- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
Új hozzászólás Aktív témák
-
V8David
tag
Üdv Nektek!
Beléptem én is a klubba, harmadik napja nyúzom az E52-t. Előtte egy évig egy 6120c-t használtam, hát az után ez a mobil mérföldkő! (bár közben volt iphone, n97, E51, android, E75...)
Hibát eddig nem tapasztaltam, giroszkóp be van kapcsolva, híváskor tiszta hangja van, nem panaszkodnak, gps-t még nem próbáltam, fagyás nem volt, zenelejátszó használatakor viszont egy picikét belassul. Azonban gyönyörű egy telefon!Azt viszont nem lehetne valahogy megoldani, hogy a régi bill. kombinációval lehessen feloldani/lezárni a billentyűzetet?
E=mc² - Nincs értékelésem, mert 8 évet külföldön éltem és csak Ebay-en hirdettem.
-
peugeotmate
őstag
válasz V8David #6655 üzenetére
Szia,
üdvözöllek!
Gyönyörű telefon, az biztos. Szoftveres téren is klafa a telefon! Reméljük nem lesz gondod vele (billentyű, előlap problémák)!
Szerintem nem lehet változtatni a feloldás módján, de meg lehet szokni! Eleinte engem is zavart (volt e51-em meg 5800-m előtte), de 1-2 hét alatt megszoktam!meg
-
V8David
tag
Köszi szépen, ki fogom próbálni!
peugeotmate: Az előlap a telefon alján pár tized mm-t mozog, ha erre a problémára gondolsz. Azonban a billentyűzetten nincs semmi, csak még meg kell szokni.
E=mc² - Nincs értékelésem, mert 8 évet külföldön éltem és csak Ebay-en hirdettem.
-
drkbl
őstag
Most mindig kilépek a zenelejátszójából, ha nem kell, és így azóta nem volt gondom. Ma kipróbálhattam volna a BT+telefon töltőn+hívás kombót újra, megnézni, ettől dobja-e el az űrbe a BT kapcsolatot, de elfelejtettem...
Ez a harvester mindig kaszál, mint jó démon, vagy megszabadulok tőle, ha kilépek a lejátszóból?
-
old rocker
veterán
válasz V8David #6655 üzenetére
én is a Smart settingset javaslom, nagyon jó startmenü progi, és lezárást, feloldást is bármelyik billentyűhöz hozzárendelheted vele. A giroszkópot meg -szerintem - felejtsd el. Inkább zavaró, mint hasznos és pl. média lejátszásnál meg is hülyíti a telefont, mert alapból fektetve játszik.
Attisx, ezzel a Rammsteinnel meghülyítettél...
[ Szerkesztve ]
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
V8David
tag
válasz old rocker #6663 üzenetére
Ezt én is észrevettem. De ha már médiánál járunk... én hiányolom a képek elforgatását. Valahogy meg lehet oldani? Mert a 6120c-ben ha az 1-3 gombokat nyomogattam, akkor elforgatta őket, itt viszont mindent nyomigáltam már és nem csinálja.
És halkan megkérdezném, hogy ezt már lehet hack-elni?
-
csab2
veterán
válasz Sztbeni #6650 üzenetére
Nem is használ. 3G csak a hülye videótelefonáláshoz kell, meg nethez. Ha a mobilon Opera Minivel netezel, akkor megint nem kell a 3G, elég az EDGE.
Szóval a 3G csak akkor kell, ha a beépített böngészővel netezel, vagy pedig modemként használod a telefont. Akkor meg nem árt a HSDPA ami nem sok helyen van.
Beszélgetésre, Opera Minivel való netezésre tökéletes a GSM. Ráadásul azzal (majdnem) mindig van térerő. A 3G sokkal gyengébb térerő szempontjából.Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
SEFAN84
aktív tag
Én 3G hálón használom csak UMTS módban Opera Minivel,mert Szekszárdon igaz van Edge,de sokszor átvált sima Gprs-re,illetve sokszór hallgatok netrádiót.192kbites minőséghez már kell az UMTS.Így is 2napig bírja a telefon
Viva La Vivaz :)Spiro: ha ZENE kell!http://www.szerencsesnap.blogspot.com/
-
chop
őstag
Na,ez nekem uj informacio: mi az uj fajta lezárási mód?..
-
-Maci-
addikt
válasz old rocker #6664 üzenetére
amilyen Macinak sosem lesz, hiába irigykedik...
A mondat első fele nagy élet bölcsesség! Sőt! Az élet filozófiámat fogalmaztad meg vele!
[ Szerkesztve ]
If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
Newyorker
addikt
mi lesz a következő mág nem legyártott Nokia telefonunk skacok?
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
-Maci-
addikt
válasz Newyorker #6673 üzenetére
Nem lesz következő! Majd ha megtanulják azt a szót, hogy MINŐSÉG! Na majd akkor! Viszont mivel erre halovánka az esély, így azt mondom, hogy nincs következő!!
[ Szerkesztve ]
If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
attisx
addikt
válasz old rocker #6663 üzenetére
"Attisx, ezzel a Rammsteinnel meghülyítettél..."
Ez volt a cél.
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
old rocker
veterán
válasz Newyorker #6673 üzenetére
Én megmaradok most már az E52-nél, nekem hibátlanul teszi a dolgát. Mert én nem csavargatom, nyomkodom, lötyögtetem, telepítgetem össze-vissza, mint pl. Maci
Maci, nekem van egy gyanúm: ha most még esetleg nem is ennyire markánsan, de a más márkák is ilyen irányba fognak haladni. "Mi mindannyian egy jól bevált fogyasztói szokás melléktermékei vagyunk". Amúgy nem értelek: eddig meg voltál elégedve az E52-vel, nem győztem tanácsot adni, erre itt van ni... ez árulás.
[ Szerkesztve ]
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
Sztbeni
őstag
-
Sztbeni
őstag
válasz old rocker #6677 üzenetére
Az a "Water and fire" mi? Nem a "Feuer und Wasser"-re gondoltál?
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
-Maci-
addikt
válasz old rocker #6678 üzenetére
Nem ien eccrű a dolog.
Egy dolog csak, hogy az E52 készülék mint szerkezet egy BÓVLI! De komolyan, ilyen papundekni vackot a céllövöldében szégyenlik kirakni hurkapálcikára. Szoftveres olyan, amilyen, nem rossz és még javítható. Szóval ott még van remény, de mondom a készülék mint szerkezet mélyen a béka segge alatt van. Egy. Kettő: sorra jönnek elő ilyenek, hogy szoftverfrissítésnél "43 másodperc van hátra" több, mint egy órán keresztül, aztán letépem, kezdhetem előröl. Nokia Mapsnél a hangot nem tölti le. Mármint a netről. Ennek a telefonhoz semmi köze, hanem nem jön le, mert noikja.
Az ember gondolná, hogy oké, legyen ez a készülék épp nem lett egy minőségi darab. Erre kijön a X6, amiért egy edzés utáni alsógatyámat se adnám oda, annyira trágya! Műszakilag meg egy olyan őskövület technika, ami már újonnan is szar volt.
Szóval ez a nokija.Zárójelben: Mélységesen ellenzem a távolkeleti országokat, amik elárasztják Európát ganéval! Csomód szidjuk őket, hogy mi mennyire ganyé, erre gyün a nokija és röhögve alulmúlja őket! Igen! A nokija becsókolhat samsungnak és az LG-nek! Meg hiba köpködik a nokijások a SE-t! Annak is benyalhatnak a finnek!
-
-Maci-
addikt
válasz Sztbeni #6682 üzenetére
Ez tényleg nem rossz, de konkurencia bealázza ezt is. De nem is ez a fő bajom, hanem az ára. Na meg nem okos telefon.
Egyébként az összehaosonlítási alapnak vett 6300-ról váltottam.If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
old rocker
veterán
"Egy dolog csak, hogy az E52 készülék mint szerkezet egy BÓVLI! De komolyan, ilyen papundekni vackot a céllövöldében szégyenlik kirakni hurkapálcikára. "
Kedves barátom, ez egy megkapóan realisztikusnak álcázott, ámde valójában egy giccses, túlzó költői kép, ha nem haragszol. Erre szoktam azt mondani: azért maradjunk a realitások talaján.Annyira nem veszitek észre, mennyire destruktívak vagytok azokkal szemben, akiknek bevált a telefon, hogy ezt csak az önző elfogultsággal tudom illetni. Akinek nincs is baja vele, vagy a boldog felületesség fogyasztói bájával el is siklott volna az összeillesztési parányi hibák felett, az is nyomkodja, recsegteti, tekergeti, sötétben hesszelgeti,hol szűrődik ki belőle fény... Elmondtátok párszor, rendben van, de egy idő után ezeknek a vad túlzásoknak az ismétlése kezd több,mint bosszantó lenni. Lassan arra az álláspontra jutok, aki folyamatosan csak ezeket a jeltőket tudja beírni, repetíciókba bocsátkozva,minek írja? Mi a f@szra számítottatok,hogy olyan páncélzatot kap, elmégy vele Afganisztánba harcolni a tálibok ellen és még golyóálló mellény sem kell majd?Vagy lehet majd vele bézbólozni? Arra pl. még egyszer sem gondoltál, hogy a netkapcsolat, vagy a pécé hibája is lehet pl. a frissítésnél, hogy egy óráig sem végzi el?? Megsúgom neked, nekem eddig egyszer kellett szoftverfrissítést félbe szakítanom és újra indítanom: bármelyik telefonomnál - az E52-nél is - 7-15 perc volt az átlag. Azt is megsúgom neked, hogy az E75-el - pedig telefonálásra nem sokat használom - több apró gubancom volt az utóbbi időben, mint az E52-vel. Például e-mail megnyitása helyett kilép a fiókból... és? Újraindítottam , oszt le van sz@rva. De ajánlottam neked: odaadom az E5-ért, én vállalok rá ugyanannyi garanciát, mint amennyi még a tiéden van. Ezzel, ha fejbevágod anyósodat, biztosa traumatológián köt ki, betört koponyával... Elismertem, megbeszéltük nem egyszer, hogy eléggé nagy a szórás és vannak, akiknek nem jött be...Devannak, akiknek bejött. És azokra tekintettel: ha nem tudsz nekik segítő jelleggel fetárni 1-1 tipushibát,akkor minek fikázol ilyen drasztikusan? Amikor gondod volt az e-mail klienssel, akkor is olyan virtuális ámokfutást rendeztél, hogy attól tartottam,agyvérzést kapsz... Papundekli, lötyög, szar, ócska, trágyadomb: el kell adni aztán vegyél Alcatellt, Samsungot, SE-t, vagy amit akarsz. Tudomásul vesszük, neked (sem) jött be. De nem értelek, miért kell ennyire szélsőségesbe átmenni...
Csalódtam benned, Zselé.Még annyit, a "páncélzatnak" ára van. Az E51-es kisebb, kecsesebb darab volt, annál pont méret volt súlyrais a felhasznált anyag.: de nehogy azt hidd, kényelmes az E66-nál is nehezebb E75-el telefonálni. Egy hétig ezzel kellene telefonálnod, élvezettel vennéd kezedbe a papírmasé E52-t.
[ Szerkesztve ]
-
Sztbeni
őstag
Az mitől van, hogy amikor az 5130-om frissítettem szoftvert, akkor írta, hogy szoftver letöltése, telepítése, stb. Az E52-nél meg csak annyit, hogy frissítés folyamatban, ráadásul 10x megakadt.
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
chop
őstag
válasz old rocker #6684 üzenetére
Gyanitom, hogy elugrom valamikor a Mediamarktba es megfogdosom mar ezt az E52-t, mert egyikotok azt mondja, hogy papirbol van, kinai szar, a masik szerint meg teljesen rendben van..
Tehat akkor az E51-et nem eri el anyagminoseg szintjen?
-
-Maci-
addikt
válasz old rocker #6684 üzenetére
Jó, oké, egyet értek! Drasztikus voltam! Igazad van, hogy nem kell ezért mások kedvét elvenni, mert van aki lesz@rja, hogy mennyire vastag a műanyag! Ráadásul, akár hiszed, akár nem én nem szeretném bele beszélni senkibe, aki imádja, hogy Ő is szarnak lássa!
Azért a velem kapcsolatos felvetéseidre még reagálok, aztán off vége.
"Mi a f@szra számítottatok,hogy olyan páncélzatot kap, elmégy vele Afganisztánba harcolni a tálibok ellen és még golyóálló mellény sem kell majd?Vagy lehet majd vele bézbólozni?"
Hát én személy szerint az első személyes találkozás előtt arra, hogy a 6300-hoz hasonlóan (bocs tudom, hogy rühelled ezt a hasonlatot ) egy fém elő és hátlappal szerelt, műanyag vázas elegáns mobil lesz. Miután rájöttem, hogy műanyag az egész, a hátlap meg papírvékony bili acél, akkor meg arra, hogy a "műanyag" a Finneknél is valami olyasmit jelent mint a SE-nál pl. Faterom Asus P535-ösei is full műanyag, de nem ilyen ócska műanyag, hanem bakelit vagy mittom én. A lényeg, hogy műanyagból is lehetett volna jó és én ebben bíztam. Ennyi.
"Arra pl. még egyszer sem gondoltál, hogy a netkapcsolat, vagy a pécé hibája is lehet pl. a frissítésnél, hogy egy óráig sem végzi el??"
Hát lehet hogy a laptopom a szar. Annyi gyanús csak, hogy egyedül a nokijás cuccok csinálak ilyesmit meg hogy a másik gépen is... Lehet hogy a net kapcsolat is mindíg pont csak akkor szarik be, amikor a nokija tőti lefele a férfi hangot a netről... Lehet.
"Ha nem tudsz nekik segítő jelleggel fetárni 1-1 tipushibát,akkor minek fikázol ilyen drasztikusan?"
Szerintem konkrétan felsoroltam korábban a gondjaimat. Nem sorolom fel újra.Viszont az előző h.sz.-emben is írtam, hogy a szoftveres apróságok javításában még hiszek. Engem a minőség hiánya zavar.
"mikor gondod volt az e-mail klienssel, akkor is olyan virtuális ámokfutást rendeztél, hogy attól tartottam,agyvérzést kapsz... "
és most tudod miért nem? Mert szoftverfrissítés után folyamatosan kiírta a kliens konfigurálásánál, hogy nem érhető el a szerver, próbálja később. Megpróbáltam kb 10 szer 1 hét alatt, aztán hagytam a 3.14csába! Szóval már ezt sem használom rajta.
"De nem értelek, miért kell ennyire szélsőségesbe átmenni..."
Azért mert egyes emberek a telefon sebességén és szoftveres bőségtárán fellelkesedve elnézik neki a minőségi mellényúlásokat (amik amúgy filléres dolgok lettek volna, hogy fullos legyen). Én pont ellenkezőleg: Ne legyen mobiltévé meg 3G vagy mittomén. Én pont a szoftveres gyengeségeket nem venném észre (bizonyos határig), ha ez egy fizikailag strapabíró, elegáns, acél telefon lenne.Ennyi. Igyekeztem reálisan foglamazni!
Béke!
[ Szerkesztve ]
-
SEFAN84
aktív tag
Érdekes.Az én E52-m atomstabil!Nem lötyögnek a gombok,a hátlap is stabil,nem mozog.Akiknél ilyen hibák vannak miért nem küldik el szervízbe?Valószínüleg a gyárban rosszúl rakták össze!Erre 1fikázó nem gondol?
Szerk.Navigációnál akkor tudsz hangot letölteni,miután megveszed a hangos navigálást,mert az nem ingyenes![ Szerkesztve ]
Viva La Vivaz :)Spiro: ha ZENE kell!http://www.szerencsesnap.blogspot.com/
-
old rocker
veterán
Ez a "kínai szar" barokkos túlzás. Az E51 kávája valóban fém, az E51-é csak fémnek látszó, metallizált műanyag. Az E51 hátlapja pár mikronnal vastagabb. Nem látszott ki a billentyűzet és a káva között fény, jelzem nem is tök azonos a kidolgozás. Viszont az E51-néltipushiba volt: a hátlap nagy méretű lötyögése és az oldalsó billentyűk rigidsége. Az E52 számbillentyűi egyébként nagyobbak, jobban kezelhetőek, kivéve a zöld - piros gombokat, azok lehetnének szélesebbek. Én már arra is rájöttem, mivel ez a káva (előlap) metallizált műanyag, ezért rugalmasabb lévén, jobban lehet nyomkodni, feszegetni.
-
-Maci-
addikt
válasz SEFAN84 #6690 üzenetére
Szedd le a telefonod hátlapját, vedd ki az akksit és fogyeldd meg erősen hogy hány csavar tartja az előlapot! Majd fókuszálj oda ahol a csavar feje bele ül a vázba. Ekkor csak óvatosan nyomd meg befelé a telefon oldalát, miközben a csavar-váz találkozást nézed. Majd ekkor rájössz, hogy jé, ez a csavar nem is fogja rendesen a vázat.
Ezt látja a fikázó!
(És a fikázó ezt nem azért látja, mert látni akarja, hanem mert óvatosan nyösszög a telefon és utána néz, hogy miért.)
-
-Maci-
addikt
válasz SEFAN84 #6690 üzenetére
Navigációnál akkor tudsz hangot letölteni,miután megveszed a hangos navigálást,mert az nem ingyenes!
Bocs, de ez nem így van! Minden ingyenes az útvonal követésen kvül! Próbáldd csak ki! Ha nem vagy befizetve, akkor az első kanyart szépen elmondja (tehát van hang). Továbbá vásárlásnál nem töltesz le semmit (tehát a hangnak már előtte rajta kell lennie)
-
-Maci-
addikt
válasz SEFAN84 #6693 üzenetére
A használó,aki nem küldi szervízbe,csak fikázza!
Bocs, de végigolvastad, hogy mik a szervíz tapasztaltok és mennyi a szervíz idő nokijájéknál?
Idézek:
Peso #6600
Sziasztok !
43 nap szerviz után tegnap vissza kaptam a telefonom .If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
old rocker
veterán
Nézd,Karma. Nyilvánvaló, hogy az E52 összeszerelés, anyaghasználat szempontjából nem éri el az E51-et. Nagyon rámentek a finnek az exkluzív hatásra. De a hibafeltárásnak, fikázásnak is van egy határa, szerintem. Nem szeretnék egy újabb összefoglalást írni erről, többször megpróbáltam tárgyilagosan összegezni, elégedettek és elégedetlenek véleményét figyelembe véve. Én a Nokia Messaginges szolgáltatás igénybe vételére való kiprovokálást ganébb dolognak tartom üzletileg. De azért ne degradáljuk már egyenesen cigarettapapírnak... Állandóan a csak Semmi pánik ominózus jelenete jut az eszembe: "Már nem merek a saját anyámra gondolni"
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5 Pro teszt
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Befagy az egész gép
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- TCL LCD és LED TV-k
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest