- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
trassher
addikt
Vodafone nem nagyon forgalmazta ezt a telefont, vagy miért csak elvétve 1-2 darab eladót találok ami vodás?
A kínálat 90%-a T-sRedmi Note 7
-
trassher
addikt
Akkor nem lesz egyszerű dolgom. Ahogy látom T-nél akciós lehetett és aki akkor vett az most szórja kifelé csak nekem vodás kell, függetlenítgetni meg nem fogom. Sajnos a mostani telómat úgy vettem hogy boltban függetlenített. Na olyan jól függetlenítették hogy a telefon egy darab gps műholdat nem talál és flashelni sem lehet.
Redmi Note 7
-
Kofetto
tag
Gyerekek, jól össze van rakva ez a telefon......Tnap leesett a járókőre pont a sarkára, de hála isten semmi baja nem lett, mondjuk a gumis tok is jól jött h rajtvolt, halkabbat is puffant
-
bala6120
senior tag
Sziasztok!
Létezik digitális óra, melyet csempeként kirakhatok? Nem találok a Piactéren
Köszi!
-
natran
csendes tag
Ha már így skilled, elkezdte megosztom én is pár kedvenc képemet, amit a 800-assal lőttem. Elég vegyes érzelmeim vannak a kamerájával kapcsolatban, mert valamikor nagyon pöpec képet lő, valamikor meg elmosódottat -beltéren gyakrabban, de van az is, hogy verőfényes napsütésben lesz homályos a kép.
Remélem nem gond, hogy ennyi képpel hosszítottam a topikot.
Szerkesztés:
és hogy legyen egy virág is ez a 2. kép, amit a ketyerével lőttem:[ Szerkesztve ]
-
natran
csendes tag
válasz Aakisan #17059 üzenetére
Köszönöm eddig több mint fél év alatt lőttem vele közel 700 képet és azt bátran kimerem állítani, hogy átlagban minden nyolcadik, kilencedik kép vállalhatatlan. Viszont ugyanilyen aránnyal sikerül néha olyan jó képet lőni, ami felejteti a borzalmakat mint ez:
egyszerűen meg nem tudom mondani miért homályosodik el a kép és miért lesz ilyen az egész sorozat.
És akkor megnézem ezeket, amiket rossz fényviszonyoknál készítettem vele és elszáll a haragom[ Szerkesztve ]
-
ujgergő
csendes tag
Hellosztok!
Miért van az hogy ha belépek a böngészőbe és megakarok nyitni egy linket vagy akármit MEGNYITÁS UJLAPON címszóval nem csinál semmit!eddig ment!
Ujrainditottam de semmi!Mi lehet a probléma?lumia 9000 -
skilled88
tag
Mai alkotásaim ..
Igen az ucsó képnél vízbe kellet állnom és hideg volt
[ Szerkesztve ]
"Powered Forever*Corsair HX520 Modular" Lumia 800 Black
-
Anulu79
addikt
Az IM+-t használja valaki? Olyan gond van vele, hogy ha írok a páromnak (ő használja és androidos vagyok) akkor nem látja az üzenetemet.
-
semmer
csendes tag
Sziasztok!
A következő problémám van a telefonommal, remélem tudtok segíteni: telefonáláskor a másik fél folyamatosan panaszkodik, hogy nagyon visszhangzik. Ha 50% fölé viszem a hangerőt, akkor gyakorlatilag képtelenség telefonálni, mivel hangosabban hallja saját magát a másik fél. Ez vajon mitől lehet? Más tapasztalt hasonlót?
-
Intel fan11
őstag
az miért van h a telón a beépített facebook chat csak késöbb jön be vagy be se jön meg van olyan üzenet ami átjön van ami nem! pl beszélgettem vkivel facebookon számítógépen. Fél óra elteltével csak úgy spontán 1 üzenete átjött a telóra de a többi nem! Meg azaz 1 is miért és miért pont akkor. Nem teljesen értem, hogy van ez!!???
Battletag: hojszi#2983
-
@matthew@
őstag
válasz semmer #17068 üzenetére
Ilyen nekem is volt, bár az igazából nem nálam fordult elő, hanem nagyi telefonja a ludas, mert akárki beszél vele, hallja magát, de időszakos, van h nem van h magammal beszélgettem, bár L800-al még nem hívtam, de a hiba tuti nem nalam van, mert csak a vele beszélőknek volt ilyen baja, úgy néz ki ez vmi HW (mivel más telónal, más gyártónál is fenn áll a dolog) vagy szolgáltató hiba lehet, bár inkább előző.
Más: most tartok 53%-on a telón aksival és 3 nap 10 órája megy
[ Szerkesztve ]
Matthew 24:42
-
ujgergő
csendes tag
(#17063) erre valaki?????
-
trassher
addikt
Tudom hogy nem adás-vétel topik de erről mi a véleményetek?
Feltűnően olcsó, még nem kaptam választ az eladótól.Redmi Note 7
-
trassher
addikt
válasz mukibuci #17079 üzenetére
Igen és akkor legjobb esetben is 2szer földhöz vágom a telefont mérgemben.
A többi telefon is amit hirdet nagyon olcsó. T-s telefonokat itt is kavicsokért adják csak a vodás ritka mint a fehér holló.
A kép is érdekes amúgy. Ugye nem a gyári csomagolásában van a telefon és a tartozékok hanem zacsiban plusz a háttérben lévő doboz is valami vodás piros bár azt nem tudom ott milyen dobozban árusították.
Várok a válaszára aztán hátha okosabb leszek. Nagyon szabadulnék már az xperia minimtől.[ Szerkesztve ]
Redmi Note 7
-
natran
csendes tag
válasz mukibuci #17081 üzenetére
nem lehet, hogy ezzel csak vizuálisan szemléltetni szerette volna, hogy vodafonos -a gyengébbek kedvéért vaterán is rengeteg a hülye aki, vagy nem szeret olvasni, vagy egyszerűen nem tud mondatot értelmezni. Gondolom apródon, jófogáson még több. Amúgy régebben a T-nél volt olyan, hogy duplán voltak csomagolva a telók -sőt tescoban most is sokszor így mennek a függő telcsik- van a gyári doboz és azon pluszban egy szolgáltatói csomagolás a kártyával.
-
pogi7
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy mindenkinek ilyen sok helyet vesz el a Fenntartott hely és egyéb tartalom?
Délután így nézett ki:[link] Letöröltem vagy 200 képet és meg sem mozdult.
Aztán csináltam egy soft resetet és ez lett: [link] (az az érdekes, hogy a képeket jelölő sáv nagysága meg sem moccant közben)
Zene: 330 MB ; Videó: 1,2 GB ; Képek: 620 MB. Kb. 30 játék és 40 alkalmazás van fent.
Miket tárol még a telefon amik ennyi helyet foglalnak?Üdv.: Pomi
[ Szerkesztve ]
-
nicu71
addikt
ismert probléma,ez az un "tárhely bug"
az alkalmazások,programok,még amit letörölsz,az is,valamint a skydrive-os,facebookos előképek/ugyanúgy mint az asztali windowson/szemetet termelnek,nyomot hagynak...csakhogy amíg a windowst ki tudod takaritani,addig a wp-telefont nem.Maximum az internetes előzményeket.
wp8-on már vannak rá megoldások,de wp7 en csak egy hard reset segít,ha végképp betelik apohártárhely.Szerencsére azért itt van 16 Gb erre,de mit szóljon az,akinek csak 4 adatott?"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
lezerpiramis
őstag
Sziasztok,
Használ valaki valamilyen Google Talk klienst a 800-ason?
-
zzz03
őstag
Megjött a telefon a szervizből. A hangerő le és a bekapcsoló gomb körüli zörgés és a hívások utáni néhai fagyás miatt vittem vissza.
Eredmény:
Ház csere, már nem zörög.
Kijelző csere mivel azzal van egybe építve a távolság érzékelő szenzor (szerintük ez volt a hibás), eddig nem tapasztal még újra a hívás utáni fagyásos problémát.Internet beállításokba tudom választani a google-t mint kereső modult, eddig erre nem volt lehetőségem.
[ Szerkesztve ]
-
Arthuro_Adam
őstag
Volt már valakinek olyan problémája, hogy hívásnál nem hallani semmit? Engem értenek, de se normálisan, se kihangosítva nem szól a telefon.
-
mtx1
csendes tag
válasz lezerpiramis #17087 üzenetére
G chat nevű appot használom napi szinten. Nekem értesít, ha írnak. Szerintem egész jó, bár elmarad az androidos Talktól.
-
cerb
tag
válasz lezerpiramis #17087 üzenetére
én most IM+-t, de egy szar ez is, min t a többi(korábban volt gchat és octotalk is.)
[ Szerkesztve ]
-
hucsikoi
senior tag
-
Lall
veterán
válasz AngelH #17098 üzenetére
Rosszul tudod, sot mondok egy jobbat. Valaki megkerdezte a Nokiat, hogy ez mitol fugg. Erre azt a valaszt kapta, hogy nem lehet keresoszolgaltatot valasztani a Nokia telefonokba. Es meg csak nem is a magyarorszagi support valaszolta.
Amit tudunk, az NCS-el frissitett telefonokon van opcio erre es nehany szerencses ember Zune-al is megkapta ezt a fantasztikus kivaltsagot. Szoval nem tul esszeru a dolog es akkor finoman fogalmaztam.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest