- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
dorika87
őstag
Azért csinálom egyrész így, mert többen írták, hogy amikor pl youtube videót játszanak le akkor magától moam bilnetre megy fel, és valaki észre sem vette és vett le pénzt, és csak hónap végén derül ki, és így biztosan el lehet kerülni a kellemetlenséget.
Persze tényleg úgy is lehet csinálni ahogy mondod, de én pont ezért nem szeretném így használni. Alapból wifivel szoktam csatlakozni, tehát mindig úgy van beállítva, csak nagyon ritkán kell a mobilnet. -
dorika87
őstag
amikor megnyitom a böngészőt, nem tudom kiválasztani, hogy mobilnettel csatlakozzak, mert csak a wifit és a saját hozzáféréfi pontot ajánlja fel, pedig konfigurációnál a vodafone van bekapcsolva. A csomag kapcsolat adatkapcs. ha szükségesre van állítva nálam. Tudnál írni egy pontos leírást. Gondolom az internetkapcsolat kérdezzen rá-ra van állítva, de sajnos nálam attól még a mobilnet lehetőségét nem ajánlja fel.
[ Szerkesztve ]
-
Lulácska
csendes tag
sziasztok!
nem tudom már mit kellene csinálni a telefonnal végigolvastam elég sok kommentet a wifis netes beállításokat megcsináltam (személyes konfig. alapértelmezett,kitöröltem a telenoros konfig.-ót) pénteken vettem a telót eddig minden okés volt,ma meg elkezdett erőlködni az E betűvel és nem értem hoigy miért és hogyan,semmihez nem nyúltam hozzá és be is kereteződik tehát szívja a pénzt,de nem tudom eltünteni.Hol megjelenik hol el tűnik!!!!Mit csináljak?Holnap letiltatom a mobilnetet de addig meg?? Kérlek segítsetek... -
Lyndon
tag
válasz kamumailcim #1305 üzenetére
Szerviz lett a vége, várom a végeredményt.
-
B3C
csendes tag
Sziasztok!
A következő történt velem:
2 hónapja vettem egy ilyen készüléket a Telenortól. Olvastam előtte róla, tudtam, hogy kategóriájában egy jó telefon, és árban is nagyon jó konstrukcióban kínálták. Az első tarifahónapot jól zártam, semmi különös a számlán, azonban amikor megkaptam a második hónap számláját eléggé hasbavágott amit láttam rajta. Gyakorlatilag 20 e Ft-tal több lett a végösszeg az átlagnál. Utánanéztem, hát persze, hogy a GPRS forgalom, amit én meg is értek mert neteztem rajta, csakhogy egyszer sem választottam a csomag alapú átvitel lehetőségét, állandó WI-FI mellet miért tenném?! Fel is hívtam a Telenort, hogy azonnal deaktiválják a szolgáltatást mert az én munkakörülményeim mellett (állandó internetkapcsolat, céges telefon) kizárólag kényelmi okokból vásároltam 2. telefonként ezt a készüléket. A kapcsolt kolléga el is magyarázta, hogy Nokiáknál ez úgy történik, hogy ha megszűnik a WI-FI kapcsolat, automatikusan a szolgáltató mobilhálózatára csatlakozik. - De jóó! - mondtam magamban. Direkt kiemeltem az eladó hölgynek is, hogy csak WI-FI alapú internetezésre "lesz szükségem" és arra is kb csak azért mert "divat". Mivel meg is kérdezi a telefon, hogy mit akarok csatornaként internetezésre használni, nem tiltattam le a csom. al. átv. szolgáltatást ott helyben. Én marha.. Sajnos részben ez a saját hibám miatt történt, de azért én úgy gondolom, hogy ez van olyan fontos információ, amelyet utólag visszagondolva megemlíthetett volna az eladó. Jó tanulópénz volt.Szeretném a segítségeteket kérni:
Ugye letiltottam a GPRS-t. Most sem az e-mail kliens, sem az msn nem működik, mindkettő kommunikációs hibára (kód-2) hivatkozik. Kizárólag weboldalakat nyit meg. Mit kéne bütykölnöm rajta? Köszönöm, sziasztok![ Szerkesztve ]
-
B3C
csendes tag
Oké.. Hála Dorika87 #1295-ös kommentjének 1:15-re nagy nehezen megoldottam a problémám. De az, hogy valamit a mai világban így kelljen beállítani.. Nem hiszem el, hogy ez nem csak erre az operációs rendszerre jellemző kényelmetlenségi hiba. Ezért tart itt a NOKIA. Az MSN-t elég nehéz volt az OVI mellé betenni gyári konfiguráció visszaállítása után, mert nem kínálja fel a szolgáltatás frissítését, ahogy dogesz írta a #1268-as kommenjében. A saját OVI fiókom 1 órán át tartó babrálása után nagy nehezen felkínálta.
Akkor most másban kérem a segítségetek:
Ahogyan írtátok is páran, elérhető a Telenor alatt is az újabb szoftverfrissítés. Próbáltam frissíteni, de telefonon keresztül nem engedi. Ez azért van, mert kell hozzá GPRS (amit letiltottam)? Csak WI-FI kapcsolatok neresztül nem lehetséges? Vagy mindenképpen PC-vel kell a procedúrát elvégezni?![ Szerkesztve ]
-
betulapendul
csendes tag
Nekem is pannonos ez a csoda c-3,de a lényegen nem változtat, sajnos amíg világ a világ szeretnének a szolgáltatók még egy újabb bőrt lehúzni rólunk,ezért szerintem szinte minden telefont így alakítanak ki.ezt a "wifi-s témát"sikerült kb 500 ft-al megúsznom,azért is szívtam a fogam.részben segített a fórum a megfelelő beállításokban, részben pedig addig babáztam vele míg valami lett (hÁrd rezet után nem tom mi lessz).De most jó,"forog".
végkövetkeztetés:
MOBILNETET LETILTANI A SZOLGÁLTATÓNÁL! mert érdekük hogy ráfizess. -
B3C
csendes tag
válasz dorika87 #1309 üzenetére
Azt írja: Nincs hálózati kapcsolat. A letöltés nem indítható el.
Pedig WI-FI hálózatra vagyok csatlakozva. :S
Nincs valami alternatív útvonal? (nem akarom PC-vel frissíteni..)Azt sem értem, hogy ha most elérhető a 7.20-as és amikor vettem feltételezem már régóta elérhető volt a 4.60-as, akkor nekem mit keres rajta a 3.36-os..
Tudtommal nem kis különbség van közöttük teljesítményben.[ Szerkesztve ]
-
betulapendul
csendes tag
válasz tomika13 #1281 üzenetére
PDF olvasó.:csak a "nokiaprogramok"-os működött, viszont nagyobb fájlok esetén nem tud vele mit kezdeni(alkalmas viszont sok-sok textúra kezelésére,viszont az is babrás) rengeteget bosszankodtam e miatt aztán inkább több hibát láttam magában a PDF forátumban mint a telefonban, tehát "ha a hegy nem megy mohamedhez...":konverter PDF->JPG. képeket viszonylag jól kezel ez az eszköz ezt a progit találtam(cefet lassú de legalább elvégzi a konvertálást beavatkozás nélkül, ha valaki találna jobbat szívesen venném): office Convert Pdf to Jpg Jpeg Tiff Free
alkalmazási terület:
-busz menetrendek
-modell szerelési útmutató
-olvasni való
-"meg nem engedett segédeszköz"
stb.... -
tomika13
tag
válasz betulapendul #1310 üzenetére
MOBILNETET LETILTANI A SZOLGÁLTATÓNÁL! mert érdekük hogy ráfizess
Ezzel a hozzászólással nem értek egyet!
Miért lenne érdeke a szolgáltatónak, hogy Te elégedetlen legyél?
Nekik attól nem lesz jobb, sőt! Ez itt arról szól, hogy nagyon sokan nem akarnak fizetni plusz adat csomagért, mert van wifi, stb.
A samsungnál működik rendesen ez a wifis dolog, és minden működik rajta, úgy, hogy a net le van tiltva. (S5620)
A nokia hibája az, hogy nem lehet normálisan használni a wifit, illetve különböző programokat, mert azok adat forgalommal járnak.Egyébként a net csomagok nem olyan kibírhatatlanok árban, ez által meg lehet szüntetni a 20-30ezres számlákat,
de ez csak annak fontos, akinek pl munkára is kell a telefon, nem csak azért, hogy elmondhassa, hogy neki ilyen is van.Aki meg nem akar fizetni, tiltassa le és ennyi, és bízzon benne, hogy a nokia lesz még olyan jó, mint régen
Üdv: Tom
-
hdanesz
őstag
Sziasztok!
Új tapasztalatot osztanék meg a WIFI-n nézett youtube videókkal kapcsolatban. Spanyolországban voltam pár napig...és ott tudtam WIFI-n youtube-os videókat nézni.
A spanyol Voda hálózatára állt át a telefon. Itthon persze ugyanúgy nem működik mint eddig. -
shaggy
aktív tag
Sziasztok!
DocX Reader v0.2
Ezt a progit leszedtem a telora felraktam activáltam és teszem fel a doc és nekem nem akarj a megnyitni még csak nem is látja mi lehet a baj?
ez csak a 2007-ben írt doksikat látja ami .docx van mentve a sima 2003 írtakat ami .doc van mentve azt nem?
-
-
Lyndon
tag
-
B3C
csendes tag
válasz tomika13 #1314 üzenetére
"Miért lenne érdeke a szolgáltatónak, hogy Te elégedetlen legyél?
Nekik attól nem lesz jobb, sőt!"Bocsi, ezzel meg én nem értek egyet. Először is ha így volna, nem lenne hűségidő, vonal fenntartási díj, eltérő percdíjak, stb. és a tarifákat sem a konkurens szolgáltatók határoznák meg. Véletlenül én éppen a távközlési szektorban dolgozom és elmondhatom, hogy a szolgáltatókat nem hogy a magánemberek, de olyan cégek sem érdeklik, amelyeknek havi telefonszámlája többszöröse az átlagos lakossági ügyfelekénél. Nagyot néznél, ha hallanád miként változik meg a szolgáltatók ügyintézőivel folytatott beszélgetés etikája amint kiderül, hogy egy kiemelt ügyfélről van szó. Jókat szoktam mosolyogni. Na már most ehhez a titulushoz mi kell? Pénz.. mi más. Ha nincs, akkor a futottak még besorolást kapod.
Sajnos a fővonal-, mobilhálózat-szolgáltatók is hasonlóan az áramszolgáltatókhoz vagy az üzemanyag-kitermelőkhöz olyan dologból gazdagodnak meg, ami a mai világban nélkülözhetetlen, akármennyi is legyen az és kerüljön bármibe. Ez a helyzettel való szimpla visszaélés, kihasználás. Ez mindig is így volt, most is így van és még jó darabig így is lesz.
Ha már itt tartunk a probléma nem az, hogy 1 kb-ért elkérnek 12-15 ft-ot, hanem az, hogy nem olyan távoli országokkal ellentétben szerény hazánkban még mindig nem egy nagyváros közterületen van rákényszerülve az ember, a mobilhálózaton keresztüli internetezéshez.
-
tomika13
tag
Érdekes a meglátásod
Én ezen csak azért mosolygok, mert véletlenül az egyik mobilszolgáltató értékesítői csoportjában dolgozom, és hidd el, hogy nem ez a meghatározó, legalábbis ezen a szinten még nem, minden ügyfél egyenlő, függően attól, hogy milyen a forgalma.
Gondolom, hogy a "vonal fenntartási díj" alatt a havidíjra gondolsz, vagy vezetékes telefon esetén érthető a kifejezés. Ott van még kapcsolási díj is, és még egy két dolog.
Mobil részen a mobilnetnek akkor van ilyen díja, ha túlforgalmazásról beszélünk, illetve akkor, ha nincs adatcsomag beállítva, ha van, akkor nem kerül ennyibe. Tudom, mert nekem is van, és használom is, és tudom, hogy mire elég.
Az, pedig, hogy kis hazánk ilyen elmaradott állapotban van, igazából az nem a szolgáltató hibája, hanem a kedves város, és ország vezetésének a felelősége.
Bizonyos településeken pl azért nem lehet vezetékes netet használni, mert az önkormányzat nem engedi lefektetni a hálózatot, egy olyan helyen, ahol semmi nem indokolja a vétót.
Ugyan ez igaz a mobilfejlesztésre is. -
KennyONE
aktív tag
Sziasztok!
Ma lettem friss tulajdonosa egy C3-asnak.
Eddig nagyon bejön de lenne pár dolog amit még nem fejtettem meg.Nekem is előjött az a ''hiba'' hogy nem csatlakozik a wifi hálózatra.A teló T-mobile-os,és nincs mobilinternet előfizetésem.
A másik, hogy lehet több időpontos ébresztést beállítani?
Egyelőre ennyi,majd még kérdeznék ha nem baj
Előre is köszi!
-
B3C
csendes tag
válasz tomika13 #1322 üzenetére
Én azt értem, hogy nektek, mint értékesítőknek, számítanak az ügyfelek. Hát persze, sokatok jutalékot kap utánuk, de sajnos a távközlési szektor sakktáblájának parasztjaiként, vagy éppen a tortájának egy szeleteként (metaforák, nem személyeskedés csak kb. annyira befolyásoljátok ezt az egész, komplex rendszert) a világ összes értékesítőjéhez hasonlóan az a feladatotok, hogy közvetve minél több bevételhez juttassátok a munkaadótokat, illetve képletesen szólva fényesre nyaljátok az ügyfelek hátsóját. Jobb helyeken ezt konkrétan elvárásként a szemedbe is mondják, máshol csak utalnak rá de végeredményben ez köztudott és az ügyfél is tudja. Ez így rendben is van, de sajnos olyan dolgokba, amelyektől ahogyan mondtad függ, vagy ahol elkezdhetnénk elégedettségéről beszélni, nincs beleszólásotok. Olyan meg hogy egyenlő ügyfelek, emberek sosem volt, lesz. Nem tudok olyan területet mondani a közéletből, ahol valamiért ne tennének különbséget ember-ember között. Nem is várom, ez egy csúnya emberi sajátosság, de nélküle a jelenleginél is nagyobb káosz volna az emberiségben.
Természetesen arról, hogy minden utcasarkon nincs hotspot, nem a mobilszolgáltató tehet. Nem is mondtam ilyet. Azt is tökéletesen megértem, hogy bármilyen adatforgalomért, amely a mobilhálózatot használja fizetni kell. Én is megfizettetném! Fizessen, aki a sávszélességet terheli. Én azt nem értem, hogy miért kell nekem mobilinternet csomagra előfizetnem ahhoz, hogy ugyanannyi adatforgalomért ne többször annyit fizessek, holott technológiailag nincs különbség. Ja de értem.. marketing fogás. És máris ugyanazzal a lendülettel fordultunk vissza mindennek okához.. A Pénzhez. -
betulapendul
csendes tag
válasz tomika13 #1322 üzenetére
Fő az optimizmus csak naivitással ne párosodjék(hűség idő aláírása után tényleg máshogy közelítik meg az embert és ez tény,nem látnak el megfelelő infókkal,és ha belefutottál egy ilyen túlszámlázásba feketén-fehéren kikapod a számlát és te vagy a barom, hogy nem olvastál utána).Ezt csak azért írtam fel hogy okuljanak a hibáim(hibáink)-ból.(habár ha te a pult másik oldalán állsz....).
Kiadtak rá egy új szofit (7.25) még mindig nem vagyok elvarázsolva. kicsit reméltem a számológép 3-as gombjának javulását,vagy valamit(bár lehet már hiányozna, végülis C-3 a neve...).
minden esetre sokat kilehet hozni ebből a kütyüből.(hiszek benne)
Üdv![ Szerkesztve ]
-
B3C
csendes tag
válasz KennyONE #1323 üzenetére
Szia!
1. Ha új a készülék akkor a WI-FI adapternek mennie kell.
Ha használt, akkor előszőr gyári konfiguráció visszaállítása!2. Nem tud csatlakozni a hálózatra vagy nem látod a hálózatot?
3. WI-FI router DHCP szolgáltatás aktív és ha igen van kiosztható cím a telefonnak?
4. SSID, jelszó case-sensitive!
5. Több időpontos ébresztés szerintem csak külső alkalmazással érhető el.
[ Szerkesztve ]
-
somogyi23
csendes tag
A héten két problémát is sikerült kijavítani, pontosabban rájönni a megoldásra.
1. 320*240-es felbontású Mp4, 48 khz-es 320 bitrátás hangsávval - ezt le tudja korrekten játszani, eddig még nem volt nekem olyan videó amiben ne pattogot volna a hang 5 mp-nként. Most már jól megy.
2. Amit a cikkbe is említettek joggal, hogy ha facebookra akart valaki fényképet tölteni a galériából egy üres képet kapott. A megoldás: a telefonmemórián lévő fotók mappába kell tenni a képet, és így megjelenik a facebook kliensbe, fel lehet tölteni. Elég primitív hogy nem lehet járkálni a mappákba, de legalább megy. -
Ulaci
tag
Sziasztok.
Mondhatjuk hogy nagyrészt végigolvastam hsz-eiteket,Nekem az lenne a helyzet, hogy venni szeretnék egy ilyen telót, vagy ezt vagy E63-at. Nekem mindegyik megfelelne, csak ez jobban tetszik.
Vodafone-os előfizetésem van. Vennék függetlenül egy ilyen Nokia C3-asat.
Ti mit tanácsoltok a tapasztalataitok alapján? Vegyek? Ne vegyek? Ahogy elnéztem mindennel meg tudnék barátkozni, csak ez a netes balhé bizonytalanít el egy kicsit.Meg lehet oldani, hogy ne tudjon meglepni a telefon? Én kb hetente egyszer csatlakozok netre a telefonnal. Tehát nem is fontos hozzá hogy pöpecül működjön.
Ha letiltatom a voda ügyfélszolgálatnál a mobilnetet, és amikor csatlakozok ritkán és azt Wifi-vel teszem akkor minden rendben lehet? mit mondotok?Ép testben, ép lélek!
-
erik1001
csendes tag
válasz somogyi23 #1327 üzenetére
szijja. Nálam fészbuk kliensbe lehet járkálni a mappákba csak a képeket nem találja észrevettem h 1 általam letöltött képet lát....
Átneveztem a saját képem, fénykép szót kitöröltem.... És így jó a memória kártyán is.Jó a te verziód is csak örültem h vmire rájöttem.
Másik nagy felfedezésem h a * azaz U-gombbal is lehet zárni nyitni a billentyűt nem csak a funkciógombbal.
Egykezes fogásnál nem kell messzire nyúlni.nokia N9 & BlackBerry z10 PIN:2ACBB698
-
tomika13
tag
válasz betulapendul #1325 üzenetére
Ezt nem hívom naivitásnak, hiszen ezt csinálom már egy hosszabb ideje, 4. éve.
Ennyi idő alatt találkoztam az általad, általatok említett történetekkel, volt olyan szolgáltató, aki annyira nem vette a fáradtságot, hogy egy 10 éves ügyfelük kérésének eleget tegyenek, úgy, hogy az adott lehetőséget ők kínálták fel. ( hűségidő hosszabbítás is volt a dologban )
Nyílván minden a pénzről szól, mindenki abból él, viszont az, hogy direkt megtévessze a fogyasztókat, ezt nem gondolom.
Személyes ügyfélszolgálaton ( pult mögött ) biztos vagyok benne, hogy az van amit Ti mondtatok, hogy a hűség után stb. Tróger banda a nagy része, sajnos ez így van.
Szerencsére én nem ott vagyok
Mindenkinek tudom tanácsolni, ha már tartozik valahova, akkor az új szolgáltatásokat ilyesmit telefonon keresztül aktiválja.
A beszélgetés ugye rögzítve van, tehát ha valótlant állít az ügyintéző, és nem úgy van, ahogy meg lett beszélve, akkor lehet reklamálni, van bizonyíték, de nem gondolom, hogy személyesen bárhol is felveszik magnóra amit mondanak, ezért van az, hogy ott megtévesztenek. Tisztelet a kivételnek, de ez sajnos így van.
Mindenkinek kívánom, hogy ne érje rossz tapasztalat, főleg ne olyan ami a pénztárcáját érinti. -
chipi-85
senior tag
Sziasztok!
Vettem a barátnőmnek egy ilyen szépséget!
Fentebb olvastam erről a fantom adatforgalomról!
Függetlenül vettem, és egy T-mobile kari van benne,és T-mobil beállítások is! 4.60-as FW van rajta.A kérdésem az lenne, hogy hogy lehet a telefonon beállítani, hogy még véletlenül se tudjon GPRS forgalmat produkálni. Most megpróbáltam felmenni a netre, és be jött a kezdőlap, tovább nem mentem, mert így is arany árban mérik a kb-okat!
A lényeg, hogy vagy a beállításokat akarom megváltoztatni, vagy pedig törölni a jelenlegi GPSR beállításokat! Ezt hogyan tudom végbe vinni??
Üdv: Chipi
-
addikt
válasz chipi-85 #1335 üzenetére
Beállításokban kitörlöd a internet és adatforgalom profilodat, de én helyedben csak egy jól látható plusz karaktert tennék hozzá, így sem fog működni, de bármikor vissza tudod majd állítani.
Sokkal lovagiasabb lenne a barátnődet egy mobilinternet előfizetéssel meglepni, néz szét a szolgáltatódnál, vannak elég korrekt ajánlatok. Így még többre fog értékelni a szerelmed.
Elnézést a második bekezdésért ha belemásztam a magán életedbe, de az első bekezdés az tuti működik.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
chipi-85
senior tag
A barátnőm nem egy net függő, azért meg nem akarok havi 2-3 ezret kiadni, hogy a telefonon netezzen havi 1-2 alkalommal!
Otthon van Wifi + laptop, a cégnél van internet, a telefon már nem kell erre a célra!Kitörölni nem akarok, mert hátha később kellene.
Módosítani meg nem nagyon tudtam. Rámegyek, és az opviók alatt törlés és beállíáts alapértelmezettnek van!
Még új profilt sem tudok létrehozni!! -
addikt
válasz chipi-85 #1337 üzenetére
Volt már a kezemben ilyen készülék, de nem emlékszem pontosan erre a momentumra, hogy működik. Nem ajánl fel módosítás vagy valami ilyen további lehetőséget.
Egyébként a Domino Net 40: 690 Ft 40 MB. [link] itt tudsz nézelődni.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
hdanesz
őstag
válasz chipi-85 #1337 üzenetére
Szia!
Hozz létre egyéni beállításokat a net beállításoknál és akkor nem kell törölni a t-s cuccot.
Beállítások/Konfiguráció --> itt lehet saját hozzáférési pontot beállítani és azt megadni alapértelmezettnek a t-s helyett.Egészen pontosan nekem saját hozzáférési pont, saját streaming és saját web van beállítva. Így nem mászkál GPRS-re és nem generál adatforgalmat.
[ Szerkesztve ]
-
huba95
csendes tag
Hello!
Most szeretnék egy ilyen telefont vanni a telenornál,de olvastam itt egy csomó hibáról.Valaki leírná lécci, hogy a telenornál most hogy áll a helyzet? -
tomika13
tag
Én már egy jó ideje használom a telefont, és mindenkép csak ajánlani tudom.
Amire érdemes odafigyelni, a net előfizetés. Ha nem akarod használni, csak a wifit, akkor a netet tiltasd le a szolgáltatódnál, és akkor nem lesz vele gond, a többi alkalmazás jól működik wifivel is, leglábbis nekem. T-mobile, 3.60.os szoftver van rajta, semmit nem babráltam. Ha a net le van tiltva, akkor kizárt, hogy költséget generáljon a számlába, de ezt azért ellenőrizd le. ( ha le van tiltva, és megnyitot az operát, nem tudsz semmit se csinálni )
Összességében egy nagyon jól összerakott telefon, szerintem ne várj tovább[ Szerkesztve ]
-
tomika13
tag
válasz chipi-85 #1335 üzenetére
Ha Dominós a kártya, akkor a 1777 hívd fel róla, és 2 perc alatt kikapcsolod saját magadnak a netet (NetStart a szolgáltatás neve) Nem nehéz művelet, és után fix, hogy nem lesz költésged vele. Ha előfizetéses , akkor 1430, és ott is kikapcsolják neked. Ha utána mégis kell, akkor ugyan ez a művelet csak visszafelé.
Barátnőmnek ugyan ezt csináltuk, montét használ, és teljesen jó, csak wifivel tud netezni vele.[ Szerkesztve ]
-
KennyONE
aktív tag
Sziasztok!
Van egy olyan problémám hogy a közösségek funkció nem akar működni.
Más sokszor próbáltam de odáig jutottam el mindig hogy "szolgáltatások lekérése" és utána kiad egy hibaüzenetet hogy "Hiba a hálózati kapcsolatban.Próbálja meg később,újra"Szeretnék mobilnetet, olyat lehet esetleg hogy csak a facebook frissítésekre használja?
Valaki esetleg tudna majd segíteni?
Köszönöm szépen![ Szerkesztve ]
-
dsupink
csendes tag
a háttérképen megjelenő menüsorokat pl.:facebook/twitter átlehet állítani vagy el lehet tüntetni?
-
somogyi23
csendes tag
Sziasztok!
http://www.themereflex.com/category/nokia-c3-themes
Aki igazán minőségi témákat keres a C3-masára azoknak ajánlom ezt az oldalt. Külön kiemelhető tény, hogy van egy theme request opció, értelemszerű, hogy kérésre is csinál témát a tulaj. Külön figyelmébe ajánlom mindenkinek a HTC Sense stílusú témát nekem nagyon tetszik....
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ukrajnai háború
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Farming Simulator 25
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...