- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ssppiikkee
tag
Nekem is tetszik ez a rendszer, és a nokiás anyaghasználat az remek, de azért nem venném meg. Legutobbi nokiám egy N82 volt amit szerettem.
DeFranco: Viszont a menő már az hogyha minden készülék egybe van és az emberek nem fognak venni egy külön ébresztöórát ha telefonban is benne van...
[ Szerkesztve ]
Tuning, Modding 4ever! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=ssppiikkee
-
szumoo
senior tag
Nagyon tetszik, pofás darab lett.
A nyúlon túl?
-
drzsoo1
aktív tag
eljutottunk oda hogy. a szifonhoz képest is túlárazott telefont gyárt a Nokia. Milestone2 hardver nulla app kínálat, nulla terméktámogatás iphone árképzés. Az hogy ez az op rendszer előremutató az inkább vicc kategória. szánalmas...
Csak Motorola, 29 éve: Int. 2000(1995)-MicroTac 7200-Flare-d460-cd930-Timeport T250-T720i-MPX200-Q9h-Milestone-Milestone2-Atrix-Moto G 4G-MotoZ Play-MotoZ2Force&Motorola Thinkphone
-
DeFranco
nagyúr
válasz ssppiikkee #51 üzenetére
Rendben, akkor vegyél kikapcsolva ébresztő okostelefont.
-
makopeter
tag
Hát az biztos h anno csak jó telefonokat csináltak, de akkor még nem volt Samsung, HTC, LG, stb... egyébként meg jó uton haladnak, lehet drága az N9 viszont párja nincs a jelenlegi piacon és tényleg kár h nem lesz több ilyen rendszerű telefon, hasonlóan egyedi, mint 1 iPhone vagy 1 Blackberry... bár azt nem értem h miért nem lehetett volna úgy csinálni mint a Samsungnál is h van az Android meg mellette a Bada is...
-
Tyafo
csendes tag
Kár hogy szarul szól...
-
Kobak77
aktív tag
válasz Lord Zero #43 üzenetére
"nincs rádió, nincs FM transmitter - nem úgy volt, hogy van neki egy built-in FM vevője, csak a modul szoftveres támogatottságát nem tudja még a rendszer?"
Azért nem rakták bele sw-esen, mert nincs antenna bekötve, szóval hw-esen nem működőképes. A forum.meego.com-on lehet követni az eseményeket, a vevőt nagyon működésre akarják bírni, bár nem tudom, mi a konkrét ötlet. Az adó úgy tudom teljesen bukta.
-
Kobak77
aktív tag
Szerk. (lett volna, ha nem jár le az időlimit): Info rádióhoz
-
makopeter
tag
Sztem már ki/be kapcsoló gomb se kellene erre az N9re...az ébresztővel se lenne probléma
-
bobace
addikt
Egyik szemünk sír, a másik kán. -> Made my day
Jó kis teló, belül. Tetszik a MeeGo, a külső szerintem csúnya.
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
azigazimoris
aktív tag
Tényleg kár, így nem lehet kihangosítva lődörögni a téren a spanokkal tuti csajokra vadászva
Fülessel viszont frankó a cikk szerint, ami azért nem hátrány.Nokia1611, Siemens C25, Nokia 3110, Nokia 5110, Nokia 3210, Sony Ericsson K501, Nokia E52, Motorola Defy, Lumia 920, LG Flex2, Samsung S7 Edge, Samsung S10+, S23 Ultra
-
Lord Zero
addikt
hmm, vajon mi lehet az a mérnöki koncepció, mely szerint legyen benne FM chip, de ne legyen antennája, így se venni, se adni ne tudjon?
(jó ez az oldal!)
Web browser supports multitouch of up to 6 fingers at once. (maybe more?) - ez bezzeg überfunkcionális
[ Szerkesztve ]
nem, mindegy
-
JanFe
aktív tag
Tetszik a telefon es a rendszer is...
"There is nothing permanent except change"
-
Blyan
félisten
válasz LEFTHORSE1 #63 üzenetére
Persze, hogy lesznek, előírás.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
BobTail
őstag
Külsőre és belsőre teljesen ugyan ez lesz, csak más OS fut majd rajta (az eddigi infók szerint)
-
makopeter
tag
Nem tudom de sztem lesz mert windows-os gomb a WP7es telókon mind van...sztem a Nokia sem lesz kivétel.
-
Most hogy élesedett a rendszer, van már valami a rendes csomagkezelőről? Debian csomagokat tényleg lehet telepíteni parancssorból, elindulni el is indulnak a programok (aztán hogy működnek-e, az más kérdés, vegyesek a tapasztalataim), de dependencia-kezelés híján elég fájdalmas próbálkozni
Vagy a júzereknek csak az Ovi/Nokia Store van és szevasz?
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
Fancy-boy
addikt
Kár a rádióért.
A teszt nyelvezete/stílusa szerintem túl laza. Mintha az egyik haver mesélne a másiknak.
Kicsit komolytalannak érzem. -
Devid_81
félisten
Pofás!
...
-
bigred
csendes tag
Valóban jól néz ki a teló talán az egyik legszebb ma a piacon.
De valaki árulja már el, hogy ez mitől több vagy jobb vagy előremutatóbb, mint akármelyik feleennyibe kerülő Androidos cucc a piacon vagy mondjuk egy IPhone?
Nem tudom, mit vagytok hanyatt esve, se hardverben nem nyújt többet egy középkategóriás telónál és én a szoftverben, sem találok semmi olyat, amit más op rendszer ne tudna.
Ez a telefon csak az egyéb régebbi vacak Nokiákhoz képest jó! -
b4zsi-
őstag
nagyon egyben van ez a telefon
-
Arthuro_Adam
őstag
USB OTG és DLNA van benne, csak nincs alapból engedélyezve?
-
Kobak77
aktív tag
-
Ricardo
titán
"Nem tudom, mit vagytok hanyatt esve, se hardverben nem nyújt többet egy középkategóriás telónál és én a szoftverben, sem találok semmi olyat, amit más op rendszer ne tudna."
Itt le is írtad. Hozza a kellő szintet.Tehát le tudnak tenni ilyet is az asztalra. Hardverben szoftverben egyaránt. Ezért is állnak sokan "értetlenül, miért kellett a microsoft alá feküdnie a gyártónak.
-
tjb007
nagyúr
válasz Arthuro_Adam #78 üzenetére
Nincs benne egyik sem.
-
Lord Zero
addikt
vagy mégis?
It seems USB OTG feature just needs to be enabled in software as the hardware is already there. Update: N9 kernel seems to mention USB OTG as well.
DLNA stack is there on the device by default, but not in use.
szerk.
van ebben minden, csak a fele még easter egg : )[ Szerkesztve ]
nem, mindegy
-
Rav3n02
senior tag
Nagyon nagyon nagyon nagy kár érte Ebben a rendszerben láttam a Nokia jövőjét
-
mszatesz
csendes tag
Valami leírhatatlan birtoklási vágyat keltett bennem ez a telefon! Azt nem mondom, hogy az androiddal, ios-el, wp7-el összehasonlítva ez lenne a legjobb rendszer, viszont az kétségtelen, hogy ez a leginnovatívabb (és nekem ez tetszik a legjobban). Sajnos viszont ott van az a tény is, hogy gyakorlatilag néhány fanatikuson kívül senki sem fog rá fejleszteni és ez egy akkora negatívum ami mellett minden pozitívuma eltűnni látszik, még az én szememben is. Most már tényleg csak azért szurkolhatok, hogy a wp7-es nokia teljesen pontosan ugyan ezzel a készülékházzal jöjjön, ami szerencsére szinte biztosan így lesz és akkor megvan a következő telefonom.
Nokia 5800 Xm Navi with spb shell 3.7.2 - Sennheiser MX270
-
szp1
addikt
Szerintem, ha ezt a telefont nem Nokia márkanéven hoznák forgalomba, hanem kreálnának hozzá jó nagy hype-el egy új brandet, akkor a fél világ egekig magasztalná és az összes geek ilyet akarna venni.....nem lennének ám fikázások, hogy a finnek utolsó sóhaja, meg hogy : jó-jó de ez akkor is csak egy sz@r nokia...
[ Szerkesztve ]
Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
hunter84
aktív tag
Valaki váltsa már Elop papát, aztán adja ki az útját a Microsoft-nak, és állítsa már a talpára a Nokia-t!
Ez az egész közjáték ezzel a telóval, na meg a körülményekkel egy vicc.
-
PR0JECTNR56
addikt
Tuti nem fogok ilyen telefont venni, de ennek ellenére ez az egyik legszimpatikusabb Nokia az utóbbi időből, kellemes készülék lett.
-
vladgabor
tag
Úgy néz ki, mint a 4G iPod nano felső része
Szép teló jó tudással és kb. 0 jövővel. Abban lehet bízni (már ha valaki akar), hogy ezzel és a WP7-tel a Nokia talán elindul ismét felfelé, előbb-utóbb pedig még nagyobb versenyhelyzetet teremt a Samsung-gal és az Apple-lel.
-
Rickazoid
addikt
Nem értem ezt hogy csináljátok. Néha teljesen jól használjátok a Nokia op.rendszerére, hogy az egy MeeGo kompatibilis Maemo Harmattan, vagyis nem MeeGo, máskor meg írjátok ezt a sajtó által kitalált, a Nokia által pedig a telefonjukra biggyesztett tévhitet, hogy ezen a Nokia és az Intel által közösen fejlesztett MeeGo fut. Pedig ehhez a rendszerhez az Intelnek semmi köze és ez a korábban a MeeGo miatt leállított, majd nemrég feltámasztott Maemo 6 átdolgozott verziója fut, ami a MeeGo for Nokia N9 nevet kapta, pusztán marketing okokból. A MeeGo telefonos fejlesztése le is állt akkor, amikor a Nokia megkezdte a tárgyalásokat a Microsofttal, a MeeGo 1.2 telefonos verziója, aminek ezen kéne futnia, soha nem is készült el.
Persze most, hogy az Intel is leállította a MeeGo fejlesztését, már mindegy is, hisz tényleg nem lesz már meeGo-s telefon.[ Szerkesztve ]
Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Sokkal többre lett volna hivatott ez a rendszer. Ezzel a telefonnal együtt igazi mérföldkő, hosszú távon ez is segített volna a Nokiának kimászni a gödörből (itt most csak az okostelefonokra gondolok). De pénz beszél, a Symbiant és a WP7-et kell tolni. Kár érte...
<< Heimdal >>
-
Next Win ®
tag
Ez az N900 sorsára fog jutni, pedig az is egy remek csodafone!
Ott sem nagyon történt különös fejlesztés, de a felhasználók
elég szép számmal gyártottak alkalmazásokat!
Szerintem itt is lesznek elszánt emberek, akik egy kis időt fognak fordítani
e-remek csodafonra!Amikor éjjel nem bírsz aludni, az azért van mert ébren vagy.
-
Straw
senior tag
Ismét egy marha jó cikk, az utolsó bekezdés nagyon igaz.
Kár hogy a MeeGo-ból csak ennyi marad, mert a cikk olvasása után komolyan elkezdett foglalkoztatni a gondolat hogy veszek egyet (persze ha elöbb rám szakad az OTP).42
-
netpeti98
addikt
Simán lehetne siker készülék és siker rendszer.
Kár hogy ott hagyták.Üdv netpeit98
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs