- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
@matthew@
őstag
válasz mukibuci #17600 üzenetére
Sorry, csak nem voltam benne biztos hol kapok választ olyantól esetleg aki használja is akkora csomaggal
Amúgy ha 2G-n van a teló, akkor üzenet küldés az meg ugyan úgy, csak a weblapok megnyitása lenne lassabb? Ha jól emlékszem ismerős így használja h 2G-n kezeli az üzeneteket ilyen téren, ez lehetséges?
Matthew 24:42
-
shteer
titán
új viber másnak is jól jelez? nálam visszajött az livetile értesítés
szerintem jónak tűnik..
-
SpongyaBob
veterán
A SoundHound-nak tudjátok mi baja? Teljesen megbolondult.. Két Nokián is! Szóval nem csak nálam van a gond.
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
shteer
titán
válasz SpongyaBob #17603 üzenetére
Mi a tunet? Nalam is telepitve, de mindig shazamot hasznalok a celra
szerintem jónak tűnik..
-
thejackalno1
csendes tag
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni Lumia 800-al kapcsolatban. Van-e rá mód, hogy az olyan hívásokat ne jelezze a telefon, amelyek ismeretlen számról érkeznek? Piactérről tudok valami app-ot ehhez letölteni? A másik kérdésem pedig az lenne, hogy ha jön egy e-mail, vagy Facebook üzenet, akkor azt ne jelenítse meg, csak max csipogjon, ezt meg lehet oldani? Nem szeretem ha kint van asztalon a telefon, jön valami értesítés és látja bárki. Ötlet? Azon kívül, hogy ne hagyjam az asztalon Előre is köszönöm
iPhone 4S
-
Воланд
titán
válasz thejackalno1 #17605 üzenetére
nincs ilyen app es nem lehet megoldani.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
MODERÁTOR
-
zzz03
őstag
december óta van mega telefon és most előszőr jelzett 2db visszaigazolást fészen
-
Sztif
aktív tag
Hy. Másnak vannak problémái a kamera fókuszával? Makróban egyáltalán nem tud ráélesíteni a tárgyra. Beközelíti ha lenyomom egyszer a gombot és visszaugrik. Végeredményben mosott, életlen a kép. Látni ahogy a kamera fókuszálásnál kiugrik, majd vissza.
Próbálkozni akartam, tudok-e szép képeket lőni, mint mások. Hát nem sikerül. Még 10centiről sem tud beélesíteni...
Szerintetek???- Kérsz egy rágót? - Milyen ízű? - Formalinos. - Utálom a formalint.
-
JóGeri.
tag
Sziasztok!
Most szeretnék/folyamatban van egy Lumia 800-as teló vétele..szerintetek megéri még ezt a fajtát venni,vagy már elavult?
Üdv,
JóGeri...ne érezd magad feljebbvalónak, nem tudod kivel beszélsz!
-
JóGeri.
tag
Igazából telefonálás(nagy mértékben , sok órát) és fotózás,videózás,wifi! Ennyi ..a sporthoz kellene a kamera/vid megoldás és wifi csak unalom űzés a teló meg a távkapcs miatt!
Azt is hallottam h 5napig is elmegy töltés nélkül (persze 3g nélkül..)
szerk.: hallottam h nem olyan jó a fotózási képessége mint egy iphone4-esé.. ezt nem tudom cáfolni se és egyetérteni se..[ Szerkesztve ]
..ne érezd magad feljebbvalónak, nem tudod kivel beszélsz!
-
zoo8800
veterán
válasz JóGeri. #17615 üzenetére
Videózás terén 1 bibi van: a felvételt nem tudod megállítani és folytatni. Az előző telefonjaim ezt tudták (nem okostelefonok voltak), a Lumia nem tudja.
Fotózási képességei szerintem egész jók, ha jók a fényviszonyok.Ami felejtős a telefonnal, az pl a Skype, egyrészt nincs előlapi kamera, másrészt a bejövő hívás nem csörög, csak egy értesítés van.
A telefonnak egyetlen, közös hangereje van, vagyis ha leveszed a zene hangerejét, akkor a csörgés hangerejét is leveszed. Bejövő hívásnál a telefon nem tud egyszerre csörögni és rezegni, ez szvsz alapvető lenne, de me, tudja. A rezgés amúgy sem erős.Ami jó a telefonban: igényes ház, jó kijelző, tiszta beszédhang, jó ingyen navi és egyéb Nokiás cuccok. A hátrányok inkább a WP hátrányai, maga a telefon korrekt darab.
rip and tear, until it is done
-
proxie
tag
válasz JóGeri. #17615 üzenetére
Most próbálom ki éppen. Csütörtökön reggel 7 fele húztam le a telót töltőről ( 30 perc telefon, wifi on, 2 sms és kb 15 perc fb chat ) volt aznap, aut. fényerőn és 3g-n. Csütörtök este 11 fele repülő üzembe reaktam és péntek/szombat délben megnéztem hány %-on áll.
Most raktam fel töltőre, mert 1%-ot írt.
Szvsz elment 3 napot 4 órát, úgy, hogy az utolsó két napban szó szerint hozzá sem nyúltam.Ha okosan használod második nap estére kell csak tölteni ( nálam ).
-
@matthew@
őstag
válasz zsírsámán #17616 üzenetére
Nekem az 5 nap kevés használattal megvolt
Sőt most is 4 nap 7 órája megy és még 22% az aksi ha kell fotó, tudom igazolni is van benne 15 perc fb chat, wifizés, telefonálás szép számmal (rovidek) meg fotózás is
Annyi turpisság van benne h csak 2G-n van[ Szerkesztve ]
Matthew 24:42
-
primera1
aktív tag
Sziasztok!
Lumia 800-ra létezik hívásszűrés?
Akár gyárilag (én nem találom) vagy letölthető app formájában?!
Köszi a segítségetIsten hozott! Mikor visz???
-
@matthew@
őstag
válasz JóGeri. #17624 üzenetére
Mondjuk nálam annyi még hozzá tartozik, hogy estére mindig kikapcsolom a telót, tehát az alatt nem is megy egyáltalán, ez sztem elég sokat számíthat, a fényerő nekem is automatikus.
Mondjuk én az összes telómnál jótékony hatással voltam az aksi időre, mondjuk azt nem mondom h nem sikerült már 2 nap alatt lemerítenem, de akkor volt játék is.
Itt a kép is h hihetőbb legyen most megszámoltam mindent, volt 12 SMS, 20 hívás indítás/fogadás némelyik egy rövidebb, 1-2 perc körüli, de mondjuk 5 percnél nem nagyon szokott több lenni, esetek 70%-ában kihangosítva telefonálok vele (ekkor kijelző is aktív) 15 perc chat, WiFi-n netezés, de ezt nem tudom időben megmondani h mennyi volt (durván 30-40 perc összesen amit wifin töltöttem) vakuval fotóztam 5-6-ot. Ezzel bírt nálam eddig a kép által tanúsított üzemidőtMatthew 24:42
-
-
@matthew@
őstag
válasz JóGeri. #17628 üzenetére
Mondjuk ne úgy várd h elbírjon ennyit, hanem számolj 2 nappal és akkor végképp pozitívan csalódsz, vagy marad az szokásos előrejelzés szerinti 2 nap, én úgy voltam vele h mind1 jó lesz az is, de amikor ezt megláttam először, nagyon meglepődtem
Mondjuk a jövőhéten vagy az után lesz mobilnet csomagom is, ami bizonyára meg fog majd látszani, de azt majd írom h mennyit csökkentett ezen szép üzemidőbőlMatthew 24:42
-
L_YKing
addikt
Sziasztok!!
Haverom vett használam Nokia lumia 800-ast. Mikor megérkezett használta kb. 1-1,5 hétig és a szolgáltató letilotta. Nem lehet ezt valahogy feloldani?
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
fulton
addikt
Sziasztok
Szeretném lecserélni a Nokia n97 mini -met, SAJNOS nincs mostanság klaviaturás bill szerelt mobil a nokiánál (csak az E-7) így egy Lumia 800 ban gondolkodom. Mi a véleményetek róla? most akciósan 58e
aksija milyen hogy bírja, nekem ez a mini 1 napot bír csak, (új aksi..) úgy hogy szinte nem is használom.
Továbbá, nem fagy a készülék, benyomások?[ Szerkesztve ]
-
fulton
addikt
Hát mit vennél?
Az a baj, az én újjaimnak nem fekszenek ezek az érintők, márpedig sokat netezem vele. És ez bizony nagy hátrány...[ Szerkesztve ]
-
proxie
tag
-
MM
őstag
Az üzemidő ellensége leginkább a GPS.
(Főleg, ha közben BT kihangosítóra is csatlakoztatva van.)
4-5 óra alatt teljesen le lehet vele így meríteni a telefont. -
zoo8800
veterán
Szombaton non-stop GPS használattal 10 órát ment a telefon (egy túra alatt végig használtam a Sports Trackert). A kijelző nem volt sokat használva. Ezután már jelezte, hogy enni kér az akku.
Itt jegyezném meg, hogy szintén szombaton volt a legközelebb ahhoz a telefon, hogy a földhöz b****am, és megtapossam 10x. Miközben ment a Sports Tracker, volt 2 hívásom, és amikor megpróbáltam visszalépni, már nem futott az app. Egy 20 km-es séta rögzítése ugrott ezáltal.[ Szerkesztve ]
rip and tear, until it is done
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen SSD-t vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X6 Pro - ötös alá