- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macsek1988
tag
válasz Macsek1988 #34699 üzenetére
Rájöttem. Ahol fent vannak a gyári romok ott van a baj, mivel a fájlnevek helytelenek, soknál szerepel a valós neve előtt egy generált számszerűség. Ki kell előlük törölni és megy rendesen. Jó hogy szívattam magam vele 5-6 órát
-
Freeman007
senior tag
Nekem ez a progiban csak a 2 alap kék ikon van, de van fent 13 játék (tavaly játszottam utoljára), shazam, skype, elemlámpa, quasarmx, smartreader, qoobattery, qooweather.
Minden telefonomat okkal cseréltem, nem azért, mert fúú van újabb
"A mai ember azon a pénzen, amellyel nem rendelkezik, megvesz egy sor olyan dolgot, amire nincs szüksége, hogy iriggyé tegyen vele olyan embereket, akiket nem szeret."
-
gatto_
senior tag
válasz Freeman007 #34702 üzenetére
Elemlámpa minek? Vaku úgysem világít... A kijelzőt kapcsolgatja?
-
Elims
veterán
Az sajnos könnyen elképzelhető.Szinte minden szervernek annyi,aminek köze volt a symbian-hoz. :-/
Macsek: de legalább felment? :-)
Update-tel vagy refurbish-sel?Elemlámpa sajnos erre nincs.Azt írják mindenhol,hogy fizikai képtelenség.
Olyan van,ami a kijelzőt/piros fénnyel világít,de ezek sajnos nem sokat érnek. Persze több mint a semmi. :-) -
imi290
aktív tag
Nekem a Red Light nevű program van fent,ez villogtatja a vaku melletti kis piros ledet.Nem rossz,a célnak megfelel.
-
Freeman007
senior tag
válasz gatto_ #34703 üzenetére
gatto_ és Kampó : a kijelzőt kapcsolja be full fehérre.
azt hiszem ez van nekem.
szerk: ver 2.0.0. van nekem
[ Szerkesztve ]
"A mai ember azon a pénzen, amellyel nem rendelkezik, megvesz egy sor olyan dolgot, amire nincs szüksége, hogy iriggyé tegyen vele olyan embereket, akiket nem szeret."
-
Macsek1988
tag
Felment a mocsok refurbish-sel, de az addigi aktív sz*p*s. Nem is értem miért nem hívják fel a figyeltem arra, hogy "ja bocs átírtam a fájlnevek, nehogy besz*pd" Főleg, hogy elsőre csináltam és nem tűnt fel, hogy furcsa a fájlnév. Viszont SymbianOS cikke és képei nélkül nem tűnt volna fel Szóval köszi neki.
-
Elims
veterán
válasz Macsek1988 #34708 üzenetére
Gratulálok! :-)
Refurbish-el az igazi. -
kpal
nagyúr
Ha nagyon a jövőbe nézek akkor Lumia 1520 ,de azért ez a nagy tepsi mert ebbe van a legjobb aksi amit tesztekbe láttam. Amúgy egy 1020 lenne csak abba ahogy látom sokkal kevesebbet bir a 1520-hoz képest. De a nagysága nem tudom mennyire lenne bántó.
Lehet hülye vagyok maradok Nokia vonalon de Symbian után a WP a legszimpatikusabb ,számomra minde1 melyik rendszerhez mennyi app érhető el alapokat megtalálom mindig .
De N8 marad kb 2évig az biztos ,utána 2. teló lesz.[ Szerkesztve ]
-
sanyi73
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék kérni egy kis segítséget.Egy jó pár időjárás widgetet próbáltam felrakni,és soknál azt a figyelmeztetést kapom hogy "Nem telepíthető!Beépített összetevő!"Azt szeretném kérdezni hogy ez megszüntethető valahogy? -
Elims
veterán
Az pedig nagyon sokáig bírni fogja! :-)
Sanyi: szerintem Tommy biztos kisegít majd -vagy más-. Vagy Qt kell neki vagy más keretrendszer.
Emlékszem volt vmelyik app amelyik nem csak magát telepítette föl hanem más keretrendszereket is.
Talán a ngage vagy a spbshell rak fel ilyesmit.
Tommy? :-) -
TommyX_
őstag
válasz sanyi73 #34716 üzenetére
Az sokat segítene, ha leírnád pontosan, melyik időjárás widgetet próbáltad, ha a gyárihoz akartad, akkor sok értelme már nincsen ezzel próbálkozni, mert az már nem működik.
Amúgy ahhoz, hogy ne kapd ezeket, a Joshlog partch szükséges.Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
akos3
addikt
Mióta írja ki a T-mobile H helyett azt, hogy Telekom HU?
Én csak ma vettem észre a változást -
akos3
addikt
Hát akkor csak én sem figyeltem
-
gyulavezir
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek érdemes felújított telefont vásárolni ebből? Ezt találtam és igen megtetszett:http://www.aliexpress.com/item/Original-N8-Nokia-Mobile-Phone-3-5-Capacitive-Touch-screen-Camera-12MP-3G-Unlocked-N8-Cellphone/546143292.html
Megoldható, hogy magyar nyelvű menü kerüljön bele, vajon ez a példány az eredeti minőség vagy valami utángyártott kínai vacak lesz?
Ha esetleg van valakinek tapasztalata ez ügyben, akkor ne tartsa magában!
Előre is köszönöm! -
csirke3
csendes tag
válasz gyulavezir #34724 üzenetére
Hasonló árban van ez is:
http://www.ebay.de/itm/NOKIA-N8-00-SMARTPHONE-12-MP-KAMERA-TOUCHSCREEN-HANDY-BLUETOOTH-GPS-WLAN-UMTS-3G-/200983606210?pt=DE_Handy_s&hash=item2ecb8e73c2
És az ebay-os 100% megbízható, ráadásul új is. De a használtaknak sincs bajuk és szinte feleannyiba kerül!
Kínából nem értem mi értelme van európai terméket vásárolni. -
DeV-O-6
csendes tag
Sziasztok!
2 hónappal ezelőtt eladtam az N8 -at amiben akkumulátort cseréltem az eladás előtt 3 hónappal. Azaz kb 5 hónapos az akku amit a szegedi nokia üzletben vásároltam. A gyári BL-4D helyett a 808 -as nokia akkuját, a BV-4D tipust kapta. Fizikai méretei megegyeznek, de a BL-4D 1200 mAh, és 3.7 Voltos, a BV-4D 1320 mAh, és 3.8 Voltos. [link]Ebben a cikkben olvastam hogy jó kis upgrade, de az akku teljesen meghalt. Töltőről levéve 5 perc után kikapcsol, és be se kapcsolható utána... Szerintetek miért halt meg? A gyári akku 2 évig bírta...
-
gyulavezir
aktív tag
válasz csirke3 #34725 üzenetére
Az egy használt készülék, amit belinkeltél.
Az Ebay pedig semmivel nem megbízhatóbb, mint az Aliexpress. Nyilván ezért bonyolított 2013ban nagyobb forgalmat, mint a PayPal.
Ezért kértem, hogy akinek esetleg tapasztalatai vannak ezekkel az N8-asokkal, az legyen kedves valamit írni.
Előre is köszönöm -
TommyX_
őstag
válasz gyulavezir #34728 üzenetére
Megnéztem, a visszajelzésekek alapján azt írják, hogy eredeti N8-t kaptak.
Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
kpal
nagyúr
válasz DeV-O-6 #34727 üzenetére
Ezért ajánlatos azt belerakni ami bele való . Az Én aksim még gyári az előző tulaj vette a telót boltból ,azóta is az üzemel benne és bírja , igaz már rövidült aksi élettartama ám vállalható, lassan majd cserélem benne és kizárólag BL-4D veszek. Az már más kérdés tudok-e normális áron gyári aksit ,vagy veszek utángyártottat.
-
Macsek1988
tag
Üdv!
Anna-ból a 25.7-es volt az utolsó fw? Ezekből, hogy magyar, független legyen melyik verziót kell leszedni? (PC alapján nem találok) Innen akarom lerántani
A problémám ugyanis az, hogy az elsődleges mikrofon szórakozik(egy darabig hallanak, aztán elhalkulok, utána megint jó és ismét elhalkulok) Találtam egy fórumot, ahol említették, hogy Bellén jött elő ez a hiba, így meg akarom próbálni Anna-val, hátha csak szoftveres. (bár gyanítom, hogy hardveres, mert headsettel meg tökéletes) [link]
Garanciám persze már nincs...[ Szerkesztve ]
-
kalmancsaba
tag
ugy látom hogy az N8 tulajok agya nagyon egy irányba mozog N8 után nekem is 1020 lesz )
Üdv Kálmán
-
Elims
veterán
válasz kalmancsaba #34732 üzenetére
Pedig az iphone alázza a szutyok androiddal együtt. ;-)
-
kpal
nagyúr
válasz kalmancsaba #34735 üzenetére
Nagy részben igaz. ÉN is Nokiába latom majd kb 1-2 év múlva kövi telom , bár addigra megszűnik a támogatása ami ma újnak számít. De ez cseppet se se izgat csak használnia karom , de legyen kiforrva az utolsó frissítése .
-
Kampó
senior tag
én megvállnék n8-amtől made in finnland gyári.. nagyon patent. csak értelmes ajánlat érdekel..
AMD volt AMD van AMD lesz
-
Kasya
nagyúr
Termeszetesen nem komolyan gondoltam, hiszen ez teljesen lehetetlen Max. az Iphone klonokon marad az Android...
Hamar klonok...vett valaki ebaye-en hazat es kijelzo panelt a telohoz? Erdekelne, hogy a nem OEM mennyi jo, vagy keressek inkabb OEM termeket. Szeretnek egy kek hazat es egy uj panelt felrakni ra...de felek a nem gyari termekektol.
-
Kampó
senior tag
imei-számot aki elkéri minek kéri el?? mire jön rá belőle?? agy visszaélés szaga van a dolognak??
AMD volt AMD van AMD lesz
-
Kasya
nagyúr
Garancia ellenorzesre, peldaul...ha lenne erre a keszulekre meg garancia
Nem tudom letiltast es lopast hogy lehet vele ellenorizni, de elvileg arra is jo.
-
Elims
veterán
Tudom,én sem komolyan írtam. :-)
Ha megbízható az eladó akkor nem lenne gond a nem oem dolgokkal.Nyugodtan megveheted.
Bár a ház az kérdéses,de ha azt írja,hogy gyári és nem kínai az eladó akkor szinte biztos,hogy azt fog adni. Amit kérsz.
Most,március 6-án rendeltem egy samsung u600 hátlapot,gyárit kerestem,angol volt az eladó,tökéletes gyárit küldött és mindez egy hétbe került.
Ugyanakkor rendeltem egy szalagkábelt szintén u600-hoz,kínából -természetesen- utángyártottat,de azzal sem volt gond.Mondjuk a hátlapot már nem vállaltam volna onnan be,szenvedhettem volna a 2perces felrakással legalább 1/2órát és még akkor sem lett volna tökéletes.
Szerintem nyugodtan vedd meg.Kampó: Ne add meg neki!!
Az legyen a válaszod,hogy "Bocs,de ezt csak személyesen. Garantáltan eredeti nokia." -
gyulavezir
aktív tag
Szerintetek egy olyan felhasználónak (mint én), akinek komoly gondot jelent egy programot telepíteni, semmit nem mond a rootolás kifejezés és a KitKatet a gyerekeknek szoktam adni, hasábonként, szóval milyen telefont vegyek, mert a régi 6303i classicom már iszonyúan a végét járja.
A lehetséges versenyzők:
1, Nokia N8,
PRO nagyon tetszik a formája, hogy fémből van és stabil (gondolom én) oprendszere van, transzmitter van benne, kiforrottnak tűnik a konstrukció, klassz fényképelő, HDMI csati
KONTRA megszűnt a támogatás hozzá, jelentsen ez akármit is.
2, Nokia Lumia 720
PRO szerintem tetszene a WP8 oprendszer, új fejlesztés, pofás készülék, LED vaku/lámpa
KONTRA új fejlesztés
Amire használnám:
-telefonálás, SMS
-navigáció
-otthon a budin elolvasni a híreket (nem veszek ezért tabletet)
-néhány véletlenszerű fénykép készítése (természetesen mind művésziek :-) )
-kibírjon legalább 4-5 évet
Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- RAM topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 pro 128gb eladó!garis!
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest