- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tökmindegy
senior tag
Szia
Strapabíróságon mit értesz? Mivel ,nem dobálom,meg semmi hasonlót nem csinálok vele így erről nem tudok nyilatkozni. Az anyagok amiből áll szerintem jók kellemes fogásúak,pár hete van meg de kopást ilyesmit nem tapasztaltam. Mondjuk Nokia-nál nem is szokás. A régebbi 2 éves Nokia mobilom ugyan már meg van kopva de az építkezéseken él és dolgozik,
Ja és nem recseg ,nem nyöszörög.Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
kis_david89
csendes tag
Sziasztok!
Nokia C3-00 típusú mobiltelefonom van, amivel meg is vagyok elégedve, de érdekelne pár másik, hasonló készülékkel rendelkező ember véleménye is.
Van pár hiba, amit sikerült kiküszöbölnöm, de néhány olyan is, amire nem találok megoldást.
Itt van például a számológépen nem működő hármas gomb, amit a funkció gomb megnyomásával lehet életre kelteni.
Első hónapban a számlám fizetendő végösszege 10.000.- forint volt, a net miatt, de ezt is sikerült kiküszöbölni. (Se mobil napijegy, se gprs használat, pusztán a wifi).Amin nem tudok napirendre térni, az például, hogy a youtube videókat miért nem játsza le? Illetőleg, ha használom a csevegő klienst (msn), egy idő után mér zárja be a programot, tök spontán?
Ami még bosszantó, hogy elajándékoztam az mp3 lejátszómat, mert úgy terveztem, hogy a 2 GB-os memória kártya elegendő lesz. Vettem eg USB kábelt, de amit a kábelen keresztül felrakok a kártyára, azt csak optikailag teszi fel oda, fizikailag nem... (nincs fent a kártyán egy gramm zene se).Pillanatnyilag ennyi lenne. Ha van észrevételetek a telefonról, vagy tudtok valami gyorsan kivitelezhető választ a kérdése(i)mre, írjatok! Köszi!
(Ja és tudom, úgy illenék, hogy az eddigi hozzászólásokat elolvasom. Lehet, hogy a kérdéseimre is megleltem volna a megoldásokat, de a munkaidőmbe csak ennyi fért bele, ez is öt részletbe.)
<a href="http://www.karoracentrum.hu">Casio órák webáruháza</a>
-
addikt
válasz kis_david89 #1153 üzenetére
Cső újra!
Látom megtaláltad a megfelelő fórumot, ha visszaolvasol, akkor választ találsz a kérdéseidre, amit kérdezel az rendszeresen felmerülő probléma. Hasznos olvasást!-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
Mindy-Lee
tag
Erre csak annyit tudok mondani, hogy olyan jól megcsinálták a frissítést, hogy az első alkalom után az Opera Mini még csak látni sem volt hajlandó a wifit (be volt állítva, hogy rákérdezzen), a másodiknál meg most vettem észre, hogy tovább már nem hajlandó frissíteni, pedig hát van újabb (a másodiknál egy hétig volt náluk szervizben a teló és visszatették a 3.36-ot rá). Se az Ovi Suite nem tudja frissíteni, és maga a telefon sem talál frissebb szotfvert, ha a készüléken keresek rá. Szóval mehetek vissza megint, és ott lesz egy hétig a semmiért...
-
kamumailcim
csendes tag
Üdv, nem megy a telefonomon a piros - hívás megszakít - gomb. Nem ejtettem le, nem esett kakaóba, csak az asztalra volt letéve és egyik pillanatról a másikra már nem működött.
Kikapcsolni nem tudom, gondoltam, h kiveszem az aksit aztán vissza, de félek nem tudnám bekapcsolni és szükségem lenne rá.
Találkozott valaki hasonló problémával?
UI: Minden más gomb működik.[ Szerkesztve ]
-
robchy
csendes tag
válasz Mindy-Lee #1156 üzenetére
Sajnálom, hogy rosszak a tapasztalataid, nekem eddig mindig sikeres volt a szervizben történő frisítés, bármilyen telefonról is legyen szó. A telefon egyébként nekem sem talált soha frissítést a t-mobilos szoftverrel. Szóval ez a szolgáltatós szoftverek hibája szerintem. Az, hogy egy hétig ott volt a telefonod, csak a downgrade-nek volt köszönhető, firssítésnél nem kell otthagyni annyi ideig.
-
Diu
csendes tag
Sziasztok!
Kedd óta én is C3 tulajdonos vagyok!!! Régóta olvaslak titeket, így sok hasznos infóhoz jutottam, így sikerült beállítanom a Wifi-t is!Két problémám van és a segítségeteket kérném!
1, Amint említettem a Wifit sikeresen beállítottam és ma sikerült is kipróbálnom, de használat közbe elszállt és azóta nem tudok csatlakozni, azt írja ki folyamatosan, hogy "Hálózatok keresése". Ellenőriztem mindent, de nem akar működni sehogyan sem.....
2, A Nokia oldalán olvastam, hogy AVI fájlokat is lejátszik a telefon, fel is töltöttem a fájlt, de csak a hangot játssza le, kép nincsen! Erre valakinek valamilyen megoldás?
Előre is köszi
-
dorika87
őstag
Szerintem nem kell felfogni ilyen tragikusan a helyzetet. Nem kell visszavinni szervízbe, nem hinném, hogy olyan nagy a gond. Legalább is ha az a gondja ami nekem is volt, akkor semmi ok az aggodalomra. Azt ugyan nem tudom, hogy miért írja folyamatosan csak a hálózatok keresését, amikor nálam ezt csinálta (kb 2-3alkalommal) én sem tudtam rájönni, viszont egy újraindítás megoldotta a porblémát. Ha ez még sem változtatna a dolgon, akkor merülhet fel megoldási lehetőségként a szervíz... de addig érdemes kísérletezgetni. Újraindítás általában megoldja a problémát, ha az sem ajánlani tudom még a gyári beállítások visszaállítását.
-
trassher
addikt
válasz kis_david89 #1153 üzenetére
Szia!
Mindenképp rakd fel rá a 7.20-as szoftvert.
Msn-re ott az ebuddy amit Ovi Store-ból ingyen letöltesz, tökéletesen megy.
7.20-as szofttal a youtube-nak is működnie kell.
Zene témára nem tudok mit mondani, nekem egy telefonom se csinálta ezt.
A 3as gombra jelenleg nem tudok megoldást.Redmi Note 7
-
kliszi
senior tag
Sziasztok ! Most készülök venni egy ilyen telefont tényleg ennyi gond van a wifivel meg a számologéppel , meg a youtube videokkal ? Ha igen elég elkeseritö !
-
Lyndon
tag
Szia!
Nekem is ilyen telefonom van, bátor szívvel ajánlom. Kérdezted korábban az anyaghasználatot, összeszerelést, ezzel kezdem. Amit a tesztben is olvashattál erről, az megállja a helyét: kiváló anyaghasználat, fém hátlap, a műanyag részek is korrekt minőségűek. Az összeszerelés remek, nem recseg, nem ropog, az illesztések hajszál pontosak, összességében nagyon jó érzés kézbe venni a telefont. Nekem ennél jobb anyagú és összeszerelésű telefonom még nem volt.
Szoftveres rész következik.
WiFi: amikor megveszed szolgáltatónál a telefont, valóban először csomag alapú adatátvitellel akar netezni, azonban ez egy 2 perces beállítás kérdése, onnantól teljesen hiba- és zökkenőmentesen kapcsolódik WiFi hálózatra. Szerencsére ebben a fórumban már sokan leírták ennek a beállításnak a pontos módját, így a WiFi-vel nem lesz problémád, ez garantált.
A számológépről annyit, hogy valószínűleg egy tervezési figyelmetlenség miatt a 3-as szám az Y billentyűre került. Ez bizonyára azért van így, mert angolszász nyelvterületen az első billentyűk QWERTY sorrendben szerepelnek, nálunk ez QWERTZ, így az Y és a Z helyet cserélt, és gondolom ezt elfelejtették átírni a számológép szoftverében. Szóval a 3-as szám az Y gombom van a számológépben. Idegesítő hiba, de emiatt szerintem nem érdemes lemondani a telefonról.
Említetted a YouTube-ot is. Nos ez az, ami sajnos nálam sem működik, sem letöltött YouTube programmal, sem a böngészőből megnyitva. Erre sajnos még nem találtam megoldást, remélem lesz majd.
Összességében abszolút ajánlom a telefont, meg vagyok vele elégedve, egy remekül használható és szerethető készülék a C3-00.
-
Lyndon
tag
válasz fendermania #1123 üzenetére
Igen-igen, ugyanez nálam is. WiFi OK, böngésző megnyitása (akár alap Opera, akár letöltött Opera Mini 5.1, akár UC Browser) OK, m.youtube.com betöltése OK, videó kiválasztása OK, felugrik a média lejátszó OK, forog a földgömb OK, de nem játssza le, hanem kb 20 másodperc után kiírja a hibaüzenetet. Na ez NEM OK.
Amúgy töltöttem le külön YouTube alkalmazást, de azzal sem működik.
Vodafone-os vagyok.
Ám van, akinél meg ugyanezzel a telefonnal működik. Akkor nálam is kellene valahogy, nem? Találjunk már erre valami megoldást, cimborák, szerintem sokaknak kérdés ez.
Üdv!
-
Diu
csendes tag
válasz dorika87 #1161 üzenetére
Dorika87!
Köszönöm szépen a gyors és segítséget adó válaszodat!! Kipróbáltam és tényleg működött a "kikapcsolom és visszakapcsolom a telefont" megoldás! Utána már minden működött, mint előtte!!!
A másik probléma is megoldódott, egy kis konvertálás és már meg a videó lejátszás is, mint a pinty!!!
Köszönöm szépen még egyszer!!!!
-
Diu
csendes tag
Szia!
Megmondom én is sokat agyaltam a vásárlás előtt, hogy megvegyem vagy ne vegyem! Nagyon tetszett a készülék, de annyi féle véleményt olvastam róla (frissítések, Wifi gondok, villogó G betű, eltévedt 3-as gomb...stb), hogy kételkedtem abban, hogy jó vétel lenne ez az egész! De annyira tetszett!!!
Ezen a héten rá szántam magamat és megvettem! A fórum böngészése sokat segített abban, hogy gyorsan és egyszerűen beüzemeljen a telefont, így nálam minden zökkenőmentesen ment! Ami nekem problémát okozott az is gyorsan megoldódott és kiderült, hogy nincs is nagy gond, csak még nem ismerjük egymást a telefonnal! Lekopogom minden rendben van a készülékkel és semmi negatívat nem tapasztaltam!!
Én ajánlom, mert tényleg szuper kis ketyere illetve egyedi darab!!!
-
somogyi23
csendes tag
Ez a beszéd..... Ezért nem értem a Nokiát... csinálnák meg azt a szoftvert normálisra, ár/érték arányban ez a mobil sok másikat kilométerekkel előz.....De ez egy nagyon jó mobil....
-
csoly19
csendes tag
sziasztok!
nekem az lenne a problémám hogy tegnap vettem egy nokia c3 as t-mobilos készüléket!és wifivel tudok mindent csinálni rajta tökéletesen de facebookolni nem tudok csak wifivel....és az msn nel is uygan így vagyok!mi a teendő????segítségetek várom és előre is köszönöm -
-
-
kliszi
senior tag
Köszönöm mindenkinek a válaszokat ! Még egy kérdés a menüjének a sebessége milyen ? Tényleg nagyon lassú ? Az x5800 hoz képest vagy az 6303 hoz képest milyen ? Köszi a válaszokat !
-
Tökmindegy
senior tag
Nálam a szoftver frissítés előtt ,hogy úgy mondjam nagypapás volt,de azóta süt főz teljesen rendben van.
És egy újabb tapasztalat.
Tegnap kirántottam a belső zsebemből ,le is pottyant a benzinkút kövezetére,de az égegyadta világon semmi baja nem lett,értsük itt még külsérelmi nyom sem.[ Szerkesztve ]
Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
kliszi
senior tag
Amit most a t-mobilnál veszek c3-ast az kell frissíteni ? Hogyan kell frissíteni ? Wifin keresztül frissitettétek ?
-
somogyi23
csendes tag
válasz erik1001 #1181 üzenetére
én javaslom, hogy az egyik hotkey-re tedd rá az alkalmazás linkjét az a legegyszerűbb. Jó dolog egyébként az új S40 szériába, hogy lehet ésszerűsíteni a gépet. Nálam pl. úgy néz ki, hogy a bal gombbal a médialejátszót, a jobb gombbal az ébresztést érem el, a fém gombok maradtak az eredeti funkcióra (névjegy, üzenetek) a D-padon a balra gomb hozza az Új üzenet írását, a jobbra gomb meg az új Operát. A fel-le gombbal a kezdőképernyőbe lépek be, melyen felül vannak a kedvenc kontaktok, középen a Chat, alul meg az ikonsor, ahová nemcsak 5 hanem bármennyi alkalmazást kitehetünk. én ezt kihasználva gyakorlatilag megtehetném, hogy csak a beállítások elérésére lépjek be a főmenübe. A "widgeteket" gyorsan lehet pörgetni, ez is jó (korábban a 6303-nál ez nem így volt). Itt is az én tippem: az öt rögtön látható widget: középen a wifi (ha ismeretlen helyen kell keresni), ettől balra bluetooth, jobbra galéria (manapság gyakorlatilag már fájlkezelőként funkcionál, van külön fényképek menüpont) bal szélen a hívásnapló, jobb szélen a rádió, de ugyanebben a sávban ott lapulnak a repülés üzemmód gombjai is... szóval bár nem a legmodernebb érintős kütyü aránylag jól testre lehet szabni (persze a főmenüt nem lehet megváltoztatni) na ez csak pár ötlet volt, meg egy kis reklám
-
Daneee14
tag
Helló! Voda-s vagyok, feltettem a 7.20-as szoftvert, a készülék szerintem érezhetően gyorsabb lett, a számolónál a 3-as gomb problémája még mindig nem oldódott meg. A wifi az elmondott beállításokkal nálam tökéletesen működik. A youtube-os videót még mindig nem játssza le, picit bosszantó, bár ritkán használom, de mégis ott a kis ördög, hogy jó lenne ha működne, ebben a témában, ha pm-ben valaki leírná hogy kell rendesen beállítani szívesen fogadnám! Illetve voltam 3 különböző Voda boltban, és mindenhol azt mondták hogy semmi különbség sincs az otthon valamint a náluk telepített szoftver között...
-
Lyndon
tag
Amúgy tudtok olyan oldalakat, ahonnan jó alkalmazásokat lehet letölteni a C3-00-ra?
Én ezeket tudom:
Mind ingyenes, nincsenek teli reklámmal.
Ezeken kívül valaki ismer még?
-
tami92
aktív tag
sziasztok!!
azt szeretném megkérdezni h nektek volt e már olyan problématok h a telefonon keresztül letöltöttetek 1 játékot a wifin és azt nem akarja futatni??
azt csinálja h bezárja a böngészőt -> az adott program megnyitása és mielőtt elindítaná egyből be is zárja.végülis nem akkora probléma mert ha rádugom a gépre akkor megoldom de azért elég zavaró tényező számomra.
előre is kösz"Nem kell a vakot mindenáron átsegíteni a gyalogatkelohelyen, lehet nem is arra akar menni." by Bendegúz98
-
Kötike
tag
Sziasztok!
Én éjszakára ki szoktam kapcsolni a telót, és már kétszer csinálta, hogy ébresztés után miután rákérdezett, hogy bekapcsoljon-e, és beütöttem a pin-t utána nem az általam beállított témával jött be a telefon, hanem az alap szürke témával. Plusz még kiszedte a csengőhangot, és visszaállította az alapot, akikhez egyedi csengőhang volt állítva onnan is eltűntek a hangok. (hozzá kell tennem, hogy ezek a tartalmak mind a memória kártyán voltak tárolva) Ezt úgy orvosoltam, hogy a témákat, háttérképeket és pár csengőhangot, amiket használok átraktam a belső memóriába. De attól ez még érdekes jelenség.
Valakinek hasonló?
-
teve365
csendes tag
Sziasztok,
Én személy szerint teljesen elfogadható S40-es nokiának tartom... viszont valamit hiányolok...vagy nem jövök rá!beállítom az e-mail fiókjaimat, de az olyan mintha nem csak manuálisan frissülne, hanem csomag alapú kapcsolaton keresztül is...folyamatosan,
nem tudom lekorlátozni, hogy csak aktív WiFi-n keresztül frissítsen???illetve lehet, hogy nincs is állandóan frissítve csak az "E" betű (EDGE) folyamatosan aktív..., bár szerintem ez utóbbi csak aktív csomag alapú kapcsolat esetén jelentkezik....
valaki hasonlóval küzd????
üdv
Teve -
dorika87
őstag
válasz teve365 #1194 üzenetére
Én vodafone-s vagyok és nálam is előfordult, hogy megjelent a G betű email alkalmazás használat közben. Szerintem nem feltétlenük függ össze a csomag alapú átvitellel, mivel nekem le van tiltva a mobilinternet, tehát nem tudja azt hasznáni mégis volt, hogy ott volt a bekeretezett G betű. Ha nem használod a mobilinternetet egyáltalán és nincs is rá szükséged érdemes letiltatni szolgáltatón keresztük, akár személyesen akár telefonon keresztül is meg lehet oldani úgy tudom, és nem lesz gondod a mobilnettel. Ezt javaslom másnak is, és többszor hangoztattam a listán, ha valakinek ilyen jellegű problémái vannak, és csak wifin keresztül szeretne netforgalmat, mobilnetet egyáltalán nem szeretne használni, szerintem ez az egyik leg kézenfekvőbb megoldás. Ha majd egyszer úgy dönt az illető, hogy még is szeretne mobilnet csomagot egyszerűen visszamondja a tiltást. Szerintem ez jó megoldásnak tűnik azoknak akik így szeretnék használni a készüléket.
-
addikt
Nem csak ennél a készüléknél van ez így, ha valami miatt megfagy a teló, akkor az alapértelmezett témát olvassa be, a teló memóriájából, tapasztaltam olyat a K850-nél, amikor adattárolás után leválasztottam a PC-ről, hogy gyári témával indult el. Szerintem ennek az az alapvető oka, hogy amikor betölti a programot a teló, akkor először az elsődleges memóriát látja, ezért érdemes áthelyezni a memória kártyáról a belső memóriába, gyakran használt téma fájlokat, csengőhangokat stb.
Én is így oldottam meg.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
gaeb
csendes tag
Sziasztok!
Van egy 3 hónapos C3.
A mérete miatt ELADNÁM vagy CSERE is érdekelne, kisebb telefonra.
Ár:22.000
Légyszi mail-ben üzenj ha érdekel, mert a fórumot ritkán olvasom.
vadaszgabor@t-online.hu -
shaggy
aktív tag
Sziasztok!
Nekem olyan kérdésem lenne hogy nem tudok valami jó kis programot erre a telora ami doc és pdf fájlokat megtudna jeleniteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ukrajnai háború
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Farming Simulator 25
- További aktív témák...