-s telefonnal..
https://tabla.hu/ - Minden ami tábla.
-
madstunt
addikt
válasz LEFTHORSE1 #537 üzenetére
1: van olyan gyorsabb, és funkciókban még jobb is (mily meglepő)
2: van rá (igaz labs edition) -
kristof83
aktív tag
Áááh....végre megjött a gyári független, magyar nokia garis, kék színű N9-esem
Nagyon király cucc, gyönyörű szép ebben a színben, nagyon egyszerű, és jó az új op.rendszer.
Fel is ment szépen a frissítés is. Olyannyira érthető, hogy kérdésem sincs egyenlőre -
Badi82
tag
válasz Arthuro_Adam #552 üzenetére
Szia!
Köszi szépen, megpróbálom a progit, hátha....
Amúgy lehet, hogy a T-mobilos telókra nem jön a frissítés?Nec Arte Nec Marte
-
Badi82
tag
Nektek mennyit ír memória-használatra?
Nekem 916 MB-ot ír használt memóriának... RAM-ról beszélek!
Ez nagyon sok, nem? Vagy gyorsítótáraz?Nec Arte Nec Marte
-
Arthuro_Adam
őstag
Biztos, hogy jön, de ahogy én megnéztem az N9 product code-jait, nincs külön T-Mobile-os szoftver. Amit én tőlük vettem, annak 059J203 a kódja. Itt egy lista, ebben én nem látok szolgáltatóit, szóval Nokiára várunk szerintem.
Páran írtak azonban a fórumon, hogy már frissítettek, de azt nem árulták el, hogy hol vették a telefont, mi a product code. Ezt írják majd meg, köszi
-
kristof83
aktív tag
Nokia mintaboltban vettem 170ezerért.
Nagyon tettszik!!!
Feketében egyáltalán nem akartam, olyan jellegtelen, de ebben a színben ütős nagyon!
T-nél néztem először, de a hátamon feláll a szőr, hogy az összes telefonjuk csak feketében van. Annyi jó készülék van tök jó színekben, de nem....ők mindenből csak az unalmas egyhangú feketét tartják -
kristof83
aktív tag
válasz Arthuro_Adam #566 üzenetére
"Páran írták azonban a fórumon, hogy már frissítettek, de azt nem árulták el, hogy hol vették a telefont, mi a product code. Ezt írják majd meg, köszi "
Az enyém független, hivatalos Nokia garis, ma délelőtt vettem ki a dobozból, egyből írta hogy van MeeGo rendszerfrissítés, plusz 13 alkalmazásnak is van update-je!
-
Liberatore
tag
Haho az enyem holnap delelott erkezik. Az elobb kaptam @mailt ha minden okes lesz vele akkor best best buy 435€
-
tr4v3r
csendes tag
Sikeresen megkarcolatam a Gorilla Glass-os N9-em
Önhátbaveregetés közben gratuláltam is magamnak -
tr4v3r
csendes tag
-
Ufff
senior tag
A Speedshop -ban lehet venni rá Brando (Ultra Clear) védőfóliát, én már be is szereztem. Illetve péntekre félretetettem, mert akkor megyek arra. Ajánlom mindenkinek!
A Gorilla Glas-t is karcolja a por meg a homok!!!"És egy leszedált ország tapsolgat a szarnak, boldogan élnek, amíg csak meg nem halnak.˝
-
-
jacis
nagyúr
Sziasztok,
Vodánál lesz N9?iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
jacis
nagyúr
Megtaláltam náluk a hamarosan kategóriában.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
rizso
addikt
Sziasztok!
Érdekelne 1-2 dolog:
- hogyan boldogul a különböző filmformátumokkal és kódolásokkal?
- böngésző támogatja a szövegtördelést?
- usb háttértár, usb-otg támogatva van?
- mennyire hangos a hangszórója?
- vannak már kiderült szériahibák? Esetleg rendszerhibák/hiányosságok?
- akksi mennyit bír 3-4 óra wifis netezés, 1 óra zenehallgatás/filmezés, ~10-15 perc telefonálás, néhány fotó/videó mellett?Lehet, hogy lecserélném a Sensationt, és kipróbálom az N9-et...lehet.
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
1) Ezt éppen most tesztelem b4zsi- kérésére, BBL
2) Nem tördel újra, de pl. itt a fórumon értelmes betűmérettel és sorhosszal töri rendereléskor a fórumot. Konkrét dolgot könnyebb tesztelni.
3) USB háttértár megy, OTG nincs és nem is lesz.
4)-6) Nem tudok nyilatkozni.“All nothings are not equal.”
-
1) No az már biztos, hogy bár a retard Videók alkalmazásban semmi se látszik, egy külső fájlkezelőből indítva simán elviszi az SD Xvidet. Kipróbáltam egy párat, mentek egész jól. Egy 720p-s MKV megfeküdte a hasát, most próbálok SD felbontásút.
Két hangsávos AVI-ból csak egyet visz.
MKV-t nem eszik egyáltalán.
A feliratokra nagy ívben szarik.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
rizso
addikt
Köszönöm a választ! Nagy valószínűséggel akkor marad a Sensation. A böngészés és a filmezés azért nem éppen utolsó szempont nálam...és ezek szerint az N9 azokban alulmarad.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
kuszal
tag
válasz Liberatore #570 üzenetére
Szia!
Ha nem pofátlan a kérdésem, akkor meg tudod mondani, hogy honnan sikerült ilyen barát áron beszerezni?
Hivatalos garancia is van rá? Független?Előre is köszönöm!
Üdv:
kuszalAzt tudjuk, hogy mi lesz, de addig mi lesz!?
-
Arthuro_Adam
őstag
OpenVideoPlayerrel mennek a feliratok (.srt), mkv-t nekem sem vitt, viszont egyes helyeken azt írták, hogy az egyszerűbb kódolású 720p-t viszi. Mivel ez nem tudom, hogy mit jelent, tesztelni sem tudtam. Leszedtem 2 különböző 720p-s sorozatot, azokat szaggatva vitte csak. Az 1.2-re elvben ígértek javított lejátszást.
Kérem, hogy akiknek van N9-e, az próbálja ki ezt: bármelyik névjegyhez állítson be az alap csengőhangtól eltérő, általa a telefonra rakott számot vagy csengőhangot. Majd hívja fel magát arról a számról. Nekem ilyenkor egy csöngés után elutasítja a hívást, ami nem túl jó. Másnak is előfordul ilyen?
-
tr4v3r
csendes tag
egy rövid 350 MB-os x264-vel kódolt 720p-s mkv-t próbáltam a gyári lejátszójával és ment, csak szaggatott. nagyon.
-
Ufff
senior tag
Megveszed a T-nél Dominósan, webshop-ból, így 126 ezer + 20800 a függetlenítés náluk, és már kész is a független telefon cirka 147 ezerből. És még beszélhetsz is valamennyit ingyen, ha van olyan telefonod, amibe be tudod tenni a normál SIM-kártyát, mert voltak olyan okosak, hogy egy microSIM-es telefonhoz rendes SIM-et csomagoltak.
[ Szerkesztve ]
"És egy leszedált ország tapsolgat a szarnak, boldogan élnek, amíg csak meg nem halnak.˝
-
Arthuro_Adam
őstag
Product Code-ra visszatérve. Most láttam frissített listát, és abban már van külön T-Mobile-os. Ennek ellenére én tőlük Central European kódos telefont kaptam.
Aki már tudott frissíteni, milyen product code-ú a telefonja?
-
LEFTHORSE1
őstag
Remélem valaki válaszol
Mennyi idő alatt kapcsol be a BT? az X10 minim kemény 8mp tököl mig bekapcsol
A BT láthatóságott be lehet kapcsolni örökre, vagy időhöz van kötve?
Fekete-fehér videót felvesz?
Szövegbevitelnél ki lehet kapcsolni a rezgést? Helyette bekapcsolható "billentyü" hang?
Kihangositott telefonbeszélgetés esetén lehet netezni?Cseberből vederbe
-
Arthuro_Adam
őstag
válasz LEFTHORSE1 #592 üzenetére
- BT egy másodperc alatt bekapcsol kb., talán kevesebb.
- Örökre be lehet kapcsolni, időzíteni nem lehet.
- Én nem találtam rajta olyat, hogy fekete-fehérbe lehessen felvenni.
- Kikapcsolható, van billentyűhang külön is.
- Lehet, bármit csinálhatsz a telefonnal közben, a hívás olyan, mintha egy program futna. -
Ufff
senior tag
Emberek! Hatalmas gondom van! Nem tudok a tárcsázóba a *-gombbal "w"-t írni! Másnál is így van? Frissítés megolhatja?
"És egy leszedált ország tapsolgat a szarnak, boldogan élnek, amíg csak meg nem halnak.˝
-
Na, eltököltem az időt a kísérletezéssel.
1) Kicsit hardverfüggő, ezért nem biztos hogy mérvadó, de nálam egy másodperc és bekapcsol.
2) Egy on/off kapcsoló van a láthatósághoz, tehát úgy tűnik örökre látható marad.
3) Igen. "Színes szűrő" -> Fekete-fehér, szépia, Élénk, Negatív, Szolarizáció opciók vannak nálam erre (és szerintem az N9-en is.)
4a) Igen. 4b) Igen.
5) Igen.Arthuro_Adam: Kipróbáltam, az én telefonom ismétli a csengőhangot. Persze lehet N9-specifikus bug
A színszűrőt a kamera appon belül, a bal oldali gombbal behozott "Videorögzítés beállításai" alatt találtam.
Ufff: Én se tudok w-t írni. Tudatni kéne a Nokiával, hogy ez fontos, mert szerintem leszarják keresztbe alapjáraton.
[ Szerkesztve ]
-
Arthuro_Adam
őstag
Én nem találtam a videózás beállításainál ilyet. Kamerát megnyitottam, átváltottam videózásra, bal oldalon a beállítások. Ott csak fehéregyensúly, expozíciókorrekció, rögzítési mód, felbontás van.
Ez a csengőhang akár egyéni hiba is lehet, sehol nem találkoztam ezzel a problémával, és gondolom nem én vagyok az egyetlen, aki külön embereknek ad egyéni csengőhangot. Megvárom a frissítést, hátha akkor elmúlik. Addig is várnám az N9-esek válaszait a témában
Ufff: Írd meg ide a bugot.
Amúgy mire jó a w?
-
válasz Arthuro_Adam #596 üzenetére
Oké, akkor úgy néz ki ez kimaradt az N9-ből
Téglát rakok mindjárt.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- Spórolós topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Steam topic
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest