- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
hroberto
veterán
Ezektől sz áraktól olcsóbban is meg tudod venni. Pl. a 830 már 110 körül megvehető gyári garanciával, függetlenül,
Amúgy ilyen problémák nincsenek WP alatt. Lassan három éve WP-zek, és pont ezek miatt váltottam. De ha meg nem vagy annyira árérzékeny, akkor 930. Ez a 2G RAM és a Snapdragon 800 miatt időtállóbb is lesz..Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
Partyface007
őstag
válasz Partyface007 #904 üzenetére
112 és gyári garit adnak...
-
hroberto
veterán
A lényeg, hogy gyári garanciát adjanak hozzá. Innentől kezdve mindegy, hogy hol veszed, úgyis valamelyik Nokia Care-ben fogod bevinni ha gondod van vele.
Itt már vásároltam, úgy rémlik gyári garival adják. Az oldal információi szerint is. De rá kell kérdezni telefonon rendelés előtt.930-ra pedig itt találtam a legjobb árat. Az oldalon szintén azt írják, hogy minden terméket gyári garanciával értékesítenek.
Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
nyesix
senior tag
na, kipróbáltam, amit írtatok:
- battery progik eltávolítása
- újraindítás
ma reggel nem tudtam teljesen feltölteni, ezért kb 89%-ról indult most van 78%- on (kb ugyanazon használat mellett, mint amikor gyors merülést produkált.) tehát valamivel jobb a helyzeta kocsiban is akartam tölteni, de kiírta, hogy:
"Lassan töltődik a telefon
A telefont mindig célszerű feltöltött állapotban használni. A gyorsabb töltés érdekében használja a telefon gyártója által ajánlott USB kábelt"
és tényleg lassan (lassabban mint anno a 720 at) tölti. -
Titi76
aktív tag
Azt tudjátok hogy video Slow Motion felvételnél a Lumia 830-nál mekkora a max felbontás és a képfrissítés? Tud egyáltalán ilyet az alap kamera app vagy csak külön telepített alkalmazással?
[ Szerkesztve ]
iPhone 14, Kia NIRO 2018 PHEV, Lenovo Legion
-
HKorn
veterán
válasz tomboy0013 #910 üzenetére
Igencsak csipáznám, szerintem ez egy nagyon hasznos és használható funkció lenne, mondjuk akár a 4K helyett is, aminek jelenleg nem látom értelmét.
Run&Ride
-
v.attis
őstag
Csak félve merek ideírni, mert kérdéseim nem annyira a telefonnal kapcsolatosak, hanem a Windows Phone 8.1-el.
Androidról álltam át erre és kicsit még szokatlan, nem találok meg sokmindent.
Először is: gmail-es fiókkal csináltam egy microsoft fiókot. A gépen is 8.1 van, ott készítettem. Összekapcsoltam a google és microsoft fiókot és a gépen meg is jöttek a névjegyek, de a telefonon nem. Ott újra a google fiókot kellett megadnom és akkor már ide is megérkezett minden telefonszámom.
1. Szeretném a Microsoft fiókot használni a továbbiakban és a google-t megszűntetni. Azért is váltottam windowsos telóra, hogy mindent egy fiókkal elérjek. Ez nem akar teljes mértékben sikerülni. Az áruház működik, de ezen kívül semmi. Tehát a mentett számok, naptárbejegyzések továbbra is google fiók alapján működnek. Hogyan kell minden adatot a microsoft fiókba menteni. Hogyan kell megoldani, hogy minden telefonszámot elérjek a telefonon és a számítógépen is. Természetesen a naptárra is ez vonatkozik.
2. Androidnál megoldható volt az, hogy a gépen tallóztam az alkalmazásokat és egy kattintással települtek a telóra. Itt is látom a gépen, hogy milyen telefonom van, de nem települ semmi, mert azt mondja, hogy nincs microsoft fiók a telefonon. Ki érti ezt?Egyszóval a cél egyetlen microsoft fiók (létező!!) beállítása mindenek a mentésére telefonon és számítógépen egyaránt és a google fiók megszűntetése.
-
Gusztáv
addikt
Szia,
- A telefonon be van állítva az MS fiók (beállítások / email + fiókok)?
- Ha teljesen át akarsz költözni az MS fióka, akkor exportáld ki a dolgokat a google fiókból és ezeket kell beimportálnod az MS-be, az összekötéssel csak jogot adsz az MS fióknak, hogy megnyissa a guglist.Laci
-
Fandor
csendes tag
üdv az uraknak, most kaptam egy 830-ast, és lenne két gyors kérdésem, mert visszaolvasva sem találtam infót:
- normális az, hogy kikapcsolom a készüléket (megjelenik a goodbye), aztán csatlakoztatom a töltőt.... erre visszakapcsol a telefon... ????????
- tud valaki értelmes app lock-ot? ami nem csak a saját maga által felajánlott appokat védi, hanem én szabadon tudok hozzáadni védendő appot....köszönöm!
-
Fandor
csendes tag
ja, és még egy - (nekem is Androidról kellett váltanom......):
- Dolphin vagy Chrome browserből hogyan lehet áthozni bookmarkokat?
- egyáltalán van jobb böngésző mint az Internet Explorer?köszi
-
v.attis
őstag
Nem tudtok olyan parancsikont, csempét ajánlani, ami egy érintéssel ki-bekapcsolja az összes adatforgalmat? Wifi és mobilnet-re értem.
Arra a célra kell, hogy éjszaka, vagy ha olyan helyre megyek még csak véletlenül se jöjjön facebook, viber üzenet, kizárólag a gsm hívás és sms.
Jó valami profile switcher is, amiben ez is benne van. -
Fandor
csendes tag
válasz tomboy0013 #919 üzenetére
köszönöm.
Ez mekkora gáz..... -
v.attis
őstag
Arra figyeltem fel, hogy hiába van bekapcsolt wifim, a nyilaska ott libeg sokszor a mobil térerő ikon fölött is. Ez miért van?
-
v.attis
őstag
válasz tomboy0013 #933 üzenetére
És valami adatforgalom monitorozó alkalmazás van? Amivel vissza tudom nézni, hogy mondjuk az elmúlt egy órában valóban történt-e adatforgalom a mobilneten?
-
SPY0817
aktív tag
Olyan kérdésem lenne, hogy videónál a mikrofon az milyen minőségű? teszem azt hangos zenét tompítja mint 925 vagy 1020?
| Xbox Series X | iPhone 13 Pro | BF5 | Forza Horizon 4-5 | Guild Wars 2 | Valami nagy okosság. |
-
v.attis
őstag
A kamera körül a hátlap nektek egyenletesen kiemelkedik? Elméletileg ezzel védené amikor letesszük az asztalra, de nekem csak fölül van meg a kis karima.
-
v.attis
őstag
Köszönöm!
-
Gusztáv
addikt
Itt is tudod állítani, hogy milyen frekvencia alatti hangokat szűrje, ha erre gondolsz. A 830-on már 3 db mikrofon van, így elméletben 5.1-be tud felvenni. Személyes tapasztalatom szerint nagyon jó minőségben vesz fel, és még koncert körülmények között is lehet default-on hagyni a szűrést.
Itt egy példa alap beállításon.
[ Szerkesztve ]
Laci
-
Petester
senior tag
Páromnak vettünk egy 830-ast, én egyelőre még nem döntöttem el, mi legyen, így még az öreg symbiant hajtom.
Néhány kérdés viszont felmerült bennem.
Füles mivel nem jár, rádugtam kíváncsiságból az AD-54-es adapterem, de nemhogy nem működtek a funkciógombok, de még hang se jött belőle, csak fura zúgás. Így felmerült bennem, hogy az se mindegy, hogy milyen mikrofonos fülest dugunk rá? Egyelőre csak egy mezei, hi-fi-hez való fülest dugtam rá, azzal szépen szólt, de ha a lejátszót kezelő gombok nincsenek is rajta, van e olyan mikrofonos füles, amivel hangerőt lehet állítani? Ti mit használtok hozzá?Valamint a glance screen-nek csúfolt valami nálunk nem akar működni. Az elején még működött - kb. 1 napig - még az időjárást is kijelezte, de mostanában már nem. kb. fél percig mutatja az időt és dátumot, majd utána eltűnik minden. Egy koppintásra visszajön, de jó lenne, ha folyamatosan mutatná. Mit állítottunk át? Nem jöttem rá...
Egyébként a készülék nagyon jó, hamar megszerette, a nagy kijelző ellenére is, pedig a Nokia 700-as után nagy előrelépés. Az alkalmazásbolt is hozza a kötelezőt, mindenre találtunk alkalmazást, amire szükségünk van. Nem érzem hiányát annak a hatalmas kínálatnak, mint amit az Appstore vagy Play adna. Ami meglepett, hogy pl. a Sony fényképezőt is tudjuk kezelni egy alkalmazással, holott a fényképező leírásában is az szerepel, hogy a Playmemories alkalmazás csak IOS és Driodra érhető csak el... Ezek után el tudom képzelni, hogy szinte mindenre van WP-s alternatíva.
(ó\_!_/ó)
-
v.attis
őstag
Hol van a harmadik mikrofon?
-
v.attis
őstag
Ott van az valóban!
Más: nagyon eszi az internet explorer a mobiladatot. Még kevesebbet is használom talán, mint androidon az Opera Minit, de annál legalább kétszer gyorsabban fogy. Pedig már mindent beállítottam, ami erre utalhat.
Kikapcsolni nem szeretném, mert vannak üzenetküldő alkalmazásaim, de ez meg így sok lesz. Wifizek is és durván napi 20 mega fogy az IE és a facebook miatt. Utóbbi ennek kb 20%-át eszi. Mi van ezzel?500 megás netem van, de ez így nem lesz elég. Androidon egész hónapban nem ment el 200 mega sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest