- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ufff
senior tag
Nem nekem kell elkapni, a "rendőrség"-nek. Ez lenne ugyanis a fő feladatuk, az állampolgáraik biztonságának biztosítása. De ma több joga van egy gyerekgyilkosnak, mint egy átlag magyarnak. Nesze neked liberalizmus...
A gyilkosoknak, rablóknak, nemi erőszakot elkövetőknek hogyhogy nem kell kemény fizikai munkát végezniük napi 16 órában? Ezek a vendéglátó egységek amik itthon vannak, nem börtönök, na.
Mellesleg nem is értem, hogy miért nincs ezekben az esetekben kivégzés. Valami igen lassú és kifejezetten fájdalmas...Karma:
Csak tudod azzal van a baj, hogy Lakatos Hoszéármándó előbukkan a kapualjból, előkap egy kést, és neked hagyni kell magad. Miért nem lőhetem le egymás után mondjuk 3x? Jah, hogy neki jogai vannak! Meg mert a pisztoly "erősebb" a késnél? Meg megélhetési bűnözés?
Egyszer volt, hogy egy punk csapat nekünk jött, ok nélkül. A "Mi a probléma?" kérdésre: Minek van rajtad sapka? nem foglalkoztunk nagyon a dologgal. A 3. támadásnál viszont adtam egy méretes fülest az egyiknek, az el is hallgatta az új csengődallamot, a többi meg meglepetten állt. aztán volt még egy támadás, hátulról, mint az eddigiek. ezt követte egy hátulról érkező szájon vágás, aminek következtében megduzzadt a szám, olyan lettem, mint egy igazi bantunéger. Reflexből megint odavágtam egyet, de nem találtam el sajna rendesen, de lehet jobb is, mert a csávó megszédült. Na akkor átmentem támadóba, és elhúztak a francba.
Meg kell hagyni, hogy akkor még volt annyi tisztelet az emberekben, hogy egyenlő fegyvert választottak, nem jöttek késsel, viperával, stb.Ma sajnos már az autóban van kés is, vipera is, mert azt, amiért én megdolgoztam, senki sem fogja elvenni tőlem. Ha mégis sikerül, imádkozzon, hogy ne találjam meg (meg fogom, ez tuti), mert kegyetlenül megkínzom egy szép, eldugott erdős részen a haverokkal. És a lopott érték kétszeresét fogja átadni, önként...
-
Ne becsuld ala a kest. A sracnak szerencseje volt, ha megbokodik lehet nem vigyorgott volna ennyire. Eloallitani, eldobni konnyu, azonositani es kivedeni nehez, no meg nem utolso az se, hogy sokkal gyorsabban lehet vele tamadni, mint hogy az atlagember reagalni tudna...
-
Galahed
senior tag
Reszben igazad van, csak hogy ezt meg nem bizonyitottak. Van aki meg a szogeket, csavarokat is kiveszi az agyabol, mivel nehogy mar vmilyen indukcios ter generalodjon, es csakis kizarolag termeszetes anyagokat enged be a haloszobaba, ahol femnek helye nincs...
A masik oldal: A tudosok azt is bizonyitottak, hogy a telefonok sugarzasa jotekony hatassal van az emberi agyra, nem hagyja eltunyulni. Igy mikor hasonlo frekiju sugarzassal stimulaltak 2 hetig egy kontrolcsoportot ejjel nappal, azok jobb eredmenyt produkaltak mint akiket nem. (es nem bizonyitott az alvasra karos hatasa)
Ennek ellenere osztom a nezetedet, es szeretnek en is olyan hazreszt ahol nincs semmilyen, meg a szomszedbol atjovo WIFI, avagy foldi TV ado sugarzasa sem, de ilyen nincs.
Amig a telefon gyengebb (max 2watt) mint a szomszed wifije a fal mogott, addig szvsz mindegy hol van a telefon.... -
joey04
titán
-
---Lasali---
Közösségépítő
Feltettem én is, köszi!
jacis
köszi, tényleg.. külön a bevitel nyelvét át kellett csak állítani angolraNem tudtok valami jó VNC viewer programot?
Feltettem ezt a http://symvnc.sourceforge.net/ fajtát, de teljesen KO, ip cím rublikája befehéredik, meg meg se tudja nyitni, portot még lehet állítani, de aztán vége. -
-
stewe780
őstag
Nem hiszem el, hogy képes vagy mindennek az ellenkezőjét leírni!
"Errol a jogszabalyrol korulbelul harom napja mar irtam,"
Tegnap hoztam fel, hogy hívás közben nem lesz kamerahang azokon a telókon sem, amiken nem lehet tiltani, nem tudom hogyan beszéltél ennek a jogszabályáról 3 napja. (link)"te egy bugrol beszeltel ha jol ertettem ( hivas utan is ugy marad )."
Nem beszéltem bugról, bugról te beszéltél (link) Nem beszéltem olyanról, hogy hívás után is úgy marad, szó szerint azt írtam, hogy "a hívás közben készítsen fényképet" (link)Betettem offba, mert kezdőőőődik (apa kezdőőődik...
).
-
stewe780
őstag
Nem, nem symbianos volt. Ez az egész nem a symbi miatt van (és nem is bug), hanem valami jogi hülyeség, ami a független telóknál engedélyezi a kikapcsolt hangú fotót, a függőnél meg nem. Viszont van egy olyan jogi hülyeség is, hogy hívás alatt semmilyen csengőhangot, jelzőhangot magas hangerőn nem adhat ki a teló. Olyat ami fülhöz szorított közelségben halláskárosodáshoz vezethet. Talán volt már néhány megnyert jogi per mondjuk az USA-ban (hol máshol
), aminél egy csomó pénzt kaszáltak emiatt a userek. Na ezen kettő együttessége adja meg a hívás alatti néma fotózás élményét a függő telókon, mind1, hogy symbi vagy más, Nokia, vagy Samu.
1 ingyenes szám meg minden szolgáltatónál akad
-
Ufff
senior tag
Nekem is ki lehet kapcsolni, és szintén független. Ja, és magyarországi Nokia mintaboltban vettem, szóval nem régiós beállítás... Ezekről beszéltem, az apró dolgokat kiveszik, gondolván, hogy úgysem használja az ember. Így lehetséges az, hogy Misály kolléga csak hangosan tud fotózni, cserébe van neki szép magentás témája.
-
Sarlon
aktív tag
Ez is gyűjti rendesen, minden pici rés tele van porral, azért félek, h belülre is belemegy :S
Pedig nem is homokozóban használom és kőműves sem vagyok
Dehogy viszem vissza, minek? Nem hiszem, h elfogadnák reklamációnak, amúgy nem zavaró, csak ha oldalirányba elhúzom az ujjam, akkor picit érzem. Nem egy ájfón, amin mindegy egy síkban van, na -
Kvazár
őstag
Thx., hogy megnézted, én nem mertem rádugni.
tjb007 köszi neked is.Egyik tesztben olvastam, hogy megpróbáltak külső HDD-t rádugni, de nem ment. Arra gondoltam, van egy külső HDD dokkolóm, aminek saját tápja van, és benne egy 1T Samu HDD, lehet kihalászom az USB kábelét az asztal mögül és kipróbálom hátha viszi.
AMD Power: mi kell ahhoz, hogy valaki tesztelőnek jelentkezzen?
-
tibike8
őstag
Az nem jó. Azt már az S60-on sem tudtam mire használni. A tárgyalást használom csak mert a napi beosztásokat tervezem/ütemezem ezzel és csak itt lehet óra/percet megadni. Így viszont mindig bele kell menni az adott napban, hogy lássam az ütemtervet. Het és havi nézetben is csak az látszik, hogy van ott valami bejegyzés, de napi nézetben látod csak, hogy mi. A tárgyalások meg egyébként nem látszanak a teendők között.
-
Ufff
senior tag
Misály. Mit szólsz egy kis szélviharhoz, ami pl. port kavar?
Nálunk volt homokszórás a cégnél, szállt az apró homok, és én meg csodálkoztam, hogy ugyanmár mitől olyan fura érzés a Diamond2 -mön a ceruza húzkodása. Aztán mikor sikieresen végigkarcolta a fóliát a homokszemcse, akkor persze rájöttem. És hogy örülök, hogy emiatt nem kell cserélnem komplett házat...A mondanivalód második felével nagyon egyetértek. De úgy néz ki, hogy csak én...
-
Az iPadre lehet USB billentyűzetet kötni a Camera Connection Kit segítségével. Szoftver meg azért nem kell, mert a vonalkódolvasó egy USB billentyűzet - épp ezért az iPadhez se kéne.
Gondolom csak megjátszod, hogy nem tudod hogy működik egy ilyen olvasó
Annyira örülnék ha keresnél helyettem valami más szórakozási formát.
Asszony pl.? -
stewe780
őstag
Fúúú, egyre zavarosabb amit írsz
Rakd ezt a kettőt egymás mellé:
Stewe780: - Az N8 cpu-ja ugyanaz az architect mint az S60v5-ös telóké, csak a freki nagyobb, vagy minőségbeli eltérés is van a cpu-k között?
Misály: - IgenÉs eldöntendőt akartam írni, nem kifejtendőt. A hülyézést, meg az intelligenciát gondold át még1szer, kinél hiányzik valami.
Galahed: Akkor a tiéd független? Magyar garis, vagy import?
-
stewe780
őstag
Ja persze, megválaszoltad. Az első kérdésem:
- Az N8 cpu-ja ugyanaz az architect mint az S60v5-ös telóké, csak a freki nagyobb, vagy minőségbeli eltérés is van a cpu-k között?Na ezt elintézted egy "igen" -el. Egy eldöntendő kérdésnél mit jelent az igen
Kimerítő válasz? Szerintem fel sem fogtad mi a kérdés..
A második igeneddel meg szimplán nem értek egyet. Ebben még megpróbáltam értelmesen vitatkozni, de veled nem lehet. Ettől még az N8-at nem fogom kerülni. Viszont, ha megfogadsz egy jó tanácsot, ne bonyolódj a szakmai vitákba, mert "fasság"-al meg "basszki"-val még nem győztek meg senkit.
Kamerahang: csak a szolgáltatói telókban nem lehet tiltani, a függetlenekben igen. Legalábbis eddig ez volt a szokás (az én független 5800-ban ha kikapcsolom a figyelmeztető hangot akkor semmi hangja nincs a fényképezőnek), de majd egy független teló tulaj megerősíthetné, hogy ez jelenleg is így van-e.
-
Kvazár
őstag
Az sajna az enyémen az sem megy. Az volt az első lépésem, hogy azt kikapcsoltam, de akkor is van hangja. Amúgy tudom, hogy rendelet, a K750-em is olyan volt régen, de a gyártók alapesetben nem törődnek ezzel. ÉS ezt a visszaélés blablát annyira nem bírom, mert ezzel azt feltételezik mindenki csal ezért büntetnek kollektívan mindenkit. Pedig igencsak sok eset van, ahol lehet fényképezni, de csak hang nélkül. (Pl.: egyetemista vok, és van olyan tanár aki nem adja oda a kivetített diáit, viszont megengedi, hogy lefényképezzük, és akkor viszont bizony a hangos fényképezésért azonnal elteteti a gépet, mert nagyon zavaró. És igaza is van!! )
És még egy kérdés:-Nekem van N95-öm, és annak a média kábelét vajon ez kezelné? (Amivel RCA-n a tvre lehet kötni.) Vagy ez csak a HDMI-n tehető ki tv-re?
-
stewe780
őstag
Már megint a "fasság" szöveg meg az arrogáns stílus. Tűzzel vassal kell téríteni, aki nem dicsőíti agyon a telót, vagy csak te nem tudsz normális stílusban kommunikálni
Ha nem akarsz nem válaszolsz a kérdésemre, de ha valamiben nem értünk 1et, nem ezzel fogsz meggyőzni az biztos
-
-
stewe780
őstag
Ne húzd fel magad, nem ér az egész annyit. A bazzeg-et meg a basszkit levonva a hozzászólásodból a lényeg az maradt, hogy:
"Szerinted ha ez az osdi arm11 hajtana a guit, akkor nem ugyanolyan lenne mint egy s60v5?"Namost szerintem kb pont ugyanaz mint az s60v5. Jó, optimalizáltak rajta egy sort, de kb ott is ez a szitu, pedig abban még a hercules korszak arm11-e van. A röhej az, hogy egyébként ebben (N8) is
Az androidot meg már mondtam, hogy ne keverd ide, én is szeretném, hogy ebben snapdragon legyen, de nincs... ez van, NOKIA szereti herculest...
-
stewe780
őstag
Te kevered a GPU-t a 3D gyorsítással.
GPU van mindenben ami megjelenít, de nem biztos, hogy tartalmaz 3D gyorsítást is. PC-s hasonlattal: amikor még nem tudtak 3D gyorsítást a PC-k, akkor is volt bennük videokártya. Tehát az a mondatod, hogy a GPU hajtja a GUI-t igaz, de ez még közel sem jelenti azt (amire 1ébként a kérdésem vonatkozott), hogy a 3D egység levesz egy bitnyi számolási műveletet is a CPU válláról.
Az androidot most nem keverném ide, az izomból meg tud oldani dolgokat, legalábbis azon típusok, amiket erős proc hajt. Az N8, de igaz ez az összes többi S^3-ra is, viszont egy 3 éves procot kapott kicsit jobban megpörgetve.
-
stewe780
őstag
Az első igen rendben, erre gondoltam én is.
A másodikhoz viszont megtaláltam a videót amit régebben láttam. Eszerint igencsak lassít a menü gyorsaságán a menüeffekt. Nem csak s60v5-ben érdemes kikapcsolni, hanem az N8-ban is. Most akkor vagy nem gyorsít ténylegesen a menün a 3D-s chip (én erre tippelek), vagy valamit baromira elrontottak, mert ez láthatóan megterheli a gépet, egy 3D chipet viszont nem kellene ennyire, hogy megakasszon.Valahogy fel akartam tenni a kérdést, mint, hogy csak visszakérdezek itt egy másik topik apropójából.
-
Galahed
senior tag
Hat nem tudom, tegnap kiprobaltam, mert kedvem tamadt sportolni..
Az valami gyalazatos. Olyan volt, komolyan mondom, mint valami kazettas magno, ami huzza a szalagot... Eloszor azt hittem, hogy az N8 vacak, aztan kiprobaltam az N900 asom headsetjet az is rossz volt. Vegul az iPhone-ne mellett maradtam, mivel egyszeruen a nokia-e elvezhetetlen volt.
(Mellesleg beletuszkoltam az iPhone 4 be is, ott is borzadaly volt a Nokia...)
Lehet, hogy beszedre jo, de tenyleg szornyu. Komolyan mondom annyira sokkolt, hogy nem terek napirendre felette. Azert is jottem ide most reggel hogy tanacsot kerjek, szeretnek venni valamilyen headset-et az N8 hoz.Lehetoleg sztereo BT-s legyen, ha tud valaki jo minosegut, please ossza meg velem az infot.
Elore is koszi.
-
manchester85
veterán
Mér, mi a humora? A kinézete?
Kicsit gizmóra hajaz a szörnyecskékből.
Manapság divat lett a francia bulldog, sztem egy basset hound sokkal jópofább.
-
Én ennél még kevesebbet raktam fel: Opera, Nimbuzz, AppTRK, meg néha egy-két apróság. Sőt, én profilokat se használok sose. De a 14k hozzászólásom nagy részét symbianos berkekben szereztem, láttam mások mit használnak
"Nem ertem miert kene a zart rendszernek osszefuggenie a sikeresseggel..."
Nem is ezt mondtam, olvasd el újra.
-
Használtál egyáltalán bármit azokban az időkben Java játékokon kívül? Például a Handy *, a Best * meg az LCG alkalmazások nagyon népszerűek voltak, legyen szó hívásblacklistről, profilváltogató programról, működő emailkliensről vagy zenelejátszóról, vagy éppen stopperóráról (íme, hiánypótlás
).
Meg sok orosz hack, amiket nem lehet Symbian Signedolni.
Egyébként iPhone-on "profilválasztó" alkalmazást nem is lehetne írni, meg semmit, ami a rendszerhez nyúl. Mégis a legsikeresebb platform. Hogy is van ez?
-
Ez az én keresztem/örökségem, sajnos még nem tudtam rájönni, hogy nőhetek ki belőle. Azért hálás lennék, ha akkor nem kötnél belém, amikor nekem van tényszerűen igazam, és te csak spekulálsz - szemben mondjuk a múltkori VNC-s esettel például, ahol ez fordítva volt.
A füles üvöltés meg egy metafora volt, nyilván.
csokoládé13: A dolgok legújabb állása szerint nem jön S^4 egyáltalán, rolling release-t ígérnek, azaz folyamatos frissítésekkel frissítik a már piacon lévő S^3-as telefonokat az új elemekkel. MeeGo meg majd valamikor jövőre... De az N8-at pl. nem nagyon értini.
-
A szerkesztésből meg kicsúsztam... Nem ijesztegetésből írtam ezeket. Szerintem az a korrekt, ha tisztában van az ember a problémával, főleg ha nem olvasott eddig utána (Eldar cikke nagyon jó egyébként).
Attól, hogy zsíros ujjaidat a füledbe dugva üvöltöd, hogy "nincs semmi baj az N8-cal, Karma egy hazug, köcsög népellenség", az összetett mondat egyik része se lesz igaz.
somkuti: Miért számít, hogy teljes csere vagy "csak" alaplapcsere? Gyakorlatban a kettő eléggé egyenértékű. Egyébként is minél tovább vársz, annál valószínűbb, hogy nem lesz baj a telefonnal, szerintem.
-
-
tibike8
őstag
Mármint a T-nél hoztad ki ennyiért? Mert ott is lehet lefelé tornázni aranykártyás nemtoménmivel, de akkor most viszont még olcsóbb lenne neked, nem?
Nekem meg max úgy érné meg postpédessel, ha 50k alatt lenne az ára. 50-el is még csak annyi lenne mint prepaidosan. Így ha megkérnek, hogy 40k-ért vigyem el, akkor már rábólintanék postpaidesen is, de addig álljak féllábon amíg 40 lesz az ára -
Just486
senior tag
-
Just486
senior tag
Köszi a fotókat. A tájképeket asszem én kértem.
Viszont figyelj. Tegyünk légyszíves különbséget a szavak erőssége között.
"szétbarmoltad csavarhúzóval" Nem, nem így volt. A készletem legkisebb óráscsavarhúzójával egy minimális méretű karcot csináltam az objektív (már feketére festett) sarkába. Normál megvilágítás mellett nem is látható, halogén alá kell tartani, és forgatni hogy meg lehessen látni. A képminőségre pedig 100%, hogy nincsen kihatással, mivel az átlátszó résznek mégcsak közelében sincsen a karc. A beveszik-nem veszik be vitába pedig nem szeretnék belemenni, pedig van egy elég jó történetem ide. Legyen elég annyi, ha a vevő egy idióta (köszönöm, de remélem a fentieket olvasva belátod hogy nem destruktív vagyok egyszerűen csak érdeklődök.) akkor is igaza van.
Egyébként tegnap este illetve ma napközben folytattam az összehasonlítást, és rájöttem hogy az n8 igencsak képes odacsapni mind a kompaktnak (tegnap esti vakus kép, majd feltöltöm), mind bárminek. Egyszerűen máshogy kell használni mint az eddigi telefonjaimat. De majd ha végeztem a képekkel, úgyis látni fogjátok. (ha akarjátok, ha nem)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest