- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Instagram közösségi fényképezés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskev
csendes tag
Hello! Egy kis segítséget szeretnék kérni! Az volna a kérdésem, hogy miért lehet az, ha egy képet szeretnék küldeni facebook-on vagy viberen mondjuk, akkor a kép minősége/felbontása nagyságrendekkel leromlik (WiFi és adatkapcsolat esetén is). A telefon most volt szervizben mikrofon probléma miatt, az előtt normális minőségben lehetett képeket küldeni. Vkinek van esetleg vmi ötlete? Válaszokat előre is köszönöm!
-
Kiskev
csendes tag
válasz zsoltzsolt #19804 üzenetére
Üzenetben küldöm a képet. És látványosan lerontja. Eddig nem csinálta ezt, csak újra húzták a rendszert és nyilván elveszett minden beállítás.
-
ZavaBalazs
őstag
Nincs valakinek SOS jelleggel tripodja a telefonhoz, BP-i, és még ma kölcsön is tudja adni egy hétre?
Természetesen meghálálom valahogy!wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
tibike8
őstag
Sziasztok!
W10P alatt hol találom a képernyő tükrözést? 8.1 alatt még használtam. -
tibike8
őstag
válasz tomboy0013 #19809 üzenetére
Ó de hülye vagyok... Most hogy mondod, már beugrott, hogy ezen is néztem már régebben
-
L4D1K
őstag
Eddig nagyon bejön mind a telefon mind a w10. Szokni kell 520 után a méretet és sebességet.
Kapcsolatokban eltűntek a profil képek. Ezek szerint a Facebookos párosítás megszűnt? Vagy kell hozzá vmi app?
# ANTAL Tuning #
-
Titi76
aktív tag
Sziasztok. Mi ez a 420-as frissítés. Reggelre kaptam belőle. (nem Insiders)
[ Szerkesztve ]
iPhone 14, Kia NIRO 2018 PHEV, Lenovo Legion
-
Sabre
őstag
ma jött meg rá ez. egyelőre 0 tapasztalat.
Illetve annyi, hogy lehet meghalt az enyémen is a mikrofon, kihangosításnál nem hallanak...kérdés hogy ez a mai frissítés esetleg szoftveresen iktatta ki, vagy csak szimplán engem is utolért a szokásos 930 betegség... -
zsoltzsolt
addikt
Visszakaptam a telfont a szervízből. Pont egy hetet volt távol. Szokásos mikrofoncsere, plusz az itt a fórumon említett kijelző sárgulás miatt cserélték a kijelzőt is. Valaki jelezte, hogy ő is észleli napfényben körben a sárgulást, innen jelzem irány a Care!
-
tibike8
őstag
-
busman
veterán
Friss telepítés,új build...Edge baromi lassú,fagyogat,ma már megvolt a második reboot is...xar.
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
Talala
senior tag
Sziasztok!
Névjegy szinkronizálással kapcsolatban lenne egy kis gondom. Gmail névjegyeket szinkronizál a telefon, látom is mindet, de csak a nevüket, telefon szám email cím nincs egyiknél sem. Ezt hogy tudnám orvosolni ?
Lumia 930 WP 8.1[ Szerkesztve ]
-
tjokai
senior tag
Sziasztok
Egy gyors kérdés!
Legfrisebb WP10 alatt van lehetőség a gyorsműveletekhez(fentről lehúzható tálca) beállitani a "némitás/rezgés/hangos" funkciót? Az az egy funkció ami nagyon hiányzik, mivel igy csak a hangerő szabályzó gombbal lehet le-fel hangositaniÜdv!
-
L4D1K
őstag
Halihó. Kérdezném, milyen tokot ajánlott vásárolni a telefonhoz? Alapvetően anti tok párti vagyok, nem szeretem a szép telefont elrejteni, de munkám során nagyon sok fizikai behatás érheti, jobb lenne megelőzni a bajt.
# ANTAL Tuning #
-
Statikus
senior tag
Másnál is van olyan, hogy HDR fotózgatás közben, 2-3 kép után 10-15mp-ig mentés...??? És persze közben nagyon melegszik.
Használhatatlan...[ Szerkesztve ]
-
Statikus
senior tag
válasz univerzita #19836 üzenetére
Ok, nálam sem az első 5 kép után melegszik, mondjuk 20-25 után már forró.
De most hidegen csináltam egymás után HDR képeket, 3. után kb. 5mp Mentés... szünet, 4. kép után is kb. 5mp, 5-6 körül 15mp...
-
Statikus
senior tag
válasz zsoltzsolt #19838 üzenetére
Most kipróbálom 6s-en is...
-
Statikus
senior tag
válasz zsoltzsolt #19840 üzenetére
Nem is azért, csak a használhatóságára voltam kiváncsi. Akárhányat lőttem egymás után, 1mp-nél nem kellett többet várnom. Más az egész...
-
-
shaggy
aktív tag
Holnap szándékozom vinni a telot a carebe.
Mennyi idő átlagba egy ilyen mikrofon csere 1-2 hét gondolom?Szeged, Feketesas u. 13, ezt a címet találtam a neten itt van még a bolt?
-
Stylerr
addikt
A fém keretem esés miatt lekopott és meghajlott. Emiatt gondolom ugrott a garancia, viszont olyan kérdésem lenne, hogy ezt a fém keretet lehet cserélni Nokia Careban? Ha igen, akkor utána ismét beviszem, és mivel nem lesz rajta külső sérülés nyoma, garanciában cserélik a mikrofont és az elálló kijelzőt?
-
313313
addikt
válasz Stylerr #19847 üzenetére
A kijelzőn rajta van a fém keret, szóval olyan 50-60k lesz a javítás, de utána csak a mikrofonjaid lesznek rosszak...
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
zsoltzsolt
addikt
válasz Stylerr #19847 üzenetére
Igen, ez a szívás ebben a fémkeretben. Ezt csak a kijelzővel együtt, kompletten lehet cserélni. Lehet a leírásba be kellett volna tenni, hogy arra vigyázni kell, mert ha sérülés van rajta, akkor sok esetben ugrik a gari.
Nekem cserélték már kétszer is a kijelzőt. Az első esetben leesés miatt (72 körül volt a csere), majd most is cserélték garanciában, sárgulás miatt. Emiatt örülök, mert jó pár esés, repülés miatt betonra igen ronda karcok és csorbulások voltak a kijelzőn, de szerencsére a kereten sose látszódtak az esések, szerintem köszönet a CP-637 toknak. Bár volt bennem félsz, hogy a ronda mély karcok miatt nem fogják cserélni, de ez nem következett be. Most teljesen új a kinézete, lehet cseréltetek egy hátlapot is, akkor márt tényleg szinte megint vadiúj telóm lesz (mikrofon csere is volt). -
Clemi
veterán
Nektek milyen hosszú videót sikerült eddig egyben felvenni a 930-al? Itt van egy, amit a szélvédőre rögzítve (közben QR töltés) követtem el vele, és a végén látszik, hogy megáll mint a szög. A kép alsó felében a remegés a stabi lehet szerintem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Minden ami hőszivattyú
- Politika
- Gumi és felni topik
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen program, ami...?
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest