Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FefeeX

    veterán

    válasz yaksi #16895 üzenetére

    sajnos az AMOLED hajlamos a beégésre, mint a régi plazmatévé, youtube-on elég sok igen csúnya esetet lehet találni...

    Újabb tapasztalatok:
    PRO:
    - böngészés: UC browser; mintha gyorsabb lenne, és vannak benne tabok is. Ezek mellett ingyenes, így még a Síró Száj indián kódnevű elégedetlenkedőnket is kielégítheti többé-kevésbé (azt nem tudom, tömörít-e adatot)
    Cloudfox:: kedves felebarátunk másik problémáját is orvosolja, miszerint a telefonon nincs lehetőség a könyvjelzők szinkronizációjára. De igen, van, csak kicsit utána kellene nézni... Szintén ingyenes.
    Szóval egyelőre nekem a böngészés funkció már maximális szinten is kielégítésre került, amellett, hogy már említettem, hogy nem igen használom erre a telefont :)

    Kontra:
    - rendelkezésre állási idő: itt viszont megint szembe kell szállnom az orrba-szájba szemellenzős telefonvédő ligával :) Múltkor az volt az érv a wifi kikapcsolása mellett hogy ott a mobilnet, azon mekkora király a szinkron meg a push. Mint új előfizető, kaptam 3 hónap ingyen 100 mega netet a számlámra. Ameddig ki volt kapcsolva az adatforgalom a telefonomon, kifejezetten jó, 3 nap körüli rendelkezésre állási időt ért el a készülék. Tegnap kapcsoltam be az adatforgalmat, dél után 3 körül, feltöltés után, most 5%-on van az akksi, pedig semmi olyat nem csináltam, amit korábban sem. Ez azért elég szomorú, és alapvetően mint második telefon, nem is lenne szükségem plusz mobilnetre, a push-t viszont megtartanám. (azért köztudomású, hogy jóval jobban húzza a mobilnet az akksit mint a wifi, a zájfón nem hiszem hogy véletlen nyomja le a mobilnetet ha wifi közelben van, amellett, hogy ez az adatforgalomra is jótékony hatással van)

Új hozzászólás Aktív témák