- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kacsa7
őstag
Szokott itt vki flac-et hallgatni? Létezik végre olyan értelmesen használható program ami tudja kezelni s^3-on?
-
-
kacsa7
őstag
Vki aki spíler ezekben a widget-es témákban, nem tudja vhogy megcsinálni a bizcalendar widget-et fél-átlátszóra v. átlátszóra?
-
nagyúr
válasz stewe780 #21197 üzenetére
Egy darabig tolerálom én is, ha valaki "különbözik".
Az ilyen appokkal úgy vagyok mint a TVreklámokal:Off: nyit
Lehet, hogy szemellenzőm van bizonyos dolgokban, de a hatás sajnos napi szintű.
És ahogy látom egy-két kollégám családjában - sajnos ez a "különbözőségi" nézőpont nem "haladó" hanem inkább gátló. /Ha már a paranoia és a depresszióról van szó. Nem ép "funny"./Az emlékezünk "nagy magyarországról kis appokban" "szeretete" néha messzeható következményeket hoz elő.
Off: zár
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
stewe780
őstag
-
félisten
üdv! Azt a főképernyős alkalmazást keresem ami kiírja az akkufeszt voltban és százalékban, egyszer képen láttam,bal oldalon zöld akkujellel.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
félisten
Előrendelhető a 808, kis I gomb: A csomag tartalmaz egy darab német nyelvű készüléket és egy akkut. Van pofájuk!
-
AndrewTdi
addikt
válasz laszlolczka #21223 üzenetére
csak nekem nemjó a link?
-
deka10
senior tag
Tudom nem ide tartozik de esetleg nem tudna-e valaki olyan progit amivel rendbe lehet hozni döglött sdhc kártyát, a kártyát nem látja a teló se és a sz.gép se igy formázni sem tudom.
Ha azt akarod, hogy ne essen le a telefonod akkor rakd repülőgép üzemmódba!
-
félisten
válasz laszlolczka #21223 üzenetére
Nagyon jó, be és kikapcsolja az energiatakarékos üzemmódot időponttól időpontig.
-
nagyúr
Jó estét mindenkinek!
Most töltöttem fel a időjárás előjelzőt.
Itt mindenki 20 és 25 fokokat mond holnapra.
Ez a Xxxx meg miért mondja hogy 13-17??Honnan szedik a celziuszt? Valami tavalyiból táblából?
-
félisten
Jó ez az időjárás widget, de mindig éjszaka van.
Jó lenne a végleges mert kavar a gmail-be is.2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
deka10
senior tag
Nem sajnos a kártya teljesen süket, nincs rajta lock, már próbáltam pár progival leformázni valamelyik még látni is vélte de mikor kiválasztom akkor kiírja hogy helyezzem be a kártyát komolyabb progi kellene csak nem tudom merre keressem, ja és nem formázással kapcsolatos bajom van, azt tudom hogyan és miként kell valami olyasmi kellene amivel újra tudom olvastatni a kártyát vagy partícionálni.
Ha azt akarod, hogy ne essen le a telefonod akkor rakd repülőgép üzemmódba!
-
rocks
aktív tag
Amikor feltoltam az Anna helyett a Belle-t akkor baromira gyorsan merülni kezdett az akksim. Olyankor is 25%-ra merült egy nap alatt, amikor alig használtam.
(Többen is jelezték ezt a problémát)
A napokban teljesen lemerült a telom estére ((15 hónapos a kicsike). Éjszakára úgy hagytam, és csak másnap reggel töltöttem fel.
Így már 2 napig elmegy mire 20% körülre esik a szuflája.
Nem állítom hogy ez a megoldás - sőt normális esetben nem is kellene ezt csinálni-, de hátha segít másnak is.Ha már valaki régebben leírta akkor bocs, mert nem néztem vissza csak pár oldalt...)
-
nagyúr
válasz bringasisti #21236 üzenetére
Pont ezen lepődtem meg!
A met.hu/meteorologiai szolgálat központi/ és az eumet/Aigner Szilárd oldala/ is sokkal jobbat mondott, mint a gyári progi.
Nem vagyok benne biztos, csupán tippelek, de átvett és módosított hazai adatokkal dolgozik?Fura.
-
nagyúr
-
bringasisti
őstag
válasz Polarstar #21240 üzenetére
Ukrán Orosz gázvita idején a központi gázelosztóban Időkép monitorát nézték a híradóban. Ha nekik jó nekem is. A széljárást mutatja következtetni lehet esni fog vagy sem. Mint említettem egy korábbi hsz-ben sajnos az app kiírás minket nem érint csak a Szifont meg a Droidot
BENEFON DELTA--------N8
-
félisten
Ez egy java alkalmazás és indításkor mindig rákérdez a netes csatlakozásra, na mióta fent van, volt, azóta nem, csak betölt, látom a régi leveleket, nekem kell a frissít gombra menni és akkor tér észhez. Apró kis dolog, de változás és azóta van, hogy fent volt, na ezért letöröltem, de a "hiba" maradt, ezért üsse kavics feltettem, jó így.
A galériás widget hatására meg életében először a telefon újraindult amikor odaugrottam.2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
xedos
addikt
Hét végén lemerült a fényképezőm, így ezt az N8-at használtam, majd amikor betelt a kártya az N9-et. Az N8-nak fantasztikus a képminősége! Gyengébb kompakt gépekét eléri! Feltéve ha van neki elég fény, vagy max 1.5m-re van és vakuzol...
-
matyi19
őstag
Sziasztok , arra valaki megoldást, hogy miért szakad meg folyton az adat kapcsolat,(általában, rendszertelenül, van hogy percekig nem szakad mag, és van úgy is, hogy másodpercenként) eredeti (CA-179) adatkábellel....
Multiéterrel, ellenőriztem nincs elszakadva egy szál se benne.
Próbáltam, más adatkábellel is, azzal tökéletesen működik...szóval a telefon csatlakozója is jó, kell legyen
A számítógép akkor ha nem szakad meg azonnal a kapcsolat, akkor ezt a hibaüzenetet dobja ki:
-
kacsa7
őstag
Végre megtaláltam a bizcalendar widget alternatíváját, ebből legalább van félátlátszó.
Kép[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest