- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
válasz semetka #34302 üzenetére
Ha én aktívan használnám max.2napot bírna. :-/
Arra már rájöttem,hogy nem mindegy,hogy hol használod a telefont.Nagyban befolyásolja a helység és a helyiség is. Akár 50%-kal többet bírhat az akksi egy-egy adótorony közelében.
Ez 100%. Tapasztalat.Billentyűzet. Nekem most egy olyan billentyűzet van a telefonon,amiben benne vannak az ékezetes karakterek is.Vmelyik nap írtam vele. Mostmár annyira kicsiknek tüntek -iphone után-,hogy inkább visszaraknám a régit.
Tudja itt vki fejből,hogy mi annak a menete vagy nézzek utána? Vmikor tudtam,azt is én raktam fel. -
gretzky77
veterán
Sziasztok kicsit off a kérdés,de hátha! Került hozzám egy Nokia e7 amit bekapcsoltam,1-2 percig nyomkodtam majd kiírta,hogy merül az akksi és ki is kapcsolt! Feltettem töltőre viszont csak a fehér led villog és érzékelhetően nem tölt! Pár perc után a led sem villog,bekapcsolni nem tudom! Esetleg ötlet? Köszi
Bocs csak az e7 topik nagyon pang,lehet hogy nagyon merült és idővel magához tér?iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
-
gretzky77
veterán
válasz TommyX_ #34306 üzenetére
Igen ez a bajom,hogy addig Phoenix sem ok! Otthon megnézem mi van ha pc-re dugom,de egyelőre nem ad életjelet,pedig kb 2 órája töltőn van!
Van a Nokianak olyan oldala ahol imei szám alapján tudom ellenőrizni a garit?
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
gretzky77
veterán
Nekem lumia 925-öm van próbáltam azzal,1A-es autóstöltővel meg van egy régi talán 500-as Nokia autóstöltő azzal is egyelőre semmi! Most megyek haza rádugom gépre de ha nincs ugye töltés akkor nem hiszem,hogy a pc felismeri!
-
gretzky77
veterán
válasz TaylorPro #34312 üzenetére
Akkuhiba szerintem kizárható,pár napja még hibátlanul ment! Ma amikor behozta kollégám még be tudtam kapcsolni pár percre de aztán csontra merült azóta ez van! Rádugtam pc-re de nem ismeri fel,illetve annyi,hogy villog a fehér led egy darabig és amig villog addig a pc-n a kurzor mellett próbálkozik a kis karika néha de csak fel fel villan és mikor a villogás abbamarad a karika sem próbálkozik tovább! Bocs nem tudom érthető e amit írtam!
-
gretzky77
veterán
válasz TaylorPro #34314 üzenetére
Köszi! Most feldobtam éjszakára töltőre,ha reggelre nem lesz semmi akkor bedobom haverhoz GSM boltba nézzen rá hátha nem alaplap és pár ezerből javítható! Nem tudod véletlenül ebben milyen akksi van,bele tudnék dobni másikat vagy ezt kiszedni és letesztelni! Na mindegy majd meglátjuk,Köszi!
Amúgy te most mit használsz,jól láttam,hogy a Cloud mobilet eladtad?
[ Szerkesztve ]
-
gretzky77
veterán
válasz gretzky77 #34315 üzenetére
Na az a helyzet utálom ha valamit nem tudok megoldani,nem hagyott nyugodni a dolog ezért nekiestem és szétszedték a telót! Addig jutottam,hogy hátlap le akksi ki majd vártam kicsit akksi vissza és egyszercsak gondolt egyet és pittyent majd elkezdett tölteni! Gyorsan összeraktam és most megy a töltés,ránéztem be is kapcsol,úgy néz ki csak nagyon lemerült aztán meglátjuk! Köszi mindenki,nem hiszem,hogy a szétszedés miatt tért magához volt pár órát töltőn,de lehet,hogy jót tett az akksi kivétele!
-
-
Zamasun
aktív tag
Akinek van eladó N8 írjon privit, vennék egyet csak úgy
-
Tiger.
nagyúr
válasz tomee007007 #34303 üzenetére
ez ismerős nekem is ezt csinálta.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Dot
őstag
Régen(2012 elején gyári frissített os) volt a telefonon videószerkesztő program.
Most nem találtam rajta(Belle Refresh pro V9 by Taylor 2013.05.22). Létezik, hogy a frissítésekkel megszűnt, vagy ebből a modból maradt ki?élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
jancsiii
tag
Sziasztok! A páromnak vettünk egy ilyen telefont. Nehezen boldogult az androiddal Az lenne a kérdésem,hogy hogyan tudnám "rávarázsolni" az androiddal mentett névjegyeket? Van egy xxx.vcf fájlom ami tartalmazza az egész névjegyzéket de csak egyet olvas be belőle a pc suite
Köszönöm a válaszokat! -
simongab
senior tag
Sziasztok
Szal még kérdés hogy a bejelentkezést (helyadatok) hogy lehet megoldani, vagy sehogy?
Üdv
Gábor -
ilgatto
tag
Sziasztok.
Ha vennék egy nem független N8-ast, attól még bármilyen rom-ot fel tudok tenni rá?
## Samsung R220 ## Sharp GX10i ## Sony Ericson K300 # Nokia 3110c ## Nokia E51 ## Nokia 603 ## Nokia Lumia 930 ## LG Nexus 5X ## OnePlus 3T ## OnePlus Nord CE 5G ## Google Pixel 7 ##
-
Elims
veterán
válasz simongab #34325 üzenetére
Szia!
Milyen bejelentkezés?
Ilgatto:
Szia!Attól függetlenül bármilyet felrakhatsz. (Taylor v9-et rakj,ha cseréled.)
Tommy: a jómúltkor kérdeztem a dlna dolgot és ajánlottad,hogy store-ból töltsek le egy play vmit.
Letöltöttem még akkor,de az szerver hiján nem kapcsolódott a ps3-hoz,sehogy.
Viszont találtam a beállításokon belül egy beépített dlna menüpontot,azt bekapcsolva tökéletes volt a géppel. Mindent lát a ps ezzel a kapcsolattal. Komoly nagyon.. :-)
Taylor v9-ben benne van,ez 100%.
Jó ez a rom,kétségtelen. Nagyon meg van csinálva! -
ilgatto
tag
Köszönöm a válaszokat, magam is így gondoltam, de nem voltam biztos benne.
## Samsung R220 ## Sharp GX10i ## Sony Ericson K300 # Nokia 3110c ## Nokia E51 ## Nokia 603 ## Nokia Lumia 930 ## LG Nexus 5X ## OnePlus 3T ## OnePlus Nord CE 5G ## Google Pixel 7 ##
-
Bandus99
őstag
Hogy tudom ravenni a telefont, hogy szinkronizaljon a google naptarral?
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
Ijk
nagyúr
Kaptunk a telenortól ingyen egy Samsung galaxy ternd plus-t. Egy napja tesztelgetem, gondoltam leváltom a jó öreg N8-at. Ami tetszik benne a nagyobb felbontású, kicsit nagyobb képernyő, mondjuk ennél nagyobb már nem kellene. Gyors a Nokiához képest, főleg böngészésnél érezhető. És a led világítás ami zseblámpaként használható sokszor jól jönne.
Ami nem tetszik hogy nem olyan masszív mint az N8, nincs rajta navigáció alapból, kamerája nyilván gyengébb, és az android. Egy nap alatt nem tudtam megcsinálni hogy legyen a főképernyőn ugyanúgy egy óra amire rábökve be tudom állítani az ébresztést. És még sorolhatnám, nyilván nem vagyok hozzászokva a rendszerhez.Nagyon megszoktam a Nokiát, belle-ben minden a helyén van nekem, az oldalsó képernyő zár csúszka a legjobb a mai napig, nem kell a képernyőt simogatni hogy feloldjam. 16GB tárhely alapból. A lezárt képernyőn ott az óra, bármikor ránézek és látom az időt, dátumot. Pont a kezemre áll a szilikon tokkal, iszonyat masszív.
Viszont egy nagyobb dokumentum megnyitása kínszenvedés, van amikor meg sem jeleníti az egészet, és a böngészés sem túl acélos, gépelés 30%-ban félremegy.Szóval nehezen tudok dönteni, ez a két opció van, egy fillért nem szánok másik telefonra. Kicsivel jobb hardverrel és egy kicsit nagyobb képernyővel tökéletes lenne az N8.
[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Dot
őstag
Nekem van egy pótakksim ilyen 1 hetet használtam, annyit bír mint a mostani gyári/nem tudom milyen állapotban lehet, mert használtam vettem a telefont/
1,5 napot bír folyamatosan bekapcsolt mobiladat és wifi kapcsolattal, 30 perc fülessel zenehallgatás, 10 perc netezés, 5 perces mail sync, fb sync, (+ még amire nem emlékszem, hogy beállítottam sync).
Ha kell eladom. Vagy a gyárit.élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
baradi
senior tag
Kollegak,
Tudnatok nekem ajanlani egy franko, allo modban is jol hasznalhato billentyuzetet?
Koszi elore is !
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- RAM topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest