- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Netfone
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meridius11
aktív tag
Nincs olvasás mód, zoom, a sorokat idióta módon tördeli, a behúzásokat, vázlatpontokat nem tudja kezelni, gyakorlatilag olvashatatlanná teszi a dokumentumokat.
Androidon volt n+1 office alkalmazás, abból leszedtem az elsőt amit láttam, prímán működött. Itt viszont egyet se találok.
[ Szerkesztve ]
-
AndrewBlase
senior tag
válasz Meridius11 #9352 üzenetére
Hát lehet, hogy ott a dokumentummal lesz a baj. Azaz, nem úgy szerkesztették, ahogy a "nagy könyvben meg van írva", hanem favágó módjára enter és szóköz esztelen használatával.
Most megnyitottam több dokumentumot rajta, és semmi probléma nincs vele. Az olvasás mód alatt nem tudom, mit értesz, de lehet nagyítani a doksit.
Miért mindig én???
-
Meridius11
aktív tag
válasz AndrewBlase #9353 üzenetére
Nem tudom mi az a "nagy könyvben megvan írva", a példában egyszerű listás felsorolásról van szó behúzásokkal. Olvasás mód pedig azért hiányzik mert ott ki-be zoomolásnál automatikusan a képernyőre igazítja a szöveget.
Kitaglaltuk, szerintetek király, szerintem meg egy rakás szar, de az érdekelne hogy egyáltalán van-e alternatíva.
-
vfo7
senior tag
válasz Meridius11 #9355 üzenetére
Elmondják neked, hogy a gyári Office miként műxik, te viszont nem fogadod el és tovább firtatod, hogy van-e alternatíva.
Javaslom, olvass, művelődj, kutasd ki magad, mik a lehetőségek, ne fárassz másokat, akiktől az általad kívánatosnak tartott választ nem kapod meg.
[ Szerkesztve ]
Aki csak a lábával siet, hibázik.
-
k-adi
nagyúr
válasz Meridius11 #9352 üzenetére
ilyen nekem is szokott lenni néha, sajnos ez tényleg a trehány tördelés miatt van... ez akkor a legrosszabb mikor keresnél valamit gyorsan ZH-n
-
AndrewBlase
senior tag
válasz Meridius11 #9355 üzenetére
"Nem tudom mi az a "nagy könyvben megvan írva", a példában egyszerű listás felsorolásról van szó behúzásokkal."
Amikor a behúzásokat nem a space bill nyomogatásával igazítják, amikor a listás felsorolást nem az enter és space bill nyomogatásával csinálják, stb-stb. , hanem tab megfelelő beállításával, shift+enter kombinációval, szóval, nagy könyvben megvan írva=ahogy tanítják.
De mint tudjuk, tökéletes app csak androidon lehetséges... (Legalábbis a fanok szerint.)Miért mindig én???
-
Meridius11
aktív tag
válasz AndrewBlase #9358 üzenetére
Tabbal lépkedtem, listánál pedig okafogyott a shift+entert használni, különben nem lista lesz...
Világos hogy hogy működik ez a gyári csoda (a lelógó szöveget fogja és benyomorítja, ezzel széttördeli), és ezt érthető módon nem szeretném elfogadni.
[ Szerkesztve ]
-
AndrewBlase
senior tag
válasz Meridius11 #9360 üzenetére
"Azt hol tudom beállítani hogy a megadott órákban (éjszaka) automatikusan néma üzemmódban legyen a telefon?"
Önmagában nem tudja a telefon. Sajnos. De tudtommal van rá valami app, viszont a nevét én nem tudom.
Miért mindig én???
-
-
amargo
addikt
válasz Meridius11 #9360 üzenetére
ha US lokalizáció van a telefonodon, akkor a cortana tudja, quiet hours amire keresned kell.
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
Meridius11
aktív tag
Thx, akkor átrakom a nyelvet.
[ Szerkesztve ]
-
Real Ghoost
aktív tag
Sziasztok, van egy ilyen telefonom amit összességében nagyon szeretek, viszont az akkumulátora nagyon haldokik, többször is kikapcsolt úgy hogy még 20-30% töltöttség volt benne, meg úgy általában is nagyon gyorsan merül.
A készülék kártyafüggetlen, a Media Markt-ban lett vásárolva tavaly július 31-én, úgyhogy a gari papír szerint még benne vagyok a 12 hó garanciában ami az akkumulátorra érvényes.
Az lenne a kérdésem, elsősorban, hogy ilyenkor szoktak-e kekeckedni, vagy szó nélkül kicserélik a meghibásodott / elhasználódott akkumulátort, illetve, hogy kb mennyi időbe kerül ez, akkor járok-e jobban, ha a MM-be viszem vissza, vagy egyenesen a Nokia szervizbe? -
hroberto
veterán
válasz Real Ghoost #9370 üzenetére
Mindenképp gyorsabb ha a Nokia szervizbe viszed.
Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
diegho
nagyúr
Sziasztok!
Milyen normális, minőségi flip tokot ajánlotok a telóhoz? A Krussel nem bírt ki 1 évet.
-
-
kiskakas
senior tag
Wifi ugyben kerdeznem, masnak mi a tapasztalata, csak nekem ennyire tragikus a wifim? most,h lett a családba 2db 535 is, döbbenetesen látványos,mennyire sz.r a 925 wifije..ugyazon a helyen 535-el 2-3-as térerő és fix, gyors kapcsolat, 925-ön 1-es térerő vagy nem is tud csatlakozni. Nem csak 1 adott helyen..konkretan horvatoknal hotspotoknal jott ki ennyire..
-
-
k-adi
nagyúr
Hát.....magaddal beszéld meg, te használod, nem?
Ne dobáld és nem lesz baja. nekem már több, mint egy éve megvan és semmi baja... (kikéve az egyik sarka kicsit letört, mert a betonra esett.....a zebrán.... de ott én voltam a f, szóval megérdemeltem )Tedd le az asztalra, tedd a zsebedbe, ha kézben fogod akkor rendesen fogd meg a csúszós fémkeret miatt és ne úgy, mint egy kisgyerek és akkor nagy baj nem lehet vele + a képernyő is GG2 ha jól rémlik, nekem még mikro-karc sincs rajta pedig volt már kulcs mellett jópárszor a zsebben....
(ja és a hátsó kamera lencsének sincs semmi baja és a kis körgyűrűnek ami "tartja" mikor valahol van, pl. az asztalon, stb.)Sokan szidják ezt a telót, főleg az akku időt, ami jogos, de maga a modell anyaga és strapabírósága szerintem nemhogy átlagon felüli, hanem egyenesen kiváló.
[ Szerkesztve ]
-
-
amargo
addikt
Az hogy van, hogy majd 400MB forgalmazott a beépített levelező, biztosan nem küldenek ekkora méretű leveleket.. meg elkepzelni sem tudom mi történt..
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
amargo
addikt
.
[ Szerkesztve ]
-
RMZ250
senior tag
Srácok, segítsetek légyszi.
Páromnak adom a 925-öm és nem találom hogyan lehetne legegyszerűbben átköltöznie az 520-ról?Thermaltake, Gigabyte B450M S2H, Ryzen7 5800X, G.Skill RipjawsF4 3200, Lian Li Galahad 2 Trinity Performance 360, EVGA RTX3080FTW3 Ultra, Xiaomi 11T
-
kiskakas
senior tag
a wifi tovabbra is tragikus... sirok, konnyezem.
-
őstag
válasz kiskakas #9387 üzenetére
Szerintem hibás a cuccod...
Én pont azt tapasztalom, hogy az átlagnál jobb a Wifi érzékenysége. Ott is működik, ahol egyik-másik mobileszköz már nem. Nekem már cseréltem alaplapot is (azaz mindent). De az előző hardverrel is ugyanolyan volt, mint most.Meliora sunt bono inimica
-
viewdetails
addikt
Ha valakinek már nem garis a telefonja és érez magában késztetést QI töltés beépítésére, annak jelképes összegért fel tudok ajánlani egy működő, de egyik sarkán törött QI hátlapot, bontásra, továbbá 2 darab képernyővédő fóliát.
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
vfo7
senior tag
-
kiskakas
senior tag
Ma már a térerőt is elkezdte dobálni,sima reset megvolt,de semmi, a wifi pedig kb használhatatlan. Most próbálok egy hr-t, vagy segít,vagy nem. A telefont használtam vettem, elvileg garos,de szla nincs hozzá. Ha a warranty check alapjan garos, van esélyem beadni a microsoft szervíznek? Ill Tud valaki "nemhivatalos" lumia szervízt?
-
viewdetails
addikt
válasz kiskakas #9391 üzenetére
Mivel a tünetek alapján panelcsere és nem antenna probléma, ezért központiba küldenék. Ha szerepel a dátum a garancia papíron és a kereskedő pecsétje, akkor jó esélyel nem kérik még a számlát is, egyéb esetben kérni fogják. Egy próbát azért megér laza arccal elvinni.
Nemhivatalost találsz bármelyik GSM kereskedésben, "ááááá, ezek mind szarok, de megoldjuk, amúgy nem akarsz venni egy galakszieskettőt olcsóér" párbeszéddel együtt.[ Szerkesztve ]
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
Rigormortiis
veterán
Egyetértek! Az elözö 925ömet állandoan leejtettem föként salakra, de kutya baja nem volt, a fémleret néhol lepattogott, de a lencse(védö)n és kijelzön még csak hajszálkarcok sem voltak. Aztán persze feladta a harcot (szerintem a sok eséstol, tényleg nagyon éltem azt a kis telefont), és a szervíz jófej volt, és kaptam egy újat De ezt sem vagyok hajlandó tokba tenni, egész egyszerüen túl szép ez a telefon ahhoz, hogy abban legyen.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
k-adi
nagyúr
válasz Rigormortiis #9393 üzenetére
Érted, ez olyan, mintha vennél egy sportkocsit és aztán meg körbepáncéloznád műanyag- és kerámiabetéttel, hogy nehogy sérüljön.
(gy.k.: a sportkocsit és a L925-öt is lehet ésszel használni)
[ Szerkesztve ]
-
Liudvikas
tag
Sziasztok
Ha a másik fél nem hall amikor bekapcsolom a kihangosítót, hardveres probléma lehet? Sima telefonálás megy egyébként, garis a telefon, tavaly augusztusi független.
Köszi előre is
-
Polllen
nagyúr
Három apróság hibádzik:
1. Teljesen más költségkategória, ha lezúzod.
2. A sportkocsinál van kgfb, ami legalább akkor fizet, amikor egy másik balfék zúzza le a cuccod.
3. A kolléga tokot akar venni.De persze ettől jöhet még sok haszontalan példa, mint pl. A kombájnra se raksz gallytörőt...
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
szekfizsolt
senior tag
válasz Polllen #9397 üzenetére
Ez tetszik.
Mellékesen mikor venne az ember egy használt 925-öst, de szinte mindegyiknek meg van zúzva a sarka, akkor inkább veszel egy olyat, amit tokban tartottak.... Így van esélyed eladni is és szívesebben is veszed meg. Persze kinek a pap, kinek a paplan...Régebbi értékeléseim: http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Revolut
- Apple asztali gépek
- Vírusirtó topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mindent a StreamSharkról!
- Mortal Kombat 1: Khaos Reigns - Így harcol Ghostface
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest