- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok,
megtudjátok mondani, hogy a 3G-t hogyan kell kikapcsolni?
thx
-
Bile Demon
őstag
Mennyiből áll a készüléken az előlapot leszedni? És vissza lehet tenni normálisan, anélkül, hogy utána elkezdene lötyögni?
Bruhe
-
C@rbon
senior tag
Elég sok panaszt olvastam arról hogy lötyög egy idő után az akksi fedele.
Új hátlap megoldja vagy gariba kell vinni és ott kicserélnek rajta valamit?ELADÓ makettek: Tamiya Skyline GT-R; Ferrari Enzo; BMW Z8 stb. Csak a dobozuk van kinyitva! priviben keress meg!
-
enddav
aktív tag
válasz Bile Demon #2803 üzenetére
Torx a neve annak a csavarhúzónak, ami kell az előlap lecseréléhez! Én 1 hete cseréltettem le, de eddig semmi baj nincs vele, szerintem ha jól meg vannak húzva a csavarok, akkor nem fog mozogni az előlap.
Egyszer leugrottam a ház tetejéről, mert azt mondták, hogy nem érzek majd semmit. És tényleg, még ma sem érzek semmit.
-
tuzpenge
őstag
Nálam sem lötyög még 0,00001 mm sem.
Atomstabil. 2,5 hónapos.
És ezzel nem dicsérni akarom, mivel van egy két problémám vele, amit a szoftfrissítés lehet megoldana, ha a tisztelt nokia végre kiadná az új szoftvert.ˣ
-
tuzpenge
őstag
válasz asadasad22 #2817 üzenetére
Leírtam már párszor. Nem akarok senkit untatni.
Nem életbe vágó dolgok, de engem zavar. Pl. a naptárbejegyzést nem teszi ki aktív készenléte, memóriakártyát nem látja usb módban, és még egy pár apróság.ˣ
-
enddav
aktív tag
Nem az akksi lötyög, hanem a hátlap. Egyébként nekem max 0,1 mm-ert mozog, de csak akkor, ha direkt mozgatom le-föl a hátlapot, szóval én észre se veszem.
Egyszer leugrottam a ház tetejéről, mert azt mondták, hogy nem érzek majd semmit. És tényleg, még ma sem érzek semmit.
-
Bile Demon
őstag
-
tc2014
aktív tag
Kecs és fém tulaj vagyok mától. ;)
-
amol
addikt
-
Joe bácsi
őstag
Azt be lehet valahogy állítani, h. ha vmi teendő írok egy naphoz, akkor na vigye tovább a következő és a következő és a következő és így tovább napra, addig amíg nem törlöm a bejegyzést vagy nem nyomom rá az elvégzett lehetőségre?
Miért nem hagyja pl. a bejegyzést 10-én és miért tolja tovább át 11-ére és 12-ére utánna, ha nem törlöm vagy nem nyomok neki elvégzett gombot????Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
Joe bácsi
őstag
Jaaa, értem és kössz!
Csak azért volt furcsa, mert a 6230 és 6230i-nél mindegy volt, h. miként mentettem el a bejegyzést, mert nem csúsztatta át a következő napra.Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
Qru
MODERÁTOR
Nektek nem szokott melegedni időnként a telefon?
Telefonálás közben néha egészen meleg lesz a kijelző és hátul az aksinál a fém burkolat. Eddig még csak kétszer vettem észre (két hét alatt). Először töltés közben beszéltem, gondoltam azért melgszik mert tölt, de most nem volt töltőn és pár perc után kimondottan meleg volt. Szobában telefonáltam, tehát a kb 22 fokos hőmérséklethez képest meleg.[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
rekid
addikt
Vegre megvettem enis!!!! Jee Apropo dragultak tegnap ota 3-4 ezerrrel .
Ezeket az akksikat meg kell formazni?Gyáva népnek nincs hazája!
-
enddav
aktív tag
Hát sok mindenki mást mond, de a többség szerintem azt, hogy nem kell! Szerintem sem kell, csak a LI-ION-okat kellet, de ez már LI-Polymer. Remélem jól írtam.
[ Szerkesztve ]
-
rekid
addikt
ENis hasonlokepp gondolom tekintve hogy a hasznalatija sem keri sot ugy fogalmaz hogy:
"Az elem elözetesen gyarilag fel van toltve, de a töltes merteke eltero lehet. ahhoz hogy az elem a teljes mukodesi idejet elerje, toltsuk az elemet mindaddig amig a toltest jelzo ikon szerint teljesen fel nem toltodik"Bar boltban aztmondtak toltsem 16 orat...
Gyáva népnek nincs hazája!
-
Qru
MODERÁTOR
Nem, legalábbis én nem kaptam hozzá, igaz nem hivatalos Nokia boltban vettem. De a honalpon sem írnak ilyesmit, márpedig szoktáka zért reklámozni az ilyesmit. De nem drágák a MicroSD-k. Múlt héten néztem, 2,5k az 1GB Sandisk, 3k a 2GB-os Nokia itt a ph!-n (utóbbiból vettem egyet én is).
#nincsbennetarcsi
-
rekid
addikt
En most vettem praktikum gsm nel 58 ert ( tegnap emeltek mindenhol 62 re) Es volt a dobozban + 512 mindezert annyit kell elviselnem hogy arab az utmutato meg a billen az angol betuk felett ottvan arabul is a tel magyar
Apropo legujabb soft verzioszamot tudnatok irni?Gyáva népnek nincs hazája!
-
Symbio
senior tag
-
rekid
addikt
HI! Van valakinek msn contactokat kezelo progirol tapasztalat - ami szepen fut e51en? pl gizmo? vagy hasonlo?
-
enddav
aktív tag
-
-
rekid
addikt
Nyilvan. Ez mindenhol igy van... Magyarorszagon elunk.. MEg a a "nagy" NOKIA garanciakkal is sokszor kitorolheted... ugyhogy.. erdemes erteni a telefonodhoz ha mas nem softverszinten.
Jah es ez a garancias dolog a vilagon mindenre ervenyes a ruhatol a rubikkockaig.. sajnos =re magyarorszagon a szolgaltatas csak az eladas pillanataig tart gyakorlatilag.[ Szerkesztve ]
-
rekid
addikt
válasz asadasad22 #2845 üzenetére
Nyilvan jobb mint egy "sufni" gari de nemkell tolluk elszallni..sajnos... egyebkent van egy par "Sufni" gsm is aki a bevett hibas nokiat rogton nokiaszervizbe kuldik. Nade remeljuk nemlesz baj D
Nemtudom igazabol az elozo telefonomat gsmstudional vettem (6630) tuti olaszoktol szereztek 1 ev gari volt ra 2 ev utan sem volt semmilyen baja. Szal rossz telefonba mindig bele lehet futni es hogy onnan mi tortenik az szvsz egyedi helyzet es elbiralas utan kiderul.Gyáva népnek nincs hazája!
-
törölt tag
Sziasztok,
pár kérdés:
Van valahol egy egyszerű leírás, hogy mire kell figyelni a programok telepítésénél? (főleg olyanoknak akik még nem csináltak ilyen mobil progis installokat) Gondolom eszetlenül nem szabad mindféle sz@rt rátenni.Lehetnek vírusos programok?
Tud valaki ajánlani weboldalt ahonnan csak tuti jó progikat lehet leszedni?
Egyébként milyen progikat érdemes feltenni? (valami egyszerű játékot feltennék)
Új csengőhangot könnyű rátenni?Pc Suite-t még nem volt időm se megnézni, se telepíteni. Mire használható?
Bocs, ha nektek ezek tök evidensek, de nekem nincs időm mindenféle funkciót, lehetőséget kipróbálni, és az az igazság, hogy erről már le is szoktam.
Egyébként 1 hete vettem a telót, meg vagyok vele elégedve (főleg, hogy a 3G kikapcsolása után az aksi jobban bírja), habár egy alkalommal volt egy HIBA: menübe akartam belépni --> a főképernyőnek csak felső 20%-a tünt el, és ott látszódott, hogy megváltozott a háttér, de semmit nem lehetett csinálni, ki kellett kapcsolnom. Remélem, ez nem lesz gyakori, habár, ha egyszer előjött, akkor jöhet bármikor.
Teszik, hogy ez egy normális méretű teló. (legjobb fogása nekem eddig a Siemens M45-nek volt).
thx,
-
rekid
addikt
válasz #61275904 #2848 üzenetére
HI!
Nem egy ordongosseg a telepites a telefonra de lehet vicces is. Elvileg Siman pc suittal a sis kiterjesztesu file-t atkuldod majd telefonon okezgatod es kesz egyszeru mint a chocapic
Aztan lehet ez vicces ugy hogy aztmondja a teled hogy tanusitvanyhiba az lehet lejart is ilyenkor segit ha a telepites idejere visszaallitod a teled datumat fel evvel neha tobbel. Viszont van amikor signozni kell na az mar kicsit bonyolultabb de ezis levan irva tobb helyen hogy is megy.
VIrusok termeszetesen LEHETNEK de nemolyan vesz. ettol nemnagyon kel rettegni. Ambar mint a windowsnal itt is igaz hogy eszetlenul soksz.rt ne telepits mert nemfeltelenul fog orulni a teled.nagyonsok oldalrol tudsz letolteni progikat, en szemely szerint nokiaprogramok.hu -t hasznalom. de millio oldal van.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz parandroid #2769 üzenetére
Nálam nem jött össze. Most reggel felkelek, bekapcsolom a mobilt és szerinte 14-e péntek van. Az autómata frissítést meg magától kikapcsolta. Nálad mi a helyzet?
#nincsbennetarcsi
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest