-
Mobilarena
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ludus
aktív tag
Sziasztok!
2014 szeptemberi Telekomos 930-am több okból is megérett már a szervízre... Egyrészt csengéskor néha repedt fazék hangokat hallat másrészt már a hívás közbeni hangerő sem a régi már. Ha jól emlékszem 24 hónap a készülékre a garancia, de most a T-nél csak 12 hónapot látok. Ellenőrizni szerettem volna IMEI alapján de nem találom a linket ahol ellenőrizni lehetne (illetve nem él már az oldal). Melyik szervízt ajánlanátok? Be tudnám vinni az Arany János utcába, nem gond de adnak cserekészüléket? Nincs másik nanosimes telefonom sajna...
ludus
-
tjokai
senior tag
-
jeni
félisten
válasz tjokai #20127 üzenetére
szerinted csak a Nokia teló ilyen,hogy eladási nehézségeik vannak? az emberek tudatában van,hogy már inkább az újabbra mennek.
a másik véglet meg:
a 950-s telóval meg az van,hogy attól meg hemzseg az apró. egymás után teszik fel hirdetésbe és azok 90% Telekomos.
nekem tetszene csak a garija ami hiányzik (a sorozatos mikrofon hibák miatt én se vennék anélkül telót,és a LCD sárgulás miatt sem)[ Szerkesztve ]
-
Gymnova81
tag
Sziasztok!
Lumia 930 tulaj vagyok én is, de lenne egy hülye kérdésem.
Létezik az hogy az MMS szolgáltatás mobilinternethez kötött? Mert megkértem a chat felületen egy ügyintézőt, segítsen beállítani az MMS-profilt (mivel tegnap kaptam egy MMS-t és nem tudtam megnézni), majd azt írta, csak mobilinternet előfizetéssel lehetséges az MMS fogadása és küldése. Gondolkodtam vajon hogy lehetséges ez, amikor már az ősrégi buta telefonokkal is lehetett MMS-t küldeni fogadni. Akkor még nem volt mobilinternet.
Tud esetleg valaki egy T-Mobile-os mms beállítást adni? -
tibike8
őstag
válasz Pikkolo^^ #20166 üzenetére
Hát nem tudom, de a családban van olyan okosteló amin nincs net, de jön az MMS. Az MMS-t egy másik APN-en keresztül kéri le a teló ami bár netet használ, de nem azt amit a mobilnetnél használ a teló. Az egy másik APN beállítás a telón. De bocs, ha rosszul mondom.
[ Szerkesztve ]
-
flirt
tag
A 4k videóból ki lehet vágni képkockákat a telefonon visszanézve? Van erre valamilyen alkalmazás?
-
flirt
tag
válasz ZavaBalazs #20170 üzenetére
Igazából még csak tervezem egy 930 beszerzését és érdeklődöm, hogy van-e erre lehetőség?
-
tibike8
őstag
válasz Gymnova81 #20168 üzenetére
Megnézném szívesen, de nem egy városban vagyunk és ő nem fogja tudni megnézni... De amúgy központilag is be van kapcsolva a szolgáltatás? Nálunk az volt anno, hogy az APN jó volt, de továbbra is csak a linket kaptuk, hogy netről töltsük le az MMS-t. Annyi volt csak, hogy központilag nem volt a szolgáltatás bekapcsolva.
Esetleg USSD kóddal be tudod kapcsolni és nem kell hívni sem a szolgáltatót.[ Szerkesztve ]
-
whited
addikt
üdv
manapság, ha az ember wp vonalon próbálná magát ki, érdemes ezt a típust választani?
mennyire időtálló?
megváltás számára a 10 a 8.1 után?
10 alatt mennyi lett testreszabható a rendszer mind külsőleg, mind belsőleg ?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
ZavaBalazs
őstag
jahogy! lehet, persze. megnéztem neked, hogy pontosan hogy van, amikor visszanézed a videót, akkor a szerkesztés menüpont alatt lehet pillanatképet választani a videóból.
régen így nézett ki, azt hittem, hogy ezt kerested, mint régi tulaj:
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
busman
veterán
Gombos hard reset működik 10 en is?
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
CapacRaimi
csendes tag
Sziasztok!
Most jött vissza szervizből a telefon, már újra belaktam (.494), de a Zárolási képernyőre nem tudom kitenni a Messengert, nem adja be a listán...Előző, .420-on úgy emlékszem ez nem volt akadály. Vagy ez a Messenger friss verziójának köszönhető? (a háttérben futó alkalmazásoknál se jelenik meg a program)
Más is találkozott a dologgal?"Nem az az erős, aki nem esik el, hanem az, aki mindig fel tud állni."
-
tisti1965
aktív tag
Sziasztok.
Valaki írja már le,hogy milyen beállitások kellenek az sms értesítésekhez?
Már mindent átnéztem,de nem értesít.
KöszönömLumia 930,Honor8, Hunor 9 lite, Samsung A71
-
confuser
senior tag
válasz CapacRaimi #20181 üzenetére
Az új Messenger még nem tudja.
-
CapacRaimi
csendes tag
Köszönöm a gyors választ, sejtettem, de azt hittem én vagyok a béna. Gondolom az új Viber-rel is ez a helyzet.
(#20182) tisti1965 :
Nekem is volt időszak, mikor nem jött értesítés, csak akkor láttam, hogy sms-em jött, mikor beléptem a programba. Nálam akkor az oldotta meg, hogy a Háttérben futó alkalmazások között (beállításokban keress rá) engedélyeztem a Skype + Üzneteket."Nem az az erős, aki nem esik el, hanem az, aki mindig fel tud állni."
-
hroberto
veterán
válasz CapacRaimi #20184 üzenetére
A Vibert ki lehet tenni zárolási képernyőre.
Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
CapacRaimi
csendes tag
válasz hroberto #20185 üzenetére
Köszi, most újratelepítettem a Vibert (nem engedett belépni), engedi kirakni, bár inkább a Messengert használom, az jobb lenne, de akkor marad a
szokásosvárakozásViszont azt jól látom, hogy sem Viberben, sem Messengerben nem lehet hangot állítani, és a beállítások között se szerepelnek még a lehetőségeik? Csak annyi állítható messengerben, hogy van-e hang és rezgés, vibernél ennyit se találtam. Nem olyan egetrengető dolog, csak észrevettem, hogy ennyi újítása van az új verzióknak egyelőre
.494 verzióval valakinek tapasztalat? Mi lett jobb, mi rosszabb, új bug-ok vannak-e?!
Nálam a wifi és a bluetooth kicsit könnyebben csatlakozik, és az automatikus csatlakozással se harcolok."Nem az az erős, aki nem esik el, hanem az, aki mindig fel tud állni."
-
hroberto
veterán
válasz CapacRaimi #20186 üzenetére
Lehet mindkettőhöz egyéni hangot beállítani. De úgy rémlik, hogy csak azután fog megjelenni a műveletközpontban, ha már kaptál Viber/Messenger üzenetet.
Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
zsoltzsolt
addikt
Használ valaki itt power bankot, s ha igen, akkor milyet?
-
ZavaBalazs
őstag
válasz zsoltzsolt #20188 üzenetére
Xiaomi 10000, tovább ne is nézelődj.
Banggood.comon olcsó, eredetit adnak.wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
zsoltzsolt
addikt
válasz ZavaBalazs #20189 üzenetére
Abból a16-os vagy a20-as mennyivel jobb?
-
ZavaBalazs
őstag
válasz zsoltzsolt #20190 üzenetére
Passzolom. Nekem 2 10ks van, jól megvagyok velük
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
Jégkokó
veterán
A viber másnak se akar működni?Vagycsak én szívok vele egyedül?Mert már 10000x ujratelepítettem és még mindig nem fogadja el a telefonszámomat.Vártam vele napokat, hátha akkor menni fog , de semmi.
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
DaveJr
őstag
-
Jégkokó
veterán
válasz DaveJr #20193 üzenetére
Már napok óta szenvedek vele, pedig elötte tökéletesen működött a telefonon és az asztali gépen is.Bár nem hiszem, hogy azért ne menne mert a 8.1 re lett visszafrissítve a szervizben.
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
warren
tag
Sziasztok,
mostanában nekem is vacakol a viber, a messenger és a skype is vagy nem kapok értesítést vagy nem időben, csak sokkal később. wp8.1 alatt. Eddig minden rendben volt, most kb.1-2 hete nem működnek rendesen, újratelepítés sem oldotta meg a problémát.
Tud esetleg valaki erre valami megoldást?
Előre is köszönöm a segítséget
üdv.[ Szerkesztve ]
Gigabyte GA-MA69GM-S2H;AMD Athlon X2 BE-2350 2100Mhz;Asus HD3650 Top; Dell Latitude D630; Lenovo T430; HP DC5800;
-
Statikus
senior tag
Sziasztok, behalt a kijelzőm, egyszercsak furcsán villogni kezdett, majd nincs kép. Újraindítottam, felvillannak a "gombok", de nem tudok pin kódot beírni, mert nem látom.
Valakinek valami jó ötlete lenne?
Gari nincs.Hol, mibe kerülhet a csere?
Miért van ez? Tavaly 920-ról váltottam erre a sz...ra, ugyanez volt a hiba. Beszéltem, közben megdöglött.
Elegem van ezekből a szarokból, 1 telefon 1 év (sem), és ez nem a nulla forintos kategória, bár szerintem azok elmennek évekig...Bármilyen jó ötletet elfogadok, de nagyon nagyon sürgős, jelenleg nincs más. Max. 1 napon belül kell megoldás.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest