- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hoffer
őstag
Sziasztok!
Most feltettem a legújabb 7.20-as szoftvert, Ti tapasztaltatok valami változást? Tudja valaki mi változott??
Üdv.
-
dorika87
őstag
Működik számológépben a 3-as gomb. Mindig megkérdezi wifinél, hogy mivel szeretnél csatlakozni. A legtöbb készüléknél viszont nem megy az email alkalmazás. De itt is megoszlanak a tapasztalatok. Ez most az otthon feltelepített szoftverfrissítéshez volt vélemény, mert Nokia szervízben már a 4.60-asnál jó volt a 3-as gomb a számológépben, viszont az otthon felrakott 4.60-asnál még nem működött helyesen.
-
dorika87
őstag
válasz hdanesz #1049 üzenetére
Ez jó ötlet. Én még az elején töröltem Vodás beálításokat. Most megcsináltam mindent ahogy leírtad, viszont nálam semmi se változott ugyanúgy megjelenik netezésnél is a bekeretezett G betű, és néha random szerűen amikor csak a menűben mászkálok. Számlámon nem látszik meg, de most már inkább úgy döntöttem meg fogom szokni. Mert már tényeg azt is mondták, hogy ez azt is jelentheti, hogy gprs képes a teló, ezt nekem voda ügyfélszolgálat mondta, mert szerintem már nem tudott mit kitalálni. Előszőr mondta, hogy a mobilnet miatt, mondtam az lehetetlen mert le van tiltva, aztán mondta, hogy lehet a 3G miatt, mondom az is kizárt, mert nem 3G-s a teló és utána jött azzal, hogy azt jelzi, hogy gprs képes a telefon. De tényleg kezdem már megszokni, pénzt nem vesz le, úgyhogy nem foglalkozom vele, legyen ott ha annyira akar de ha valaki van még más ötlete, hogy hogyan lehet eltűntetni szívesen venném.
-
kamumailcim
csendes tag
válasz dorika87 #1053 üzenetére
Nekem A G betű akkor jött be ha nem töröltem a fiókom az alap facebook, v mail kliensből... javaslom töröld, restart és nézd meg. Illetve Ovi-n ha bekereteződött a G betű mindig vett le pénzt, de ha [1x] megnyomod a piros gombot rögtön eltűnik a G betű, azaz lemegy mobilnetről és a wifit használja.
-
hdanesz
őstag
válasz dorika87 #1053 üzenetére
Még egy tippem van a G eltüntetésére: megfigyeltem, hogy akkor maradt ott, amikor nem jelentkeztem ki a facebook-ból pl., csak simán kiléptem a hívás vége gombbal. Amikor kijelentkeztem rendesen, akkor nem volt G.
De végülis ha tényleg nem von le pénzt, akkor meg lehet szokni.
-
kamumailcim
csendes tag
Mostanában nézegetem a gps-eket, a legolcsóbb és legjobb megoldásnak az tűnik, h bluetooth kapcsolaton keresztül hozzákötném a telómat egy külső gps vevőhöz, aztán trekbuddyval már menne a dolog. Szerintetek lehetséges ez?
-
hdanesz
őstag
-
sultiii
tag
Holnap viszem t-mobile hoz frissíttetni a telómat de én már itthon rá tettem egy szoftvert ezzel nem veszett el a garancia ugye? vagyis meg csinálják ?
Ha privátot kapsz, vedd a fáradtságot és válaszolj :))
-
loogan91
csendes tag
Sziasztok!
Én is vettem egy ilyen mobilt Telenornál. Előfizetéses vagyok. Nem tudja valaki ügyfélszolgálaton keresztül, hogy tudnám letiltatni a netet?
Beállítottam mindent amik lentebb vannak, rá is kérdez, hogy mivel akarok csatlakozni, csak valamikor nem értem miért jelenik meg a bekarikázott E mikor nem is vagyok neten. Biztosabb lennék ha le lenne tiltva...
Még egy kérdés nem értek az ilyenekhez, hogy tudom itthon frissíteni 4.60-ra?
Köszi előre a válaszokat!
-
hdanesz
őstag
válasz loogan91 #1062 üzenetére
Szia!
A frissítésre tudok válaszolni: 2lehetőséged van: 1. vagy FOTA (firmware over the air) azaz wifin vagy más netes cuccon keresztül a telefonon át frissítesz. Beállítások/Telefon/Telefonfrissítések/Tel.szoftver letöltése itt találod.
2. Ha van megfelelő adatkábeled, akkor a pc-re kötve a Nokia Software Updater program segítségével tudod frissíteni.
-
csharles
csendes tag
Sziasztok!
Lehet, hogy már volt, de érdekelne, hogy lehet-e rajta youtube videókat nézni? Hogyan kell beállítani azt? Köszönöm. -
bibendumka
csendes tag
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi, hogy a Nokia e-mail szoftverben, hol tudom módosítani bejövő e-mail hangját.Általános üzemmódban elég hangosan jelez mikor jön e-mail. Pedig az általános, illetve alkalmazás hangok kivannak kapcsolva.
Köszi a segítséget!
-
monhojojo
csendes tag
nemreg vettem egy nokia c3at kartyafuggetlenul..kaptam egyik ismerosomtol egy simkartyat hozza,amin nem volt penz..mindidaig a wifit hasznaltam,ugy neteztem vele..de ma feltoltottem az egyenlegem,felkapcsolodtam wifire,h megse a mobilnetet hasznalja,mer ugye az megis csak penzbe kerul..es szinten neteztem..fb msn email,ami kell..erre kivancsisagbol megneztem az egyenlegem,persze,h leszedte az aznap feltoltott par ezer ft-ot..es azota se tudom,h tudnam atallitani,h ne mobilneten,hanem wlanon csatlakozzon.....ha esetleg vki tud segiteni,nagyon halas lennek..vagy varni kell egy programfrisstesre???
-
hdanesz
őstag
Hmm, az akksi egyszerűen lenyűgöző. Szombat délelőtt vettem le a töltőről és még 'tele' van. Hozzáteszem: napi pár perc beszélgetés, 1-2sms és pici wifi mellett.
-
hubi85
csendes tag
sziasztok.Tudom már sokszor leírtátok de nekem sajnos még mindig nem megy a youtubos videó!mindent azthiszem ugy csináltam ahogy le írtátok,de mégse.Nem tudja valaki mi lehet a probléma?nagyon megköszönném ha valaki segítene.ja amugy vodás vagyok
-
KennyONE
aktív tag
Sziasztok!
Én is tervezem hogy hamarosan veszek egy ilyen telót.Mert még tetszik egy másik telefon is (X10 mini pro) csak attól az érintőképernyő kezelése tart vissza.
Szóval lenne pár kérdésem a telefonnal kapcsolatban:
-A hangszórója mennyire hangos zenehallgatás céljából?
-Elég sok sms-t írok,így nem tudom hogy mennyire lesznek tartósak a gombok.Szerintetek mennyire gyorsan kopnak?
-A kamera mennyire használható?Előre is köszi!
-
somogyi23
csendes tag
válasz KennyONE #1078 üzenetére
Szia!
A hangszórója felejtős. Hangos, de nem szép. Előtte nekem 6303 volt, az pont a fordítottja volt, Nem volt hangos, de szép hangja volt legalább. A C3-nál a magas frekvenciát le is tekerem, ha hangszórón hallgatom a zenét.
A billentyűk strapabírók 2 hónap után semmi kopás nincs rajtuk.
A kamera szintén felejtős, ahogy minden más mobilon... A C3-mas olyan képet csinál, mint amilyet elvárhatsz egy 2 MP-s vaku nélküli fényképezőtől. -
KennyONE
aktív tag
válasz somogyi23 #1079 üzenetére
Köszi szépen a gyors választ.
Az X10 mini pro tényleg jobban hangzik de most nincs kidobható 60 ezer forintom.
Engem nem zavar ha nem szép a hanga csak az a fontos hogy hangos legyen,mert most egy Motorola E1-el nyomulok ami olyan hangos hogy 3 házzal arrébb is hallják.
És az oldalain mennyire kopik festék?
A kamerát nem használom olyan sokszor ( fotós vagyok szóval nem is kell nagyon ) csak néha jól jön ha épp nincs nálam a nagy gép.
-
hubi85
csendes tag
Sziasztok.Légyszi segítsetek,mert mindent úgy állitottam be a youtubbal kapcsolatosan ahogy le irtátok és mégsem játsza le!!!! Már 2-3napja ezzel szenvedek!segitsetek kérlek hol keressem a hibát?vagy mit kell átállitani vagy törölni?vodás a készülék és 7,20szoft van rajt.KÖSZÖNÖM
-
hdanesz
őstag
válasz KennyONE #1083 üzenetére
A készenléti képernyőre ki lehet tenni a közösségek menüpontot és onnan könnyen elérhető.
Idézet a tesztből: "A készenléti képernyőt a gyártó szerint már widgetekkel szabhatjuk testre. Nem kell semmi extrára gondolni, a szokásos aktív készenlétről van szó. Ami új, hogy a közösségi profilunkat is ki tudjuk tenni, így ha bejelentkezve maradunk, akkor láthatjuk a frissítéseket."
[ Szerkesztve ]
-
hdanesz
őstag
Írtam egy keveset a C3-asról.
-
erik1001
csendes tag
Szijasztok! Én is rendelkezek már ilyen mobillal Kari révén...
Vodás 7.20 sw... számológép fasza... beleolvastam a fórumba ...
wifire csatlakozik a teló de nem akarja használni... mindenhol hibát jelez...
(#973) sultiii 2010-12-08 22:06:53 Hsz alpján mindent beállítottam :S
SEGÍTSETEK.....nokia N9 & BlackBerry z10 PIN:2ACBB698
-
erik1001
csendes tag
csak a youtube nem akar működni...
amúgy eddig minden más megy (amit próbáltam)...de majd még gyilkolom. nagyon jó kis teló! muszáj 16 órát tölteni kikapcsolva? csak vicc az akksiért kibírom...nokia N9 & BlackBerry z10 PIN:2ACBB698
-
Fricu
tag
Hali mindenkinek
egy új Nokia C3 WLAN kapcsolata nem működött.
Visszaolvastam szinte mindent, de csak ez segített:
Két beírást találtam:/1
"Hello
Akinek még lennének WIFIS problémái, hogy mindig rákérdezzen a wifire és ne a fránya mobilnetet használja véletlen is a telefon
Ezt egy Régebbi hozzászólásból másoltam ide csak hogy ne kelljen keresgélnetek, én ugyan ezt a leírást követve meg csináltam és működik.
Sok sikert.A LEÍRÁS:
1. A beálítások>csatlakozások>wlan>internet csatlakozás menüpontban a kérdezzen rá lehetőséget állítsa be.
2. A beállítások>konfiguráció>személyes beállítások menüpontban hozzon létre egy új web profilt. Ennek tartalma lényegtelen
3. A beállítások>konfiguráció>alapértelmezett konfigurációs beálíltásokban válassza a fent létrehozott személyes konfigurációt.
4. A beállítások>konfiguráció>alapértelmezett aktiválása az alkalmazásokban>igen.
5. csatlakozoon a wlan-hoz, lépjen be a web menüpontba. A rendszer ekkor felajánlja a választási lehetőséget. Válassza wlant."Végigcsináltam, de az alapértelmezett Vodafont nem tudtam sem törölni, sem a sajátot alapértelmezetté tenni, így továbbra sem ment.
2/
"Egy tipp: Aki Vodafone-os és végleg le akarja tiltani a nyomorult GPRS-kapcsolatot, ami a Vodafone gerinctelenségének köszönhetően gátolja a WiFi bármi nemű használatát:
Beállítások > Konfiguráció > Alap. konf. beáll.-ok > BACKSPACE billentyű > IGEN
Beállítások > Konfiguráció > Szem. konf. beáll. > Hozzáad > Vissza
Majd bekapcsolni a személyest és alapértelmezetté tenni minden alkalmazásban..
Így örökre meg lehet szabadulni a GPRS-kapcsolódástól és minden WiFi-n keresztül fog működni."Ez alpján sikerült a Vodafost letiltani, a személyest alapértelmezetté tenni, és most már megy a net.
Más kérdés, hogy minek...
Sok sikertu.i az alapszoftver a gyári, valami 4.45-ös, nem piszkáltam.
a számológépben itt sem megy a 3-as gomb.
hihetetlen, hogy ekkora ívben sz.ják le az előfizetőt. hónapok óta ismert a probléma...
én csak most, a vásárlás után szembesültem vele.
igaz, én régimódi vagyok, fel sem merült bennem, hogy gyárilag szt kaphatok...Fricu
-
m4doxx
csendes tag
Hi Fricu!!
próbáltam amit leírtál de egyszerűen nem tudom kitörölni se hogysem a Vodafone-os kapcsolatot a Beállítások > Konfiguráció > Alap. konf. beáll.-ok -nál hiába nyomok rá BACKSPACE billentyűt nem csinál semmit ha meg bele megyek és a vodafonra akarok BACKSPACE billentyűt nyomni kiírja hogy nem törölhető!
amit létrehozok profilt a beállítások>konfiguráció>személyes beállítások menüpontban
az meg nem jelenik meg a beállítások>konfiguráció>alapértelmezett konfigurációs beálíltásokban
Nem tudom te hogy tudtad törölni, ill. neked megjelent-e amit létrehoztál web profil az alapértelmezett konfigurációs beállításokban a vodafone mellett.
Esetleg vmi ötlet ???Sim kártya nélkül tökéleseten lehet vele wifin netezni (megy az opera meg a facebook és msn is )és úgy a vodadfonos kapcsolat se aktív a Beállítások > Konfiguráció > Alap. konf. beáll.-ok -nál ( próbáltam ilyenkor is törölni de nem engedte ). csak hát sim nélkül nehézkes a telefonálás
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
Talán ez segít, szintén vodás C3-n, 7.20-as szoftver:
Beállítások -> Kapcsolatok -> Internetkapcsolat -> Wlan -> Rákérdez
Beállítások -> Kapcsolatok -> Csomag alapú átvit. -> Csom. kapcs. adatkapcs. -> Ha szükséges
Beállítások -> Kapcsolatok -> Csomag alapú átvit. -> Csomag.kapcs.beáll.-ai -> Aktív hozzáférési pont -> pl. 2. hozzáférési pont
Beállítások -> Kapcsolatok -> Csomag alapú átvit. -> Csomag.kapcs.beáll.-ai -> Aktív h.fér. p. szerk. -> Cs. kap. h. fér. pontja -> töröld ki ha van ide írva valamiBeállítások -> Konfiguráció -> Szem. konfig. beáll -> opció -> új hozzáadása -> mindegyikből adj hozzá (fiók neve bármi lehet, felhasználónév és jelszót hagyd üresen). Ha kell az MMS akkor ezt ne add hozzá.
Beállítások -> Konfiguráció -> Alap. konf. beáll.-ok -> Személyes konfigur.
Beállítások -> Konfiguráció -> Alap. mind. alk.-ban -> aktiválás/igen
Beállítások -> Konfiguráció -> Elsőd. hozzáférési pont -> Saját h.fér. pontNyomj egy ki-be kapcsolást és ellenőrizd, hogy minden maradt-e a beállítottak szerint.
Ha ezen túl vagy, akkor mondhatni nagy eséllyel kilőtted a mobilnetet és csak a WIFI maradt.[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
erik1001
csendes tag
hello. Youtube nem megy.
pedig beállítottam mindent a (#756) dorika87 hsz alapján...VALAKI TUDNA SEGÍTENI H MIÉRT NEM MEGY A YOUTUBE??? légyszi!
nokia N9 & BlackBerry z10 PIN:2ACBB698
-
Fricu
tag
ma nem tudok segíteni, mert épp az első 16 órás töltés megy (kikapcsoltan), de holnap dél fele megnézem és írok.
addig próbálkozz.
az első módon nekem se ment,csak a saját profil létrehozása, a második idézet alapján sikerült a vodást kilőni, mert addig mindig a mobilnettel próbálkozik, erre utal, hogy szim nélkül megy neked is - én azt nem próbáltam-
sok sikert addig is
üdvFricu
-
hdanesz
őstag
szia!
Szerintem az új telókat Li-ionos akksival már nem kell 16órán keresztül tölteni. Amint feltöltött 100%-ra a teló ki is írja,h. feltöltve és húzd ki a töltőt energiatakarékosságból. Rajta lehet akár 30órát is utána, tölteni nem fogja.ITT lehet olvasni róla bővebben.
[ Szerkesztve ]
-
Fricu
tag
Na ma megnéztem,
úgy van ahogy írtam.
Megnéztem Zola hozzászólását, az eltérés gondolom abból adódik, hogy eltérő a sz. verzió, más a menüszerkezet is kicsit.
A lényeg, hogy sikerült...
Azt reklámozzák, ne vegyél okosabb telefont, mint amilyen vagy, de az érzésem, hogy mindent megtesznek, hogy hülyének érezzük magunkat, miközben félig kész, hibás szoftverű gépeket dobnak piacra méregdrágán.
Egy problémát megoldanak esetleg a frissebb szv-vel, de újakat generálnak egyúttal
Olvastam panaszokat pár lappal feljebb emiatt.
üdvFricu
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Öregszem
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.