- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android szakmai topik
- Apple Watch
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
drkbl
őstag
Térkép+pozició <> navigáció
-
Tyren
aktív tag
Többen írtátok, hogy sikerült megcsinálni a google calendar-ral való szinkronizációt. Én is próbálkoztam, de teljesen szétcsapta a naptáramat. Minden eseményem megduplázódott , sűt jónéhány elcsúszva tette ugyan ezt. 2 órámba telt, mire rendbehoztam a naptáramat... Mondjuk én voltam a balga, hogy nem mentettem előtte. Nem tudjátok mit szúrhattam el? Nektek minden működik, ahogy a nagykönyvben meg van írva?
''A barátaid megtanítanak arra, amit tudni szeretnél, az ellenségeid pedig arra, amit tudnod kell.''
-
TigrisÚr
csendes tag
Azért kérdeztem, mert ha sűrűn lenne sisak a fejeden, akkor tudnád, hogy alapból a szélzaj és a sisak hangszigetelése (pláne mondjuk egy Schuberth sisak esetében) miatt eleve nagyon keveset hallani a külvilágból. Az említett sisak esetében kb. 70 dB jön le a környezetből, tehát csak a 70dB-nél hangosabb dolgokat hallod meg, ennek ellenére mégis az egyik legjobb sisak. Más kérdés, hogy fontos zajokat, sziréna, duda meghall a motoros sisakban is, fülessel is. Nem vitatkozni akarok, de komolyan próbáld ki, hogy mondjuk egy százas tempónál egy jó sisakban mit hallasz, fülhallgató nélkül, aztán visszatérünk a dologra.
(Tényleg nem akarok flamelni, de egy autós sem hall többet a külvilágból, pláne autórádió mellett, csak ő nem tud róla...)[ Szerkesztve ]
-
TigrisÚr
csendes tag
Amúgy létezik ingyenes térkép is a nokiára? Netán vmi jól használható warez? (Nem kérek senkitől konkrétumot, max programnév jönne jól, hogy mit keressek.)
-
csab2
veterán
A térképek ingyenesek. Ki lehet választani, hogy mely ország térképe kell, és azt le lehet tölteni a memóriakártyára. Természetesen azt is ingyenesen mutatja a térképen, hogy éppen hol tartózkodsz. DE! Ha tervezel egy útvonalat az azon való navigálásért fizetni kell vagyis meg kell venni az adott liszenszet. Természetesen én most a "normál" vagyis legális módról beszélek.
[ Szerkesztve ]
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
chop
őstag
Ajanlom a Nuevasync-et ilyen szinkronizációs dolgokra.
Nekem jobban bejott, mint a sima Google Sync, megbizhatobbnak tunik, illetve nem csak egy naptarat tud kezelni, hanem a free resze akar 11-et is. Ha fizetsz, akkor 50-et, de ehhez push e-mail, illetve a Toodoledo-n keresztul feladatszinkronizacio is jar.
Erdemes kiprobalni.
Es az MfE-n belul Full resync-kel kezdd!
MOD: azt elfelejtettem, hogy en E51-el csinaltam mindezt..
[ Szerkesztve ]
-
Newyorker
addikt
egy külföldi Nokia oldalon leltem:
Favourite Navigator Voting Status
Nokia Ovi Maps 49 70.00%
Garmin 11 15.71%
Sygic 5 7.14%
NDrive 5 7.14%[ Szerkesztve ]
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
-Maci-
addikt
válasz Newyorker #6817 üzenetére
Ahogy Soho írta! Megtervezi az útvonalat, elindul, bemondja az első instrukciót, majd boltba akar menni liszenszért. Mondot neki, hogy nem, erre törli az útvonalat.
If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
GAgyiXyXy
aktív tag
válasz Newyorker #6820 üzenetére
Enyém pannonos, egy percet nem tudtam navigálni, mert ment volna a 'bótba'.
Teszteltem az utóbbi 1 7ben sok mindent, többek között az akksit. Hát az brutál. Nagyon rendben van. 1 7et bírt, ma vettem le a töltőről.
Az általam szidott email klienst is belőttem pop3 fiókra, gmail kliens meg egyébként is jó volt.
Néztem, próbáltam pár témát, de igazából mind a csicsáról szól, jók a gyáriak.Ebben maradtam
Ez a telefonkönyv viszont nagyon idegesít, hogy a *8*-al kezdődő számoknál már ha én hívok, akkor sem teszi a nevet a híváslistába. Ez szörnyen rossz.
Mechanikailag meg semmi gondom (keret lötyögött nálamis). Lehet, hogy a kosz már betömte amit kellett? 2x leesett, meg nem igazán kímélem,óvom.
"Syd Wichowsky szegedi szabadságharcos, aki a Szovjetúnióba emigrált"
-
JamesHolden
aktív tag
ha usb-n összekötitek a telelfont a PC-vel utána nektek is mindig eltünteti a hátteret?
-
peugeotmate
őstag
válasz JamesHolden #6823 üzenetére
Visszavált gyári témára, ha a memóriakártyán van az általad kiválasztod téma vagy háttérkép. Nincs ezen semmi meglepő.
meg
-
JamesHolden
aktív tag
válasz peugeotmate #6824 üzenetére
de nem áll visza ha újra kihúztam a kábelt
mindig újra be kell állítanom neki a hátteret... -
Newyorker
addikt
-
Kryczek
aktív tag
Kaptam kölcsön egye 1 hétre. előtte nem volt nokiám ezután meg sosem lesz! Ez az oprendszer.... ha kötelező lenne sem kéne. logikátlan, bonyolult, fagy!!! de nem kicsit. egyik nap ilyen téma másik nap olyan ezt én is tapasztaltam. nem tudom mit csinálnak a nokiánál, de ez igy nem tul jó.
Mert a stílus ízlés dolga. Nem pénzkérdés.
-
őstag
szevasztok!
a T-s szoftverfrissítés óta nem tölt USB-ről és videózáskor 10 másodperc után kifagy (a kamerát nem lehet onnantól használni míg újra nem indítom)
kurvajó komolyan, ez a javított szoftver? az előzőnek kutya fasza baja sem volt.
tudom, én vagyok a hülye, minek nyúlkálok bele, ha minden működik.valami ötlet?
[ Szerkesztve ]
it never gets easier, you just go faster
-
peugeotmate
őstag
válasz redbiro #6828 üzenetére
Nyomj először egy resetet, ha nem változik semmit, akkor rakd fel újra ezt a szoftvert! (Ha még az se, akkor gariztasd!)
De a legtutibb megoldás az, ha elcseréled old rockerrel az e75-re...JamesHolden
Memóriakártyán van a kép? Ha igen, esetleg próbáld meg, hogy az aktuális háttérképet mindig a telefon belső memóriájába mented![ Szerkesztve ]
meg
-
drkbl
őstag
Az általam linkelt Nokia oldal 1 hét ingyenes teszt autós navigációt ajánl. Itt balra középtájon.
-
-Maci-
addikt
Na most vége letöltötte a hangot! Pofázik a navigációm!! ÖÖÖÖMM!! BÓDOTTTÁÁÁ!!
If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-Maci-
addikt
válasz Kryczek #6827 üzenetére
Hát ha neked bonyolult ez az op rendszer, akkor ott nagy baj lehet! Leg többünknek nem fagy, viszont ha neked igen az idegesítő lehet, meg értem! De hogy bonyolult?! Eddig mid volt, féltéglád? Vagy az is bonyolult?
-
tuleon
tag
Sziasztok!
Vettem én is egy E52- t E51-et cseréltem le, szerintem amennyivel többet fordítottak az E52 szoftveres bővítésére annyival faragtak le a minőségből, így ugyan ott áll mint az E51
A telő tényleg nagyon jó nem nyikorog, egyáltalán nem lötyög.
Viszont a hátlap és a műanyag között van egy 0,5-1 milliméteres hézag, ami szerintem tervezési hiba, nem lehet mit csinálni, próbáltam már hajtogatni a hátlapot de nem jött be.
A hátlap amúgy lehet hogy papírvékony, de azért Alumínium és Magnézium ötvözete.
Összességében nagyon jó kis teló, egyedül a GPS nek kell egy jó 10 perc mire SZABADBAN jelet talál azt is úgy ha leteszed valahova, kézben fogva nekem nem talál jelet! -
chokito
csendes tag
Üdv. gondoltam én is leírom a saját tapasztalataimat erről az E52-es készülékről.
Szóval nekem tavaly október óta van meg (asszem akkor rakta be a Tmobil a listájára). Azóta volt hr rajta meg sw frissítés is. Ez utóbbit én az OVI-val csinálom. Nekem jobban bejön mint a PcSuite. Ami szembetűnő az a galéria gyorsulása ami nagyon pozitív. Ezt leszámítva sok vagy inkább szembetűnő újdonságot nem tapasztaltam. Vagy nem vettem észre.
Hibák: a keret (alul a T logónál) lötyög,szerintem elég gagyi érzést kelt. Viszont nálam a legnagyobb hibának a T9 szótár hihetetlen butaságát tartom. Az rendben van,hogy tanítani kell egy T9 szótárat de ez még a leg alapvetőbb magyar szavakat sem tudja. Ilyen szart én még nokiába nem láttam pedig már jóideje ezt használom.
Persze előbb-utóbb meg lehet tanítani az összes használt szóra de egy format után kezdődik az egész elölről. Anno az E51-nél a C/predic könyvtárban volt a T9 szótára amit ki lehetett másolni majd vissza vagy írásvédetté tenni ám ennél a típusnál ez sanos nem működik. Szóval marad a hosszútávú bepötyögés.
Az akku nagyon bika. Nálam max 6 napot futott takarékos módban (gsm üzemmód) de a legrövidebb idő is 3 nap volt ami szerintem nagyon jó.
A gombok nekem nagyon kényelmesek és halkak.
A telefon gyors és megbízható. Nálam nem fagy és indul újra.
Összegezve szerintem jó kis használható készülék.Isteni testem van - mint Buddhának
-
csab2
veterán
válasz chokito #6841 üzenetére
"Viszont nálam a legnagyobb hibának a T9 szótár hihetetlen butaságát tartom."
Igen, hihetetlenül sok alap szót nem ismer. Viszont sok szót raggal együtt is tud.
"Anno az E51-nél a C/predic könyvtárban volt a T9 szótára amit ki lehetett másolni majd vissza.....ám ennél a típusnál ez sanos nem működik."
Miért nem?
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
Newyorker
addikt
nem is figyeltem, de így, hogy ennyire gagyin van összerakva, hézagok, lötyögések, műanyagok, gondolom, ha rezgőre van rakva a tel., akkor rendesen ciripel a telefon
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
Új hozzászólás Aktív témák
- Utolsó 2db!! ÚJ iPhone 15 --256GB!!! (Blue / Black!) 11hó Apple garancia
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB 6GB RAM Dual kek színű TELJESEN UJ bontatlan
- Utolsó 2db! -- ÚJ iPhone 14 PRO MAX 256GB!!! Deep Purple!
- UTOLSÓ DARABOK!! ÚJ!!! --- Iphone 14 Pro 256GB és 512GB!! Space Black!
- UTOLSÓ DARABOK! ----ÚJ!! iphone 14 256gb (Kék / fekete)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest