-
Mobilarena
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Forrest Gump
tag
Hol látjátok, hogy frissülnek az appok W10M-on?
8.1-en kaptam mindig értesítést, de 10-en nem látok semmit. -
313313
addikt
Tegnap megint kifagyott a készülék, de nem indult újra, semmire nem reagált. Legördülő menüből próbáltam a helymeghatározást kikapcsolni, amikor is az ikonra kapcsolva kifagyott a készülék...
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
univerzita
addikt
válasz Forrest Gump #19051 üzenetére
Én minden nap legalább egyszer belépek a stórba és megnyitom a frissítést,ha van akkor letölti.De a stórban be lehet állítani ha WiFi kapcsolat van akkor automatikusan legyen frissítés.
[ Szerkesztve ]
-
-
insyde5
aktív tag
-
Zoliee
senior tag
válasz insyde5 #19056 üzenetére
Na kipróbálom, ma délutánt rászánom. 😊 Azt olvastam visszatehető egyébként is a régi. Most jutott eszembe: Valaki azt írta nincs benne hangos navi, ez igaz? Ő levette a HERE-t és utána jöttek a problémák, mert már vissza nem tudta rakni, de W10 alatt nem is működött
[ Szerkesztve ]
-
Feenyx
aktív tag
Sziasztok!
Másnál is jelentkezett olyan probléma redstone-on vagy bármely más win 10 verzión, hogy a gps nem mukodil rendesen? Értem ezalatt, hogy a térképek app megtalálja a pozícióm, bár viszonylag pontatlanul, de ha megadok neki útvonalat, nem képes navigálni, egy helyben áll. A sebességem sem mutatja. Ezzel a problémával már volt szervizben két hete, ahol javították elvileg a papír szerint, de gyakorlatban ugy nezem nem sikerult. Jelenleg amúgy redstone-on vagyok.
-
Imibácsi
aktív tag
-
Feenyx
aktív tag
válasz Imibácsi #19060 üzenetére
Megvolt 2x is az újraindítás. A Here Drive meg nem is műkődik egyáltalan, a Here maps meg még pontatlanabb mint a térképek, alig talál pozíciót. Mg megpróbálom, hogy visszaallok 8.1, de ha nem lesz jo akkor megint szerviz... Esetleg ha valakinek lenne még valami ötlete hogy mi lehet a baj, írjom nyugodtan
-
Williams
aktív tag
Sziasztok!
Ha felrakom a W10M-et, és nem jön be, akkor maradéktalanul vissza tudom rakni a 8.1-est? Gondolok itt a programokra, főképpen a Here Drive-ra. Elméletileg backup-ol folyamatosan a telefon. Illetve frissíteni érdemes a mostani rendszert, vagy gyári beállítások vissza, és úgy ráengedni a W10M-et? Kiváncsi vagyok a 10-re, de "félek" is...
Köszi! -
densoft
tag
válasz Zoliee #19055 üzenetére
Ami nekem nagyon bejön az az igényesebb megjelenés, az értesítések kezelése, a gyorselérési lehetőségek, a rendezettebb menü rendszer és, hogy ugyan olyan pörgős mint a 8.1 . Edge gyors, stabil, nagyon ritkán kidob a kezdőképernyőre, de válalható. E-mail kliens hibátlan, küldés-fogadás, értesítések pontosak. Naptár, jól áttekinthető, rengeteget használom, az eseményeket jól kezeli, figyelmeztetések megbízhatóan működnek. Fb, Msgr ugyanolyan xar. A kamera alkalmazás a legutóbbi frissítéssel hozza a régi szintet.
Egyenlőre visszalépés a HERE+-t kiváltó Térképek és a gyengébb akku idő. -
vs2009
tag
sziasztok!
vettem egy Lumia 930-at nektek is nagyon erős a rezgés?vagyis más telefonokhoz képest én nagyon erősnek érzem
vagy lehet valami gond van vele? -
tibike8
őstag
válasz Zoliee #19055 üzenetére
Én is hozzátenném, hogy valóban szép és jó, de nekem a posta sosem működött. Se nem értesít, se nem frissít illetve nagyon ritkán és lassan. Illetve most már az SMS-t sem jelzi se hanggal, se a csempén, se sehogy. Volt pár kellemetlen esetem belőle, hogy nem reagáltam a 2 napos SMS-re... A naptár meg valóban jó lett és ha a csempéjét megcsinálnák úgy hogy ne csak a következő eseményt mutassa egyszerre, akkor használnám is.De az a mondás, hogy HR mindent megold, vagy nem...
[ Szerkesztve ]
-
Zoliee
senior tag
Mindenkinek köszönöm az infókat. Nem bírtam ki, és hallgatva Rátok, feltettem. Eddig szupi, tényleg jobb, a hosszabb távon tapasztaltakról majd írok.
-
Feenyx
aktív tag
Esetleg valaki nem tudja milyen email címen tudom elérni a magyar Microsoft Supportot?
-
tibike8
őstag
válasz univerzita #19075 üzenetére
A telefon nyelvének megfelelően navigál a térképek. Próbáltam. Bár ha én angol navit szeretnék magyar nyelvű telón...
-
Statikus
senior tag
Vágólapon van valami, egy emialcím beírásakor a kukac lenyomásakor paste-eli a vágólap tartalmát.
-
kárátékutyá
őstag
Üdv Mindenkinek!
Vettem ma egy ilyen telefont. 8.1 van rajta. Mostanában volt 635 is. Az az egy bajom van, hogy a 930 sem húzza le az összes névjegyemet Gmail-ról. Ugyanúgy ahogyan a 635 sem tette. Valakinek van ötlete mit kellene csinálnom?
-
zSSeli
tag
Sziasztok! Most váltottam8.1es 640-esrol win10es 930-asra. 14295-os build van rajta és kb negyed addig bírja az akksija mint a 640-nek, ez igy nem fun. 8.1-gyel acélosabb lenne? Vagy van vmije a 930nak amire érzékeny az akksija (a használaton kívül)? Köszi előre is
-
busman
veterán
-
vargarobi21
csendes tag
Sziasztok! Ma felraktam a W10M-t és videófelvételt kipróbáltam (érdekes amúgy a lassított dolog) és nagyon-nagyon halkan rögzített hangot. Telefonon hallgattam vissza és max hangerőn hallgatva is csak úgy hallottam valamit ha a fülemhez tettem a hangszórót. Ez a rendszer hibája lehet vagy a mikrofonjaim haltak meg? Sajnos 8.1 alatt régen vettem fel videót, néhány hete/hónapja, akkor még semmi gond nem volt.
Tipp esetleg? -
313313
addikt
válasz vargarobi21 #19090 üzenetére
Lassított felvételnek nálam is "érdekes" hangja van, rendes felvételnél nincs baj a hanggal...
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
tomboy0013
veterán
Én tavaly ősztől reménykedem a jobb üzemidőben. Ezen már biztosan nem javítanak. Ma este 12%-ot merült net nélkül a teló. 8.1-en 2-3% volt nettel meg helymeghatározással.. A Nexus 1%-a után ez egy vicc, pláne, hogy ha használom mert akkor Titanic üzemmódba kapcsol még inkább.
Egyébként az extrák alatti megjelenítés menü pontot miért nem képesek még most sem átrakni W10 kinézetűre? Hihetetlen hogy hónapok alatt egy ilyen apróságot sem sikerült megcsinálni, a teljes átszabásra is október óta várok, Az 50-es szériánál ez már kezdetek óta megoldott.
Most nézem, hogy 11%-ot merült még ezt a hozzászólást be pötyögtem a telón pár perc alatt -
Cheesy
őstag
Az enyém (T-Mobile függő) még nem ajánlotta fel a frissítést, de szerintem nem is akarom telepíteni. El lehet utasítani a frissítést?
www.vakbelmutet.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest