- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Instagram közösségi fényképezés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pistakiss
őstag
Szia!
Egy GSM boltban vettem, sajnos nem mondtak róla semmit, de elég jól ismerem a bolt főnökét, remélem nem lesz baj vele"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
steve24
aktív tag
válasz confuser #20847 üzenetére
Köszönöm, Már elkezdtem átállítani az email címeket de sok levelet kapok a leírt fiókokba, ezért manuálisan tudom őket megnézni.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-
Titi76
aktív tag
Kapunk valami szokásos havi-keddi frissítést? Ráférne a rendszere!
iPhone 14, Kia NIRO 2018 PHEV, Lenovo Legion
-
Pistakiss
őstag
válasz Titi76 #20855 üzenetére
Szia!
Mert szokott lenni keddenként?"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
Pistakiss
őstag
válasz tibike8 #20858 üzenetére
Huhh!
Jó lenne"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
Williams
aktív tag
válasz zsoltzsolt #20857 üzenetére
Wifi elfelejt csatlakozni, restart után jó néhány (random) napig. 3x adtam le ez miatt, majd miután nem változott a helyzet, reklamáltam az MS-nél, hogy valamit hassanak oda...
-
-
CsonkaImo
addikt
válasz Williams #20863 üzenetére
Ugyan ez nálam is. Windows 10 Mobile óta csinálja. Ami érdekes, hogy laptopon is előfordul néha, szintén Windows 10, de jóval ritkábban. Telefonon viszont nagyon rossz a helyzet, nekem kb 30 percet képes maradni WiFi-n aztán vagy sikerül visszacsatlakozni, vagy újraindítás szükséges.
-
Williams
aktív tag
válasz busman #20866 üzenetére
Szia!
Én az angol nyelvű MS oldalon chat-en keresztül írtam le a panaszom (ahol most nem találom a chat-et), de szerintem most már a magyar oldalon is lehet megoldható a dolog:
[link] és itt a csevegést választani.(#20864) thami
Már kicserélték a készüléket! Túl vagyok a procedúrán.(#20865) CsonkaImo
Nekem W8.1 és W10M is ua. volt a helyzet. Volt hogy 1 nap, volt amikor 3-5 nap után nem csatlakozott a wifire. Restart után kezdődött elölről. -
Sabre
őstag
használ más internet sharinget gyakran?
Mostanság heti 1-2x használom egész nap, vpn-el meglőve pluszba.
Az egy dolog, hogy híváskor a telefon eldobja az adat kapcsolatot és addig nincs net amig beszélek...
De csomószor nem talál rá vissza a gép, akkor sharing on off wifi on off stb...
Droidon és szifonon közel sem ilyen sztohasztikusan működik ez a kollégáimnak.
8.1 van fent kényszerből... -
mate543
tag
Másnál is eltűnt az fm rádió/lefagy a messenger/vibrál a kép/stb.? Amióta fent van a 10, azóta csinálja ezeket. Asszem otthon visszarakom a 8.1-t. Ha ez se segít, akkor búcsút mondok a WP-nek.
-
CsonkaImo
addikt
válasz zsoltzsolt #20873 üzenetére
Az appok fagyását, és a képernyő vibrálását nem hiszem, hogy sokan eltűrik. Már rég bedőlt volna az okostelefon piac, ha ez mindenhol így lenne.
-
313313
addikt
válasz zsoltzsolt #20875 üzenetére
Azért naponta nem fagy le az androidos verzió...
Nekem volt olyan, hogy kaptam képet vagy videót, azt akármikor nyitottam meg, restartolt a telefon készülék.. Ilyet még az ot995 se csinált...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
313313
addikt
válasz zsoltzsolt #20877 üzenetére
Pedig nálam napi 2-3* is előfordult, hogy messenger miatt újraindult...
Viber "csak"megfagyasztotta, hogy se kép se hang, élmény volt így használni..HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
mate543
tag
Valaki ötlet a 8.1 visszaállítására? Én nézegettem neten és azt írták hogy a Windows Phone REcovery toolt-t rakjam fel először. Nah már most nem engedi, mert valami 0x80070002 - A rendszer nem találja a megadott fájlt. című hibát dob ki...
A Winfos Device REcovery Toolt bezzeg egyből felrakja, de azzal meg nem ismerem fel a telót.
[ Szerkesztve ]
-
CsonkaImo
addikt
-
plau85
tag
Üdv. Kicsivel több mint két éve használom a készüléket, és gondoltam leírom a tapasztalataimat. Az elmúlt két év alatt nagyjából 3-5 ször indult újra a telefon. Lefagyás egyszer fordult elő januárban insider miatt. Hardveres problémám nem volt. Túlmelegedést nem tapasztaltam. A képek még mindig hozzák a tőlem elvártakat. Legutóbb múlt héten volt kitéve a telefon intenzív használatnak, egész napos navigálás offline állapotban, rengeteg képet és videót készítettem a görögországi nyaralás alatt. Egyedül az akksijával nem vagyok kibékülve. Nagyon tud merülni viszont vettem egy 12ezres power bankot és gond nélkül végig bírta vele a napokat plusz az asszony note 4ese is arról kapta az áramot egész nap. Szerintem nagyon megérte az árát. Sokan panaszkodtak az offline navira. Namost nekem semmi mobilnetem nem volt a nyaralás alatt. Mielőtt elindultunk nyaralni letöltöttem a térképeket. A beírt címeket egyből megtalálta. Jelet is kb 5 sec alatt talált. Nyitott tetejű kocsiban a tűző napon power bankon sem indult újra vagy kapcsolt le. Szépen mondta az útirányt igaz angolra van állítva. Első okostelefonom amit nem akartam földhözvágni a 2 éves hűség ideje alatt. Viszont eltelt a két év és megérett a csere. Ígyhát másodtelefon lesz belőle igaz semmi gondom vele, viszont 249 fontért egy lumia 950es már nagyon megéri amihez ingyenesen adnak egy display dockot is. Ezt nem lehetett kihagyni
-
Titi76
aktív tag
Hi. Hogy lehet megnézni hogy a telefon milyen hálózat függő?
[ Szerkesztve ]
-
ZavaBalazs
őstag
-
Titi76
aktív tag
-
Titi76
aktív tag
válasz ZavaBalazs #20897 üzenetére
Én is most kaptam vissza egy fóliását de nem független.
-
tibike8
őstag
válasz CsonkaImo #20890 üzenetére
Én is küzdök reggel óta a recovery toollal, de vagy nem látja a telót vagy ha látja, akkor csak a sw újratelepítését ajánlja, majd igen után a letöltést követően elszáll a sw újra telepítés azzal, hogy a művelet sikertelen volt. Ha nincs csatlakoztatva a teló, akkor meg el sem kezdi a sw-t letölteni mert nem észleli a telót. Valami ötlet esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest