- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
akos3
addikt
válasz Polllen #9752 üzenetére
mmint ugy érted egy tizest kéne rádobnom?
Amugy ezt néztem ki, mert még azt írja h garis és szép állapotunak is tűnik: [link]
Csak ahhoz el kne adnom az enyémet is villámgyorsan...(persze előbb fel kéne tennem hirdetni )
A baj h sose fogtam még előben és azért jo lenne előtte a mérete miatt meg amugy is...
Szerk. Most már jó a link
[ Szerkesztve ]
-
Én teljesen meg vagyok elégedve a 925-el,nagyon szeretem,egy nagy negatívuma van számomra,a gyenge üzemidő.
1 napot nagyon szűkösen bír ki ha kibír,szerencsére melóhelyen is tudom tölteni.
Engem a melegedés nem zavar.
Kijelző szerintem nagyon szép,meg a kamera is baromi jó.
Mérete,formája,anyagminősége is 1. osztályú. -
akos3
addikt
válasz perge666 #9755 üzenetére
Hmm..hat én pedig nem mindig tudom tölteni Napközben. Ez igy eleg rosszul hangzik azutan h a 720-am ha nem nyuzom különösebben akkor két napig is elketyeg...Jo persze ha fel napot netezek vagy ilyesmi akkor ezt is fel kell dugni nap végén...
Olvastam h ugyanakkora akksi van bennük, de ertheto h a 925,tobbet fogyaszt... :| -
válasz AndrewBlase #9757 üzenetére
Na de akkor te csak telefonálsz rajta,nem is sokat,jól gondolom?
akos3 : 2 űnnep között szinte csak telefonáltam,és 2 napot simán kibírt,de valljuk be az ilyen telefont nem csak telefonálás miatt veszünk.
Szűrke hétköznapokon 5:30-kor leveszem töltőröl,egész nap 3-4 órát netezek vele,5-10 perc telefonálás,és 17-18 óra környékén már 20%-os az akku.
De van hogy 2.1-es hangfalra kötve megy a netrádió,na olyankor már délbe merül,ilyenkor teszem napközbe töltőre.[ Szerkesztve ]
-
Arni9010
aktív tag
A saját telóm egy 925, és egy 3/4 éve kaptam cégesnek egy 640-et.
Na azóta alig használom a 925-öt, mert a 640-et sokkal jobban szeretem.
A 925 iszonyatosan tud merülni messenger, vagy navigáció közben, egyedül a kameráját szeretem jobban, illetve a vezeték nélküli töltést
A 640 rengeteget kibír, gördülékenyebb, gyorsabb.
A 925-ömet eddig leggyorsabban 4 óra alatt sikerült 0-ra meríteni, ez a 640-el minimum egy nap volt (reggeltől estig)
Röviden, én nem vennék többet 925-öt -
AndrewBlase
senior tag
válasz perge666 #9758 üzenetére
Tény és való, nem tapizom állandóan, nem is netezek rajta 4-5 órát (munkaidőben nincs is rá lehetőségem (meg ingerenciám se), itthon meg itt a Tab és a Pc).
De akos3 is azt írta, nem nyúzza nagyon a telefont. Erre írtam, hogy ebben az esetben tartható a másfél-két nap.Miért mindig én???
-
Ádám16
addikt
Én nem erre cserélném.
Imádom a telefont, minőségi, gyönyörű, manapság már kompakt méret, de tény, hogy könnyen felforrósodik, az üzemideje pedig elég gyér.
Ha powerbank van nálad, esetleg nem sokat utazol, és tudod hol tölteni, (még egy) és nem kell sokat a 720-ra rádobni, akkor tudom csak ajánlani. -
válasz AndrewBlase #9760 üzenetére
Egyértelmű hogy jobb a pc netre,de én már több mint fél éve mobilra vagyok kényszerülve házvásárlás/felújítás miatt.
Meg nappal ugyanúgy nyomkodnám.....Ha ezt az évet még kibírja a telefon/nem döglik be/ akkor nem kell azon törnöm a fejem hogy mi legyen az utódja.
Lehet Winmobil már nem lesz,ha a Win10 a gyerekbetegségeiben fog szenvedni. -
Géjza
őstag
válasz perge666 #9762 üzenetére
Erre a használatra lehet tényleg nem a 925 a legjobb. De egy átlag usernek, aki nem baxkurálja folyamatosan a telót, simán bír 1-2 napot a 925 is, ami okostelóknál elég átlagos üzemidő, nem kirívóan gyenge. Ismétlem, normál felhasználásnál. Aki folyamatosan navigál meg netezik rajta, annak más telót kell keresnie.
-
btudos
nagyúr
Egy okostelefonnál szerintem a netezés simán átlagfelhasználás. Lássuk be, ha csak telefonálni kell, pont felesleges lenne váltani (ugye a téma onnan indult, hogy netezéshez már kevés az 512 MB RAM a 720-ban). Innentől kezdve viszont nyugodtan leírhatod, hogy a megadott felhasználásra a 925 akkuja gyenge, főleg a 720-hoz képest, ami meglepően jól bírja.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
őstag
Én viszonylag korrekt kinézetű és Glance Screen-es 830at javasoltam nemrég egy ismerősnek, aki cigó hifinek is szokta használni, meg állandóan rajta van a szeme és a keze... mint a korosztálya úgy általában. Egy 625-öt váltana nála... A 925-öt még akkor sem javasoltam volna, ha kapható lenne újként. Főleg az akksi miatt, mert az ilyet nem bírja. Nálam 2 napot elmegy, de a cégnél 8 órát ülök gép előtt. Otthon van másod telefon amin netezek és egy PC szintén otthon.
Egyébként lumia telefont a legkönnyebb ajánlani... !! Egy időben csak néhány kapható, azok között csak az ár és némi tudás ill. kinézetbeli különbség van csak...
830ra van pénze, a 730ból a Glance Screent hiányoljaMeliora sunt bono inimica
-
törölt tag
üdv mindenkinek! mivel sajnos a topik összefoglaló hiányzik, a neten semmit nem találtam a kérdésemmel kapcsoltban...így a kérdésem az hogy: ha van akkor milyen tipushibái vannak a készüléknek?
-
őstag
válasz #97246720 #9771 üzenetére
1. jack csatlakozo volt tobbeknel, hogy feladta:csere
2. ha sokat hajtjak, akkor nemcsak fogyaszt, hanem melegszik. Emiatt idovel egy kicsit recseghet a hatlap a lencse korul. de ez aprosag.
3. lehet terero gondod. Azaz nem fog ott mukodni, ahol az elozo telod meg mukodott... vagy masoke, meg mukodik. de csak gyenge teruletekenilyenek voltak... vannak. De ezek annyira ritkak, hogy csak talan a 2. pont ami alulrol surolja a tipushiba fogalmat
[ Szerkesztve ]
Meliora sunt bono inimica
-
törölt tag
válasz bluemirage #9772 üzenetére
egy kb.2éves 925-nél nem valószínű hogy a műszaki gondok előjönnek(térerő gond meg hasonlók)?
a melegedés az elhangyaloható, a 930-am a 925-höz képest olvasztókazán szerintem a 4x2,2gigájával most tervezem leváltani a 930am egy 925-re, sajnos a 930nak tipusbetegsége van, 20ezer körül lenne a javítása...3 mikrofont kéne javítani benne...viszont elvinnék ráfizetéssel a 930am, kapnék helyette egy 925öt+kp-t -
őstag
válasz #97246720 #9773 üzenetére
Ahogy a végén írtam, régi topiktagként és 2 éves teló tulajként nem igazán tudok típushibát mondani. A térerő is keveseket érintett. Én vidéken és ott is a határszélen lakok és dolgozom. Érthető, hogy valaki nagyfaluban' vagy más frekventált helyen nem tapasztalja azt... ami egyébként sem biztos, hogy minden telefont érint... a külföldi fórumokon is voltak annó ilyen bejegyzések... Tehát a hiba ritka és ha van akkor is akkor veszed észre, ha gyenge helyen vagy és pont használnád... tehát elég sunyi jelenség.
A melegedés valóban nem jelentős, én csak kitaláltam, hogy a hátlap halk recsegést elvileg okozhatja a műanyag váltakozó hőingása is... de ez apróság.
830 miért nem jó helyette? Én ma azt venném... ahogy korábban írtam. 950-et is vennék, de csak Mozo tokkal és ha majd a Win10 felnőtt korba lép... mert még elég béta a referencia készülékeken is. Így nem szabadott volna kiadni... mások szerint sem... érthető, hogy a többi frissítése is csúszik.
-
törölt tag
válasz bluemirage #9774 üzenetére
Értek, a 830 azért nem volt jó mert mint írtam 925öt számoltam be a 930ba,plusz kaptam egy szent istvánt még mellé természetesen tájékoztattam a vásárlót hogy tipushiba beteg... egyenlőre majd csak jövőre tudok kihozni telót..addig meg remélem jó lesz
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Tegnap észrevettem, hogy elvált a hátlap a készülékháztól. Hátulról nézve a jobb felső részen, ahol melegedni szokott navigáció használatakor vagy mobil adatátvitel alkalmával.
Más is találkozott már ilyen hibával?
-
-
törölt tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, hátha a topic tagjai tapasztaltabbak mint mi
Nokia Lumia 925, nem kapcsol be. Páromé a telefon (nekem 920 volt, amit 830-ra cseréltek, szóval Lumiás az egész család), elmondása szerint egy app (valami képszerkesztő) frissítése után, mire visszatért a telóhoz, csak a Nokia felirat fogadta, nem lépett tovább. Újraindította a telefont, nagyon sokáig csak a Nokia felirat volt a készüléken újra, utána kérte a pin kódot, kiírta, hogy elfogadva, úgy maradt sokáig, és utána kikapcsolt.
Nos azóta nem lehet visszakapcsolni.
Amiket próbáltunk:
1.) Gondoltam hátha lemerült csutkára, több órás töltés után se reagál a bekapcsoló gombra.
2.) Power + Volume Down -ra se.
3.) Recovery Tool nem ismeri fel, és nincs benne a készüléklistában.
Amit csinál:
Ha a laptopomra dugom usb kábelen keresztül, akkor felvillan a középső gomb világítása, és a laptop adja az usb csatlakozás hangját, majd semmi se történik.
Ha töltőre dugom, felvillan a középső gomb világítása, de ennyi.
Mit tehetünk még? Valakinek valami ötlete esetleg?
Köszönöm előre is!
Üdv. Viktor
-
jimmy5
aktív tag
válasz #73173120 #9779 üzenetére
Hali
Ezt olvasd végig és csináld meg a lépéseket !
Nekem beadta !!!!!https://www.windowsphone.com/hu-hu/how-to/wp8/settings-and-personalization/reset-my-phone
üdv
jimmy5
Poco F2 Pro 8GB/256Gb ł Intel I5-4690 ł Asrock H97 Fatal1ty Performance ł FSP Raider S 550W ł Gigabyte R9 280X 3GB GDDR5 WF3 Rev2.0
-
törölt tag
Tartsa nyomva egyszerre a halkítógombot Halkítógomb és a bekapcsológombot Bekapcsológomb addig, amíg a telefon rezeg egyet (10–15 másodpercig).
Már az első lépés se jön össze, nem rezeg, hiába tartom nyomva 10-15-20 másodpercig. Ha benyomom, kb. 15 mp után felvillan a középső (windows) gomb, és ennyi, nem rezeg, nem éled fel, nem csinál továbbra se semmit.
-
őstag
-
solyomsherif
csendes tag
Sziasztok!
Nekem tegnap este ugyanez történt.
Netezés köben belefagyott egy honlap betöltésébe. Félretettem a telefont, és negyed óra múlva láttam hogy semmi sem változott. Nyomtam hosszan a vol- + powert, újraindult, de csak egy szomoró smile jelent meg.
Ma reggel próbáltam Software Recovery Tool-lal helyre állítani. Nagysokára azt írta ki hogy ismeretlen Lumia. Letöltött egy 2Gb-os csomagot, azt megpróbálta telepíteni, de hibát írt ki pár másodperc után. Azóta bekapcsolni se tudom, bármeddig nyomom a gombokat. A Software Recovery Tool vizsont most már kiírja a tök sötét telefonra hogy Lumia 925, de rányomok a frissítésre kapásból hibát ír ki.Valakinek valami ötlet?
Üdv!
-
őstag
válasz solyomsherif #9785 üzenetére
Csatlakozás USB2-n történik?
-
őstag
válasz solyomsherif #9787 üzenetére
Sajnos nincs több tippem.
Esetleg a régebbi recovery tool-al is meg kellene próbálni (NOKIA), nem csak a Windows-al.
-
vfo7
senior tag
válasz solyomsherif #9787 üzenetére
Tisztítsd meg alkoholba mártott kis ecsettel a telefonban lévő USB-aljzatot, mert a pici érintkezők idővel elkoszolódnak és nincs, vagy hiányos az érintkezés. Utóbbi esetben az átmeneti ellenállás növekedése adatvesztést okoz. Ellenőrizd az adatkábelt is, hogy az érintkezők (5 db. van a pici dugóban) rendben vannak-e.
[ Szerkesztve ]
Aki csak a lábával siet, hibázik.
-
GordonSamway
aktív tag
Ennyiért nagyon megéri.Vagy ez lesz vagy a 920 még olcsóbban.
"Hosszú és eredményes életet!"
-
őstag
válasz GordonSamway #9790 üzenetére
Ha tényleg bontatlan, akkor ez nagyon megéri.
-
AndrewBlase
senior tag
-
akos3
addikt
válasz GordonSamway #9790 üzenetére
Ha tényleg rendelsz, rendelj már nekem is egy fehéret
-
Ádám16
addikt
W10M .63 for 925.
Aki esetleg gondolkodna azon, hogy felrakja a telefonjára.
Elsődleges telefonként használtam kb 3 hetet. A tapasztalataim:
Sokkal gyorsabban merült használat közben. Alapból gyenge a 925 üzemideje, de itt még siralmasabb volt. Sokkal lassabb a menü, az UI, a gyári appok megnyitása is lassabb. Pl. volt, hogy a Kapcsolatoknál egy névjegy 4-5mp-ig töltődött, amitől agyfszt kaptam.
A lényeg, hogy szerintem érdemes hagyni az egészet egyelőre-vagy úgy egyáltalán. Nem mai vas ez már, sose lesz még annyira sem optimalizálva a dolog, mint a 8.1. Aztán mindenki döntsön, ahogy jónak látja. -
őstag
Nem lepődtem meg. De köszönöm a visszajelzést, ami egy újabb megerősítés volt.
Én is úgy gondolom, hogy nem lesz rendesen optimalizált W10 925-re.
A 850-es tepsi lesz, a 950 viccesen árazott, Mozo tok nélkül pedig egy gagyi szar... és még azon sem fut hiba nélkül... így jobb, ha mindenki kivár, még egy 950re való váltással is.Meliora sunt bono inimica
-
válasz bluemirage #9795 üzenetére
Egy hajón evezünk.
-
Ádám16
addikt
válasz bluemirage #9795 üzenetére
Ez a Mozo hátlapos dolog is érthetetlen számomra. Egy totálisan független gyártó terméke, szerintem kár is figyelembe venni. A 950 egy gagyi szar, maradjunk ennyiben.
Egyébként igen, szerintem is jobb, ha mindenki használja a 925ösét egy jó ideig, ha maradni akar a platformnál. -
Rambovits
senior tag
Nálam jelenleg úgy fest a dolog, hogy ameddig bírja szuflával a 925, használom. Utána viszont szerintem nem maradok a WP-nél. Android kizárva, ha hosszú távra tervezek, nem szeretném ha egy év múlva belassulna a telefonom a semmitől. Marad az ios, ott viszont le kell nyelnem a békát, hogy sokkal többet költök el a készülékre.
A hardver az, amivel ha elég sokáig játszol eltörik. A szoftver az, amivel ha elég sokáig játszol működni kezd.
-
Askformore
senior tag
Sziasztok!
Volt egy Lumia 925-öm, gyárifüggetlen. Másfél év alatt 1szer fagyott le tavaly szeptemberben, se előtte, se utána. Na most eladtam a telefont és a vevőnél egy nap alatt kétszer lefagyott, majd most pár nap múlva megint fagyott, leginkább videó nézés közben. Csak egy gyári visszaálíltást csináltam rajta, semmi mást. A srác aki megvette a feleségének elment SIM kártyát cserélni, azzal pár napig fagyásmentes volt, de ma megint megtörtént. Mi történhetett? Nálam semmi baja nem volt. Illetve mi erre a megoldás (ha van)?
Köszönöm a választ előre is!
-
őstag
válasz Askformore #9799 üzenetére
Ha csak videónézésnél fagy, akkor az nem feltétlenül a hardver hibája és így nem a te hibád.
Persze lehet mondani, hogy túl melegszik a SOC és ezért fagy, de ez így egy vicc... ezért max gyorsabban merül, vagy belassul.
Szar videólejátszó szoft és vagy szar videófájlok szerencsétlen párosítása az én tippem.A WP nem fagyós cucc... ha HR-t csináltál, akkor meg pláne tiszta lappal kapták meg. A fagyást szoftver okozza, de szerintem nem az OS, hanem valami szar lejátszó app, vagy valami gagyi cucc ami a háttérben megy... akár egy barom battery doctor vagy más hülyeség.
Az emberi oldal már más kérdés. Én pl. felajánlanám, hogy visszavenném a telefont. Ezért is van glória az avatar-omon... ... És a tiedén?
De ez más kérdés.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest