- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android szakmai topik
- Apple Watch
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
old rocker
veterán
Tiszta alkoholista állatnak leszek lassan elkönyvelve Pedig tegnap csak egy dobozos Dréhert ittam,Maci is igazolhatja... Na jó, tegnap kettőt... A másodikat véletlenül leejtettem, amikor el akartam pakolni és az ütődéstől felnyílt...
[ Szerkesztve ]
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
csab2
veterán
OFF
Most tettem fel próbaképpen az Opera Mobile-t. Létezik, hogy nincs benne flash támogatás? Pl. itt a Arénán a legfrisebb tesztben nem adja be a reklámot a cikk tetején. A beépítette böngésző tudja ezt. Ezért csodálkozom.
ONAsus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
-Maci-
addikt
válasz old rocker #7652 üzenetére
"Maci is igazolhatja..."
... meg hogy alkoholos mámorba feledkezve ütlegelted a családot! Nem hiszem, hogy az kát kis sörike mellékhatása lenne...
If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
peugeotmate
őstag
Szerintem hétvégén nyomok egy hard resetet a telefonon, mert az a rohadt navigáció csak nem akar működni. Egyszer az ablakban talált megfelelő műholdat és sikerült bemérnie engem, de azóta semmi. Se kint, se bent, se lent de még fent se! Ha az se segít akkor elásom vagy a telefont, vagy magamat!
Esetleg valakinek ötlet, hogy mivel lehetne segíteni azon, hogy jobban sikerüljön neki pozícionálni?meg
-
Newyorker
addikt
-
zzola
titán
Ma visszakaptam a telefont. Kedden vittem be helyi (Pécs) trémobilhoz, meg is lepődtem, mikor jött az sms...tehát akkor nem lesz készülékcsere.
A szervizlap egy része vicc volt, fényérzékelő hangolást, és SW frissítést írtak rá. Utóbbit nem csinálták meg, mert minden úgy volt beállítva, mint mikor elvittem szervizbe, meg a Nokiától is úgy jött vissza, hogy a 022-es volt rajta.Egy hibára lettem figyelmes, lehet valaki már írta, Én nem emlékszem rá. Utcai profilra van állítva, kettős kereszt gombbal lehalkítom, visszahangosításnál pedig az általánost állítja be, és nem azt, ami a némítás előtt volt...
-
old rocker
veterán
ezért a fejedet fogom ütni egy rücskös, kemény tárggyal, meíg önként be nem ismered, hogy minden erőszaktól mentes, lelkészi alkat vagyok!!!!És a családot sosem szoktam ütlegelni, a feleségemet is csak egyszer pofoztam meg mérgemben, mert olyan vastag a nyaka,hogy nem bírtam fél kézzel fojtogatni!! A hímsovinizmust meg egyenesen utálom,ezért nem léptem házasságra a Bélával! Hazudós Maci!!!
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
old rocker
veterán
Az nem bug. A kettőskereszt hosszabb nyomva tartása bármelyik üzemmódból némába kacsolja a telefont, onnan pedig kettőskereszttel általánosba.Ez így van pl. az E75-ön is. Ami viszont csak az E52-n van: üzemmód/opciók - időzített üzemmód váltás. Vagyis pl. 20.15-kor váltson utcaiba. És még azt mondjátok, sz@r a telefon... többet tud, mint a rágalmazó Maci.
[ Szerkesztve ]
-
-Maci-
addikt
válasz old rocker #7658 üzenetére
Ja, bocs, nem tudtam, hogy ez titok! Ne haragudj! Megígérem hogy akkor legalább azt nem kotyogom ki, hogy a szomszéd gyerekeket is azzal fenyegeted, hogy szétlapítod a fejüket az ehetvenöttel...
Navigáció:
hmmmm Tegnap kipróbáltam. Tök egyzserű útvonal lett volna, melynek során egyik főűtról át kellett hajtani egy másikra egy felüljáró segítségével. Nos kis barátunk az egyszerű felhajtás hejett simán tvább akart vinni a következő keresztútig, majd ot visszafordítani és úgy...
Szimpi...[ Szerkesztve ]
If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
zzola
titán
válasz old rocker #7659 üzenetére
Banyek, ez újdonság nekem! Jól jönne egy program, ami a megadott időpontban kikapcsolja a telefont, egy másikban pedig be. Ilyen létezik?
-
old rocker
veterán
Megoldás:az ehetvenöt. Az öregem,az úgy navigál, kihúzott qwertyvel...
Zolar: Ahogy írták is, a switch off.Van egy program be-kikapcsoló időzítő is, mobile task(?);aztán olvastam ki-be kapcsolóról is, de annak szerintem előfeltétele a sim kód kérés kilövése. S van a best profiles,azért remek program,mert nem csak az üzemmódokat lehet vele időzíteni, hanem lehet hozzárendelni program futás indítást.
Egy példa: nálam munkanapokon 23.30-kor offline-bakapcsol,majd 5.58-kor általánosba. Szombat - vasárnap 5.58-ig offline, 5.58-tól7.30-ig néma,7.30-tól általánosra vált. (23.30-ig.)
A Switc off-al szoktam váltogatni, mondjuk az 23.30-kor kikapcsolja a telefont, 6.00-kor csörög az ébresztő, akkor úgyis kérdezi,bekapcsolja-e a telefont. A best blacklist alkalmazással összehangolva egész bonyolult kis saját szabályokat lehet összehozni. Pl. a b.blacklist kapcsoljon be minden nap 21.31-kor. Azon legyen mondjuk egy relax nevezetű feketelista, ami az ismeretlen telefonálókat és a szám nélkülieket hárítja el foglalt jelzéssel, vagy a "te nem szoktad ilyenkor az asszonyt intézni, haver? Hívj holnap!" szövegű sms-el. 22.31-kor átvált a minden számtiltására, kivéve a white listán levő számokra. 23.30-kor kikapcs, mert úgyis jön az offline... Szóval lehet variálni.A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
zzola
titán
Köszi a tanácsokat, ha lesz időm utána nézek...
-
air
nagyúr
válasz old rocker #7659 üzenetére
Az időzített profilváltást az N78-am is tudja. Szerintem ez FP2 feature. De ha nem, akkor ott van Dr.Yukka Profile Scheduler progija.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
zzola
titán
Micsoda Nokia feature. A MyNokia oldalán a főpanel csere után átírták az IMEI számot...
-
-Maci-
addikt
Tartsátok szóval a Rokkertet, mer addig sem iszik és nem terrorizálja a családját az ehetvenöttel!!
-
-Maci-
addikt
-
old rocker
veterán
Nem úgy értettem,hogy másik nem tudja. AzE75 pl. nem. Volt olyan telefonom, amelyik alapból tudta,valszeg az N78. Nem kellett hozzá külön progi. A best profiles az említett alkalmazás indulás hozzárendeléssel,valamint a befejezés ideje után a következő üzemmód beállíthatóságával jobb, mint a Yukka.
Maci.Csak ha iszom, tudom elfelejteni azt a csalódást, hogy 54 ezerért akartad nekem eladni a 6300-dat.
[ Szerkesztve ]
-
old rocker
veterán
Most csak előkotortam a mobile task alkalmazást. Azért jó, ha mondjuk offline-ban a zenelejátszóval hallgatsz zenét, annak nincs időzítője, ezzel ki tudod lőni egy meghatározott idő után, vgy időpontban. Pl.
Csak iszonyúan nehézkes az alkalmazás keresése...[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
Van értelme frissíteni a telefont, vagyis az ovi-n megjelenő dolgokat? Nem használom a navigáció részét a készüléknek...
-
csab2
veterán
Ne haragudj, de én még mindig nem értelek pontosan. Mi van az Ovival? Az Ovi Suite-ra gondolsz, vagy az ovi.com-ra? Ovi Suite-tal csak magát az Ovi Suite-ot tudod frissíteni és a telefon szoftverét. Valamint a telefonon lévő térképet. Az ovi.com-on viszont sok szoftver van az ovi store-ban amit le tudsz tölteni. Ha ez utóbbira gondolsz, akkor kell egy Nokia fiókot regisztrálni és lehet keresgélni a szoftverek között.
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
zzola
titán
válasz peugeotmate #7676 üzenetére
Semmi sincsen feltelepítve, full szűz a készülék! Nekem nem kell az "ovi maps 3.0 --> 3.03 frissítés"...
-
csab2
veterán
Jól van na, meg ne sértődj már!
Az Ovi Suite-on keresztül azok frissülnek, amiket mondtam: maga az Ovi Suite, a telefon szoftvere valamint a térkép szoftver. Más nem.Eddig is volt ilyen nézet a műholdak állapotánál?
[ Szerkesztve ]
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
-Maci-
addikt
Rokker a múltkor ecsetelete, hogy a sok piától nem látta, hogy ha Nokia Maps időjárás előrejelzését lentebb tekeri, ott a többi nap is.
Na és hogyha valaki rá is kattint egy adott napra, akkor grafikonon mutatja a hőmérséklet az napi eloszlását meg hogy mikor kel fel/nyugszik le a nap.If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
old rocker
veterán
Te meg,ha a sok kakaótól nem tudnád,ha fel van telepítve a telefonodon az Ovi Store, legfelül hozza aNokia Maps-ot,vagyis a lehető legegyszerűbben le lehet tölteni telefonnalaz új,3.03-as térképet,ami csak téged kalauzol körbe-körbe...
-
-Maci-
addikt
válasz old rocker #7684 üzenetére
ezt nem tudtam!
Láttad, hogy tudtam feltolni a fészbúkra képet a gyári klienssel? Tök eccerű és így nem kell hozzá dzsipsziesz jel semIf you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
old rocker
veterán
Telefonindítás utáni telepítés megszüntetése
2009. február 10. (10:31) | Írta: Salmi"Biztos többen is küzdötök azzal a problémával, hogy amikor el-, vagy újraindítjátok a telefont és bejön a készenléti kijelző, egy telepítési folyamat indul el. Ez eltart akár egy percig is, majd a végén telepítési hibával leáll.
A hibát nem más okozza, mint egy előző telepítésből, vagy félig sikerült telepítésből visszamaradt fájl egyike. Minden .sis, vagy .sisx fájl feltelepítése után egy kisméretű .sis fájl pottyant bele az E:\Private\10202dce mappába.
Aki meg akarja szüntetni ezt a felettébb zavaró hibát, annak nem kell tennie mást, mint kitakarítani a fent említett mappát. Természetesen hackelve kell legyen a telefon, mert a Private mappa egy rendszermappa és alapból nem férhetünk hozzá!
Így kell kinéznie a nagytakarítás után a 10202dce mappa:Most már telefonújraindulás után máris dolgozahtunk és nem kell kivárni míg hibával leáll a telepítés. Tesztelve N82-őn!"
Ilyet tapasztaltunk. De a telefonnak nem feltétlenül kell hozzá hackelve lennie. Csak adatátviteli módba kell csatlakoztatni a PC-re, és pl. olyan totall commanderrel, amelyik úgy van beállítva,hogy a rejtett file-kat is lássa, lazán törölhető.
-
zzola
titán
válasz peugeotmate #7690 üzenetére
Igen, szívok, De amíg javítható, nincsen csere...
-
old rocker
veterán
Remek... és amíg ők azt mondják javítható, addig javítható. Hát... ilyenkor mindig - dús a fantáziám - elképzelem, ahogy kikapnám a kezükből, ha meg lennék előzve anyagilag és a földhöz bnám, igen, javítható? Na, ezt csináljátok meg... Vagy odabilincselném magam valamihez,hogy innen cserekészülék nélkül sehova nem megyek...
-
zzola
titán
válasz old rocker #7692 üzenetére
Én rontottam el az egészet, ha decemberben trémobilhoz vittem volna, akkor már nem lenne E52, mert ott betartják a 15 napos határidőt! Így marad az E52, és a vergődés. De előbb-utóbb csak eljutok a cseréig, és végre megszabadulok tőle!
-
mandju
senior tag
Sziasztok!
pontosan egy hónap után visszakaptam a telefonomat a szervízből. természetesen sms-t nem kaptam, hogy kész van csak találomra mentem...cserélték az egész készüléket a szervízes srác szerint. én pedig elkövettem egy nagy hibát... ott a helyszínen nem néztem meg tüzetesen a telefont, gondoltam, ha cserélték mi gondja lehet...
sajnos már itthon vettem észre a "külsérelmi nyomokat" rajta...
jobb alsó sarok nyomódás... szerintem leejtették...
hátlap szintén eldeformálódva, tiszta karc... mint amit végighúztak a betonon...azt meg sem említem, hogy a króm keret lötyög, csak a "szentlélek" tartja...
mondanom sem kell, megöl az ideg... ma extra 60km-t utaztam a telefonért (oda-vissza)
holnap mehetek megint... lóghatok a melóbólelegem van...
* JVC DLA-Z1 * gerriets opera white - ultra thin frame 135" 2.35:1 AT * Trinnov Altitude 16 * FusionAmp * Apollon Audio NCMP 6350 * Apollon Audio NCMP8350 * 3 Pronomic XA1400 * HTPC MadVR * DIY H16-15 Bold Series * 6 BMS18N862 * Trinnov waveforming *
-
mandju
senior tag
válasz peugeotmate #7696 üzenetére
2hetet volt nálam használatban a telefon, 1 hónapot szervízben...
amikor leadtam, megvizsgálták, makulátlan volt...* JVC DLA-Z1 * gerriets opera white - ultra thin frame 135" 2.35:1 AT * Trinnov Altitude 16 * FusionAmp * Apollon Audio NCMP 6350 * Apollon Audio NCMP8350 * 3 Pronomic XA1400 * HTPC MadVR * DIY H16-15 Bold Series * 6 BMS18N862 * Trinnov waveforming *
-
GAgyiXyXy
aktív tag
Na! A fenne enné meg az okos telefonját.
Ma beszélgetés közben újraindult a teló. Na hívás újra. Vége a beszédnek nézem mi van.
Belassult mint állat. Nézem mik vannak nyitva. Na egy rahedli progi futott. Hogy miért? Hát a f@szomn se tudja. Olyanok is, amiket soha el sem indítottam. Na kigyilkoltam őket.
Egy kivételével sikerült is.... abba benneragadtam.....
Na mondom itt az idő egy on/off-ra. Megtörtént. Látszólag semmi bibi, de:
Hívnak, fülessel venném fel, de nem tudom. ??? Kézzel felveszem, beszélek. Vége.
Újra hívnak, és nem tudom felvenni a fülessel a telót. Miaf@szomvan???
Megállok, füles ki, reboot, na meg ha mán megálltam dobtam 1 sárgát is hóbaFüles bedug, azonosítottam fülesnek, és láss csodát, újra fel tudom venni a telót a fülesről.
Namost ilyenek miatt már megtapostam pár telefont mindjárt azután, miután ami maradt belőle amikor lepattant a falról.Huhhhh....jólesettttt
Jahhh... azért használok fülest, mert blútottyos szarokat is tölthetném, meg megbízhatatlanok.
"Syd Wichowsky szegedi szabadságharcos, aki a Szovjetúnióba emigrált"
Új hozzászólás Aktív témák
- Utolsó 2db!! ÚJ iPhone 15 --256GB!!! (Blue / Black!) 11hó Apple garancia
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB 6GB RAM Dual kek színű TELJESEN UJ bontatlan
- Utolsó 2db! -- ÚJ iPhone 14 PRO MAX 256GB!!! Deep Purple!
- UTOLSÓ DARABOK!! ÚJ!!! --- Iphone 14 Pro 256GB és 512GB!! Space Black!
- UTOLSÓ DARABOK! ----ÚJ!! iphone 14 256gb (Kék / fekete)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs