- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
Új hozzászólás Aktív témák
-
dorika87
őstag
Köszi, de szerintem ezeket a beállításokat eddig is tudtuk. Nagyon sokan leírták már itt is, hogy így lehet problémamentesen használni a wlan-t. Egyébként tényleg csak odafigyelés kérdése, mert szerintem sincs semmi baja se a telónak se wlannak, csak a beállításokra kell odafigyelni. E-mail alkalmazásról annyit, hogy én tapasztaltam már olyat, hogy nem mindegyik wifi-ről megy. (kommunikációs hibát ír ki.) Tapasztalt már valaki hasonlót? Én eddig csak egy rendszeresebben használt wifinél vettem ezt észre, a többinél nem volt semmi gond. Itthon, ismerősöknél, barátoknál is használtam, sőt még bevásárlóközpontban sem volt vele probléma a wlannal (Budapest, Árkád).
-
bigdady
nagyúr
A lenti oldal szerint 4.45 a legfrisebb szoftververzió, de a magyar nokia oldal szerint meg a 03.36
http://europe.nokia.com/support/download-software/device-software-update#
-
dorika87
őstag
Nálam is ugyanez a hiba. @ jel megjelenik szintén, tehát jelzi, hogy van új levelem, csak nem tudom megnyitni mert kommunikációs hibát ír. Tehát tuti a wifi miatt van, és nem tudom mitfől függhet, hogy melyik routerrel megy és melyikkel nem. Odáig még nem jutottam el, hogy jelezzem Nokiának, talán a közeljövőben.
Szoftverfrissítéssel kapcsolatban, úgy gondolom, hogy Magyarországon még a 3.36-os szoftver a legfrissebb. Mivel mi legtöbbszor le vagyunk maradva a külfödiekhez képest, ezért gondolom, hogy náluk már van új szoftver, és ugye nem is magyar oldalra mutat a link tehát nem biztos, hogy érdemes kipróbálni, mert vagy nem megy fel a telóra vagy felmegy csak esetlegesen angol lesz a telefon nyelve vagy ilyesmi. Lényeg, hogy én nem próbálnám ki és még nem foglalkoznék vele. Majd csak akkor ha a magyar oldalon is kijön az új frissítés. -
k0cka
csendes tag
Lehet, hogy bugyuta a kérdésem, de ebben a telefonban be lehet állítani, hogy a WiFi-hez milyen proxy-t használjon, amit kézzel meg lehet adni?
-
lindermen
senior tag
válasz dorika87 #463 üzenetére
Nekem Nokia 5630-am van, tudom más rendszer, és nekem annyi baja volt anno az otthoni wifivel, hogy ékezetes karakterek voltak a hálózatnévben, és ezért nem akart csatlakozni. Látta a hálózatot meg minden, csak adat nem jött át. Azért írom ezt le mert hasonlít a probléma.
-
bigdady
nagyúr
-
kolodzej
csendes tag
Sziaszto!Skpe lehet használni a C3-on?
-
Erudayoo
csendes tag
Hello!
Bog!!!Ha lehet,akkor kérdeznék tőled... SZeretnék venni egy Nokia telefont, -eddig N97re gondoltam,vagy E71re- de most olvastam, hogy vannak ezek a Wifi-s problémák ezekkel a telokkal.. És úgy látom,te vágod ezt a dolgot..szóval a kérdés: Melyik az a telo, amiben nincsen ilyen probléma? Amivel akadály nélkül lehet használni a wifit? Mert én eddig ugy tudtam,hogy csak akkor tudok mobilnetet használni,ha van mobilnetem.. (de tény,hogy nem nagyon értek hozzá)
Sokat segítene a válaszod,előre is köszi...Üdv
C -
addikt
válasz kolodzej #473 üzenetére
Az oké, hogy kérdéseket lehet feltenni a fórumba, de azért ennyire ne legyél kényelmes.
Lehetséges, hogy most hallod ezt a kifejezést először, de itt egy kicsit cikki szerintem.
Nokia alkalmazások letöltésének a "boltja" ill. számtalan egyéb kényelmi megoldás az ügyfeleknek stb.
Itt egy link: [link][ Szerkesztve ]
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
bigdady
nagyúr
Na feltelepítettem az új 04.45-ös szoftvert és a böngésző tényleg klasszisokkal gyorsabb lett.
-
MercedesGP
csendes tag
Sziasztok!
Tökéletesen meg vagyok elégedve (még mindig) ezzel a telefonnal.
Viszont a napokban egy apró hibára lettem figyelmes.
A számológépben nem működik a 3-as billentyű. Értsétek, nem lehet beütni ezt az értéket.
Tudtok valami megoldást a problémára?
Tud valaki a Nokia magyarországi ügyfélszolgálattal kapcsolatban e-mail címmel szolgálni, ahová esetleg írhatok egy érdeklődő levelet?
Amúgy minden működik rajta, de néha jó lenne használni a benne lévő számológépet, ha már benne van...
Köszönöm előre is a válasz(oka)t!
Üdv. -
Ricardo
titán
válasz MercedesGP #477 üzenetére
Már volt róla szó [link]
-
Domii93
csendes tag
Szia! "A Facebook Zero oldalt belföldön a T-Mobile hálózatán adatforgalmi díj felszámítása nélkül böngészheti. Opera mini és Opera Mobile böngészőből a Facebook Zero nem érhető el, amelyről figyelmeztetést kap, és az adatforgalommal, díj ellenében elérhető m.facebook.com oldalt ajánljuk fel. Ilyen esetben - ha készüléke alkalmas rá - másik böngésző telepítésével érhető el a Facebook Zero.
" (T-mobile oldalán van ez) ezért szeretnék más böngészőt, hogy díjmentesen elérjem a facebookot akármikor ha már 30-as vagyok. -
Domii93
csendes tag
Szia! "A Facebook Zero oldalt belföldön a T-Mobile hálózatán adatforgalmi díj felszámítása nélkül böngészheti. Opera mini és Opera Mobile böngészőből a Facebook Zero nem érhető el, amelyről figyelmeztetést kap, és az adatforgalommal, díj ellenében elérhető m.facebook.com oldalt ajánljuk fel. Ilyen esetben - ha készüléke alkalmas rá - másik böngésző telepítésével érhető el a Facebook Zero.
" (T-mobile oldalán van ez) ezért szeretnék más böngészőt, hogy díjmentesen elérjem a facebookot akármikor ha már 30-as vagyok. -
dzsozefo
aktív tag
Hali! Sikerült beszereznem egy ilyen telót. Nagyon megvagyok mindenével elégedve, főleg, hogy symbianról tértem át.
Röpke kérdés. Érdemes e ? 3-as softról felfrissíteni újabbra ?
- Számológép 3-as billentyűjére rájöttem ( pipa ) hehe
- Olvastam valahol h valaki talán az új szoftal nem tudott email-t olvasni?Illetve:
- Főképernyőn van e lehetőség az emaileket beállítani úgy ( gmail ) h 1 óránként leszedje és jelezze ha jött?
-
PierNight
aktív tag
Pénteken kaptam egy smst a nokiától, hogy a c3-ra egy új szoftver érhető el. Felmentem a honlapra de ott még mindig a 3-ast írja, mint legújabb. A 4-ben mi lett más a 3-hoz képest?Mert írták, hogy új funkciók stb.
-
KAS89
csendes tag
Hali!
Nekem is egy c3-as készülékem van a vodánál. Tutira akarok menni wifi használatnál, hogy semmiképp ne kerüljön pénzbe a dolog, csak nem tudodm, hogy lehet letiltatni a mobilinternetet. Tudtok ebbe segíteni? Előre is köszi! -
Dr_Senkihazi
aktív tag
válasz PierNight #483 üzenetére
valoban lehet,de ne a nokia honlapjábol indulj ki mert nagyon lámák hozzá...
telepits a gépedre egy NSU-t (nokia softwer updater),dugd fel a telodat a gépre,a program felismeri,kiirja hogy most 3.36 van rajta,és elérhetö a 4.45-ös...kiván frissiteni?igent nyomsz,leránt 48mb-t,frissiti,és nem hazudok....fényévekkel gyorsabb lesz a telo...
hetek ota használom,és a legnagyobb problémám a lassusága volt...most GONDOLKOZÁS NÉLKÜL lép bárhova!...i need a [̲̅$̲̅(̲̅1)̲̅$̲̅] ____http://steamcommunity.com/id/drsenkihazi...WoT/Uplay:Dr_Senkihazi origin:x_Dr_Senkihazi_x https://www.twitch.tv/dr_senkihazi
-
lecso 100
csendes tag
Van wifi, működik.
Elmagyarázná valaki, hogyan frissíthetem a szoftvert közvetlen internetcsatlakozással?
Találtam a menüben frissítés letöltését, vagy mit, de GPRS-re mászik egyből. Itt nem kérdez rá, mint az Operánál... -
lecso 100
csendes tag
Az alábbi új funkciók és frissítési lehetőségek érhetők el alábbi készülékünk számáraokia C3-00.
A Nokia C3-00-hoz tartozó szoftver legfrissebb verziója: 03.36 *
www.nokia.hu
2010.09.19[ Szerkesztve ]
-
oroszkodik
csendes tag
válasz Dr_Senkihazi #486 üzenetére
És neked milyen oprendszer alatt megy a software updater? Mert nekem win7 alatt mindig valamilyen hibaüzenetet dob vissza, de az ovi suite-nál, és a pc suite-nál is a szoftverfrissítési opciónál hibát ad. Nem tudnád nekem elküldeni azt amelyik verzió neked van?
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
válasz oroszkodik #489 üzenetére
win xp alatt,és NSU 2.5.8hu
...i need a [̲̅$̲̅(̲̅1)̲̅$̲̅] ____http://steamcommunity.com/id/drsenkihazi...WoT/Uplay:Dr_Senkihazi origin:x_Dr_Senkihazi_x https://www.twitch.tv/dr_senkihazi
-
lecso 100
csendes tag
Én ezt elhiszem. Csak nem értem, hogy a nagy Nokia honlapján ez miért nem elérhető. És miért nem találom máshol sem, úgy hogy kb. egy órája túrom a netet.
És kábelem sincs. Kell tutira, vagy meg tudom csinálni wifivel?
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
válasz lecso 100 #492 üzenetére
wifivel nem probáltam, volt kábelem...
itt egy link...a c3-asra vonatkozo részt ajánlom figyelmedbe,és mondtam hogy ne foglalkozz a magyarisztáni nokiával...[ Szerkesztve ]
...i need a [̲̅$̲̅(̲̅1)̲̅$̲̅] ____http://steamcommunity.com/id/drsenkihazi...WoT/Uplay:Dr_Senkihazi origin:x_Dr_Senkihazi_x https://www.twitch.tv/dr_senkihazi
-
lecso 100
csendes tag
-
oroszkodik
csendes tag
válasz Dr_Senkihazi #491 üzenetére
Oké. Köszi a választ!
-
PierNight
aktív tag
válasz Dr_Senkihazi #486 üzenetére
akkor az már nagy előny nekem is az egyik fő problémám...viszont adatkábel hiánya miatt, szerintem kicsit várnom kell a frissítésre.
-
dzsozefo
aktív tag
frissítünk... aztán beszámolok a változásokról
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
válasz dzsozefo #498 üzenetére
hát én tul nagy változásokrol én nem tudok beszámolni...email,net része eddig se érdekelt,ezen csak telefonálok,legfeljebb sms-ezek,de a sebessége kiválo lett.
-
dzsozefo
aktív tag
válasz Dr_Senkihazi #499 üzenetére
hűha... hát nem jók az első benyomások. Kábel rádug , progi letölt és töltikézz majd eszköz felismerve majd putty ledobb és eszköz ismeretlen. Teló bekapcsol, kezdjük újra - ugyanez. Test mode felirat - akku kivesz vissza és most 4.45 ir de még nem volt huzamosabb töltés szoftver ügyileg, h is van ez?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest