- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
Új hozzászólás Aktív témák
-
robchy
csendes tag
Ha minden igaz perpill. ezek a 7.20-as szolgáltatós szoftverek vannak:
059D1K8: RM-614 C3-00 EURO-B2 PANNON HU SL GWHITE
059D1K8: RM-614 C3-00 EURO-B2 PANNON HU SL GWHITE
059C3T4: RM-614 C3-00 EURO-B2 PANNON HU SL SGREY
059C3T4: RM-614 C3-00 EURO-B2 PANNON HU SL SGREY
059C2K1: RM-614 C3-00 EURO-B2 VODA HU SL SGREY -
bigdady
nagyúr
Én is rákerestem ma (voda) és talált is.
De én a beállítások menüpont alól a telefonon keresztül telepitettem wifin keresztül egyenesbe nokiától.
Magátók megcsinált mindent (homokóra, folyamtjelző stb), nem kellett ovi suite ozni meg kábelezni (ami folyton megszakadt).
Zsirkutya lett. 4.60 ról most már 7.20.
5 perc volt. -
bigdady
nagyúr
új funkció ha jól látom a wlan keresés
-
bigdady
nagyúr
és már nincs kétszer a nokia kéz sem induláskor
-
robchy
csendes tag
Wlan keresés? Ez alatt mit értesz?
-
bigdady
nagyúr
Most automaikusan keres mindig. Amig nem talál, mint laptopon
-
kittymica
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném ha segítene valaki abban, hogy belinkel nekem egy msn programot, ami rendesen működik a nokia c3-on. Már vagy 20 programot kipróbáltam, de egyiksem lép be, az ebuddyt pedig nem olyan kellemes használni szerintem. Pls help
-
dorika87
őstag
Sikerült végre nekem is felraknom a legújabb szoftvert telefonon keresztül. Simán felment gond nélkül kb 5perc alatt. Minden működik: wlan, közösségek, a 3-as szám a számológépben csak egy aprócska probléma van, az eddig működő javas programjaimnál most azt írja ki, hogy hiba az alkalmazásban tud valaki erre mondani valamit, másnál is előfordult ez az új szoftvernél, illetve email alkalmazásnál is folyamatosan azt írja, hogy email betöltése és nem csinál semmit) Félek, hogy ez az új szoftver még nem a legjobb. A többivel eddig nálam még nem voltak ilyen jelentős hibák. Remélem ezeket fogják még javítani. Viszont ez a javas dolog eléggé zavar. Ugyan nem használok sok java-s programot, de pl az opera mini 5.1 így egyáltalán nem megy nálam, mert azt írja, hogy hiba az alkalmazásban: Class not found java/lang...
Írjon valaki ha tud erre megoldást, vagy találkozott már ilyennel az új szoftverben. Vodafone-s vagyok, remélem nem csak én jártam így az új szoftal -
-
robchy
csendes tag
Dorika87:
Ahogy olvastam, ilyesmi előfordul olykor, nem a szoftver hibája. Újra kell telepíteni a java alkalmazásokat és működni fog.[ Szerkesztve ]
-
robchy
csendes tag
Ha máshogy nem megy, próbáljatok meg egy hard resetet, hátha segít: *#7370#
Formáz mindent, előtte mentsétek le az adatokat! -
bigdady
nagyúr
Nem értem hogy lehet feldobni szoftverfrissitésre egy olyan verziót az embereknek amit alapvetően nem teszteltek le.
Mi az hogy nem működnek egy hivatalos végleges verzióban a thirdparty programok.
Még ha valami béna beta verzió lenne megértem, de így?
Felháborító, asszem eladom és veszek olyat ami megbzható...
(egy régi nokia fan) -
bigdady
nagyúr
szerintem ez csak egy sima gyári beállítás visszaállitás.
-
bigdady
nagyúr
Király vagy, hard reset segitett újra megy az email.
-
robchy
csendes tag
Remélem megy minden. Tré-mobil is kiadhatná már a frissítést.. :S
-
dorika87
őstag
na megcsináltam a resetet én is, de így se működik, se a java alkalmazások, se az email alkalmazás. Nem tudom mi lehet a gond, de eddig nekem sokkal jobban bevállt a 4.60as szoftver. Maradtam volna annál eddig ennél tényleg csak azokat az újításokat vettem észre, hogy jó a 3-as gomb a számológépnél, és többször keresi a wlan-t, viszont kevesebb dolog működik rajta stabilan mint az előző szoftvernél, legalább is nálam
-
Thusor
őstag
Nekem már OVI suite-on keresztül is tudott frissíteni 7.20-ra. Rendesen lezajlott, nekem az e-mailek is mennek, meg minden jól működik benne.
Opera mini meg azért nem működik mert már eleve benne van a 7.20 szoftverben. Internet menüpontban a Böngésző funkcióval opera mini indul el.
[ Szerkesztve ]
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
-
Thusor
őstag
Hát azért egy mókás dolgot már felfedeztem. A 7.20-as szoftvernél nálam a menüben kétszer jelenik meg a közösségek menüpont. Ez azért érdekes. Nem tudja valaki, hogyan lehetne eltüntetni onnan?
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
robchy
csendes tag
A 3-as gomb már a 4.60-nál is javítva volt, de csak a szervizben frissítettnél. Lehet érdemesebb ott megcsinálni a frissítést, mert ott nem felülírják a szoftvert, hanem újrarakják az egészet. Vagy Phoenix-szel... De ezt csak halkan mondom.
-
dorika87
őstag
Melyik pontosan a hard reset? A *#7370# vagy a *#77780#? Mert én az elsővel próbálkoztam és ugyanaz a baja. Hibát ír amikor bármilyen java alkalmazást akarok telepíteni, és email se megy továbbra sem. Szervízbe csak a legvégső esetben szeretném vinni, mert várni kell rá, valahol több napot és az most nekem nem lenne a legmegfelelőbb, mert nem mindenhol tudnak biztosítani cserekészüléket.
-
robchy
csendes tag
válasz dorika87 #937 üzenetére
Elvileg a *#7370#
Memória kártyára szeretnéd telepíteni? Ha igen, akkor még szerintem próbáld meg formázni azt is. Ha továbbra sem jó, még egy dolgot megpróbálhatsz, hátha segít. Hard reset, majd ovi suite-ban újra telepítsd fel a szoftvert.
Én a 4.60-ast szervizben rakattam rá, az kb. 10 perc volt. -
Mindy-Lee
tag
Ez nálam is így van, amúgy meg semmi problémaj nincs.
Nekem vannak aggályaim a szervizes szoftverfrissítésekkel, amiatt kellett otthagynom a telenoros C3-at egy hétig, mert sikerült úgy megcsinálni, hogy az Opera Mini nem volt hajlandó még csak keresni sem a WLAN-t. És annyit tettek, hogy visszatették a 3.36-ot rá...
Aztán könnyen lehet, hogy csak én voltam ennyire balszerencsés...
[ Szerkesztve ]
-
Thusor
őstag
válasz Mindy-Lee #939 üzenetére
Igen ezen kívül semmi baj sincs ezzel az új szoftverrel. Most külföldi fórumokon utána olvastam és ez elméletileg már egy ismert hibája a 7.20-nak. Következő frissítéskor javítják. Egyébként csak bizonyos telefonoknál jelentkezik ez a hiba, nem mindegyiknél.
-
dorika87
őstag
Igen, most én is úgy vagyok vele, hogy megvárom a következő frissítést, ami talán 1-2hónapon belül meg is érkezik, hisz az előzőkkel is egész jól haladtak. Addig meg kibírom így, ezekkel a hibákkal, nem fogom visszarakni csak ezért a 4.60-ast, kivárom míg megjelenik az új. Egyébként meg nagyon megszerettem már a készüléket és meg is szoktam, a telefonnal nincs gond, csak most épp egy rossz szoftvert kapott de a következőben javítják, tehát reméljük nem lesz gond. Eddig azt tudom mondani, hogy a 4.60-as volt legalább is számomra a legstabilabb.
-
Kötike
tag
Sziasztok!
Nekem még nincs ilyen telóm, de tervbe van véve a beszerzése. De előtte pár kérdés.
Milyen minőségben szólal meg a zene a telón kihangosítva, mondjuk ha majd mp3-at akarok beállítani csengőhangnak? Beszélgetés közben milyen a telefon hangminősége? Tudok majd kapcsolatot létrehozni telefon és számítógép között bluetooth-on keresztül? A telóra tölthetőek le új témák? Egyelőre ezek jutnak eszembe.
A válaszokat előre is köszi.
-
kamumailcim
csendes tag
-
Kötike
tag
válasz kamumailcim #944 üzenetére
Köszi a gyors választ.
-
piorsolya
csendes tag
Sziasztok! A következő lenne a problémám, ma vettem egy ilyen gépet, letilttatam róla a vodánál minden netes vackot, mondtam csak a wifi legyen hozzáférhető. Ez eddig rendben is lenne, simán csatlakozik az itthoni netre, viszont a böngészőbe ha belépek bármilyen címet adok meg azt írja ki, hogy nem sikerült csatlakozni az internethez,nem mennek a közösségek, meg a nokiás alkalmazások sem, mit lehet ilyenkor tenni?
-
Daneee14
tag
Sziasztok! A szoftvert szeretném frissíteni telefonon, de most bevinném valamelyik boltba, milyen papírokat kell magammal vinnem? Akármelyik voda boltba vihetem? És körülbelül mennyi időt kell rá várnom?
-
robchy
csendes tag
Nagyon kíváncsi voltam azokra a problémákra, amiket említettetek. Mivel a t-mobilos szoftver még nem jelent meg, így felraktam egy független szoftvert a telefonra. Most minden gyári nokia szoftver szerint van, nincs semmi szolgáltatós hülyeség benne.
Viszont ami a lényeg, hogy egyik hibával sem találkoztam. Minden jól működik. Lehet, hogy a csak a szolgáltatók szúrnak el valamit?
Ha kijön a t-mobilos, azért felrakom rá a garancia miatt.Daneee14: Jótállási jegy kell hozzá és kb 10 perc a frissítés. Ahol van szerviz is, ott biztosan meg tudják csinálni.
piorsolya: Szerintem hozz létre saját hozzáférési pontot és állítsd be alapértelmezésnek, akkor elvileg működnie kellene wifivel is.
-
robchy
csendes tag
Ha majd megjenik, akkor hivatalosan az ovi sute vagy pc suite programmal fel lehet rakni, a frissítés menüpontban. De nem vagyok benne biztos, hogy az egyenértékű a szervizben felrakottal. Vannak egyéb, nem hivatalos módszerek is, ami nem frissíti, hanem újra feltelepíti, de ez csak saját felelősségre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung P510 - Automata flip - Ritkaság - Motoros nyitás-csukás
- Samsung E500 - Kinyitható divatmobil - OLED - Arany és Bőr - LaFleur
- Sharp GX30 - A ritka i változat - GX30i - Dobozos
- Több darab Zebra MC67NA PDA/vonalkódolvasó eladó
- Nokia 8110 4G - Bontatlan - Új - DualSIM - GPS - WIFI - Hotspot - Banántelefon -
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest