- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacix76
őstag
Sziasztok.
Hogy tudnám megosztani a telefonnal a mobilinternetemet?
Sehogyan sem akar sikerülni akárhogy próbálom.
Usb-vel sem sikerül. -
gyulavezir
aktív tag
No, CameraPro fentvan, tökjó a fényképezője, a videóra a következőt írja:
Unknown error: -21 (akármit is jelentsen ez )Aztat be tudom állítani, hogy az exponáló gomb megnyomására a CameraPro induljon, ne a default fényképező?
Szóval videó továbbra sincs, és nem találtam olyan programot, ami még fent lenne és köze lenne a kamerához...
-
lacix76
őstag
válasz attisx #34961 üzenetére
Köszi a segítségedet.
Érdekes,hogy a laptopom felismeri a telefon jelét,de a két tablet sem tudta felismerni.
Egyszerűen nem látják a telefont.
Usb-n keresztül is meg tudnám osztani a netet?
Vagy,hogyan tudnám tableten is használni?
Nem értem,hogy miért csak a laptopom látja a telefon wifi jelét.[ Szerkesztve ]
-
attisx
addikt
válasz lacix76 #34962 üzenetére
Az Android sajnos nem támogatja az ad hoc wifit, a Symbi meg csak ilyet tud. Erre megoldás lehet elvileg a BlueVPN apk, segítségével a droidos eszközök bluetooth kapcsolaton keresztül használják a telefon modemét...
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
-
T. I.
senior tag
válasz gyulavezir #34966 üzenetére
Bakker... nem gondoltam, hogy megveszed. Legközelebb írok hozzá linket is, ahonnan szignózva letölthető.
-
Cilinder001
tag
válasz gyulavezir #34959 üzenetére
Nekem egyszer, egy youtube letöltő kavard be úgy, hogy csak szaggatva vett fel kamerán. Én is azt mondom, hogyha nem laktad be nagyon, akkor rakd fel Taylor v9- esét.
-
Elims
veterán
válasz gyulavezir #34966 üzenetére
Szerintem olvasd át Ezt az oldalt.
Ez alapján megtudod csinálni. -
MK VII
veterán
Megtörtént az első fagyás...
Gépre rádugtam kép másolás céljából a telefont.. A gép jelezte is a csatlakozást... Erre a telefon úgy kifagyott,hogy akku ki-be segített csak... -
Francia91
veterán
-
MK VII
veterán
Semmire nem reagált egyáltalán....
Ami utoljára a kijelzőn volt az odafagyott és semmi életjel....
Most csinált ilyet először...
Feltenném a Taylor romot,de arra,hogy lehet varázsolni áruházat, közösségi-t?
Illetve feltettem már többször is,de 10 percnél többet sosem volt rajta,mert nagyon fapados nekem és nem jöttem még rá,hogy hogy tudok rávarázsolni olyan dolgokat amik hiányoznak..[ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
válasz MK VII #34978 üzenetére
Fapados :-)
Pont ezért nagyon jó.Csak az kerül fel a telefonra,amit te felraksz.Nem lesz ilyen-olyan tv,meg egyéb hülyeség.Szép,letisztult rom tökéletesre faragva.És emellett hibátlan! (Még csak egy kis túlzás sincs az irományomban :-) )
Taylor oldalán vhol megvannak ezek a fájlok -amiket ki vett-.Én most sajnos nem tudom linkelni,de vki biztos megteszi ha szépen megkérjük. :-)
Hidd el,hogy patent,nem hiába van annyiunk telefonján.
Ami fontos,hogy a phoenix-ben ne az update-tel tedd fel,hanem a refurbish gombbal.Ha nem sikerül,keress másik phoenix-et akkor se az update-tel menjen fel.Ha nagyon nem megy először downgrade-eld a telefont azaz tedd fel azt a legelső skandináv rom-ot,majd azután a Taylor-t. -
MK VII
veterán
Félre értesz!!
Tudom,hogy patent tudom,hogy tök jó és legszívesebben azt használnám,de mivel nem jöttem rá,hogy hogy varázsoljam rá vissza azokat amik kellenek ezért nem azt használom... Ennyi az oka,hogy nem használom..
Amúgy próbáltam refurbish-el,de azzal sehogy nem ment fel.. Sőt a skandináv rom miatt meg nem ismerte fel a phoenix a telót... Vagy én már nem is emlékszem,de azt tudom,hogy napokig olvasgattam meg próbáltam a Taylor romot feltenni úgy,hogy számomra használható legyen,de nem jött össze.. Szal aztán letettem róla.. A gyári rom is klappol sőt én meg vagyok elégedve vele... A mai fagyás is inkább sztem a WhatsApp miatt volt.[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
Viber az nincs fent.
Amúgy érdekes... Legelőször mikor felraktam a Taylort akkor refurbish-el felment,de utána akármilyen romot akartam rárakni már csak update-val ment fel.. Még a gyári is... Azóta refurbish-el nem tudom rávenni,hogy rámenjen akármelyik rom...
Nem értem... :/ -
VGYke
addikt
válasz lacix76 #34962 üzenetére
Tablethez nem értek, de win (xp, Vista, 7, 8) alatt simán lehet a telefonodat (telefon) modemként használni.
Vezérlőpult - Telefon és modem...
Telenornál a beállítás. Én persze nem szöszöltem ennyit, Nokia telefonnál a modem beállításában: ország, körzet üres, egyszerűen tárcsáztatom a *99# számot és kész.kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
Elims
veterán
válasz MK VII #34982 üzenetére
Így mostmár biztos,hogy először a skandináv rom-ot kell feltenned.Nem is baj..Utána tisztán a Taylor v9-et és lesz egy kristály tiszta telefonod örök működéssel -szoftveresen-. :-)
Persze amíg nem telepítesz rá mindenféle programot halom számra. :-)
Jó párat elbír,de "rengeteget" nem érdemes.
Ha belevágsz,úgy készülj,hogy kb.2óra.
Ha minden meglenne elsőre akkor olyan 30-40perc.
De a végén nem bánod meg. :-) -
TaylorPro
addikt
Üdv!
Kis idézet a V9-ből:
Tehát, van egy teljes értékű, minden gyári cuccot tartalmazó UDA fájl a V9 verzióhoz, mégpedig EZ az.
A komplett csomag itt van, és a fájl nevek utalnak a változatokra plusz a honlapon is minden infó ott van. A mappa nevek is utalnak a tartalmukra, például: Deleted apps-Törölt dolgok
Pixel 9 Wintergreen 256
-
MK VII
veterán
válasz TaylorPro #34985 üzenetére
Igen...
Köszönöm az emlékeztetőt... Nekem ezek ellenére nem sikerült használhatóvá varázsolnom számomra...
"A hiba az én készülékemben van...."Ha jól emlékszem nekem az volt a baj,hogy akármelyiket tettem fel semmi változást nem tapasztaltam a romban.. Szóval a telejs értékű UDA-t rátettem és semmi változást nem tapasztaltam.. Mármint nem kerültek vissza a gyári programok... Sem Áruház nem volt sem közösségi sem kb semmi amit használnék...
Természetesen ezzel nem azt akarom közölni,hogy az UDA a rossz csak,hogy nekem nem sikerült... Sehogy... :/
Pedig azt hittem egy N8 nem fog ki rajtam... De kifogottIgazából azt sem értem,hogy miért nem megy fel egyik rom sem refurbish-el...
Illetve a skandináv rom felrakása után mit is kell tenni? Csak simán ráhúzni a V9-et?[ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
válasz MK VII #34986 üzenetére
Ha már fent van a tiszta v9 akkor már nagyon egyszerű feltenni a többit.
Egy kis fájlt kell megnyitnid és az felrakja az áruházat,onnantól meg a maps-et és a többit. Sajnos már nem tudnám 100% pontosan megmondani,mert lehet,hogy keverném a szezont a fazonnal.Iphone jailbreak-kel..Így van,a skandináv után mehet a Taylor v9.Akkor már refurbish-sel és annyi. :-)
Utána pakolhatod ami kell.
Taylor írását annyival kiegészíteném,hogy ha az en-hun-t rakod fel (az a jó,abban "csak" angol és magyar nyelv van,nincs német,stb.,bőven elég az a kettő) akkor igencsak 200mb körül lesz a szabad hely a c: meghajtón. -
MK VII
veterán
Na.. Hát a vége megint ugyan az...
Sehogy nem sikerül ráimádkoznom a Taylort refurbish-el. A gyári is updattel ment rá. Biztos én vagyok a hülye és biztos valamit nem csinálok jól,de a leírás alapján mindig ugyan oda lyukadok ki mint az előző hsz-emben lévő kép és valami 2012 augusztusi Belle refresh marad rajta mindig...Mindegy.. Gyári ment rá vissza,hogy használni tudjam. Majd talán még próbálkozok..
-
Elims
veterán
válasz dvdbackuper #34991 üzenetére
Így van.Biztos,hogy másikkal kell felrakni.Ne állj meg az update-nél csak a refurbish a 100% jó.
Vki megírta egy pár hsz-sal visszább,hogy win7-re melyik volt a biztos jó.
Xp-re este megtudom írni,de az nem hiszem,hogy kellene.
Keress itt rá: refurbish win7 vagy windows 7. -
MK VII
veterán
Köszönöm srácok.
Megpróbálok egy régi Phoenix-et.. Bár 3 v. 4 félével már próbálkoztam.
Majd este.. Most meló. Szép napot mindenkinek ,) -
MK VII
veterán
Nos.. Végre találtam egy Phoenixet ami refurbish-el felrakja a romot viszont nekem a *#0000#-re egy sima Belle refresh 2012-es verzióját írja ki... Pedig 100%,hogy refurbish-el ment fel a V9 EN-HUN verziója...
Én már semmit nem értek
Kezd vicces lenni a dolog,mert olyan egyszerű lenne az egész És mégsem..Előtte felraktam a skandináv romot és arra húztam a V9-et...
Amúgy,ha vkit érdekel ez az a phoenix.
Nekem Win7 64bit alatt ez volt jó.[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
Na ez tényleg kezd röhejes lenni....
Negyedszerre csinálom meg tök nulláról az egészet és ugyan úgy a gyári rom van rajta:Verzió:
Nokia Belle RefreshSzoftververzió:
111.040.1511Sz. dátum:
2012-07-28Egyedi verzió:
111.040.1511.C00.01Igazából tök mindegy,hogy a skandinávot vagy a Taylor-t teszem pl fel utána... Mindig ez a rom van rajta... Mintha semmit nem csinálnék...
Phoenix végig megy, megcsinálja rendesen a rom felrakást. Végén írja is,hogy kész, telefon újra indul és semmi változás...Na most kezdek picit ingerült lenni már.. Pedig a világ legnyugodtabb embere vagyok azt hiszem mondhatom
-
MK VII
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- RAM topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 pro 128gb eladó!garis!
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest