- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
Új hozzászólás Aktív témák
-
oroszkodik
csendes tag
Az miért lehet hogy nekem azt írja a software updater hogy a 3.36-os verzió a legfrissebb?
-
dogesz
csendes tag
válasz oroszkodik #501 üzenetére
Nekem is ez a problémám. Kipróbáltam, hogy az angol softver updatert teszem fel, de ugyanaz.. ahogy felismeri a telót, kiírja h nincs újabb. Te is Tmobilos vagy?
http://halszem.wordpress.com/
-
dzsozefo
aktív tag
4.45 észrevételek - sikeres telepítés után.
Gyorsabb lett , optimalizálva lett a telefon.
Böngészés, képek megjelenítéseAjánlatos felrakni.
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
-
dzsozefo
aktív tag
válasz Dr_Senkihazi #505 üzenetére
Most van az amikor kellene játék, háttérkép, téma... és pár javas- alkalmazás amivel kihasználható teljesen.
-
AronQuercus
csendes tag
Szóval az frissítéssel már minden wifi gond megoldódott, gyorsabb lett, működnek a Közösségek és a Chat is?
-
dzsozefo
aktív tag
válasz AronQuercus #507 üzenetére
Ez jó kérdés. Nekem a 3-assal is működött minden tökéletes. Mobilnet és a Wifi egyaránt.
Facebook főképernyőn bejelentkezve és az msn-en is.
-
dzsozefo
aktív tag
válasz AronQuercus #509 üzenetére
tegnap vettem. vodafonos
-
devpetx
csendes tag
válasz Dr_Senkihazi #486 üzenetére
Nekem azt írja, hogy a 3.36 a legfrissebb, hiába csináltam bármit, NSU újratelepítése, angol NSU-t is feltettem, de semmi sehogy se tudom előcsalni a 4.45öt..
-
bigdady
nagyúr
Nekem is működik az újjal minden és gyorsabb is.
-
HegyenVlgyon
csendes tag
Sziasztok!
Végigolvastam az eddigi terméseteket, örvendetes, hogy nem lett rögtön elkapálva ez a pofás kis kütyü. Holnap lehet, veszek is egyet.
Mintha említette volna valaki előrébb, - de kicsit összefolynak már a dolgok -, hogy wifin pl. gtalkot használva tud olyat, hogy folyamatosan a háttérben bejelentkezve marad és megkapom az üzeneteket?
Ha valaki, akinek van, olvassa amit írtam és van kedve segíteni, megtenné, hogy megnézi, hogy pl. a www. index.hu/forum -ra mennyi idő alatt talál fel wifin az Opera minivel, és hogy olvaható-e? Megköszönném. -
törölt tag
Hali az lenne a kérdésem, hogy ennek a tipusnak a naptárát tudom valahogy szinkronizálni google calendarral??
előre is köszi
kizy -
dorika87
őstag
válasz oroszkodik #489 üzenetére
http://europe.nokia.com/support/download-software/device-software-update#
Itt keress olyat a jobb oldalon, hogy. What's New
Nokia Software Updater now available for Microsoft Windows 7 users
Download Now!Én is win 7-et használok, már leszedtem ezt az updatert, de még nem volt alkalmam kipróbálni, remélem jó lesz.
Majd jelentkezem, hogy nálam sikerült-e a szoftverfrissítés.
Egyébként meg tényleg tök gáz, hogy a magyar nokia oldalán még nem látszik, hogy lenne újabb szoftver.
Viszont ha valakinek tényleg nem megy a frissítés ne aggódjon, mert Nokiánál tényleg ingyen frissíték a garis telókat. -
dorika87
őstag
válasz HegyenVlgyon #517 üzenetére
Én eddig csak msn-el próbáltam csatlakozni, viszont ott nagyon szépen megy háttérben, és ha jön új üzenet rögtön jelez is a telefon, akár hanggal vagy csak rezegve, ki hogy állítja be magának. Feltételezem, hogy Gtalk-al is hasonló helyzet lehet.
Index forumot még nem próbáltam, csak magát az oldalt és a 24 órát, az is nagyon szépen megy, olvasható is szerintem és a gyorsasága is elfogadható. Szerintem a forummal se lehet gond. Viszont ahogy sokan mondják, hogy az új szoftverrel még gyorsabb a telefon és elvileg a böngésző is, én még nem tettem fel, de a közeljövőben ki szeretném majd próbálni és ha valóban igaz, akkor egy panaszom se lesz a készülékre, mert eddig csak a lassúsága ami kicsit zavart, de azt is meg lehet szokni. -
bigdady
nagyúr
gtalk stb bejelentkezve marad de ettől független ül az email is.
-
dorika87
őstag
Sikerült a szoftverfrissítés. 4.45-ös verzió van az én telómon. Nem volt vele semmi gond. Vodafone-s telefonom van és előtte 3.36-os szoftver volt rajta. Letöltöttem a Nokia Software Updatert, telepítettem a leírtak szerint. Adatkábellel csatlakoztam Pc suite módban a telefonnal és kiírta, hogy a jelenlegi verzió ami fenn van az a 3.36 és a legújabb amire frissíthetek is a 4.45. Tovább mentem a frissítésre és max 5perc alatt kész volt a frissítés, de szerintem még annyi sem kellett hozzá. Jelenleg a biztonsági másolatomat pakolom vissza rá, ami eltart még egy darabig, de én is úgy tapasztaltam eddigi pár perces használat után, hogy gyorsabb lett a készülék. Kiváncsi vagyok még, hogy az interneten keresztül mit produkál majd, mert többet azt írtátok, hogy ott is gyorsabb lett. Esetleg lehet rá feltenni újabb Opera minit? Ha igen azt honnan tudnám letölteni? Valaki használja már újabb böngészővel? Mik a tapasztalatok?
-
oroszkodik
csendes tag
válasz dorika87 #520 üzenetére
Kösz szépen hogy válaszoltál , ez az updater már tényleg megy win7 alatt is, viszont még mindig csak azt írja hogy a 3.36-os verzió a legfrissebb szoftver . Nem lehet esetleg hogy köze van a szolgáltatóhoz? Ha jól tudom akkor itt a tmobilosokon kívül mindenkinek sikerült 4.45-re frissíteni.
-
HegyenVlgyon
csendes tag
válasz dorika87 #521 üzenetére
Dorika, Bigdady köszi a válaszokat.
Ezt úgy kell elképzelni, hogy pl. amit Dori említettél MSN-t, az is natív kliensként böngésző nélkül bejelentkezve marad, úgy, hogy természetesen közben a wifi él, de semmi más adatkapcsolat?
Ugyanez a maillel is?
Ez így elég korrekt akkor. -
dorika87
őstag
válasz HegyenVlgyon #525 üzenetére
Igen, így van. Wifi kapcsolatod van és a háttérben tud menni az msn és az email alkalmazás is. Előszőr természetesen mindkettőbe be kell jelentkezni, legalább is én eddig úgy csináltam. MSN-él bejelentkezés után van egy olyan, hogy elrejtész (jobb választógomb) akkor kilép a főképernyőre, de msn bejelentkezve marad. Ezt jelzi is a képernyő bal felső sarkában, ugyanúgy ahogy a wifi kapcsolat szimbóluma is megjelenik szitnén. Email alkalmazásnál én úgy csináltam, hogy beléptem és utána kiléptem szintén a főképernyőre. Annál nálam legalább is látszólag úgy tűnt, hogy teljesen kilépett az email alkalmazásból, viszont aktív wifi kapcsolatnál mindig jelzett ha jött levelem, sőt úgy jelzett, hogy be is lépett a fiókomba magától és írta, hogy új levelem érkezett. Egyébként email beállításoknál van egy olyan, hogy mikor nézze a mailokat, milyen időintervallumban (hány órától és meddig) pl. csak reggel 8óra és este 9óra között jelezze ha jött új levél.
-
dorika87
őstag
válasz oroszkodik #524 üzenetére
Hát akkor lehet van köze a szolgálatóthoz is. Én vodafone-s vagyok, és nálam simán ment a frissítés, jelezte, hogy az újabb szoftver a 4.45-ös. Érdemes lenne megkérdezned T-mobile ügyfélszolgálatot, hogy meg tudnák-e mondani jelenleg melyik szoftver a legfrissebb. Vagy a másik lehetőség Nokiától megkérdezni telefonon vagy személyesen, hogy ők milyen legújabb szoftvert tudnának rátenni neked. Mert ha még garis a telefon akkor náluk ez ingyenes szokott lenni tudtommal.
-
dorika87
őstag
Ja, csak még mellékesen megjegyezném, hogy tetszik az új szoftverben ez az új gitáros bejelentkező hang bekapcsolás után. Hasonlít a Nokia Tune csengőhanghoz
-
dorika87
őstag
válasz HegyenVlgyon #529 üzenetére
Igazán nincs mit. Szívesen máskor is.
-
dzsozefo
aktív tag
-
JoeFromHun
csendes tag
Sziasztok!
Ebben a telóban van egy gyári csengőhang (ilyen zongorás).. Nem tudja valaki,hogy mi a neve vagy címe? Fel szeretném hajtani valahol.
Köszi előre is!
Üdv:JoE!
-
dorika87
őstag
válasz dzsozefo #531 üzenetére
Hát akkor sajnos nem tudom nálad miért lehet ez így. Nekem ha jön mailom rögtön meg is nyitja és belemegy a postafiókomba ahova érkezett a levél. Egy gmail és egy freemail fiókom van beállítva és mindkettőnél szépen megy. Persze első netkapcsolódás után én előszőr mindig magamtól belépek az email alkalmazásba és megnézem érkezett-e új levelem, aztán bezárom az email alkalmazást és ha közben jön új levelem egyből belép az alkalmazásba és már tudom is olvasni. Egyszer pont jártam is úgy, hogy éppen böngésztem és jött új emailom és csodálkoztam, hogy miért lépett ki a böngészőből, de aztán rájöttem, hogy azért mert egyből az emailokhoz ugrott.
Viszont azért elmondom nekem, hogy van beállítva hátha ez segít (de nem biztos, mert elvileg ez alapbeállíátás volt és nem piszkáltam benne semmit)
Belépsz valamelyik kiválasztott email fiókodba<opciók<tovább<beállítások< bejövő mappa frissítése: nagyon gyors, értesítés új e-mailekről: be (elvileg ez az ami kell nekünk csak ekkor értesítsen: megadsz enki egy időintervallumot amit szeretnél, aláírás beszúrása: ki/be kinek mi a szimpatikus. Röviden ennyi, remélem valamelyest azért tudtam segíteni. Ha így sem megy, akkor viszont nincs több ötletem, mert nálam ezekkel a beállításokkal gond nélkül megy az alkalmazás. Mondjuk azt érdemes még megemlítenem, hogy én mobilnettel még soha nem használtam az emailezést és valószínű nem is fogom, mert nincs olyanom. Mindig folyamatos wlan kapcsolattal csatlakozom. Lehet még az is fontos, hogy vodafone-s vagyok, mert azon se lepődnék meg ha egyes beállítások szolgáltató függőek lennének. -
dorika87
őstag
válasz JoeFromHun #532 üzenetére
Nem tudom, hogy amire te gondolsz, az az amire én is gondolok Van egy zongorás gyári csengőhang ebben a telóban, és lehet ez az amit te is keresel. Captain a csengőhang neve. mp3 furmátumban innen letölthető: http://www.zedge.net/ringtones/867949/captain-ringtone/
Remélem ez az amit keresel és tudtam segíteni. -
csharles
csendes tag
Lehet, hogy furcsa kérdés, de van valamilyen szoftver, amely véd a wifi-n keresztüli vírusoktól? Gondolok itt olyasvalamire, mint egy asztali gépnél (Nod32, panda, stb.) Vagy telefonra ezek rezisztensek? Ha van, akkor honnan és mennyiért lehet letölteni? Köszi
-
-
Daneee14
tag
Helló! Telefonvásárlás előtt állok, a voda-nal van előfizetésünk, nem akarok drága telefont venni csak kb 20ezer ft környékén. Eddig egy sony e. v630asom volt, maradtam volna márka hű de ebben az árkategóriában nem találok a voda-nál semmi használhatót, ezen a nokián gondolkozok most. Napi 1-1,5 óra zenehallgatásra és mail-ek olvasására használnám, tudtok még valami jót ajánlani illetve a c3-ról véleményt mondani, hideget-meleget, meddig birja egy feltöltéssel, wi-fi-je használható, hány Gb-os mem.kártyát kezel? Előre is köszi!!!
-
kovabunga
csendes tag
Sziasztok! már többször végigolvasgattam a fórumot és végigpróbáltam az összes beállítást, sőt... próbálkoztam a leírtakon kívül még sok mindennel, de nekem sehogy sem jön össze az, hogy akár a levlezés, akár a közösségek, vagy a szoftver letöltés menjen, de még az ovi áruház sem megy wifin keresztül, csak a böngésző. Tudom-tudom a router hibája , de tuti nem, mert próbáltam több routeren is, ill. a router beállításaihoz elég jól értek, ott nincs semmi, ami korlátozná...
Esetleg valami ötlet? -
Domxc
senior tag
válasz Daneee14 #539 üzenetére
Hát ez nem kifejezetten "zenemobil".... a fórumba egy-két embernek(köztük nekem is) meggyűlt a bajom az e-mailel... az új szoftverrel ha jól hallom még gyorsabb is a telefon..szerintem korrekt kis készülék, én szeretem és ilyen árban csak ajánlani tudom..alapból kapsz mellé egy 2GB-s kártyát és amúgy meg 8GB -ig lehet bővíteni...hát az akksiról, csak annyit, hogy idézném a cikket: "Nem is csalódtam, három napot simán végigbírt, rengeteg nyomkodással, kb. 1-1,5 óra zenehallgatással, telefonálgatással, és sűrű e-mail szinkronnal együtt is"...
Mindenkinek megvan a maga véleménye. Csak épp a te véleményed hülyeség!
-
Domxc
senior tag
esetleg nem tudna nekem valaki segíteni téma ügyben?
Mindenkinek megvan a maga véleménye. Csak épp a te véleményed hülyeség!
-
Arthuro_Adam
őstag
Nekem két ismerősömnek is ilyen készüléke van. Szerintem nyugodtan megveheted, nem jársz vele rosszul.
Zenehallgatás kapcsán szerintem teljesen jó, csak egy jó füles kell hozzá, amit adnak hozzá, annak nagyon dobozhangja van. Mindezt úgy mondom, hogy nincs túl jó fülem a zenéhez.
Simán megéri az árát.
-
dorika87
őstag
Szerintem érdemes megvenni. Említetted, hogy vodafone-nál vennéd, akkor csak ajánlani tudom, mert én szintén vodás vagyok és nincs gondom a készülékkel. Email alkalmazás is megy vodánál. Nemrég raktam fel az új szoftvert és azzal még pozitívabbak a tapasztalatok. Én inkább mailozásra, böngészésre, msn-re, sms-re és telefonbeszélgetésre használom. Zenét ritkán hallgatok rajta, de amikor néha olyanom van egy sony fülessel használom és szerintem jól is szól vele. A gyári fülesét zenehallgatásra tényleg nem ajánlom, az csak is headsetnek jó. Nekem volt hogy már bírta 1hetet is az akksija egy feltöltéssel, de általában 4-5 napot kibír átlagos wifi használat és telefonbeszélgetés mellett. Szóval az egyik legfőbb pozitívum amit mondani tudok róla az az akkumlátor teljesítménye. Az árát tényleg nagyon megéri, legalább is ha szolgáltatónál veszed. A napokban néztem, hogy függetlenül 45-50ezret el kérnek érte. Nem vagyok benne biztos, hogy annyit megér, mert nem okostelefon, és annyi pénzért az ember már inkább egy symbiános Nokiát vegyen ha teheti.Persze izlések és pofonok, ez csak az én magán véleményem. Ebben a készülékben ami legjobban hiányzik az a 16 milliós kijelző, HSDPA és a 3G, viszont ennek hiánya miatt tud nagyobb teljesítményt elérni az akkumlátor, tehát valamit valamiért Ugyanakkor akkor is azt mondom, hogy ha szolgáltatónál vásárolja meg az ember a készüléket akkor bőven megéri az árát, mert egy nagyon jó kis készülék, én pár nap után már beleszerettem meg vagyok vele elégedve.
-
ondine
csendes tag
Sziasztok!
Most rendeltem meg ezt a készüléket, olvasom, hogy a csomagban nincs benne az adatkábel. Elkezdtem keresgélni hozzá itt a neten, hogy rendelek egyet, de nem igazán tornyosulnak az ajánlatok.
Segítenétek nekem abban, hogyan keressem, vagy hogy melyik másik készülékkel kompatibilis a C3 adatkábel?
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest